- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.961
Derler yaa... ne yapmış ki bu kadar kötü bir daha asla yarışamayacak kadarBabama soylicem canim evdeyse gitmeyi düşünüyorum bende
Afiyet olsun kubracim
Hadi bakalim bu hafta guzel eksi gelecek yani
Alicam sanirim bu sefer cok kotu oldum
Ne kadar artidasin ?
Canim bütün takimlarin kaptanlarinin evet demesi gerekiyor sadece bizim karar verecegimix bisi degil bu
Hep orda olalım istiyor. Zaten 1 pazar günü evde eşim illaha orda olacaz. Bugün gitmemek için dün akşam gittikAyyy hepsi ayrı alem nedir bu gelinlerin çilesi
Ne diyeyim kuzum Allah akıl fikir versin.Hep orda olalım istiyor. Zaten 1 pazar günü evde eşim illaha orda olacaz. Bugün gitmemek için dün akşam gittik
Aynen öyle kuzumNe diyeyim kuzum Allah akıl fikir versin.
Bunlar bize ders olsun da biz kendi evlatlarımıza yapmayalım böyle şeyler
Kurallar bu canimDerler yaa... ne yapmış ki bu kadar kötü bir daha asla yarışamayacak kadar
Aminnn tatlımValla kuzum dedogim gibi benim fikrim bu oldugu icin yaptirmiyorum
Sagol poni cok şükür mezun oldum ama buralardayim gene :)
Kiz acele etme hepsini birden yapmaya çalışma
Afiyet olsun canim ama su icli kofteye biraz ara versen nasil olur
Kuzum hayirdir noldu
Pilav ve ekmek beraber olmasada olurmus afiyet olsun canim
Aha burdada pide var afiyet olsun canim
Hadi hayırlı olsun canim yeni evin saglikla oturun ins
Dayanamamis
Kiz yok benimki gececek gibi bi göbek degil maalesef sarkık fazla var
Bugun daha kotuyum ağzımı acamiyorum ağrısı cok fena suan bisiler yeyim agri kesici alicam
Hahahha tamam seninkine izin var geri kalanlar boşasın
Afiyet olsun baharcim
Afiyet olsun canim
Gunaydin canim
Kaldirmis kuzum
Kiz sen 70 lere düş oda yetmeyecek bi sure sonra
Gunaydin kuzum
Gunaydin canimm
Ayda 2 kere canımaynen oyle valA cok tsk ederim hepimiz daha daua fazpa eksi gorelim insAllah saglikla
ne kadar sürüyor döngü cnm
anldm cnm tsk ederim
Ayyy insAllah su an gözüm 70te ama insAllah düşünce hedef tekrar büyür belki
Ayy tüh kiz bi acile falan git bari daha kötü olmadan
Aldım kuru kayısı çiğ badem ceviz aldım pazartesiden itibaren daha düzenli yapıcam ona saklıyorumKuruyemis filanda al saglikli atistirmalikkuru incir kayısı tatli istegini bastirir
Elifimiz sezeryanla geldi canm sana da kolay doğmlar diliyorum
Darbe zamanında papatyaydım
Yok çok şükür tecrübeli olmanın rahatlığı var. Bu kızım ilk kızıma göre baya da sakin maşaallah.evcek stressiziz :)
Okudum evde prenses elden ele geziyormş ne güzel ya neşeniz daha da armıştır
asla demez onun da huyu buben de onu böyle sevdim
Bence kızartma hayatımızın hiç bir yerinde bir çatal dahi olmamalıydı kurutulmuş biberi kavurabilirdinizKızlar iki gündür sınavlarım var giremedim.... Dünkü menum
Sahur
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
Kibrik kutusu buyuklugunde peynir
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Bi kaç çatal kurutulmuş yoğurtlu biber kızartması
1 tane köfte
Salata
Ara
Karpuz ve kiraz
3lt su
Öyle yaptım zaten haşladım sonra süzüp kavuruo üstüne yoğurt doktumBence kızartma hayatımızın hiç bir yerinde bir çatal dahi olmamalıydı kurutulmuş biberi kavurabilirdiniz
Aferin kizz sanaaAldım kuru kayısı çiğ badem ceviz aldım pazartesiden itibaren daha düzenli yapıcam ona saklıyorumdd
Masallah kiz valla senden boyle performans beklemiyodum yalan degil sasirttiyosun beni3 tane renk renk ip aldım atlama ipiakşam parkta yürüyüş ve voleybolda sonra atlıcam
Kiz haslama dedigin yagdaysa o kizartma oluyor ve kizartma yasaklilardan afiyet olsunKızlar iki gündür sınavlarım var giremedim.... Dünkü menum
Sahur
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
Kibrik kutusu buyuklugunde peynir
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Bi kaç çatal kurutulmuş yoğurtlu biber kızartması
1 tane köfte
Salata
Ara
Karpuz ve kiraz
3lt su
Yok kuzum biz suda yumuşasın dıye kaynatıyoruz sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt gezdırıyoruzAferin kizz sanaa
Masallah kiz valla senden boyle performans beklemiyodum yalan degil sasirttiyosun beni
Kiz haslama dedigin yagdaysa o kizartma oluyor ve kizartma yasaklilardan afiyet olsun
Tamam canimYok kuzum biz suda yumuşasın dıye kaynatıyoruz sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt gezdırıyoruz
Hahahaha ya niye kiiii beklemiyordunuzAferin kizz sanaa
Masallah kiz valla senden boyle performans beklemiyodum yalan degil sasirttiyosun beni
Kiz haslama dedigin yagdaysa o kizartma oluyor ve kizartma yasaklilardan afiyet olsun
Ama kızartma yazıyordu ben yanlış mı okudum kiTamam canim
Valla bilemedim surekli basıp gidecek bi havan vardiHahahaha ya niye kiiii beklemiyordunuz
Bende pyle okudumAma kızartma yazıyordu ben yanlış mı okudum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?