Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok sagol kuzum ilaclardan sonra uyudum ama simdi daha iyim
Nerde çalışıyorsun canım
Guzellik merkezinde calisiyorum canim

Sabah ekmek yemedim. Öğlen de hicbir şey yemeyince acıktım bayagi dayanamadım yarın gidip hemen kepekli ekmek alacam

Saol cnm

He yaw sevdiğimiz şeyler de hep cıs anam.
Benim de öyle birkaç kere aç kalmışlığın var. İnsan gerçekten ciddi geriliyor
Zaten açken sinirler bozuk oluyor, eşim bi kere kabağımın üzerindeki domates sosu ve yoğurdun şeklini şemalini istemeden bozmuştu, içeri gidip gizli gizli ağlamıştım. Evet..

Afiyet olsun kuzular

O nasıl zormuş öyle... Neyse ki halletmiş gözünüz aydın

Son yarim saatttttt
hayırlı iftarlar abla az kalmış
Kiz sahurda kemik suyunu nasil içtin
Afiyet olsun canım güzel olmuş

hayırlı iftarlar abla az kalmış

Kiz sahurda kemik suyunu nasil içtin
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Çorba niyetine içine zerdeçal karabiber pu biber attım biraz da tuz azıcık da yulaf kepeğiyle yidim
Ne yapayım kuzum yüzüm kuru kuru pul pul dökülmeye başlayınca biraz kollagen alayım dedim. Tez Kemik suyu yaptım ara ara içeyim dedim. İnanılmaz işe yaradı anında toparladı cildim.
Hedef kiloma da ulaştım diye biraz bakayım kendime dedim

Anladım canım içebiliyorsan ne mutlu vala afiyet olsun tekrar benimde bu ara cildim kuru nedense acaba kilo verdikce mi böyle oluyor önceden çok terlerdim yüzüm falan çok yağlı hissederdim ayy ne güzel ya bende ulasrm insAllah hedef kiloma

Evet hayat super Mario oyunu gibi, hep yeni bi hedef var ama bugünümüze çok şükür:)
Kiz hepimiz oyleyiz her gun yeni biseye karar veriyoruz
Son yarim saatttttt
Allah kabul etsin ablam
Afiyet olsun tatlim
Kizlaaaaaaarrrrrrr nerdesiniz kimsecikler yok
Ay biraz kendime gelmisken önce bi bebemi yikadim sonra kendimi

Ay gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
Sabret canım, derin derin nefes al....

Canım sabrettin sabrettin son anda sıkıntı olmasın..

Sorma "evine gittikte sığdırmadı" demesinler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…