- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.061
O nasıl bi makine elmam, ne kadar etkiliyor öyle şeyler anlatsana bize birazcıkKizlar işyerinde fırsat buldukca zayiflama makinelerine giricem vücut sikilassin biraz
Birde karın gerdirme düşünüyorum yaa tek sıkıntım Karnim
Hadi ben listeden çıktım sayfaları kaçırdım.. sen nerelerdesin hatuncum, göremiyorum seniKızlar 80 sayfa geçmiş var. Bir kısmını okurdum kalanı da ilk fırsatta okuyacağım
Bebeğim tebrik ederim ve şunu Da unutma; bizim ili yemeyi seven insanlar için kilo vermek kadar kiloyu korumak da zor. Bence burda iki başarı var, hem tam 10 kilo verdin hem de modunun düştüğü zamanlardan bile sıyrılıp kilonu korudun. Başarı 10 kilodan daha fazlası yani..Ayyy kızlar ben takıma sonradan dahil oldum tabi ama 14 şubat diyet başlangıcım 95 kiloyla başlangıç yapmıştım şimdi son güncel kiloma göre 85.3 um 10 kg gitmiş nerdeyse 3 aydatabi daha yolun yarısına bile gelemedim en kötü 15 kg daha vermem lazım
Kız o neymiş öyle.. her şeyi anladım kaynana kaynanalık, görümce görümcelik yapmış da.. dayıya n’oluyo?biz ilk evlendiğimiz yıl kaplıcaya gidelim dedik. bi baktım kayınvalidem ve görümcem bizde gelelim dediler. ordan dayısıgil beraber gidelim dediler. başbaşa gidecekken biz olduk 10 kişiiki senedir yurtdışına gidiyoruz tatil için. oraya bile gelsek mi diye düşündüler vizeyle ilgilenemedikleri için gelemediler kış için haftasonları biryere gideceksek eşimi de tembihliyorum kimseye söylemeden gidip geliyoruz mecburen.
Eneeee ipleri eline almışsın nanecimm. Çok güzel olmuş, tebrikler şekerimBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Cuma: 68.8
Pazar:67.8
Geçmiş olsun canım, üşüttün mü neyin var?Kızlar babam hastaneye götürdü ilac verdi doktor antibiyotik agri kesici gargara ilaclari ictim yattim biraz ama itice sersem gibi oldum uyuyunca
Yok kız.. yani Yok derken liste dışına çıkınca cıs göbek adım oldu ama mefkuş ablanın dediği ‘iftarda sevdiğim bir şey yemeyince’ geriliyorum lafına istinaden şeyettim. Ben de öyle oluyorum da..Niye kız cıs mı yedin yoksa
İyi değilmiş canım vazgeçtim ben de :)afiyet olsun cnm güzel olmuş
Ben pek tercih etmiorum iyi mi kotu mu bilemedim onlari cnm
Tamam tatlimTamam canım almayım o zaman :)
Biraz toparliyor kuzum ama yaninda yedigine ictigine dikkat etmekte gerekiyor. Daha cok incelme yağa odakli makineler.O nasıl bi makine elmam, ne kadar etkiliyor öyle şeyler anlatsana bize birazcık
Hadi ben listeden çıktım sayfaları kaçırdım.. sen nerelerdesin hatuncum, göremiyorum seni
Bebeğim tebrik ederim ve şunu Da unutma; bizim ili yemeyi seven insanlar için kilo vermek kadar kiloyu korumak da zor. Bence burda iki başarı var, hem tam 10 kilo verdin hem de modunun düştüğü zamanlardan bile sıyrılıp kilonu korudun. Başarı 10 kilodan daha fazlası yani..
Kız o neymiş öyle.. her şeyi anladım kaynana kaynanalık, görümce görümcelik yapmış da.. dayıya n’oluyo?
Eneeee ipleri eline almışsın nanecimm. Çok güzel olmuş, tebrikler şekerim
Geçmiş olsun canım, üşüttün mü neyin var?
Yok kız.. yani Yok derken liste dışına çıkınca cıs göbek adım oldu ama mefkuş ablanın dediği ‘iftarda sevdiğim bir şey yemeyince’ geriliyorum lafına istinaden şeyettim. Ben de öyle oluyorum da..
Afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
1 çay bardağı kadar yoğurt
3 tane çilek
Çay
Öğle 15:30
Yarım simit
Akşam 18:20
2 kepçe sogan çorbası
1 kase salata
3 çilek 3 kiraz
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor henüz yok birazdan yaparim eşim iftarını yaparken
Ohhh supersin bebegimmm
Ayy hadi hayırlı olsun canimm bunuda atlatmissinizBu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Neyse işte dün geçti sonunda çok şükür, çocuklar gibi şeniz
Mefkurem
Afiyet olsunMenum
Sabah 13.30 gibi
Kk kadar cevizli vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan rokfor krem peynir
9 tane zeytin
Yarımdan daha az tam bugday lavaş
Aksam 16.30
5 tane sarma
Bir avuc fıstık
Birazda kabak çekirdeği
Su 2 yi gecti
Saol kuzuk insAllah daha niceleri hepimizin olur daha daha eksilerimkz olur gercekten takımın motivasyonuju yok sayamam eger düştüğümde kaldrmasaydnz belki hala yerimdr sayiyordum brlki artiya gececektim hepinize teşekkür ederim iyi ki varsinz 9. Takımın güzelleriO nasıl bi makine elmam, ne kadar etkiliyor öyle şeyler anlatsana bize birazcık
Hadi ben listeden çıktım sayfaları kaçırdım.. sen nerelerdesin hatuncum, göremiyorum seni
Bebeğim tebrik ederim ve şunu Da unutma; bizim ili yemeyi seven insanlar için kilo vermek kadar kiloyu korumak da zor. Bence burda iki başarı var, hem tam 10 kilo verdin hem de modunun düştüğü zamanlardan bile sıyrılıp kilonu korudun. Başarı 10 kilodan daha fazlası yani..
Kız o neymiş öyle.. her şeyi anladım kaynana kaynanalık, görümce görümcelik yapmış da.. dayıya n’oluyo?
Yok kız.. yani Yok derken liste dışına çıkınca cıs göbek adım oldu ama mefkuş ablanın dediği ‘iftarda sevdiğim bir şey yemeyince’ geriliyorum lafına istinaden şeyettim. Ben de öyle oluyorum da..
Afiyet olsunSABAH 12:30
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates
2 küçük lokma tahin pekmez(pide ekmekle)
3 zeytin
Şekersiz 1çb çay
AKŞAM19:00
1 yarim porsiyon iskender
1 közlenmiş biber
Salata
Sagol kuzumAfiyet olsun
saol cnmAfiyet olsun
ayyy cok sevindim cnm tebrikler kazasiz belasiz kullanin insAllah ehliyeti bende istiyorum ama maddiyattan yeltenemiyoruz henuz malasef nasip bklmBu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Mefkurem
saol cnmOhhh supersin bebegimmm
Afiyet olsunMerhaba kızlar
Sabah : yok
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 tb galeta
Akşam; 1 kase çorba
1 şiş kuşbaşı
Bol salata
1 bardak ayran
2 kayısı 2 ceviz
2 lt su olur
Afiyet olsunEmziren ana menüsü
Kahvaltı menemen bı kase kadar
Beyaz peynir 2 k.k kadar
5 zeytin
2 dilim t.b ekmeği
Kıvırcık yeşil soğan domates salatalık
1 t.k bal
Öğle
1 kase yulaf ezmesi 1 ceviz 3 kayisi sütlü
Akşam salata
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
Ayran
2,5 lt su
Spor olarak ütü yapsam hArika olucak
Aminn canım teşekkür ederimmmmafiyet olsun cnm
ne kadar ödem olduğunu söylemedi ama bana da söylemişti ödem var diye yagdan gitmesi de çok güzel canım devamı gelsin insAllah
devlette ölçüm yapıyor canım ama her hastane aynı değil benim önceki gittiğim yapmıyordu ama şimdiki gittiğim yapıyor
naptin canım gittin mi doktora
bi doktora gözük bence canım neden öyle oluyor ki
afiyet olsun cnm
bizde de aynen böyle yapılır biz bol sogan da koyarız içine
Afiyet olsun canım
Güzel menü bence afiyet olsun cnmIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
1 çay bardağı kadar yoğurt
3 tane çilek
Çay
Öğle 15:30
Yarım simit
Akşam 18:20
2 kepçe sogan çorbası
1 kase salata
3 çilek 3 kiraz
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor henüz yok birazdan yaparim eşim iftarını yaparken
Oooo süper tebriklerBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Cuma: 68.8
Pazar:67.8
Geçmiş olsun KUzum son mesajını da okudum Allahım şifa versin canımKızlar babam hastaneye götürdü ilac verdi doktor antibiyotik agri kesici gargara ilaclari ictim yattim biraz ama itice sersem gibi oldum uyuyunca
Güzel canım afiyet olsunMenum
Sabah 13.30 gibi
Kk kadar cevizli vegan peynir
1 tatlı kaşığı vegan rokfor krem peynir
9 tane zeytin
Yarımdan daha az tam bugday lavaş
Aksam 16.30
5 tane sarma
Bir avuc fıstık
Birazda kabak çekirdeği
Su 2 yi gecti
İskender’in ekmeğini yemeseydin keşke sadece etinden bişey olmazdı kuşumSABAH 12:30
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates
2 küçük lokma tahin pekmez(pide ekmekle)
3 zeytin
Şekersiz 1çb çay
AKŞAM19:00
1 yarim porsiyon iskender
1 közlenmiş biber
Salata
Gözünüz aydınBu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Mefkurem
He yaw sevdiğimiz şeyler de hep cıs anam.O nasıl bi makine elmam, ne kadar etkiliyor öyle şeyler anlatsana bize birazcık
Nerde çalışıyorsun canımKizlar işyerinde fırsat buldukca zayiflama makinelerine giricem vücut sikilassin biraz
Birde karın gerdirme düşünüyorum yaa tek sıkıntım Karnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?