Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar işyerinde fırsat buldukca zayiflama makinelerine giricem vücut sikilassin biraz
Birde karın gerdirme düşünüyorum yaa tek sıkıntım Karnim
O nasıl bi makine elmam, ne kadar etkiliyor öyle şeyler anlatsana bize birazcık
Kızlar 80 sayfa geçmiş var. Bir kısmını okurdum kalanı da ilk fırsatta okuyacağım
Hadi ben listeden çıktım sayfaları kaçırdım.. sen nerelerdesin hatuncum, göremiyorum seni
Bebeğim tebrik ederim ve şunu Da unutma; bizim ili yemeyi seven insanlar için kilo vermek kadar kiloyu korumak da zor. Bence burda iki başarı var, hem tam 10 kilo verdin hem de modunun düştüğü zamanlardan bile sıyrılıp kilonu korudun. Başarı 10 kilodan daha fazlası yani..
Kız o neymiş öyle.. her şeyi anladım kaynana kaynanalık, görümce görümcelik yapmış da.. dayıya n’oluyo?
Ben.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Cuma: 68.8
Pazar:67.8
Eneeee ipleri eline almışsın nanecimm. Çok güzel olmuş, tebrikler şekerim
Kızlar babam hastaneye götürdü ilac verdi doktor antibiyotik agri kesici gargara ilaclari ictim yattim biraz ama itice sersem gibi oldum uyuyunca
Geçmiş olsun canım, üşüttün mü neyin var?
Niye kız cıs mı yedin yoksa
Yok kız.. yani Yok derken liste dışına çıkınca cıs göbek adım oldu ama mefkuş ablanın dediği ‘iftarda sevdiğim bir şey yemeyince’ geriliyorum lafına istinaden şeyettim. Ben de öyle oluyorum da..

Biraz toparliyor kuzum ama yaninda yedigine ictigine dikkat etmekte gerekiyor. Daha cok incelme yağa odakli makineler.
Yok kuzu 20 lik dişimyaa

Afiyet olsun

Bu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Neyse işte dün geçti sonunda çok şükür, çocuklar gibi şeniz
Mefkurem

Ayy hadi hayırlı olsun canimm bunuda atlatmissiniz

Saol kuzuk insAllah daha niceleri hepimizin olur daha daha eksilerimkz olur gercekten takımın motivasyonuju yok sayamam eger düştüğümde kaldrmasaydnz belki hala yerimdr sayiyordum brlki artiya gececektim hepinize teşekkür ederim iyi ki varsinz 9. Takımın güzelleri

saol cnm
ayyy cok sevindim cnm tebrikler kazasiz belasiz kullanin insAllah ehliyeti bende istiyorum ama maddiyattan yeltenemiyoruz henuz malasef nasip bklm
Ohhh supersin bebegimmm
saol cnm

Afiyet olsun

Aminn canım teşekkür ederimmmm
Güzel menü bence afiyet olsun cnm
Ben.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Cuma: 68.8
Pazar:67.8
Oooo süper tebrikler
Kızlar babam hastaneye götürdü ilac verdi doktor antibiyotik agri kesici gargara ilaclari ictim yattim biraz ama itice sersem gibi oldum uyuyunca
Geçmiş olsun KUzum son mesajını da okudum Allahım şifa versin canım
Güzel canım afiyet olsun
SABAH 12:30
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Salatalık domates
2 küçük lokma tahin pekmez(pide ekmekle)
3 zeytin
Şekersiz 1çb çay

AKŞAM19:00
1 yarim porsiyon iskender
1 közlenmiş biber
Salata
İskender’in ekmeğini yemeseydin keşke sadece etinden bişey olmazdı kuşum

Gözünüz aydın

He yaw sevdiğimiz şeyler de hep cıs anam.
Benim de öyle birkaç kere aç kalmışlığın var. İnsan gerçekten ciddi geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…