- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.701
Nerde bu topik nerde bu mıllet kardeşim erken gırmıssınız hafta sonu moduna :)
Ooooo süpermiş bu :) Yaktıgın kcl gormek harıka bı sıstem ınsan ıcınden gavurlar yapmıs be abı demek gelıo :) Bol şanslar sana cnm kılonada hıc takma zatenm yurt dısında obez ınsan daha fazla emınım senden daha kotulerıe gelecektır :)
Selam kizlar, bilmiyorum bana ne oldu ama persembe gecesi hic uyumamistim dun butun gun yorgundum gece yattim yok yok yok.. uyku yok.. sabah 9a kadar donup durdum.. ama o kadar yorgunum ki gozlerimi acamiyorum, ama dalamiyorum da.. ne oluyor bana boyleneyse 9dan 1e kadar parcali, yari baygin yari bilincli vs sekilde uyuyabildim biraz. spor yaparken uykum cok kaliteliydi sporu biraktim 1 haftadir bir haller oldu bence o yuzden.. hem kacamak hem spor yok gecen hafta hep o yuzden iste. neyse pazartesiden itibaren bol sporlu bir hayat beni bekliyor umitliyim kendimden :122::124:
evet oyle de nerde bu obezlerdun salona bakmaya gittik kisa bir tanitim gibi.. yarisi falan doluydu incecik incecik bayanlar kosup duruyordu bir tane bile sisman yoktu.. neyse ki burasi turkiye gibi degil kimse kimseye bakmiyor, o yuzden biraz daha rahat olabilirim sanirim.. bir tane kilolu gibi biri vardi ama o da 50 yasinda falandi
ciddimisin ben hep kilolular vardır diye düşündüm :26::26::26::26:
bakın işte millet form tutmak sağlıklı yaşamak için spor yapıyor biz incecik olsak yayılırız bütün gün verdiğimiz kilolar hoop geri gelir
dogru soyluyorsun canim.. burada mesela sabah ise giderken hep kosanlari goruyorum taytlari giymisler 1 saat kosuyorlar hepsi incecik.. ben o kadar ince olsam sabahin 7bucugunda bu sogukta sokaklarda kosmam valla dogruya dogru..
bu arada bugun diyete bomba gibi basladim, spor yapabilir miyim bilmiyorum ama artik kacamak yapmiyorum en azindan.
bravo tebrikler başlamak bitirmenin yarısıdır demişler bizde bitiricez inşallah :13:
koşmak değilde eğer yürüyüş yapma fırsatım olsa sürekli yürürdüm çok seviyorum ve çok faydalı
cok sevindim canim hayirli olsunmerhaba kızlar dün ananemde kaldım kar nedeniyle arabayla geri dönemedik... bugün 2 tane pc satın aldık... He birde grafik tasarım zaten yapıyordum da elimde sertifikam yoktu kursa başvurdum kabul edilmiş çok mutluyumhaftaya başlıcam yürüyüşte yapmış olcam hemde sınavıma daha da adapte olurum çok mutluyum..
cok sevindim canim hayirli olsun
slm kızlar dün nişana gittim orda yaşpasta kurabiye meyvesuyu ikram ettiler hiç dokunmadan yanımdaki bir çocuga verdim ben ilk defa bu kadar ciddi diyet yapmamıştım .herşeyi kedime borçluyum canım kedim .dün elbisemi giydim kızım anne göbegin küçülmüş dedi çok mutlu oldum
zararin neresinden donsek kar ben de cuma artilarda ciktim sonra hemen toparladim sen de yaparsin cumaya 5 koca gunun varherkese gunaydın 2 gundur ıyı yedım hıc soylemıyım neler yedıgımı bugun ıtıbarıyle bbaslıyorum tekrar cumaya kılo vermıs olucam ınsallah hergun spor yapmayı planlıyorum oglen oglumu arkadasıyla sınemaya goturcem aksama tekrar gırerım opuyorum hepınızı....
dun kacamak yapmamak ve de gece egzersizi ise yaradi gecen haftaki fazlaligi uzerimden atmisim bilegünaydın millet kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum herkese
evet bence de cok iyi olmus bu senin icin :) cok da ilgimi ceken bir alan kiskandimSaol cnm bnm için hem aktivite hem de güzel bi sertifikam olcak...
selam kızlar nasılsınızz
ben bu gün bi haber aldım ve moralim çok bozuk
diyet işine gelince cma misafirim vardı biliyosunuz
öyle böyle yemekler yendi
dünde eşimin kuzeni geldi nişanlısıyla o günde güzel geçti yemekler yengi pastalar börekler abrtmadım ama hamur işi vardı((
yedimde napim
regl de olmam lazım şişmiş haldeyim blmiyorum kızlarrr cumaya kadar azalmam lazım
selam canim ben de seni merak ediyordum nerelerde diye.. hayirdir moralin neden bozuk? anlatmak istersen biz hep buradayiz biliyorsun
cumaya daha 4+ gun var dikkat eder dengelersin uzulme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?