- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.841
Aynen alistm artk ama bende salaş kiyafettr daha rahat ediyorum tabi her zmn da oyke giyilmiorKlasik kıskanç koca demek ki seninkide..
Benim 4 ude cikti canim. Cikarken bi sıkıntı yasamadim agri filan olmamisti arada apse oluyor istr sadece20 lik dis zaten seneler sürüyor çıkması sanki en son benim ceneme kulagima agrisi vurmuştu mecburen gitmistm
Katlanıoz artikAyyy o kocalar yokmu zaten
Bende isterimkiiii
Arada oluyor kuzum bana kullanmiyorum ama geciyor kendiliginden sadece ilk gunler agrisi fena oluyor
Koca dusmani oldum artik hepiniz boşayın anacimKatlanıoz artik
Bravo canım bende yemiyordum bir süredir işte kendimi kaybettim şu üç günde neler neler yedimEkmek hiç yemiyorum ben tatlım aylardır .
Himm masAllah kiz ben iki tane cikardim biri gitti kaldi digeri dişçiye gitme aliskanligimiz nedense pek yok heo alıyım randevu diorum kalioBenim 4 ude cikti canim. Cikarken bi sıkıntı yasamadim agri filan olmamisti arada apse oluyor istr sadece
Geçmiş olsun acil şifalarAyyy o kocalar yokmu zaten
Bende isterimkiiii
Arada oluyor kuzum bana kullanmiyorum ama geciyor kendiliginden sadece ilk gunler agrisi fena oluyor
Aslında hareketlerin hepsini biliyorum ama burdan nasıl anlatılır ki...bir video yada program varsa sorayım, dönüş yapacağım size... dambıl ile yapılıyor hareketler.Bende isterimkiiii
HahahahahKoca dusmani oldum artik hepiniz boşayın anacim
Kiz genel olarak bizim milette var bu zatrnHimm masAllah kiz ben iki tane cikardim biri gitti kaldi digeri dişçiye gitme aliskanligimiz nedense pek yok heo alıyım randevu diorum kalio
Aslında hareketlerin hepsini biliyorum ama burdan nasıl anlatılır ki...bir video yada program varsa sorayım, dönüş yapacağım size... dambıl ile yapılıyor hareketler.Bende isterimkiiii
Doğru bulmuşsun, hareketler kollar ile yapılıyor, dolayısıyla kollar zorlanıyor...bence düzenli yap...3 ayda küçüldü arkadaşımınkiler.Olur cnm svinirim nette buldum bi kac video aslinda ama hic üstüne ugramadm kolları baya zorluyor göğüs kaslarını çalıştırmak icin tembellik yapiorm
Cok sagol canimGeçmiş olsun acil şifalar
Dambil aliriz kiz o kolayAslında hareketlerin hepsini biliyorum ama burdan nasıl anlatılır ki...bir video yada program varsa sorayım, dönüş yapacağım size... dambıl ile yapılıyor hareketler.
Anam yapmisin bidene bosa kocayi bebiste var nasil olsa ohhh missssHahahahahdur kız ikinci bebeyi yapmayi planliom sen boşa dion
Merak ettim küçültüp sıkılaştıran hareketleriCanım göğüsler spor ile gidiyor, arkadaşım kendi tabiri ile kafa kadar göğüslerini spor ile küçülttü... göğüslerinin aynı zamanda sıkılaştığını ve dikleştiğinide söylüyor.
Sana bununla ilgili spor hareketlerini atacağım en kısa zamanda..
Aynen ya düzenli fırçalarım falan ama bak kac aydr gideyim bi genel baktrayim diş taşı temizleteyim falan diom sahi diş taşı temizletmek iyi mi kötü mu kimi temizlettim rahatım diyor kimi keske yaptırmasaydm diyor bilgin var miKiz genel olarak bizim milette var bu zatrn
Valla ben temizletmiyorum canim üst minenin inceldigini dusunuyorum dis ipi ve duzenli fircalamak yeter bence. Isyerindede gargaram var daha napim.Aynen ya düzenli fırçalarım falan ama bak kac aydr gideyim bi genel baktrayim diş taşı temizleteyim falan diom sahi diş taşı temizletmek iyi mi kötü mu kimi temizlettim rahatım diyor kimi keske yaptırmasaydm diyor bilgin var mi
Vauvvvv maşallahBenim dünyam çocuklarım canım ya... sezeryanda sınır olmasa daha da isterdim açıkçası.
demi vala hadi ya masAllah yarın itibariyle başlayım bende insAllahDoğru bulmuşsun, hareketler kollar ile yapılıyor, dolayısıyla kollar zorlanıyor...bence düzenli yap...3 ayda küçüldü arkadaşımınkiler.
Cok sagol canim
Dambil aliriz kiz o kolayvideo varsa super olur
Anam yapmisin bidene bosa kocayi bebiste var nasil olsa ohhh missss
Öyle mi vala o yüzden kararsz kaldm bi randevu alamadm diş ipi hic kullanmadm ama günde 2 mutlaka fırçalarım öğle hep unuturumValla ben temizletmiyorum canim üst minenin inceldigini dusunuyorum dis ipi ve duzenli fircalamak yeter bence. Isyerindede gargaram var daha napim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?