- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.021
Canım kas-yağ ölçümü yapan cihazlar Devlet Hastaneleri ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde var.İyiymiş ben de bir kas yağ ölçümü yaptırmak isterdim ama sırf bunun için diyetisyene gitmek istemiyorum. Devlet hastanesinde yok herhalde böyle ölçümler
O zaman kıymaya kaldin abla yapacak bisi yok :)Ben balik sevmiyorum
Hemde 1 tane vardi ona kizarttim :)
Allah şifa versin canım, nasıl oldun?Kızlar babam hastaneye götürdü ilac verdi doktor antibiyotik agri kesici gargara ilaclari ictim yattim biraz ama itice sersem gibi oldum uyuyunca
Çok güzel canım, sanırım bu iki günün eksisi değildir, WC sorununu mu hallettin.Ben.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Cuma: 68.8
Pazar:67.8
Daha iyi gibiyim ama sersemlik var biraz ya hafifte atesim cikmaya basladiAllah şifa versin canım, nasıl oldun?
AynenKulaktan kuşağa gibi olmuş
Suyu artır canım, birde tuzlu gargara yap canım.Daha iyi gibiyim ama sersemlik var biraz ya hafifte atesim cikmaya basladi
Temmuzda 2 yıl olacak :)çok lezzetli ve ara öğün için gayet ideal bence
canım yulaf ezmesi chia tohumunu denemeni tavsiye ederim ben öğlenleri onlarla gecistiyorum saatlerce tok tutuyorlar
çok ilginç insanlar teklif edilmeden nasıl bizde gelelim derler
çok az olmuş sanki afiyet olsun canım
bol su iç ödemi atman kolay olsun canım
sebebi nedir ki canim
büyük eczanelerde var canım diyetisyendeki gibi bizim buradaki eczanede bı
kesinlikle katılıyorum canim
kayınvalidenin yaptığı çok yanlış
şikayet eder gibi,amaa bende çocuğumu haftada 1 görmek isterim özlerim ya evli olsun bekar olsun bence gelinlere damatlara baskı yapılmaması lazım iş çıkışı gitsin kişi ailesine 1 saat durup gelsin ,ben kendi aileme her gittiğimde eşim olmak zorunda degil benim anam benim babam sonucta büyüklerde illa damat gelinde gelsin demeleri anlayışsizliktan eski kafa oluşlarından anlatmak lazım o zamanda anlarlarsa tabi
kaç senelik evlisin canım, zamanla kabul ediyorlar sizinde ayrı bir aile olduğunuzu aileler ama bu 5 yıl sonrada olur 10 yıl sonrada:)
Cmeye çalışıyorum canim gargarada verdi doktorSuyu artır canım, birde tuzlu gargara yap canım.
sadece gebelikte normale donuyor canim ramazan disinda rahatsiz etmiyor aslindasaol cnm
cok güzel cnm tebrikler
Canim ilac kullaniyor musun tansiyon icin nie düşük surekli
Tebrik ederim 2 günde güzel eksi ben bukadsr beklemiyorum şahsen
unutmadim cnm
Orda yorum yapmadigim kişilere yazdim
Sana yapmistim
Baharrrrr superrrrr cnm masallahhhh
Maşallah süper gitmiş
Masallah kiz cumaya cosucaksin desene :)
wc ye ciktim yillar sonraSenin isler benimkiler derken denk gelemedik bebegimm
Gittim kuzum antibiyotik gargara ağrı kesici verdi ictim yatiyorum
Simit nerden cikti yahu
Gittim baharcim yatıyorum simdi ilac ictim
Hey masallah cok guzel bahar
Ablaa gene bosluyosun bizi bak :)
Sagol kuzumm
balik izgara iyiymid aslındaEsim balik oglan pizza yiyecek
Kendime ne yapsam acaba
Kiyma cikardim belki onu kavururum kahvalti yaparim
Cnm hic sebzeli bisey istemiyor aksine karbon istiyor
kesinlikleÇok güzel canım, sanırım bu iki günün eksisi değildir, WC sorununu mu hallettin.
Abla çok tatlısın ya.. dün dışarda iftar yaptım, eve geldiğimde Allah affetsin, yarı depresyondaydımHellooooooo
Minik kizim burdaydi
Disarda bisiklet sürdü bende pesinden koştum
Biraz once gittiler
Bugun gorumcem cagirdi yemege bisey yapmama gerek yok
Onceden de dedimya iftara biyere gitmeyi sevmiyorum
Insan zaten butun gun ac bide yemekte sevdigi bisey olmazsa moralim bozuluyor benim
Ooooo o karbonu hepimiz istiyoruz daaaaEsim balik oglan pizza yiyecek
Kendime ne yapsam acaba
Kiyma cikardim belki onu kavururum kahvalti yaparim
Cnm hic sebzeli bisey istemiyor aksine karbon istiyor
Degusuk bir menü olmuş afiyet olsunMenum
Sabah 13.30 gibi
Kk kadar cevizli vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan rokfor krem peynir
9 tane zeytin
Yarımdan daha az tam bugday lavaş
Aksam 16.30
5 tane sarma
Bir avuc fıstık
Birazda kabak çekirdeği
Su 2 yi gecti
Bir araştırayım bakayım bizimkinde var mıCanım kas-yağ ölçümü yapan cihazlar Devlet Hastaneleri ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde var.
Niye kız cıs mı yedin yoksaAbla çok tatlısın ya.. dün dışarda iftar yaptım, eve geldiğimde Allah affetsin, yarı depresyondaydım
Antibiyotiğini düzenli al gargara yap sık sık .....sabaha toparlarsın inşallah. Çok geçmiş olsun kuzumDaha iyi gibiyim ama sersemlik var biraz ya hafifte atesim cikmaya basladi
Pide gene girmis arayaSABAH 12:30
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates
2 küçük lokma tahin pekmez(pide ekmekle)
3 zeytin
Şekersiz 1çb çay
AKŞAM19:00
1 yarim porsiyon iskender
1 közlenmiş biber
Salata
Hahahah artik anliyoruz bahar senin wc ye çıkıp çıkmadığınısadece gebelikte normale donuyor canim ramazan disinda rahatsiz etmiyor aslinda
wc ye ciktim yillar sonra
balik izgara iyiymid aslında
kesinlikle
Bisi yiyemedim ki canim evde mangal yaptilar ben yemiyorum. Ablamda sarma yapmıştı ondan yedim azıcıkDegusuk bir menü olmuş afiyet olsun
Cok sagol kuzum yapicamAntibiyotiğini düzenli al gargara yap sık sık .....sabaha toparlarsın inşallah. Çok geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?