Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merak ettim küçültüp sıkılaştıran hareketleri
Ellerinize iki tane yarım kiloluk dambılı alıp(eller göğüsun ortasında olacak, kalp hizasında) göğüs hizasından kafanın üstüne kadar dambılları kaldırıyorsunuz...

En önemli hareket bu dedi...

Çok var aslında...

Bebek arabası sürme hareketi, kollar ileri ...

Program varsa paylaşırım

Hoşgeldin canım 41 yaşında iki kız annesiyim çalışıyorum birlikte nice sağlıklı kilolar vermek dileğiyle...
Hoşbuldumm

Hoşgeldin canım, nickini mi değiştirdin, sanki papatya diye hatırlıyorum...

Ben Niran burada, 36 yaşında, 3 çocuk annesiyim, emziren anneyim senin gibi... takımda genelde emziren anneler var zaten.
Allahım hafızaya bak asıl nickm bu canm
Çocuklarını Allah bağışlasn
Evet canm doğru hatrlıyosn mezun olmuşsun tebrik ederimm

Toplamda çok güzel vermişsin helal olsun o ladar kiloyu veren kalanıda verir

Babannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
Ateş seni çağırıyor

Odana geç, kapıyı kapat, kapının altına ıslak havlu yerleştir.... pencereleri aç , dışardan bol oksijen gelsin...

Hoşgeldin poni allah analı babalı büyütsün verişlerini ben seren iki oğlum var 4 ve 5 yaşında ben daha listeye giremedim keşke daha önce keşfetseymişim burayı şimdiye tüm kilomu vermiştim
Hoşbuldum Serenn Allah bağışlasın çocuklarını
Burasının etkisi inanılmaz ben gibi iradesiz biri bile 22 kilo verdyse herkes verir gerçi mefkuşm ve diğer arkdşlarda çok çekti kahrımı

Kizlar ben yatiyorum 20 lik dişim apse yaptı gene bir kac gündür yokluyordu bugun ağrısı cok kötü oldu uykusuzlukta vurdukca iyice hissettiriyor kendini iyi geceler hepinize
Çok geçmiş olsnn ben çektirdim kendi kendine çürümüştü ya iyi gecelerr

Benim dünyam çocuklarım canım ya... sezeryanda sınır olmasa daha da isterdim açıkçası.
Bende istiyorum ama eşimle anlaşamıyorz bu konuda o iki yeterli diyo ben kalabalık aile istiyorum

Bende istiyorum ama eşimle anlaşamıyorz bu konuda o iki yeterli diyo ben kalabalık aile istiyorum
Bizde anlaşamıyoruz canım o konuda...her hamileliği burnumdan getirdi "niye doğuruyorsun" diye....evlenirken çocuk istemiyorduk ikimizde, öyle anlaşmıştık ama benim fikrim değişti... şimdi bana yalvarıyor "başka doğurma, sağlığın bozuluyor felan" diye...

Amin canım cümlemizin çocuklarını allah bağışlasın. Bakalım artık elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz hayırlısıyla kilo sorunumuz biter inşallah

saol cnm insAllah hepimiz ideal kilomuza ulaşalım bi an once en sagliklisindan
Kizlar bende bugun hic oturmadim baya yogun bigundu toz aldm evi supurdm sildm balkonu temizledim. Sonra camasir atmisdm 1 posta dunkulerle 2 posta bebisin camasirlarini utuledim simdi dinleniyorum
Ohh masAllah bitti mi bebisin kıyafetler

Kizlar bende bugun hic oturmadim baya yogun bigundu toz aldm evi supurdm sildm balkonu temizledim. Sonra camasir atmisdm 1 posta dunkulerle 2 posta bebisin camasirlarini utuledim simdi dinleniyorum
Pınar az kalmş canm ya bebiş nasıl bende doğurdum sonunda 41.haftada :)

Adamı kandırmış kullanmışsın gibi olmuş

İyi geceler kızlar öyle yoğunum ki oturmaya fırsat bulamıyorum. İlk boşlukta bari menülerimi yazayım dedim. Beni affedin lütfen birkaç güne misafirlerim gider sanırım

Dünkü menüm
Sahur
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dlm peynir
1 yumurta
Salatalık

14.00
5 kaşık güveç
1 kase yoğurt

19.40
1 kase mercimek çorbası
2 parça tavuk
2 haşlama içli köfte

20.30
10 badem

Su:2 lt

Bugünkü menüm
09.00
1 dlm kaşar
1 dlm beyaz peynir
1 tb lavaş

15.00
10 badem
1 armut
2 yumurtadan omlet

19.40
1 karnıyarık (kızartmadım)
4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

21:00
1 top dondurma

Su:2.5 lt

Yetiştirmek de çok zor ben çok zorlanıyorum canımm büyüdüklerinde herşey nasıl olur bilemiyorum ben çok çocuk istiyordum ama şu an yeter diyorum

afiyet olsun cnm bugun guzel dün bi kase çorba bi de 2 tane içli köfte çok geldi bana sanki
Kızlaaarrrrr ben geldimmm ..cok yogundum..kafam da biraz bozuktu...gelemdim.ama yani gelmeyince kesinlikle diyet psikolojisi kötü etkileniyor
Hg canım neler yaptın bklm

Ben de isterdim 3 olsun ama bakan kimse yok perişan oluyorum çalıştığım için . Daha ikincide pes ettim

Selam dostlar,
Bütün gün dışarlarda geçirdik. Eve iftara zor geldik. Yazdıklarınızın birazını okudum ama gözlerim kapanıyor yarın devam edeyim. Üstelik yarın iftara misafir var
Menülerde kaçamaklar gördüm, biraz teselli oldum çünkü benimki de istediğim gibi olmadı.
Hemen menü yazıp yatayım ben.
Yarın görüşürüz

Kızlar iyi geceler bugün gelemedim gezindim bayağı hemen menümü yaziyim

11.00 1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim kaşar

13.00 3 ceviz

15.00 1 sade türk kahvesi

16.00 1 dilim elma 1 dilim kavun

18.00 1 kase kadar et sote
1 avuc içi kadar pide
Salata
2 dilim kavun

20.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter

Spor 30 dk zumba 105p Pnrrr-12

saol cnm insAllah hepimiz ideal kilomuza ulaşalım bi an once en sagliklisindan

Ohh masAllah bitti mi bebisin kıyafetler

Bitmedi cnm 2 posta daha kaldi yikicagim ama 2 gune biter insallah :)

Pınar az kalmş canm ya bebiş nasıl bende doğurdum sonunda 41.haftada :)

Adamı kandırmış kullanmışsın gibi olmuş

Cok sukur iyi canim :) evet benimde az kaldi cok heycanliyim.
Seninde haberini almistim ekim abladan canim hayirlisiyla buyusun insallah :)
Nasildi dogumun cnm sezeryanmi normal dogummu oldu ismi ne minigin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…