Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle mi abla bilmiyordum
Bi de netten araştırdım tiroide glutenli gıdalarda çok zararlıymış benim ekmeğin her türlüsünü hayatımdan çıkarmam gerekiyor

Afiyet olsun

Wc sorunun var mi senin de cnm ben hem regl hem wc problemi birleşti
Bende de durum aynı canım
Yok ablam yardım etmiyorlar her şey bana bakıyor eziyet gibi
Salı günü gidiyorlar Cuma da ben ankara ya anneme gidiyorum
Oyy aynı durumu yaşıyorum kuzum ya
Merhaba kızlar
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 73.8
Fark: -600
Yüzde: 0,81 North River @CurukElma bu hafta durumlar karışık diye ikinizi etiketledim canlarım
Unutmadan bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 62,9
Bu hafta
: 62,6
Fark: -300
Yüzde: 0,48
Selam kızlar hepinizi tebrik ediyorum

Geçen hafta 70.700
Bu hafta. 69.200
Fark. -1.5
Yüzde 2.12
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 77.3
Bu hafta :76.9
Fark -400

Bu hafta sporum azdı pek eksilmedim spor olmayinca da az gidiyo
Misafirim geldi tartı sonucumu yazıp kaciyim sonra
Pazartesi 101
Cuma 98.6
Kizlar bildirimim
Gecen hafta 84.7
Bugun 83.9
Kaptanım belki iftara kadar dursam 59.9 u görürdüm ama olsun .bir dahaki hafta kesin gibi inşallah....

Kilo bildirimi
Geçen cuma : 61
Bugün: 60.1
Fark : 900 gr
Yüzde : 1.47

Tebrikler kızlar
Kuzum ben de aynı şekilde onca dikkate çok veremedim regl etkisi sanırım

Araştırdım ablada benim tereddütüm şu verdiğim kilolar normal beslenmeye geçince gelir mi
Canım normal beslenme dediğin şuan.yaptığın şey hayatında protein.karbonhidrat sebze meyve hep bir denge içinde olmadığı sürece , telafi etmeyi bilmedigin sürece gelir hemde gidişinden hızlı gelir is kiloları verio haydi yeni baştan özgürce karbonhidrat gölünde yüzüyordu değil. Artık bir gün yersem ertesi günü yada akşamı telafi edip korumalıyım diyeceksin kilolar verilince bile

Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yarım tost( tam buğday ekmeği ve kaşar)

İftar
5 kaşık taze fasulye
3 kaşık pilav
Marul
5 hurma
1 tb ekmek
Avuç içi kadar fırında balık
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Huzurla oturun insAllah yeni evinizde cnm

Hayırlı sahurlar kızlar ben yarına niyetlenirim artıkl leke gelmis cok az abdestim gene gitti su an acayip açım karnım gurulduyor resmen hemen uyumalıyım sanırım
Bu ay yine adetten bisey anlamadım yeminle ya 2 gunde 2 ped anca gitti dün zaten leke gibi geldi dun kizimin odayi temizledim yarun sira salonda Allah ixin verirse ama ellerim falan sismis resmen yorgunliktn

Allah kolaylık versin canım.

Canım yeni evin hayırlı olsun Allah iyi komşular nasip etsin.... İşin büyük kısmını halletmişsin kuzum artık peyderpey yerleştirirsin.
Bebişe de geçmiş olsun bebeğin başucuna soğan kesip koyunca daha rahat uyuyormuş.
Kötü kokulu ama çözüm olabilir.

Son düzenleme:
Ah canım bu kadar hırpalama kendini lütfen.
İş her zaman yapılır ama sen bir daha dünyaya gelmeyeceksin. Yaşlılığınıza da pay bırakın

ohhh kalabalık evin avantajı bizim.kuzey beyde kucakta gezdi 40 çıkıp.herkes gidince anamı ağlattı
Diyetdaşlarim sorarım size ,benim bugün yigenim var iftara aksamada cocuklar seviyor diye pide yaptiricam yaninada çorba salata
Şimdi bu garip hicmi yemesin peki karnını nasıl doyuracak bugün
yedin çoktan ama ben olsam çorba yemem yarim pide salata ayran miss
çok şükür benim ki de domusmaz
abla ya
canim hem corba hem pilac hemde patates akdam hepsi karbonhidrat olmus , kahveye seker atma yaninda iki tane kuru meyve tuket
menüleri gordum ama israr bahane degil ben hic.bilmiyorum ki israr kiyamet masada tekkisiye odaklanilsin yemiyorsun ye derler bende yiyorum tikandim birazdan vs geçiştirilir sohbet vs arada kaynar . İrade senin elinde
canim yıkamaya ver niye gununu bunun icin harciyorsun
gece sahurdaki borek icin kim israr etti
İyi yaparsın canım, ben bı dahaki sezeryanla birlikte düşünüyorum karın gerdirmeyi..
ben sok ben iptal birde zor.geçiyordu dimi sezeryanin ama hala bir sonraki diyor ben.ikinciye tırsıyorum
Haftaiçi fiyat almaya gidebilirim vaktim olursa. Hicbiyerimde sarkma yok ama karnim hem sarkık hemde çatlak var. En iyisi gerdirme dikiş izinede dövme yaptırmayı düşünüyorum
sacmalama hilal ya baska yontemler ve sporla halledilir oyle soylemek gibi kolay.birsey degil hele ki.hatali ameliyatlari dusundukce , catlak dogumdan mi kaldi ona ne yapilir bilmem sen daha iyi bilirsin vucut yatkinsa kilo verme ile daha belirgin olmustur benim ne sezeryan gibegi nede.catlak.var sezaryan gobegide sehir.efsanesiymis kilo verince anladim ama genetik g.. var ona napilir baci :))
Bizim buralarda söylenen bir söz var "yemeyipte dertli öleceğimize, yiyekte etli ölek" diye...

Seninkide öyle oldu canım
@Sweetyy83 bak yeni bir laf daha malimiz var ama yiyemiyoruz
oo doguran geliyor biz hala buralarda hosgeldin poni papatya ne kiz nereleemrde gezdin papatya olarak
Babannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
dayan yuregim dayan
Dayan yaglara jnat
Gun gelir hepsi biterde
Eksiler kalir.sana hediye
Handandandan aldgm kiyafetim bak cnm gerci cok belli olmuyor herhlde ama koyu olunca rengi
ben goremedim ama
Kizlar ben yatiyorum 20 lik dişim apse yaptı gene bir kac gündür yokluyordu bugun ağrısı cok kötü oldu uykusuzlukta vurdukca iyice hissettiriyor kendini iyi geceler hepinize
Agri kesici aldim canim ama antibiyotiğe pek sıcak bakmiyorum ben ya nerdeyse hic kullanmıyorum en son doğum sonrası bi kere igne vurdurmustum
canim benim apse varsa antibiyotik sart yada sirkeli su ile.gargara yap dagitsin
20 likler gereksiz dis zaten saglam degil cene dis yapisini bozuyor cektir
Koca dusmani oldum artik hepiniz boşayın anacim
benim ki dursn kiz lazim olur yilda bir araba degistirmesi disinda hic.kotu yani yok adam cennetlik dusunsene benimle evli
nasil ya planli degil mi gebelikler sanki tek basina saksıdami yetisiyor bebekler

Canim niye boyle duzensiz yeni olmadin mi sen en kotu ucgun yogun olmali sonra azalmasi normal ama bi daha git bence doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…