Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar, bilmiyorum bana ne oldu ama persembe gecesi hic uyumamistim dun butun gun yorgundum gece yattim yok yok yok.. uyku yok.. sabah 9a kadar donup durdum.. ama o kadar yorgunum ki gozlerimi acamiyorum, ama dalamiyorum da.. ne oluyor bana boyle neyse 9dan 1e kadar parcali, yari baygin yari bilincli vs sekilde uyuyabildim biraz. spor yaparken uykum cok kaliteliydi sporu biraktim 1 haftadir bir haller oldu bence o yuzden.. hem kacamak hem spor yok gecen hafta hep o yuzden iste. neyse pazartesiden itibaren bol sporlu bir hayat beni bekliyor umitliyim kendimden :122::124:

evet oyle de nerde bu obezler dun salona bakmaya gittik kisa bir tanitim gibi.. yarisi falan doluydu incecik incecik bayanlar kosup duruyordu bir tane bile sisman yoktu.. neyse ki burasi turkiye gibi degil kimse kimseye bakmiyor, o yuzden biraz daha rahat olabilirim sanirim.. bir tane kilolu gibi biri vardi ama o da 50 yasinda falandi

ciddimisin ben hep kilolular vardır diye düşündüm :26::26::26::26:
bakın işte millet form tutmak sağlıklı yaşamak için spor yapıyor biz incecik olsak yayılırız bütün gün verdiğimiz kilolar hoop geri gelir

dogru soyluyorsun canim.. burada mesela sabah ise giderken hep kosanlari goruyorum taytlari giymisler 1 saat kosuyorlar hepsi incecik.. ben o kadar ince olsam sabahin 7bucugunda bu sogukta sokaklarda kosmam valla dogruya dogru..
bu arada bugun diyete bomba gibi basladim, spor yapabilir miyim bilmiyorum ama artik kacamak yapmiyorum en azindan.

bravo tebrikler başlamak bitirmenin yarısıdır demişler bizde bitiricez inşallah :13:
koşmak değilde eğer yürüyüş yapma fırsatım olsa sürekli yürürdüm çok seviyorum ve çok faydalı

menüm
sabah kahvaltı 2 dilim ekmekle bir dilim kaşarla yapılmış tost bir tatlı kaşığı dut pekmezi
ara şekersiz türk kahvesi
öğle bir kase çorba yoğurt
ara bir mandalina bir parça muz
akşam 4 yk makarna salata yoğurt
su 1.5 litre şimdilik bir bardak yeşilçay bir bardak biberiye çayı
spor 25 dakika leslie ve göbek sıkılaştırma haraketleri

merhaba kızlar dün ananemde kaldım kar nedeniyle arabayla geri dönemedik... bugün 2 tane pc satın aldık... He birde grafik tasarım zaten yapıyordum da elimde sertifikam yoktu kursa başvurdum kabul edilmiş çok mutluyum haftaya başlıcam yürüyüşte yapmış olcam hemde sınavıma daha da adapte olurum çok mutluyum..

Yemek konusunda bugün kepek ekmek yoktu ama kaçırmadım çeyrek ekmek yağsız tost yedim 1 bardak yeşilçay... 2 zeytin 2 çatal menemen..
Sonrasında hiç bişey yemeye vaktim olmadı çünkü...
Akşam: 1kase pırasa
2 kaşık yoğurt
yarım dilim kepek ekmek

Ara: 1 mandalina 1portakal...

selam kizlar bugune guzel basladim guzel de bitiriyorum :) menumu yazayim uzun bir aradan sonra...

sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim cavdar ekmegi
ara: 1 kahve, cok az yagsiz sut ile
ogle: 1 kase mercimek corbasi, yarim dilim cavdar ekmegi, 2 kasik yogurt
ara: 1 elma
aksam: bol baharatli vejeteryan koftesi, bol soganli yagsiz tuzsuz salata

bu kadar :) aksam yemegimi de 6 bucukta bitirdim gece birsey yemeyi dusunmuyorum - gec yattigim icin zor olacak biliyorum ama dayanmam lazim, olmadi sut icerim gece

leslie yapmak istiyorum ama bilmiyorum yapabilir miyim, 2 gundur uyku problemim oldugu icin sersem gibiyim kolumu kipirdatacak halim yok su an bir yandan da egzersiz yapsam belki daha rahat uyurum gece diyorum, bilemiyorummm

bravo tebrikler başlamak bitirmenin yarısıdır demişler bizde bitiricez inşallah :13:
koşmak değilde eğer yürüyüş yapma fırsatım olsa sürekli yürürdüm çok seviyorum ve çok faydalı

evet ben de yuruyusu cok severim senelerdir hergun yuruyorum ben ama sadece kisin soguk havada yurumem o da cok oksurtuyor normalde astimim yok ama soguk hava pek iyi gelmiyor sanirim cigerlerime bilmiyorum :44: ama yazin hergun yururum ben mutlaka, zayifken de oyleydi.. takarim muzigimi hizli hizli yururum 1 saat donerim eve. cok seviyorum arada da arkadaslarla veya esimle cikiyoruz yuruyuse ormana veya yakinda bir golet var oranin etrafinda yuruyoruz.. bahar gelsin artik kistan fenalik geldi bile bana gerci 70leri gormeden yaz gelsin istemiyorum o da var

cok sevindim canim hayirli olsun

Son düzenleme:
herkese gunaydın 2 gundur ıyı yedım hıc soylemıyım neler yedıgımı bugun ıtıbarıyle bbaslıyorum tekrar cumaya kılo vermıs olucam ınsallah hergun spor yapmayı planlıyorum oglen oglumu arkadasıyla sınemaya goturcem aksama tekrar gırerım opuyorum hepınızı....

slm kızlar dün nişana gittim orda yaşpasta kurabiye meyvesuyu ikram ettiler hiç dokunmadan yanımdaki bir çocuga verdim ben ilk defa bu kadar ciddi diyet yapmamıştım .herşeyi kedime borçluyum canım kedim .dün elbisemi giydim kızım anne göbegin küçülmüş dedi çok mutlu oldum

Selam kizlar 12de kalktim basim agriyordu hizlica bir dus aldim geldim simdi bomba gibiyim :))

seni ayakta alkisliyorum canimmm sahalara donusun muhtesem oldu yasasin kedi

zararin neresinden donsek kar ben de cuma artilarda ciktim sonra hemen toparladim sen de yaparsin cumaya 5 koca gunun var

günaydın millet kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum herkese
dun kacamak yapmamak ve de gece egzersizi ise yaradi gecen haftaki fazlaligi uzerimden atmisim bile sabah tartildim mutlu oldum.. cumaya kdar biraz versem super olcak, yarin spora basliyorum ya cok umutluyum :122::122::122: bayadir durgunluk vardi biraz topige hareket getirelim - tabi yeni gelen arkadaslardan bahsetmiyorum biz tembel eskilerden kastim fadime basi cekiyor gerci beni de motive etti

Saol cnm bnm için hem aktivite hem de güzel bi sertifikam olcak...
evet bence de cok iyi olmus bu senin icin :) cok da ilgimi ceken bir alan kiskandim

selam kızlar nasılsınızz
ben bu gün bi haber aldım ve moralim çok bozuk

diyet işine gelince cma misafirim vardı biliyosunuz
öyle böyle yemekler yendi
dünde eşimin kuzeni geldi nişanlısıyla o günde güzel geçti yemekler yengi pastalar börekler abrtmadım ama hamur işi vardı ((
yedimde napim

regl de olmam lazım şişmiş haldeyim blmiyorum kızlarrr cumaya kadar azalmam lazım

selam canim ben de seni merak ediyordum nerelerde diye.. hayirdir moralin neden bozuk? anlatmak istersen biz hep buradayiz biliyorsun
cumaya daha 4+ gun var dikkat eder dengelersin uzulme..

selam canim ben de seni merak ediyordum nerelerde diye.. hayirdir moralin neden bozuk? anlatmak istersen biz hep buradayiz biliyorsun
cumaya daha 4+ gun var dikkat eder dengelersin uzulme..

inglterde canım cigerim herşeyimin bir fındığı dogdu..
fakat doktor kötü şeylerden şüpheleniyomuş testler yapılıyo şuan
ne olacak bilmiyorum uzakta olmak çok kötü birşey zaten..
elimden birşey gelmiyo sadece bekliyorum ((
canım çok sıkılıyo bir kolum kırık çünkü canımın cigerimin orada üzülüyor olmasına destek olamama üzülüyorum..

:2::2::2: Ayy kızlar.. moralim çok bozuk buraya girip paylaşayım biraz yazarak rahatlıyım istedim... Amasyada okuyan kuzenim geldi normalde en samimi insandır ailede ama okul falan derken aramız açıldı ister istemez tatile geldi tabi bu...
Pc almak istyordu benimde bilgim var bu konularda beğendiği şey sırf ucuz diye kötü bişeydi gittik A... Bi marka pc beğenyodum onu gösterdim tabi onun öncesinde baya bi avmyi talan ettik pc için ki ders çalışmam gerekken orda pc arama derdindeydim ben!
Neyse aldık pcyi 1 tane daha alcaktı kartın limiti yetmedi kampanya son saatlerde ve oanda anında 2binlira kim bulur? Aklıma geldi kapora bırakalım alalım dedim. Dediğim oldu uraştım ikna çabaları vs onuda aldım.
Bugünde 2.yi almaya gitcekti avmye bot almaya gitmiştim benide yine yanına aldı işte bi kaç mağza dolaşırken abim aradı oda pc alcak dedi siz alın eve bi getirin bakaym hoşuma giderse bende alcam yarın...
Tamam dedim nolcak ev 5 dk uzak sonuçta getiririz. Bu bi başladı kuzenim ayyy ben onu açmıcaktım kutusu bozuluyor da bilmem ne el izi oluyor . Gelme bizede pcnide getirme dedim sinirlendim çıktım.
Aslında normal olarak bakıldığında sinirlenilmez yeni sonuçta diye ama kuzenin mıymıntılık huyu vardır teyzemde olduğu gibi... mesela oturmaya gelir telefonunu koltuğa bırakır eline alır yarım saat temizler telefonu sanırsın yedi koltuk telefonunu resmen oturmaya gittiği eve hakaret eder küfretse daha iyi titiz değildir belirteyim
Görgüsüz olduğunu kendide belirtiyor zaten bende söylerim yüzüne... Ufff insanlara bir daha iyilik yapmıcam hele ona hiççççççççççççççç.... Moralim acayip bozuldu :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…