Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla bilemedim surekli basıp gidecek bi havan vardi

Bende pyle okudum
Kızlar evett kızartma dıye yazdımki bizde ki ismi o dediğim gibi haslayıp sonra da Bı tatlı kaşığı yağla kızartdığın için bizim yörede kurutulmuş biber kızartması deniliyor.

Valla bilemedim surekli basıp gidecek bi havan vardi

Bende pyle okudum
Ay sizde ailem gibisiniz onlarda öyle heran gideceksin gibi geliyor diyorlar. Ama iyiyim tek derdim kilo vermek pazartesiyi bekliyorum daha iyi performans sergilemek için

Kızlar evett kızartma dıye yazdımki bizde ki ismi o dediğim gibi haslayıp sonra da Bı tatlı kaşığı yağla kızartdığın için bizim yörede kurutulmuş biber kızartması deniliyor.
Tamam canim bilmedigimiz icin anlamaya calisiyoruz bizde
Ay sizde ailem gibisiniz onlarda öyle heran gideceksin gibi geliyor diyorlar. Ama iyiyim tek derdim kilo vermek pazartesiyi bekliyorum daha iyi performans sergilemek için
Kiz uzme su aileni cok şanslısın gercekten

Valla birşey yapmıyorum işte.. Bakalım hayırlısı olsun 1 ay sonra mahkeme var =)
Boşan kurtul kuzumm
Ohhh bol kacamakli daha yok haberin olsun

İnşallah canım. Hilalciğim bu hafta çok konuşamadık özlemişim seni

Kulaktan kuşağa gibi olmuş

afiyet olsun cnm
ne kadar ödem olduğunu söylemedi ama bana da söylemişti ödem var diye yagdan gitmesi de çok güzel canım devamı gelsin insAllah
İyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümler
devlette ölçüm yapıyor canım ama her hastane aynı değil benim önceki gittiğim yapmıyordu ama şimdiki gittiğim yapıyor
naptin canım gittin mi doktora
Ayda 2 kere canım
bi doktora gözük bence canım neden öyle oluyor ki
afiyet olsun cnm
bizde de aynen böyle yapılır biz bol sogan da koyarız içine
Afiyet olsun canım

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
1 çay bardağı kadar yoğurt
3 tane çilek
Çay

Öğle 15:30
Yarım simit

Akşam 18:20
2 kepçe sogan çorbası
1 kase salata
3 çilek 3 kiraz

Su 2.5 lt tamamlarım
Spor henüz yok birazdan yaparim eşim iftarını yaparken

Canımı çocuklarımıza vereceğimiz en güzel miras, kardeştir ya...kendilerini yanlız hissetmesinler...

Çocukları da çok seviyorum zaten...

Sezeryanım zor geçiyor, 4. de belki daha uzun yatarım ama olsun..
kardeşinde hayirlisi.canim
Senin bebisede kuzey abisi büyütür annesi
olmuyor.kiz.
Baskı yapıyorum adama, istiyorum diye....tabi ki planlı, oyuna getirmiyorum adamı

Afiyet olsun canım, çorban 1.5 kepçeye çıkmış.hep 1 kepçe içiyordun.
kepce kucuktu :)
basim agriyordu yanlış yazmışım
Kizlar gunaydin agrim daha fena oldu evde mal gibi geziyorum resmen yüzüm de şişmiş
canim bi git doktora
hadi.insallah
Arkadaşlar
@METANOL için af kampanyası mı başlatsak. Biraz tırsıyorum ama
Çok ağır bir yaptırım olmuş.
Bence herkes ikinci şansı hakeder.
bu yaptirim sadece onun degil tum diskalfiye uyeler icjn gecerli, ne yapmis uc hafta ust uste gelip kilo bildirimi yapma zahmetinde bulunmamis ,kendiside bahsettigi gibi o donem.isi ciddiye almiyormus. Ama.af olayi.icin.oylamaya gerek yok.zira bir.takimin.kaptani.her ne olursa olsun onay vermiyor

Simdi nasılsın canım

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…