- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.941
biz ilk evlendiğimiz yıl kaplıcaya gidelim dedik. bi baktım kayınvalidem ve görümcem bizde gelelim dediler. ordan dayısıgil beraber gidelim dediler. başbaşa gidecekken biz olduk 10 kişibildirim listeye eklenmemis diye alintiladim :)
tatlim dedigim gibi istersen takimda yine devam edebilirsin listede olman şart degil
motivasyonu dusurup umutsutluga kapilmakda işe yaramiyor ki cnm
Mecbur devam edicez ama vucudumuzu iyi test etmeliyiz
Sen sauna esofmandan bahsetmistin
Onun ck saglikli oldugunu dusunmuyorum
Arada olabilir ama surekli kullanmak gereksiz su kaybina neden olur
Bide dogal terleme olmmuyor
2 gunde süper gitmis cnm hep boyle devam etsin ins.
Bide daha fazla gorursek seni memnun oluruz
bendemi anormallik var bu millettemi bilmiyorum
Bende diyorum arada cocuklari birakin birbirinize zaman ayirin basbaşa olun diye :)
isterse yine takimda devam edebilir cnm
yaa cocuklar herhalukarda sevilir heralde, ayrim yapilmazki
en azindan ne oldugunu ogrenmis oldun cnm
İğne daha etkilidir mutlaka
jlaclarini duzenli kullan cnm beslenmenede dikkat et
vayyyy dilek sporami basliyon
tugce daha yeni basladin cnm hemen detoks yapilmaz
Lutfen sadece dengeli saglikli beslen spirunu yap suyunu ic yeter
bu mesaji okuyunca aklima geldi cnm troid hastalarina lahanagiller iyi gelmez
Karnabahar brokolidde dahil
bence kendine doyacagin bi yemek yap cnm
Hadi kucuk bi parce ye ama yine ac kalican
Xoymak icin baya yemen lazimki o da olmaz :)
nirancim bu hafta yesillige agirlik versen nasil olur acaba
Oruc olmadigin zaman su 2.5 falan olsun
asla demez onun da huyu buAy dun tbrk icin alintilamistm sonra olaylari okudum kacinci olduk smdi
@Pumpkin00 bu arada seni tbrk ederm cnm cok guzel giris yaptin
METANOL cnm bende free olarak devam et degisen bisey olmiycakki gene gelip menu yazarsin muhabete katilirsin
Aynen abla 500gr haftalik hedefim bakalim insallah :)
Gunaydin cnm, kv dunden hazirmis gicik olurdum ben olsam madem duydu siz bas basa gidin demeliydi bence
Gunaydin cnm
Antibiyotik almalısınKizlar gunaydin agrim daha fena oldu evde mal gibi geziyorum resmen yüzüm de şişmiş
Çok ödem attırıyor diyorlar. Lakin öyle tatlı kiiArkadaşlar diyet alışverişi yapmaya çıkıcamda ananası diyete bir faydası varmı alayımmı
canım benim de görümcemin kızı heryere gelir:) tabi bizimki 1 tane.. bir de görümcem eşinden ayrıldığı için üzülürüm ben çocuğun haline çok severim. ama biz kayınvalidemlerle haftanın 2 günü görüşürüz ki bu hafta bugün de görüşeceğiz 3. görüşmemiz olacak. yani ayda yılda başbaşa program yapınca da gelme ve çocuk getirme diyesim geliyor. tabi içimdeki insan sevgisi de diyor kocişinin annesi boşver kanka diyorBenim kv de Eltimin çocukları olmadan duramaz illaha onlar da olacak. 3 tane çocuk sırf ne kırsak nereye zarar versek peşindeler. Ama kv gore akıllılar ya yine de başka çocuklar daha betermis. Ben onları görünce zaten şok oldum evlenince yok böyle çocuklar yani. Bize her gelişlerinde stres oluyorum resmen
Sev sev Allah muhabbetinizi arttırsınasla demez onun da huyu buben de onu böyle sevdim
canım birden ağzımdan çıktı. bir de 2 gün önce işte bunu söylediğimde beraberdik bugün de beraber olacağız dün güya eşimle çıkalım diye düşündüm. nasılsa sık görüşüyoruz diye hiç o an aklıma gelmedi.Niye kv nin yanında söyledin, eve kadar bekleseydin keşke
İyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümlerbu arada ben -600 çıkmıştım bu hafta ve biliyorsunuz kürtaj sonrası ilk regl çok tuhaf geçiyor.
dün diyetisyen günümdü diyetisyen şaştı kaldı. 900 gr yağ kaybım var fakat 1kilo 200 gr ödem var dedi. dedim durum böyle böyle o zaman haftaya 2 kiloya yakın kayıp bekliyorum senden dedi. dedim inşallah corc ben de bekliyorum :)))
aynen:)) canım profil resmin çok güzel olmuş çok enerjikDil ucuylada desen kv hazirmis gelmeye
ben de üzüldüm yaMetanole üzüldüm yaa
yaaa ben de çok çok tebrik ederim bu hızla 8 leri çabuk görcen minnoşÇok teşekkür ederim sizin desteğiniz sayesinde =)
canım ben yapmıştım çok faydasını görmüştüm ama ben kahvaltıyı normal yiyordum öğle ve akşam çorbasından içiyordum tambuğday ekmeği ile. kız lahana var mı ki bu mevsimde hala? tabi uzun süre yapmamıştım. 1 hafta yap ara ver canımBen lahana detoks yapayım diyorum yapn var mı
güzel menüymüş kuzum. şişliğin indi mi biraz08:30=== 1 bardak sade Türk kahvesi
1 adet hurma
1 çay bardağı ceviz
11:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
17:00=== 2 yk karnabahar yemeği
4 yk humus
Domates, salatalık, biber
1,5 kase cacık
Su 2 lt
Vayyy maşallah benimki elini sürmez bir de kızar üstelikCanım yıkama şirketleri ağır kimyasallar kullanıyorlar yıkarken, birde az su ile duruluyor..
Ben evde bol su ile yıkıyorum, daha içime siniyor..
Sadece köpükleme bana ait zaten, durulayıp kaldırma eşime ait.
canım bazen avm lerin girişince oluyor ya otopark çıkışlarında falan. baya büyük bir tartı şu para ile çalışanlar kilo kas yağ da ölçüyorİyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümler
Kuzum onlara pek güvenemiyorum ya doğru mudur sonuçlarıcanım bazen avm lerin girişince oluyor ya otopark çıkışlarında falan. baya büyük bir tartı şu para ile çalışanlar kilo kas yağ da ölçüyor
Sana da Allah yardım etsincanım benim de görümcemin kızı heryere gelir:) tabi bizimki 1 tane.. bir de görümcem eşinden ayrıldığı için üzülürüm ben çocuğun haline çok severim. ama biz kayınvalidemlerle haftanın 2 günü görüşürüz ki bu hafta bugün de görüşeceğiz 3. görüşmemiz olacak. yani ayda yılda başbaşa program yapınca da gelme ve çocuk getirme diyesim geliyor. tabi içimdeki insan sevgisi de diyor kocişinin annesi boşver kanka diyorsana Allah yardım etsin canım 3 tane zor
Babama soylicem canim evdeyse gitmeyi düşünüyorum bendeaynen oyle valA cok tsk ederim hepimiz daha daua fazpa eksi gorelim insAllah saglikla
ne kadar sürüyor döngü cnm
anldm cnm tsk ederim
Ayyy insAllah su an gözüm 70te ama insAllah düşünce hedef tekrar büyür belki
Ayy tüh kiz bi acile falan git bari daha kötü olmadan
Afiyet olsun kubracimkızlar dün sahurda geldik eve inanın çok yorulmuştum. avm de zaman çok harcamıştım çünkü. menümü yazıp geçmişe bakayım hemen.
sabah: yok
öğle: 1 kase çorba
akşam: 3-4 çatal et döner.
ara: 1 orta türk kahvesi
su: 2lt olmuştur.
Hadi bakalim bu hafta guzel eksi gelecek yanibu arada ben -600 çıkmıştım bu hafta ve biliyorsunuz kürtaj sonrası ilk regl çok tuhaf geçiyor.
dün diyetisyen günümdü diyetisyen şaştı kaldı. 900 gr yağ kaybım var fakat 1kilo 200 gr ödem var dedi. dedim durum böyle böyle o zaman haftaya 2 kiloya yakın kayıp bekliyorum senden dedi. dedim inşallah corc ben de bekliyorum :)))
Alicam sanirim bu sefer cok kotu oldumAntibiyotik almalısın
Ne kadar artidasin ?Tartıda artılar çoğalmış şişkinlik de var
Canim bütün takimlarin kaptanlarinin evet demesi gerekiyor sadece bizim karar verecegimix bisi degil buArkadaşlar
METANOL için af kampanyası mı başlatsak. Biraz tırsıyorum ama
Çok ağır bir yaptırım olmuş.
Bence herkes ikinci şansı hakeder.
Ayyy hepsi ayrı alem nedir bu gelinlerin çilesiSana da Allah yardım etsinbiz de haftada 1-2 gidiyoruz mutlaka. 1 hafta gitmesek hiç gelmiyorsunuz diye trip atiyor. Büyük oğlu konyada onu arıyor. O da eşimi arıyor bayağı olmuş anneme niye gitmiyorsunuz diye gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?