Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz ilk evlendiğimiz yıl kaplıcaya gidelim dedik. bi baktım kayınvalidem ve görümcem bizde gelelim dediler. ordan dayısıgil beraber gidelim dediler. başbaşa gidecekken biz olduk 10 kişi iki senedir yurtdışına gidiyoruz tatil için. oraya bile gelsek mi diye düşündüler vizeyle ilgilenemedikleri için gelemediler kış için haftasonları biryere gideceksek eşimi de tembihliyorum kimseye söylemeden gidip geliyoruz mecburen.

kızlar dün sahurda geldik eve inanın çok yorulmuştum. avm de zaman çok harcamıştım çünkü. menümü yazıp geçmişe bakayım hemen.

sabah: yok
öğle: 1 kase çorba
akşam: 3-4 çatal et döner.
ara: 1 orta türk kahvesi

su: 2lt olmuştur.

bu arada ben -600 çıkmıştım bu hafta ve biliyorsunuz kürtaj sonrası ilk regl çok tuhaf geçiyor.
dün diyetisyen günümdü diyetisyen şaştı kaldı. 900 gr yağ kaybım var fakat 1kilo 200 gr ödem var dedi. dedim durum böyle böyle o zaman haftaya 2 kiloya yakın kayıp bekliyorum senden dedi. dedim inşallah corc ben de bekliyorum :)))

asla demez onun da huyu bu ben de onu böyle sevdim

canım benim de görümcemin kızı heryere gelir:) tabi bizimki 1 tane.. bir de görümcem eşinden ayrıldığı için üzülürüm ben çocuğun haline çok severim. ama biz kayınvalidemlerle haftanın 2 günü görüşürüz ki bu hafta bugün de görüşeceğiz 3. görüşmemiz olacak. yani ayda yılda başbaşa program yapınca da gelme ve çocuk getirme diyesim geliyor. tabi içimdeki insan sevgisi de diyor kocişinin annesi boşver kanka diyor sana Allah yardım etsin canım 3 tane zor

Niye kv nin yanında söyledin, eve kadar bekleseydin keşke
canım birden ağzımdan çıktı. bir de 2 gün önce işte bunu söylediğimde beraberdik bugün de beraber olacağız dün güya eşimle çıkalım diye düşündüm. nasılsa sık görüşüyoruz diye hiç o an aklıma gelmedi.

İyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümler

Metanole üzüldüm yaa
ben de üzüldüm ya METANOL kuzum free takılsana bizimle gitmeseydin.
Çok teşekkür ederim sizin desteğiniz sayesinde =)
yaaa ben de çok çok tebrik ederim bu hızla 8 leri çabuk görcen minnoş
Ben lahana detoks yapayım diyorum yapn var mı
canım ben yapmıştım çok faydasını görmüştüm ama ben kahvaltıyı normal yiyordum öğle ve akşam çorbasından içiyordum tambuğday ekmeği ile. kız lahana var mı ki bu mevsimde hala? tabi uzun süre yapmamıştım. 1 hafta yap ara ver canım
güzel menüymüş kuzum. şişliğin indi mi biraz

Vayyy maşallah benimki elini sürmez bir de kızar üstelik

İyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümler
canım bazen avm lerin girişince oluyor ya otopark çıkışlarında falan. baya büyük bir tartı şu para ile çalışanlar kilo kas yağ da ölçüyor

Sana da Allah yardım etsin biz de haftada 1-2 gidiyoruz mutlaka. 1 hafta gitmesek hiç gelmiyorsunuz diye trip atiyor. Büyük oğlu konyada onu arıyor. O da eşimi arıyor bayağı olmuş anneme niye gitmiyorsunuz diye gıcık oluyorum

Babama soylicem canim evdeyse gitmeyi düşünüyorum bende
Afiyet olsun kubracim
Hadi bakalim bu hafta guzel eksi gelecek yani
Antibiyotik almalısın
Alicam sanirim bu sefer cok kotu oldum
Tartıda artılar çoğalmış şişkinlik de var
Ne kadar artidasin ?
Arkadaşlar
METANOL için af kampanyası mı başlatsak. Biraz tırsıyorum ama
Çok ağır bir yaptırım olmuş.
Bence herkes ikinci şansı hakeder.
Canim bütün takimlarin kaptanlarinin evet demesi gerekiyor sadece bizim karar verecegimix bisi degil bu

Ayyy hepsi ayrı alem nedir bu gelinlerin çilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…