- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.041
Baharim 1.yapan 2.de yapar Allah'ın izniyle sen çalışmalara devam koca yanindami pekikardeşinde hayirlisi.canim
olmuyor.kiz.
kepce kucuktu :)
basim agriyordu yanlış yazmışım
canim bi git doktora
hadi.insallah
bu yaptirim sadece onun degil tum diskalfiye uyeler icjn gecerli, ne yapmis uc hafta ust uste gelip kilo bildirimi yapma zahmetinde bulunmamis ,kendiside bahsettigi gibi o donem.isi ciddiye almiyormus. Ama.af olayi.icin.oylamaya gerek yok.zira bir.takimin.kaptani.her ne olursa olsun onay vermiyor
Afiyet olsun kubracim saatlerinide yazsaydin keskeMerhaba kızlar
Sabah : yok
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 tb galeta
Akşam; 1 kase çorba
1 şiş kuşbaşı
Bol salata
1 bardak ayran
2 kayısı 2 ceviz
2 lt su olur
Ayyyy dilekkkk cok güldüm bunaaBaharim 1.yapan 2.de yapar Allah'ın izniyle sen çalışmalara devam koca yanindami peki
Eleştiriniz için teşekkür ederim sonuçta buraya yazmamızın sebebi eleştirilmek ama eleştiriniz biraz daha yumuşak olsa daha iyi hissettirecek. Burda zaten kimse normal yeme isteğine sahip değil. Yanlış yeme alışkanlıklarımızdan dolayı burdayız çoğumuz. Ortam gereği kendimi açık etmek istemediğim için ayrıca sizde bilirsinizki misafirseniz o evin sahibini reddetmek pekte kolay olmuyor çünkü insanlar sizin için hazırlık içerisine girmiş. Ben birkaç gün içerisinde inşallah toparlarım yediğim için tabiki pişman oldum ama o an karşımdaki insanı kırsaydım daha çok pişman olacaktım ablacım. Saygılarımı sunuyorumohhh kalabalık evin avantajı bizim.kuzey beyde kucakta gezdi 40 çıkıp.herkes gidince anamı ağlattı
yedin çoktan ama ben olsam çorba yemem yarim pide salata ayran miss
çok şükür benim ki de domusmaz
abla ya
canim hem corba hem pilac hemde patates akdam hepsi karbonhidrat olmus , kahveye seker atma yaninda iki tane kuru meyve tuket
menüleri gordum ama israr bahane degil ben hic.bilmiyorum ki israr kiyamet masada tekkisiye odaklanilsin yemiyorsun ye derler bende yiyorum tikandim birazdan vs geçiştirilir sohbet vs arada kaynar . İrade senin elinde
canim yıkamaya ver niye gununu bunun icin harciyorsun
gece sahurdaki borek icin kim israr etti
ben sok ben iptal birde zor.geçiyordu dimi sezeryanin ama hala bir sonraki diyor ben.ikinciye tırsıyorum
sacmalama hilal ya baska yontemler ve sporla halledilir oyle soylemek gibi kolay.birsey degil hele ki.hatali ameliyatlari dusundukce , catlak dogumdan mi kaldi ona ne yapilir bilmem sen daha iyi bilirsin vucut yatkinsa kilo verme ile daha belirgin olmustur benim ne sezeryan gibegi nede.catlak.var sezaryan gobegide sehir.efsanesiymis kilo verince anladimama genetik g.. var ona napilir baci :))
@Sweetyy83 bak yeni bir laf daha malimiz var ama yiyemiyoruz
oo doguran geliyorbiz hala buralarda hosgeldin poni papatya ne kiz nereleemrde gezdin papatya olarak
dayan yuregim dayan
Dayan yaglara jnat
Gun gelir hepsi biterde
Eksiler kalir.sana hediye
ben goremedim ama
canim benim apse varsa antibiyotik sart yada sirkeli su ile.gargara yap dagitsin
20 likler gereksiz dis zaten saglam degil cene dis yapisini bozuyor cektir
benim ki dursn kiz lazim oluryilda bir araba degistirmesi disinda hic.kotu yani yok adam cennetlik dusunsene benimle evli
nasil ya planli degil mi gebelikler sanki tek basina saksıdami yetisiyor bebekler
Afiyet olsunMenu
Sahur.
2 yumurta
1 kase yogurt
1/2 dilim.ekmek
1 kk peynir
Sahur
1'5 kepce mercimek.corbasi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt
Hepsini yemedim pidenin. Yarın markete gidip kepekli ekmek alacamPide gene girmis araya
Iskenderin pidesini yedinmi yoksa sadece etimi ?
Hahahah artik anliyoruz bahar senin wc ye çıkıp çıkmadığını
Bisi yiyemedim ki canim evde mangal yaptilar ben yemiyorum. Ablamda sarma yapmıştı ondan yedim azıcık
Cok sagol kuzum yapicam
Afiyet olsunGünaydın kızlar dün gece eltimgiller gidince sahuru beklemeyin uyuduk kızla nasıl iyi oldu uykumu almışım valla
Yemezsem biyerim şişer menüm
Kahvaltı 1 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
2 dilim t.b ekmeği
1ç.k bal
Öğlen 1 kase sütlü yulaf ezmesi 3 kayisi 1 cevizle
Akşam
1 kepçe çorba
1kiymali pidenin yarisi
Bol salata
Ayran
2lt su
Kepek yerine tam bugday daha saglikli canimHepsini yemedim pidenin. Yarın markete gidip kepekli ekmek alacam
Afiyet olsun dilegimEmziren ana menüsü
Kahvaltı menemen bı kase kadar
Beyaz peynir 2 k.k kadar
5 zeytin
2 dilim t.b ekmeği
Kıvırcık yeşil soğan domates salatalık
1 t.k bal
Öğle
1 kase yulaf ezmesi 1 ceviz 3 kayisi sütlü
Akşam salata
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
Ayran
2,5 lt su
Spor olarak ütü yapsam hArika olucak
Çok az gibi geldi canım afiyet olsunkızlar dün sahurda geldik eve inanın çok yorulmuştum. avm de zaman çok harcamıştım çünkü. menümü yazıp geçmişe bakayım hemen.
sabah: yok
öğle: 1 kase çorba
akşam: 3-4 çatal et döner.
ara: 1 orta türk kahvesi
su: 2lt olmuştur.
Helede iki sepet kadar varsa bu spora eksi 1kilo garanti yarınAfiyet olsun dilegim
Utuden ala spormu var
kiz saatlerce disardaydik çarşıda falan gezdik çok yoruldum o arada tek yiyebileceğim simitti onu da yarim yedim o kadar yurumeye eritmisimdir benceSenin isler benimkiler derken denk gelemedik bebegimm
Gittim kuzum antibiyotik gargara ağrı kesici verdi ictim yatiyorum
Simit nerden cikti yahu
Gittim baharcim yatıyorum simdi ilac ictim
Hey masallah cok guzel bahar
Ablaa gene bosluyosun bizi bak :)
Sagol kuzumm
afiyet olsun cnmMenum
Sabah 13.30 gibi
Kk kadar cevizli vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan rokfor krem peynir
9 tane zeytin
Yarımdan daha az tam bugday lavaş
Aksam 16.30
5 tane sarma
Bir avuc fıstık
Birazda kabak çekirdeği
Su 2 yi gecti
afiyet olsun cnm kacamak olmuşSABAH 12:30
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates
2 küçük lokma tahin pekmez(pide ekmekle)
3 zeytin
Şekersiz 1çb çay
AKŞAM19:00
1 yarim porsiyon iskender
1 közlenmiş biber
Salata
anldm cnm o zmn cok az kaldi vala zaten bitirdik ramazani dasadece gebelikte normale donuyor canim ramazan disinda rahatsiz etmiyor aslinda
wc ye ciktim yillar sonra
balik izgara iyiymid aslında
kesinlikle
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Sabah : yok
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 tb galeta
Akşam; 1 kase çorba
1 şiş kuşbaşı
Bol salata
1 bardak ayran
2 kayısı 2 ceviz
2 lt su olur
Pek sağlıklı degiller canim onun icin yemiyoruz amacimiz saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmekKızlar bu sütle karıştırılan diyet gevrekler var ya ondan alıp öğün yerine kullansam nasıl olur sizce. Sabah ve öğlen yemek için
Afiyet olsunKızlar iki gündür sınavlarım var giremedim.... Dünkü menum
Sahur
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
Kibrik kutusu buyuklugunde peynir
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Bi kaç çatal kurutulmuş yoğurtlu biber kızartması
1 tane köfte
Salata
Ara
Karpuz ve kiraz
3lt su
Hahahha aynen dilegimmHelede iki sepet kadar varsa bu spora eksi 1kilo garanti yarın
Sagol kuzumkiz saatlerce disardaydik çarşıda falan gezdik çok yoruldum o arada tek yiyebileceğim simitti onu da yarim yedim o kadar yurumeye eritmisimdir bence
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kacamak olmuş
anldm cnm o zmn cok az kaldi vala zaten bitirdik ramazani da
Afiyet olsun canım
afiyet olsun cnm güzel olmuşEmziren ana menüsü
Kahvaltı menemen bı kase kadar
Beyaz peynir 2 k.k kadar
5 zeytin
2 dilim t.b ekmeği
Kıvırcık yeşil soğan domates salatalık
1 t.k bal
Öğle
1 kase yulaf ezmesi 1 ceviz 3 kayisi sütlü
Akşam salata
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
Ayran
2,5 lt su
Spor olarak ütü yapsam hArika olucak
Ben pek tercih etmiorum iyi mi kotu mu bilemedim onlari cnmKızlar bu sütle karıştırılan diyet gevrekler var ya ondan alıp öğün yerine kullansam nasıl olur sizce. Sabah ve öğlen yemek için
Afiyet olsunSabah 11 yarım simit 2 karper peynir
Öğlen 3 Dü sanırım. Hatırlamıyorum eve gelmeden hemen önce 1 lahmacun
Ara 5 5 erik
Akşam 5. 30 2 kepçe mercimek çorbası
200gr tavuk ile yoğurtlu tavuk salatası.
1 bardak yeşilç ay, 2 lt su içildi
Tamam canım almayım o zaman :)Pek sağlıklı degiller canim onun icin yemiyoruz amacimiz saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?