Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olur cnm svinirim nette buldum bi kac video aslinda ama hic üstüne ugramadm kolları baya zorluyor göğüs kaslarını çalıştırmak icin tembellik yapiorm
Doğru bulmuşsun, hareketler kollar ile yapılıyor, dolayısıyla kollar zorlanıyor...bence düzenli yap...3 ayda küçüldü arkadaşımınkiler.

Geçmiş olsun acil şifalar
Cok sagol canim
Aslında hareketlerin hepsini biliyorum ama burdan nasıl anlatılır ki...bir video yada program varsa sorayım, dönüş yapacağım size... dambıl ile yapılıyor hareketler.
Dambil aliriz kiz o kolay video varsa super olur
Hahahahah dur kız ikinci bebeyi yapmayi planliom sen boşa dion
Anam yapmisin bidene bosa kocayi bebiste var nasil olsa ohhh missss

Merak ettim küçültüp sıkılaştıran hareketleri

Kiz genel olarak bizim milette var bu zatrn
Aynen ya düzenli fırçalarım falan ama bak kac aydr gideyim bi genel baktrayim diş taşı temizleteyim falan diom sahi diş taşı temizletmek iyi mi kötü mu kimi temizlettim rahatım diyor kimi keske yaptırmasaydm diyor bilgin var mi

Valla ben temizletmiyorum canim üst minenin inceldigini dusunuyorum dis ipi ve duzenli fircalamak yeter bence. Isyerindede gargaram var daha napim.

Doğru bulmuşsun, hareketler kollar ile yapılıyor, dolayısıyla kollar zorlanıyor...bence düzenli yap...3 ayda küçüldü arkadaşımınkiler.
demi vala hadi ya masAllah yarın itibariyle başlayım bende insAllah
Cok sagol canim

Dambil aliriz kiz o kolay video varsa super olur

Anam yapmisin bidene bosa kocayi bebiste var nasil olsa ohhh missss

Valla ben temizletmiyorum canim üst minenin inceldigini dusunuyorum dis ipi ve duzenli fircalamak yeter bence. Isyerindede gargaram var daha napim.
Öyle mi vala o yüzden kararsz kaldm bi randevu alamadm diş ipi hic kullanmadm ama günde 2 mutlaka fırçalarım öğle hep unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…