- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.101
Sizdemi kalıyorlar iftarami geldiler pek anlamadımAy gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
Valla kışın iyide yazin cekilmiyor yahuuÜtü hep erteligim basliyincada erteledigime pişman oldugum hemencecik bittiğini düşündüğüm ev işi
Ramazan'da yiyip içip yatıp, hizmet beklemeye bebeği olan yengelerine gelmişler canımSizdemi kalıyorlar iftarami geldiler pek anlamadım
sabrettin sabrettin dayan canım azıcık daha naptilarAy gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
Aynen kiz valaÜtü hep erteligim basliyincada erteledigime pişman oldugum hemencecik bittiğini düşündüğüm ev işi
afiyet olsun canım karpuzla kirazın miktarı nekadarKızlar iki gündür sınavlarım var giremedim.... Dünkü menum
Sahur
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
Kibrik kutusu buyuklugunde peynir
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Bi kaç çatal kurutulmuş yoğurtlu biber kızartması
1 tane köfte
Salata
Ara
Karpuz ve kiraz
3lt su
bizde öyle yaparızKızlar evett kızartma dıye yazdımki bizde ki ismi o dediğim gibi haslayıp sonra da Bı tatlı kaşığı yağla kızartdığın için bizim yörede kurutulmuş biber kızartması deniliyor.
karbonhidratli bir menü olmuş sankimSabah 11 yarım simit 2 karper peynir
Öğlen 3 Dü sanırım. Hatırlamıyorum eve gelmeden hemen önce 1 lahmacun
Ara 5 5 erik
Akşam 5. 30 2 kepçe mercimek çorbası
200gr tavuk ile yoğurtlu tavuk salatası.
1 bardak yeşilç ay, 2 lt su içildi
evrene güzel. Mesaj yolluyoruz ve yarın eksi çıkıyorsunBen şimdi simiti yedim ya kesin artı görürüm
Afiyet olsun canım simiti çayla yeseydin ben öyle severimdeIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
1 çay bardağı kadar yoğurt
3 tane çilek
Çay
Öğle 15:30
Yarım simit
Akşam 18:20
2 kepçe sogan çorbası
1 kase salata
3 çilek 3 kiraz
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor henüz yok birazdan yaparim eşim iftarını yaparken
İnşallah sabaha biseyin kalmaz kuzumKızlar ben yatıyorum sabah iyi olursam oruc tutucam iyi olmazsam mecbur ilac alicam
İnşallah kuzum ulaşacaksın tabi .....80 kiloyken 60 kilo insana hayal gibi geliyor ama azmedince ulaşıyorsun.Anladım canım içebiliyorsan ne mutlu vala afiyet olsun tekrar benimde bu ara cildim kuru nedense acaba kilo verdikce mi böyle oluyor önceden çok terlerdim yüzüm falan çok yağlı hissederdim ayy ne güzel ya bende ulasrm insAllah hedef kiloma
Sagol dilegim ins yaaİnşallah sabaha biseyin kalmaz kuzum
Ramazan'da yiyip içip yatıp, hizmet beklemeye bebeği olan yengelerine gelmişler canım
Geçmiş olsun kuzum atlatmışsın sınavlarını.Kızlar iki gündür sınavlarım var giremedim.... Dünkü menum
Sahur
2 haslanmış yumurta
3 zeytin
Kibrik kutusu buyuklugunde peynir
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
Bi kaç çatal kurutulmuş yoğurtlu biber kızartması
1 tane köfte
Salata
Ara
Karpuz ve kiraz
3lt su
iyi geceler canım inşAllah iyi olursunKızlar ben yatıyorum sabah iyi olursam oruc tutucam iyi olmazsam mecbur ilac alicam
disarda olunca içemedim kiafiyet olsun canım karpuzla kirazın miktarı nekadar
bizde öyle yaparız
karbonhidratli bir menü olmuş sankim
evrene güzel. Mesaj yolluyoruz ve yarın eksi çıkıyorsun
Afiyet olsun canım simiti çayla yeseydin ben öyle severimde
insAllah cnm aynen bende 70i görsem belki de bende hedefi değiştrcemİnşallah kuzum ulaşacaksın tabi .....80 kiloyken 60 kilo insana hayal gibi geliyor ama azmedince ulaşıyorsun.
Hatta eşim duymasın birazcık daha vermek istiyorum şimdi. Şöyle bir 56 57 fln olsam hiç fena olmaz
Sagol tatlimmiyi geceler canım inşAllah iyi olursun
disarda olunca içemedim ki
insAllah cnm aynen bende 70i görsem belki de bende hedefi değiştrcemazmimiz artsin
Eşim için sabrediyorum canımSabret canım, derin derin nefes al....
Bak sabrettin sabrettin son anda sıkıntı olmasın..
Sorma "evine gittikte sığdırmadı" demesinler...
Sagol kuzumm
Naptilar gene kuzum
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bSizdemi kalıyorlar iftarami geldiler pek anlamadım
sabrettin sabrettin dayan canım azıcık daha naptilar
Aynen kiz vala
Kaç kilo ile başlamıştın canım kilo verme sürecine?İnşallah kuzum ulaşacaksın tabi .....80 kiloyken 60 kilo insana hayal gibi geliyor ama azmedince ulaşıyorsun.
Hatta eşim duymasın birazcık daha vermek istiyorum şimdi. Şöyle bir 56 57 fln olsam hiç fena olmaz
Mmmhhhh mamaaaYok kuzum biz suda yumuşasın dıye kaynatıyoruz sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt gezdırıyoruz
Eltine üzüldüm canım ya, sırf aile mı sebep boşanmasına?.. yoksa başka sorunlarda mı varEşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
En büyük etken bunlar eşi de çok sahip çıkmadı canım salla dedi kv de çok umursamadı açıkcası garipEltine üzüldüm canım ya, sırf aile mı sebep boşanmasına?.. yoksa başka sorunlarda mı var
Takma şu ergenleri, takipte etme benceEşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
Kuzum ben bı dönem yedim ogleni geçiştirmek için ama şekerli buradaki kızların tavsiyesi ile yulafa başladım ben beğendim içine az kuruyemiş ve kayısı hurma gb besinlerle tadlandiriyorum gayet keyifli ve doyurucu oluyor tavsiye ederim bana güzel kilo verdirdi zamanindaTamam canım almayım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?