- 31 Ekim 2013
- 21.688
- 72.946
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.881
Öyle mi abla bilmiyordumbildirim listeye eklenmemis diye alintiladim :)
tatlim dedigim gibi istersen takimda yine devam edebilirsin listede olman şart degil
motivasyonu dusurup umutsutluga kapilmakda işe yaramiyor ki cnm
Mecbur devam edicez ama vucudumuzu iyi test etmeliyiz
Sen sauna esofmandan bahsetmistin
Onun ck saglikli oldugunu dusunmuyorum
Arada olabilir ama surekli kullanmak gereksiz su kaybina neden olur
Bide dogal terleme olmmuyor
2 gunde süper gitmis cnm hep boyle devam etsin ins.
Bide daha fazla gorursek seni memnun oluruz
bendemi anormallik var bu millettemi bilmiyorum
Bende diyorum arada cocuklari birakin birbirinize zaman ayirin basbaşa olun diye :)
isterse yine takimda devam edebilir cnm
yaa cocuklar herhalukarda sevilir heralde, ayrim yapilmazki
en azindan ne oldugunu ogrenmis oldun cnm
İğne daha etkilidir mutlaka
jlaclarini duzenli kullan cnm beslenmenede dikkat et
vayyyy dilek sporami basliyon
tugce daha yeni basladin cnm hemen detoks yapilmaz
Lutfen sadece dengeli saglikli beslen spirunu yap suyunu ic yeter
bu mesaji okuyunca aklima geldi cnm troid hastalarina lahanagiller iyi gelmez
Karnabahar brokolidde dahil
bence kendine doyacagin bi yemek yap cnm
Hadi kucuk bi parce ye ama yine ac kalican
Xoymak icin baya yemen lazimki o da olmaz :)
nirancim bu hafta yesillige agirlik versen nasil olur acaba
Oruc olmadigin zaman su 2.5 falan olsun
Afiyet olsunİyi geceler kızlar öyle yoğunum ki oturmaya fırsat bulamıyorum. İlk boşlukta bari menülerimi yazayım dedim. Beni affedin lütfen birkaç güne misafirlerim gider sanırım
Dünkü menüm
Sahur
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dlm peynir
1 yumurta
Salatalık
14.00
5 kaşık güveç
1 kase yoğurt
19.40
1 kase mercimek çorbası
2 parça tavuk
2 haşlama içli köfte
20.30
10 badem
Su:2 lt
Bugünkü menüm
09.00
1 dlm kaşar
1 dlm beyaz peynir
1 tb lavaş
15.00
10 badem
1 armut
2 yumurtadan omlet
19.40
1 karnıyarık (kızartmadım)
4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Salata
21:00
1 top dondurma
Su:2.5 lt
Bende de durum aynı canımWc sorunun var mi senin de cnm ben hem regl hem wc problemi birleşti
Oyy aynı durumu yaşıyorum kuzum yaYok ablam yardım etmiyorlar her şey bana bakıyor eziyet gibi
Salı günü gidiyorlar Cuma da ben ankara ya anneme gidiyorum
Merhaba kızlar
Geçen hafta: 74.4
Bu hafta: 73.8
Fark: -600
Yüzde: 0,81North River @CurukElma bu hafta durumlar karışık diye ikinizi etiketledim canlarım
Unutmadan bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 62,9
Bu hafta: 62,6
Fark: -300
Yüzde: 0,48
Selam kızlar hepinizi tebrik ediyorum
Geçen hafta 70.700
Bu hafta. 69.200
Fark. -1.5
Yüzde 2.12
Kilo bildirimi
Gecen hafta : 77.3
Bu hafta :76.9
Fark -400
Bu hafta sporum azdı pek eksilmedim spor olmayinca da az gidiyo
Misafirim geldi tartı sonucumu yazıp kaciyim sonra
Pazartesi 101
Cuma 98.6
Kizlar bildirimim
Gecen hafta 84.7
Bugun 83.9
Tebrikler kızlarKaptanım belki iftara kadar dursam 59.9 u görürdüm ama olsun .bir dahaki hafta kesin gibi inşallah....
Kilo bildirimi
Geçen cuma : 61
Bugün: 60.1
Fark : 900 gr
Yüzde : 1.47
Kuzum ben de aynı şekilde onca dikkate çok veremedim regl etkisi sanırımAlinmaca gucenmece yok açıklama yapacağım
Tatlı yemiyorum , pide yemiyorum , porsiyonlarimda abartı birşey yok, çay zamanı olduğu için iftara ne misafir geliyor nede biz gidiyoruz bunun avantajını da yaşıyorum , kronik bir kabızlık söz konusu ona ilaç bile çare olamadı ,sahurda sonra kilo olmasın diye 2 saat oturuyorum ki oğlumun beni sabah 7 de geriye kaldıracağını bildiğim halde ,spor yapamıyorum ama gün içinde fırsat buldukça yürüyorum...
Bahaneleri sevmem ama bahane üretmiyorum gerçekten ramazandan mi bilmem Gr Gr gidiyor
Canım normal beslenme dediğin şuan.yaptığın şey hayatında protein.karbonhidrat sebze meyve hep bir denge içinde olmadığı sürece , telafi etmeyi bilmedigin sürece gelir hemde gidişinden hızlı gelir is kiloları verio haydi yeni baştan özgürce karbonhidrat gölünde yüzüyordu değil. Artık bir gün yersem ertesi günü yada akşamı telafi edip korumalıyım diyeceksin kilolar verilince bileAraştırdım ablada benim tereddütüm şu verdiğim kilolar normal beslenmeye geçince gelir mi
Halime şükür benim 20 sayfaKızlar 80 sayfa geçmiş var. Bir kısmını okurdum kalanı da ilk fırsatta okuyacağım
afiyet olsun cnmSahur
1 yağda yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yarım tost( tam buğday ekmeği ve kaşar)
İftar
5 kaşık taze fasulye
3 kaşık pilav
Marul
5 hurma
1 tb ekmek
Avuç içi kadar fırında balık
afiyet olsun cnmKızlar iyi geceler bugün gelemedim gezindim bayağı hemen menümü yaziyim
11.00 1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
1 dilim kaşar
13.00 3 ceviz
15.00 1 sade türk kahvesi
16.00 1 dilim elma 1 dilim kavun
18.00 1 kase kadar et sote
1 avuc içi kadar pide
Salata
2 dilim kavun
20.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter
Spor 30 dk zumba 105pPnrrr-12
Huzurla oturun insAllah yeni evinizde cnmKızlar selam
Şu saat oldu totom yeni yer yüzü gördü
Ama çok şükür taşıdık evi ama tabii ev dandini nasıl yerleşir bu kadar eşya bilmem
BEn yatıyorum hemen ufaklık da fena hasta burnu tıkalı güzel uyuyamıyor o uyanana kadar 1-2 saat dinleneyim
İyi geceler
Geçmiş olsun canımHayırlı sahurlar kızlar 20 sayfa geçmiş var lakin başım çok ağrıyor yarın halledeceğim geçmişi ,
Allah kolaylık versin canım.Hayırlı sahurlar kızlar ben yarına niyetlenirim artıkl leke gelmis cok az abdestim gene gitti su an acayip açım karnım gurulduyor resmen hemen uyumalıyım sanırım
Bu ay yine adetten bisey anlamadım yeminle ya 2 gunde 2 ped anca gitti dün zaten leke gibi geldi dun kizimin odayi temizledim yarun sira salonda Allah ixin verirse ama ellerim falan sismis resmen yorgunliktn
Saol cnm Allah razı olsunAllah kolaylık versin canım.
Canım yeni evin hayırlı olsun Allah iyi komşular nasip etsin.... İşin büyük kısmını halletmişsin kuzum artık peyderpey yerleştirirsin.Kızlar selam
Şu saat oldu totom yeni yer yüzü gördü
Ama çok şükür taşıdık evi ama tabii ev dandini nasıl yerleşir bu kadar eşya bilmem
BEn yatıyorum hemen ufaklık da fena hasta burnu tıkalı güzel uyuyamıyor o uyanana kadar 1-2 saat dinleneyim
İyi geceler
Ah canım bu kadar hırpalama kendini lütfen.Hayırlı sahurlar kızlar ben yarına niyetlenirim artıkl leke gelmis cok az abdestim gene gitti su an acayip açım karnım gurulduyor resmen hemen uyumalıyım sanırım
Bu ay yine adetten bisey anlamadım yeminle ya 2 gunde 2 ped anca gitti dün zaten leke gibi geldi dun kizimin odayi temizledim yarun sira salonda Allah ixin verirse ama ellerim falan sismis resmen yorgunliktn
Evet kuzum kesinlikle burayı boşlamamak lazım.Kızlaaarrrrr ben geldimmm ..cok yogundum..kafam da biraz bozuktu...gelemdim.ama yani gelmeyince kesinlikle diyet psikolojisi kötü etkileniyor
ohhh kalabalık evin avantajı bizim.kuzey beyde kucakta gezdi 40 çıkıp.herkes gidince anamı ağlattıHilalim zorlanıyorum desem Allah'ın gücüne gider ☺bebisin keyfini yaşıyoruz ailecek daha çok ,kucaktan kucağa geziyor evde prenses ,abisi ablasi babası hepsi çok ilgi ,Ramazan dolasiyla uykuyu düzene otutturamadik sadece
yedin çoktan ama ben olsam çorba yemem yarim pide salata ayran missDiyetdaşlarim sorarım size ,benim bugün yigenim var iftara aksamada cocuklar seviyor diye pide yaptiricam yaninada çorba salata
Şimdi bu garip hicmi yemesin peki karnını nasıl doyuracak bugün
çok şükür benim ki de domusmazAblam sen anormalsin kayinvaldeler senin gibi olmaz
Kayinvalde ya bebeleri bırakıp dışarı yemeğimi çıkılır biz zamanımızda gibi sözlerle ya laf vururlarda
Yada gelmek isterler gelemezlerse tomusurlarlütfen kaynanalik öğren biraz,
abla yaHellooooooo
Minik kizim burdaydi
Disarda bisiklet sürdü bende pesinden koştum
Biraz once gittiler
Bugun gorumcem cagirdi yemege bisey yapmama gerek yok
Onceden de dedimya iftara biyere gitmeyi sevmiyorum
Insan zaten butun gun ac bide yemekte sevdigi bisey olmazsa moralim bozuluyor benim
canim hem corba hem pilac hemde patates akdam hepsi karbonhidrat olmus , kahveye seker atma yaninda iki tane kuru meyve tuketSABAH(11:00)
2 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
ÖĞLEN(14:30)
1 yk patlıcan yemeği
1 kuru kayısı
1 nektar
ARA(15:50)
1 bardak orta seker kahve
AKŞAM(20:00)
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık patates sukuşu
Salata
Su 2 litre 3 olur
menüleri gordum ama israr bahane degil ben hic.bilmiyorum ki israr kiyamet masada tekkisiye odaklanilsin yemiyorsun ye derler bende yiyorum tikandim birazdan vs geçiştirilir sohbet vs arada kaynar . İrade senin elindeKızlar selam. Ben üç gündür dışarda yapıyorum iftarımı. O yüzden yazamıyorum. Çünkü çok ısrar ediliyor bende diyetteyim diyemiyorum. Azda olsa kaçamaklı geçti şu üç günüm sizin motivasyonunuzu etkilememek adına yazmadımyarından itibaren normale dönüyorum inşallah
canim yıkamaya ver niye gununu bunun icin harciyorsunCanım bugün hazır herkes evdeyken (bebek bakıcısı bulmuşken) fırsat bu fırsat dedim, yatak odamin halılarını yıkadım ve odayı detaylı temizledim, epey yoruldum..
Yarında kızların yatak odasının halkalarını yıkayacağım inşallah..
gece sahurdaki borek icin kim israr ettiCanım sadece dün yediklerimi yazsam bile çok kızarsınızama madem öyle yzayım.
Önceki gece menüm.
Sahur
Sade Türk kahvesi
iki form bisküvi
iftar
Avuç içi kadar tavuk
Bir çatal makarna
Salata
Bir lokma kurabiye
Bir lokma lokma tatlısı
22 şade Türk kahvesi
Dün sahur
Bir avuç leblebi
Bir şade Türk kahvesi
İftar
Bir ıspanaklı Gül böreği
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük biber dolması ( pirinçli )
Bir sade Türk kahvesi
Ara 22.00
Bir büyük dilim baklava
Bir avuç kadar kabak çekirdeği
Sahur
İki ıspanaklı Gül böreği
İftar
Bir tost ekmeğine sucuklu kaşarlı tost
Dört lokma menemen ( pideyle)
İyi yaparsın canım, ben bı dahaki sezeryanla birlikte düşünüyorum karın gerdirmeyi..
sacmalama hilal ya baska yontemler ve sporla halledilir oyle soylemek gibi kolay.birsey degil hele ki.hatali ameliyatlari dusundukce , catlak dogumdan mi kaldi ona ne yapilir bilmem sen daha iyi bilirsin vucut yatkinsa kilo verme ile daha belirgin olmustur benim ne sezeryan gibegi nede.catlak.var sezaryan gobegide sehir.efsanesiymis kilo verince anladimHaftaiçi fiyat almaya gidebilirim vaktim olursa. Hicbiyerimde sarkma yok ama karnim hem sarkık hemde çatlak var. En iyisi gerdirme dikiş izinede dövme yaptırmayı düşünüyorum
@Sweetyy83 bak yeni bir laf daha malimiz var ama yiyemiyoruzBizim buralarda söylenen bir söz var "yemeyipte dertli öleceğimize, yiyekte etli ölek" diye...
Seninkide öyle oldu canım
oo doguran geliyorSelamm herkese
Yeni canlar gelmiş ben kndimi tanıtaym. Ben poni eskilerdenim 2015te gelmiştm buraya ilk kızım doğduktan sonra burası sayesinde 22 kilo vermiştim sonra boşlayınca yarısını aldm filan. Şimdi ikinci kızım doğdu 15 günlük olduk bende pko ve şekere yatkınlık olduğu için dün hamikeyken gittiğim diyetisyenime gittim. Güzel bi liste hazırladı ilk önceliğim kilo almamak çünkü ilk kızımda doğumdan sonra iki ay içinde 10 kilo almıştım süt olsun diye herşeyi yiyip içtiğim için.
@mefkurem mefkuşum kabul edersen free listede olmak istiyorm buranın atmosferi tartışılmaz malum.
Gebelik süresince aldığım kilo: 11 kg
Doğum kilom: 97kg
Doğumdan 2 hafta sonra: 90.5
Menüm (Emziren anne menüsü)
10.00
2 d peynir üzerine 2 tk zeytin yağı
2 d ekmek
Domates
12.00
1 yk fıstık
16.30
1 kepçe çorba
1 etli biber dolması
6 yk makarna( ekmekten değişim yaptım 2 yk makarna=1 d ekmek)
18.00
Elma
19.45
3 köfte
1 b ayran
1 kepçe çorba
Salata
22.00
1 porsiyon karpuz
Su 2.5
Spor -
Listem pek diyetik değil gibi görüniyor ama dr listesine uydum değişimlere izin var ve her öğünde 3 dlm ekmek var.
Herkese başarılar
dayan yuregim dayanBabannem geldi sahura içli çörek gözleme falan yapıyor sınanıyorum dayanamıyorum
ben goremedim ama
Kizlar ben yatiyorum 20 lik dişim apse yaptı gene bir kac gündür yokluyordu bugun ağrısı cok kötü olduuykusuzlukta vurdukca iyice hissettiriyor kendini iyi geceler hepinize
canim benim apse varsa antibiyotik sart yada sirkeli su ile.gargara yap dagitsinAgri kesici aldim canim ama antibiyotiğe pek sıcak bakmiyorum ben ya nerdeyse hic kullanmıyorum en son doğum sonrası bi kere igne vurdurmustum
benim ki dursn kiz lazim olurKoca dusmani oldum artik hepiniz boşayın anacim
Bizde anlaşamıyoruz canım o konuda...her hamileliği burnumdan getirdi "niye doğuruyorsun" diye....evlenirken çocuk istemiyorduk ikimizde, öyle anlaşmıştık ama benim fikrim değişti... şimdi bana yalvarıyor "başka doğurma, sağlığın bozuluyor felan" diye...
Canim niye boyle duzensiz yeni olmadin mi sen en kotu ucgun yogun olmali sonra azalmasi normal ama bi daha git bence doktoraHayırlı sahurlar kızlar ben yarına niyetlenirim artıkl leke gelmis cok az abdestim gene gitti su an acayip açım karnım gurulduyor resmen hemen uyumalıyım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?