- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.981
Kızlar evett kızartma dıye yazdımki bizde ki ismi o dediğim gibi haslayıp sonra da Bı tatlı kaşığı yağla kızartdığın için bizim yörede kurutulmuş biber kızartması deniliyor.Valla bilemedim surekli basıp gidecek bi havan vardi
Bende pyle okudum
Ay sizde ailem gibisiniz onlarda öyle heran gideceksin gibi geliyor diyorlar. Ama iyiyim tek derdim kilo vermek pazartesiyi bekliyorum daha iyi performans sergilemek içinValla bilemedim surekli basıp gidecek bi havan vardi
Bende pyle okudum
Tamam canim bilmedigimiz icin anlamaya calisiyoruz bizdeKızlar evett kızartma dıye yazdımki bizde ki ismi o dediğim gibi haslayıp sonra da Bı tatlı kaşığı yağla kızartdığın için bizim yörede kurutulmuş biber kızartması deniliyor.
Kiz uzme su aileni cok şanslısın gercektenAy sizde ailem gibisiniz onlarda öyle heran gideceksin gibi geliyor diyorlar. Ama iyiyim tek derdim kilo vermek pazartesiyi bekliyorum daha iyi performans sergilemek için
Valla birşey yapmıyorum işte.. Bakalım hayırlısı olsunTamam canim bilmedigimiz icin anlamaya calisiyoruz bizde
Kiz uzme su aileni cok şanslısın gercekten
Boşan kurtul kuzummValla birşey yapmıyorum işte.. Bakalım hayırlısı olsun1 ay sonra mahkeme var =)
Ohhh bol kacamakli daha yok haberin olsunSabah 11 yarım simit 2 karper peynir
Öğlen 3 Dü sanırım. Hatırlamıyorum eve gelmeden hemen önce 1 lahmacun
Ara 5 5 erik
Akşam 5. 30 2 kepçe mercimek çorbası
200gr tavuk ile yoğurtlu tavuk salatası.
1 bardak yeşilç ay, 2 lt su içildi
Ben şimdi simiti yedim ya kesin artı görürümBoşan kurtul kuzumm
Ohhh bol kacamakli daha yok haberin olsun
Daha yemiyosun listedesin artik bakBen şimdi simiti yedim ya kesin artı görürüm
Eğer denk getirebilirsem diyetisyenden sonuç aldığım bir gün bir de orda tartılırım sana yazarım canımKuzum onlara pek güvenemiyorum ya doğru mudur sonuçları
Yok kız çok söyleniyor, istemiyor ama ne yapalım iş bizim işimizVayyy maşallah benimki elini sürmez bir de kızar üstelik
Seviyorum yaAmin canim insallah :)
Sevdiysen iyi canim
İnşallah canım. Hilalciğim bu hafta çok konuşamadık özlemişim seniBabama soylicem canim evdeyse gitmeyi düşünüyorum bende
Afiyet olsun kubracim
Hadi bakalim bu hafta guzel eksi gelecek yani
Alicam sanirim bu sefer cok kotu oldum
Ne kadar artidasin ?
Canim bütün takimlarin kaptanlarinin evet demesi gerekiyor sadece bizim karar verecegimix bisi degil bu
Kulaktan kuşağa gibi olmuşSana da Allah yardım etsinbiz de haftada 1-2 gidiyoruz mutlaka. 1 hafta gitmesek hiç gelmiyorsunuz diye trip atiyor. Büyük oğlu konyada onu arıyor. O da eşimi arıyor bayağı olmuş anneme niye gitmiyorsunuz diye gıcık oluyorum
afiyet olsun cnmkızlar dün sahurda geldik eve inanın çok yorulmuştum. avm de zaman çok harcamıştım çünkü. menümü yazıp geçmişe bakayım hemen.
sabah: yok
öğle: 1 kase çorba
akşam: 3-4 çatal et döner.
ara: 1 orta türk kahvesi
su: 2lt olmuştur.
ne kadar ödem olduğunu söylemedi ama bana da söylemişti ödem var diye yagdan gitmesi de çok güzel canım devamı gelsin insAllahbu arada ben -600 çıkmıştım bu hafta ve biliyorsunuz kürtaj sonrası ilk regl çok tuhaf geçiyor.
dün diyetisyen günümdü diyetisyen şaştı kaldı. 900 gr yağ kaybım var fakat 1kilo 200 gr ödem var dedi. dedim durum böyle böyle o zaman haftaya 2 kiloya yakın kayıp bekliyorum senden dedi. dedim inşallah corc ben de bekliyorum :)))
devlette ölçüm yapıyor canım ama her hastane aynı değil benim önceki gittiğim yapmıyordu ama şimdiki gittiğim yapıyorİyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümler
naptin canım gittin mi doktoraBabama soylicem canim evdeyse gitmeyi düşünüyorum bende
Afiyet olsun kubracim
Hadi bakalim bu hafta guzel eksi gelecek yani
Alicam sanirim bu sefer cok kotu oldum
Ne kadar artidasin ?
Canim bütün takimlarin kaptanlarinin evet demesi gerekiyor sadece bizim karar verecegimix bisi degil bu
bi doktora gözük bence canım neden öyle oluyor kiAyda 2 kere canım
afiyet olsun cnmKızlar iki gündür sınavlarım var giremedim.... Dünkü menum
Sahur
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
Kibrik kutusu buyuklugunde peynir
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Bi kaç çatal kurutulmuş yoğurtlu biber kızartması
1 tane köfte
Salata
Ara
Karpuz ve kiraz
3lt su
bizde de aynen böyle yapılır biz bol sogan da koyarız içineKızlar evett kızartma dıye yazdımki bizde ki ismi o dediğim gibi haslayıp sonra da Bı tatlı kaşığı yağla kızartdığın için bizim yörede kurutulmuş biber kızartması deniliyor.
Afiyet olsun canımSabah 11 yarım simit 2 karper peynir
Öğlen 3 Dü sanırım. Hatırlamıyorum eve gelmeden hemen önce 1 lahmacun
Ara 5 5 erik
Akşam 5. 30 2 kepçe mercimek çorbası
200gr tavuk ile yoğurtlu tavuk salatası.
1 bardak yeşilç ay, 2 lt su içildi
kardeşinde hayirlisi.canimCanımı çocuklarımıza vereceğimiz en güzel miras, kardeştir ya...kendilerini yanlız hissetmesinler...
Çocukları da çok seviyorum zaten...
Sezeryanım zor geçiyor, 4. de belki daha uzun yatarım ama olsun..
olmuyor.kiz.Senin bebisede kuzey abisi büyütür annesi
Baskı yapıyorum adama, istiyorum diye....tabi ki planlı, oyuna getirmiyorum adamı
kepce kucuktu :)Afiyet olsun canım, çorban 1.5 kepçeye çıkmış.hep 1 kepçe içiyordun.
basim agriyordu yanlış yazmışımvala esimde cok kızıyor bugün yapma dedi bklm camasirparla ugrasirim bende artk birazdan dışarı cikicaz gelince yaparm artk
dışarıdan da herkes görüyor die silmistm cnm atarım yine senin icin
vala bilmiorim ki eylulden beri boyle daha onvesinde 3 gun yogun iki gun de az gelirdi biterdi simdi iki gun orta geliyor sonra hep lekelenmeyle suruyor 5-6 gunu tamamliyor gittim doktora kac kez miktar onemli degil bizim icin olmaniz yeterli diolar
afiyet olsun cnm yanlis yazmissin snrm bende diom nie 2 kez sahur yapmış
adet duzenini etkiliyor kilo verdikce daha duzene giriyor ama miitar eylulden beri böyle 90lardayken daha yogundu kanamam miktqrin alakasi var mi ki insAllah oyle olur cnm rahatlayamiorum cunki hic bi sekilde tam sokulmedigi icin
Afiyet olsun canım
canim bi git doktoraKizlar gunaydin agrim daha fena oldu evde mal gibi geziyorum resmen yüzüm de şişmiş
hadi.insallahbu arada ben -600 çıkmıştım bu hafta ve biliyorsunuz kürtaj sonrası ilk regl çok tuhaf geçiyor.
dün diyetisyen günümdü diyetisyen şaştı kaldı. 900 gr yağ kaybım var fakat 1kilo 200 gr ödem var dedi. dedim durum böyle böyle o zaman haftaya 2 kiloya yakın kayıp bekliyorum senden dedi. dedim inşallah corc ben de bekliyorum :)))
bu yaptirim sadece onun degil tum diskalfiye uyeler icjn gecerli, ne yapmis uc hafta ust uste gelip kilo bildirimi yapma zahmetinde bulunmamis ,kendiside bahsettigi gibi o donem.isi ciddiye almiyormus. Ama.af olayi.icin.oylamaya gerek yok.zira bir.takimin.kaptani.her ne olursa olsun onay vermiyorArkadaşlar
@METANOL için af kampanyası mı başlatsak. Biraz tırsıyorum ama
Çok ağır bir yaptırım olmuş.
Bence herkes ikinci şansı hakeder.
Simdi nasılsın canımkardeşinde hayirlisi.canim
olmuyor.kiz.
kepce kucuktu :)
basim agriyordu yanlış yazmışım
canim bi git doktora
hadi.insallah
bu yaptirim sadece onun degil tum diskalfiye uyeler icjn gecerli, ne yapmis uc hafta ust uste gelip kilo bildirimi yapma zahmetinde bulunmamis ,kendiside bahsettigi gibi o donem.isi ciddiye almiyormus. Ama.af olayi.icin.oylamaya gerek yok.zira bir.takimin.kaptani.her ne olursa olsun onay vermiyor
Afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
1 çay bardağı kadar yoğurt
3 tane çilek
Çay
Öğle 15:30
Yarım simit
Akşam 18:20
2 kepçe sogan çorbası
1 kase salata
3 çilek 3 kiraz
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor henüz yok birazdan yaparim eşim iftarını yaparken
Daha iyi canim ama tansiyonun cok dusuk olmasida etkiliyor.sanirim hic.enerjim yok 9/5 yasiyorumSimdi nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?