- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.001
saol cnmAfiyet olsun
cok güzel cnm tebriklerBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Cuma: 68.8
Pazar:67.8
Canim ilac kullaniyor musun tansiyon icin nie düşük surekliDaha iyi canim ama tansiyonun cok dusuk olmasida etkiliyor.sanirim hic.enerjim yok 9/5 yasiyorum
Tebrik ederim 2 günde güzel eksi ben bukadsr beklemiyorum şahsenBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
unutmadim cnmMesela ben varım ablam unuttuğun
Baharrrrr superrrrr cnm masallahhhhBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Rabbim şifa versin canımKizlar gunaydin agrim daha fena oldu evde mal gibi geziyorum resmen yüzüm de şişmiş
Süper olurEğer denk getirebilirsem diyetisyenden sonuç aldığım bir gün bir de orda tartılırım sana yazarım canım
Maşallah süper gitmişBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Ben.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Senin isler benimkiler derken denk gelemedik bebegimmİnşallah canım. Hilalciğim bu hafta çok konuşamadık özlemişim seni
Gittim kuzum antibiyotik gargara ağrı kesici verdi ictim yatiyorumafiyet olsun cnm
ne kadar ödem olduğunu söylemedi ama bana da söylemişti ödem var diye yagdan gitmesi de çok güzel canım devamı gelsin insAllah
devlette ölçüm yapıyor canım ama her hastane aynı değil benim önceki gittiğim yapmıyordu ama şimdiki gittiğim yapıyor
naptin canım gittin mi doktora
bi doktora gözük bence canım neden öyle oluyor ki
afiyet olsun cnm
bizde de aynen böyle yapılır biz bol sogan da koyarız içine
Afiyet olsun canım
Simit nerden cikti yahuIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
1 çay bardağı kadar yoğurt
3 tane çilek
Çay
Öğle 15:30
Yarım simit
Akşam 18:20
2 kepçe sogan çorbası
1 kase salata
3 çilek 3 kiraz
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor henüz yok birazdan yaparim eşim iftarını yaparken
Gittim baharcim yatıyorum simdi ilac ictimkardeşinde hayirlisi.canim
olmuyor.kiz.
kepce kucuktu :)
basim agriyordu yanlış yazmışım
canim bi git doktora
hadi.insallah
bu yaptirim sadece onun degil tum diskalfiye uyeler icjn gecerli, ne yapmis uc hafta ust uste gelip kilo bildirimi yapma zahmetinde bulunmamis ,kendiside bahsettigi gibi o donem.isi ciddiye almiyormus. Ama.af olayi.icin.oylamaya gerek yok.zira bir.takimin.kaptani.her ne olursa olsun onay vermiyor
Hey masallah cok guzel baharBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Ablaa gene bosluyosun bizi bak :)Slm guzeller
Esim evde bugun benimde hic bisey yapasim yok
birazdan yemek hazirligina baslicam
Sagol kuzummRabbim şifa versin canım
Gecmis olsun cnm dişin tutmus heraldeSenin isler benimkiler derken denk gelemedik bebegimm
Gittim kuzum antibiyotik gargara ağrı kesici verdi ictim yatiyorum
Simit nerden cikti yahu
Gittim baharcim yatıyorum simdi ilac ictim
Hey masallah cok guzel bahar
Ablaa gene bosluyosun bizi bak :)
Sagol kuzumm
çok lezzetli ve ara öğün için gayet ideal benceArkadaşlar diyet alışverişi yapmaya çıkıcamda ananası diyete bir faydası varmı alayımmı
canım yulaf ezmesi chia tohumunu denemeni tavsiye ederim ben öğlenleri onlarla gecistiyorum saatlerce tok tutuyorlarYa evde diyete uygun birşey kalmamışketen tohumu yulaf kepeği tavuk falan alıcam işte ama bu yağ takımına yardımcı şeyleri araştırıyorum gitmeden
çok ilginç insanlar teklif edilmeden nasıl bizde gelelim derlerbiz ilk evlendiğimiz yıl kaplıcaya gidelim dedik. bi baktım kayınvalidem ve görümcem bizde gelelim dediler. ordan dayısıgil beraber gidelim dediler. başbaşa gidecekken biz olduk 10 kişiiki senedir yurtdışına gidiyoruz tatil için. oraya bile gelsek mi diye düşündüler vizeyle ilgilenemedikleri için gelemediler kış için haftasonları biryere gideceksek eşimi de tembihliyorum kimseye söylemeden gidip geliyoruz mecburen.
çok az olmuş sanki afiyet olsun canımkızlar dün sahurda geldik eve inanın çok yorulmuştum. avm de zaman çok harcamıştım çünkü. menümü yazıp geçmişe bakayım hemen.
sabah: yok
öğle: 1 kase çorba
akşam: 3-4 çatal et döner.
ara: 1 orta türk kahvesi
su: 2lt olmuştur.
bol su iç ödemi atman kolay olsun canımbu arada ben -600 çıkmıştım bu hafta ve biliyorsunuz kürtaj sonrası ilk regl çok tuhaf geçiyor.
dün diyetisyen günümdü diyetisyen şaştı kaldı. 900 gr yağ kaybım var fakat 1kilo 200 gr ödem var dedi. dedim durum böyle böyle o zaman haftaya 2 kiloya yakın kayıp bekliyorum senden dedi. dedim inşallah corc ben de bekliyorum :)))
sebebi nedir ki canimTartıda artılar çoğalmış şişkinlik de var
büyük eczanelerde var canım diyetisyendeki gibi bizim buradaki eczanede bıİyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümler
kesinlikle katılıyorum canimArkadaşlar
@METANOL için af kampanyası mı başlatsak. Biraz tırsıyorum ama
Çok ağır bir yaptırım olmuş.
Bence herkes ikinci şansı hakeder.
kayınvalidenin yaptığı çok yanlışSana da Allah yardım etsinbiz de haftada 1-2 gidiyoruz mutlaka. 1 hafta gitmesek hiç gelmiyorsunuz diye trip atiyor. Büyük oğlu konyada onu arıyor. O da eşimi arıyor bayağı olmuş anneme niye gitmiyorsunuz diye gıcık oluyorum
kaç senelik evlisin canım, zamanla kabul ediyorlar sizinde ayrı bir aile olduğunuzu aileler ama bu 5 yıl sonrada olur 10 yıl sonrada:)Hep orda olalım istiyor. Zaten 1 pazar günü evde eşim illaha orda olacaz. Bugün gitmemek için dün akşam gittik
Evet abla dişim cok kötü antibiyotik icmeyim diye zorladim ama ictimGecmis olsun cnm dişin tutmus heralde
Kiz ne boslamasi bi gece gelmedim
Ece de eczacibüyük eczanelerde var canım diyetisyendeki gibi bizim buradaki eczanede bı
Bazi seyler antibiyoktiksiz gecmez maleyef cnmEvet abla dişim cok kötü antibiyotik icmeyim diye zorladim ama ictim
Alistirdin demekki napalim bi gün olmasan ariyoruz
E sende balik ye abla olmazmiEsim balik oglan pizza yiyecek
Kendime ne yapsam acaba
Kiyma cikardim belki onu kavururum kahvalti yaparim
Cnm hic sebzeli bisey istemiyor aksine karbon istiyor
Bipppp yanlis cevap alistirmayayim degil boslamayim olacaktiBazi seyler antibiyoktiksiz gecmez maleyef cnm
Neyse ic ilacini yat dinlen
Yarina hafifler ins.
O zaman alistirmayayim
Ben balik sevmiyorumE sende balik ye abla olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?