- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.901
İçindeki sesi dinleeeeGecmisj yarina bırakma yoksa 80 sayfa olur.dedi icimdeki.ses :)
Sağol canımBende de durum aynı canım
Oyy aynı durumu yaşıyorum kuzum ya
Tebrikler kızlar
Kuzum ben de aynı şekilde onca dikkate çok veremedim regl etkisi sanırım
Aminnnn tatlımafiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Huzurla oturun insAllah yeni evinizde cnm
Amiinnn kuzummCanım yeni evin hayırlı olsun Allah iyi komşular nasip etsin.... İşin büyük kısmını halletmişsin kuzum artık peyderpey yerleştirirsin.
Bebişe de geçmiş olsun bebeğin başucuna soğan kesip koyunca daha rahat uyuyormuş.
Kötü kokulu ama çözüm olabilir.
Kaç çocuğun var canım?Yetiştirmek de çok zor ben çok zorlanıyorum canımm büyüdüklerinde herşey nasıl olur bilemiyorum ben çok çocuk istiyordum ama şu an yeter diyorum
Canım yıkama şirketleri ağır kimyasallar kullanıyorlar yıkarken, birde az su ile duruluyor..canim yıkamaya ver niye gununu bunun icin harciyorsun
Canımı çocuklarımıza vereceğimiz en güzel miras, kardeştir ya...kendilerini yanlız hissetmesinler...ben sok ben iptal birde zor.geçiyordu dimi sezeryanin ama hala bir sonraki diyor ben.ikinciye tırsıyorum
Senin bebisede kuzey abisi büyütür annesiohhh kalabalık evin avantajı bizim.kuzey beyde kucakta gezdi 40 çıkıp.herkes gidince anamı ağlattı
yedin çoktan ama ben olsam çorba yemem yarim pide salata ayran miss
çok şükür benim ki de domusmaz
abla ya
canim hem corba hem pilac hemde patates akdam hepsi karbonhidrat olmus , kahveye seker atma yaninda iki tane kuru meyve tuket
menüleri gordum ama israr bahane degil ben hic.bilmiyorum ki israr kiyamet masada tekkisiye odaklanilsin yemiyorsun ye derler bende yiyorum tikandim birazdan vs geçiştirilir sohbet vs arada kaynar . İrade senin elinde
canim yıkamaya ver niye gununu bunun icin harciyorsun
gece sahurdaki borek icin kim israr etti
ben sok ben iptal birde zor.geçiyordu dimi sezeryanin ama hala bir sonraki diyor ben.ikinciye tırsıyorum
sacmalama hilal ya baska yontemler ve sporla halledilir oyle soylemek gibi kolay.birsey degil hele ki.hatali ameliyatlari dusundukce , catlak dogumdan mi kaldi ona ne yapilir bilmem sen daha iyi bilirsin vucut yatkinsa kilo verme ile daha belirgin olmustur benim ne sezeryan gibegi nede.catlak.var sezaryan gobegide sehir.efsanesiymis kilo verince anladimama genetik g.. var ona napilir baci :))
@Sweetyy83 bak yeni bir laf daha malimiz var ama yiyemiyoruz
oo doguran geliyorbiz hala buralarda hosgeldin poni papatya ne kiz nereleemrde gezdin papatya olarak
dayan yuregim dayan
Dayan yaglara jnat
Gun gelir hepsi biterde
Eksiler kalir.sana hediye
ben goremedim ama
canim benim apse varsa antibiyotik sart yada sirkeli su ile.gargara yap dagitsin
20 likler gereksiz dis zaten saglam degil cene dis yapisini bozuyor cektir
benim ki dursn kiz lazim oluryilda bir araba degistirmesi disinda hic.kotu yani yok adam cennetlik dusunsene benimle evli
nasil ya planli degil mi gebelikler sanki tek basina saksıdami yetisiyor bebekler
Baskı yapıyorum adama, istiyorum diye....tabi ki planlı, oyuna getirmiyorum adamınasil ya planli degil mi gebelikler sanki tek basina saksıdami yetisiyor bebekler
Afiyet olsun canım, çorban 1.5 kepçeye çıkmış.hep 1 kepçe içiyordun.Menu
Sahur.
2 yumurta
1 kase yogurt
1/2 dilim.ekmek
1 kk peynir
Sahur
1'5 kepce mercimek.corbasi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Kilo verdikçe kanama miktarın artacak canım.Hayırlı sahurlar kızlar ben yarına niyetlenirim artıkl leke gelmis cok az abdestim gene gitti su an acayip açım karnım gurulduyor resmen hemen uyumalıyım sanırım
Bu ay yine adetten bisey anlamadım yeminle ya 2 gunde 2 ped anca gitti dün zaten leke gibi geldi dun kizimin odayi temizledim yarun sira salonda Allah ixin verirse ama ellerim falan sismis resmen yorgunliktn
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar dün gece eltimgiller gidince sahuru beklemeyin uyuduk kızla nasıl iyi oldu uykumu almışım valla
Yemezsem biyerim şişer menüm
Kahvaltı 1 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
2 dilim t.b ekmeği
1ç.k bal
Öğlen 1 kase sütlü yulaf ezmesi 3 kayisi 1 cevizle
Akşam
1 kepçe çorba
1kiymali pidenin yarisi
Bol salata
Ayran
2lt su
Geçmiş olsun canım niye agrittin başını acabaHayırlı sahurlar kızlar 20 sayfa geçmiş var lakin başım çok ağrıyor yarın halledeceğim geçmişi ,
1 kızım bir oğlum var canımKaç çocuğun var canım?
Evet malasef can m ama bi lokma idiDakikani puanla carpacaksin canim
Afiyet olsun canim
Tarti oncesi nohut riskli canim haberin olsun afiyet olsun
Ins kuzu
Tarti oncesi börek mi yedin ?
Valla omun hayali bisiler kullaniyor olmamdi istedigini vermeyince pek üzüldü
Sagol canim
Kiz katlansan katlanmazda onlar bende hep ayni seyi düşünmüştüm
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Haydi Gecmis olsun daha yazma bdv ye
Cok gecmis olsun tekrar abla
Normalde findik fistik badem ceviz yiyorum abla ama canim leblebi istedi ya
Maalesed gelmemis abla
Afiyet olsun canim
Bendeeee
Afiyet olsun ablam
Afiyet olsun edibecim
Afiyet olsun tatlimm
Tarti oncesi sıvı alımı yapiyomusun sen niran
Canım doktra göründünmü birde kilo verdkce düzene girme ihtimalide yüksek inşYa ben reglken kilom fazla çıkıyor sinir oluyorum. Bide ayda 2 kere oluyorum kafayı yicem
Mesela ben varım ablam unuttuğunEvetttttt gelelim fasulyenin faydalarina
@Fatlady
@AhSen_2504
@bi prenses annesi
Ak kelebek
Handandandan
Jasminium84
North River
Kizlar alinmaca gucenmece olmasin
Ama artik bu gr lara bi son verelim
Hicbirimiz ilk defa diyet yapmiyoruz
Bize ne iyi gelir, ne gelmez
Kilo vermek icin neler yapmaliyiz biliyoruz
Burda herseyimizi paylasmak, sohbet muhabbet guzel ama yarismada oldugumuzu da unutmayalim
Elinizden geleni yaptiniz yada yapmadiniz
Ama demekki biseyler yanlis yapilmis sonuclar hic tatmin edici degil
Ve son haftalarda cogunluk boyle
Ramazani bahane etmekde dogru degil bence
Çünkü cok guzel kilo verenlerde var burda yada diger takimlarda
Özetle bu devran böyle gitmez
lutfen kendinize gelin ve şu gr lardan kurtulun
Gecen haftada ayni seyleri dedim sonuc degismedi
Umarim onumuzdeki hafta herkes min. Yuzde 1 le gelir
@Bayankokosh
Kubra senin 0.6 cok kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm
@ebruebrulii bu hafta daha iyi gitmis ama haftaya kötü olmasin lutfen tatlim
eceboce eceeee masallah cnm azkiloda cok guzel vermisin cook tebrikler
@Pumpkin00 tugce listeye hosgeldin cnm
Artik sorumlulugun oldugunu unutma
Yedigin, yaptigin herseyden bu takimda etkilenecek
Lutfenn bidaha ban yeme
Istersen bana tel nr sinida verebilirsin
Bi sorun olursa diye
Fitt_anne baslangic icin cok guzel gitmis dilegim ayni performansi bundan sonrada bekliyorum :)
@METANOL malesef diskalifiye edilmisin onceden
o yuzden listeye giremezsin cnm
Istersen free bolumde yer alabilirsin
@Hayat guzel seninde cok guzel eksi cnm tebrikler
@AsyaaAyazz goksu senin bildirimin eklenmemis cnm bidahs yazabilirmisin ekliyeyim
Eksi icinde tebrikler
@MLKn süper gitmis cnm ins. Boyle devam etsin
@pesto26
Pestom artin korktugum kadar degilmis ama daha fazla olmadan hemen baslasan iyi olur
@CurukElma ilk hafta bu kadar arti olmasi normal cnm eminim halledersin
@ekim2009
Guzelim anlamadigim niye esinin kilon hakkinda bu kadar yorum yapmasina izin veriyosun
Artiya gelincede biyerlerde yanlis yapiyosun demekki
Az yiyosun ama icerik fazla karbon oluyorsa oda iyi degil
Bide spor yapman lazim
@Pnrrr-20 pinarcim bu hafta azicik fazla olmus 500 ü gecmemeye calis
@askrhpozitif merve sanada teessuflerimi gonderiyorum
Digerlerine yorum yapmistim heralde
Unuttugum yoktur
Ailenn bu denli arkanda olması ne büyük nimet..MasAllah..Bide son yaşadıklarımı duysan hepten deli olursunda artık milleti deli etmemek adına içime atıyorum aman boşver dim zaten.. İlk kızım sonra benden değerli kimse yok =) valla babam bugün geldi borcum var diye kafana takma bütün borçlarını ben öderim bırak kızım şu adamı ben sana kızıyo sam üzüldüğüm için kızıyorum çalışmak istiyorsan çalış istemiyorsan çalışma kızında sanada ben bakarım ( kızımın herşeyi fazlasıyla alınıyor) tatile gitmek istiyorsan git ablan gibi hayatını yaşa arkadaş edin daha çok gençsin huzurumuz kaçmasın artık dedi kpca adam bana yalvarıyor.. Artık değmeyecek biri için ailemi üzmcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?