Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım karpuzla kirazın miktarı nekadar
Kızlar evett kızartma dıye yazdımki bizde ki ismi o dediğim gibi haslayıp sonra da Bı tatlı kaşığı yağla kızartdığın için bizim yörede kurutulmuş biber kızartması deniliyor.
bizde öyle yaparız
karbonhidratli bir menü olmuş sankim
Ben şimdi simiti yedim ya kesin artı görürüm
evrene güzel. Mesaj yolluyoruz ve yarın eksi çıkıyorsun
Afiyet olsun canım simiti çayla yeseydin ben öyle severimde

İnşallah kuzum ulaşacaksın tabi .....80 kiloyken 60 kilo insana hayal gibi geliyor ama azmedince ulaşıyorsun.
Hatta eşim duymasın birazcık daha vermek istiyorum şimdi. Şöyle bir 56 57 fln olsam hiç fena olmaz

Ramazan'da yiyip içip yatıp, hizmet beklemeye bebeği olan yengelerine gelmişler canım
Ne diyecemi bilemedim aslında bu şekilde anlayışsız insanlara ufacık bı cinnetle hatalarını göstermek lazım

Geçmiş olsun kuzum atlatmışsın sınavlarını.
Afiyet olsun

Kızlar ben yatıyorum sabah iyi olursam oruc tutucam iyi olmazsam mecbur ilac alicam
iyi geceler canım inşAllah iyi olursun
disarda olunca içemedim ki
İnşallah kuzum ulaşacaksın tabi .....80 kiloyken 60 kilo insana hayal gibi geliyor ama azmedince ulaşıyorsun.
Hatta eşim duymasın birazcık daha vermek istiyorum şimdi. Şöyle bir 56 57 fln olsam hiç fena olmaz
insAllah cnm aynen bende 70i görsem belki de bende hedefi değiştrcem azmimiz artsin

Sabret canım, derin derin nefes al....

Bak sabrettin sabrettin son anda sıkıntı olmasın..

Sorma "evine gittikte sığdırmadı" demesinler...
Eşim için sabrediyorum canım
Sagol kuzumm

Naptilar gene kuzum
Sizdemi kalıyorlar iftarami geldiler pek anlamadım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
sabrettin sabrettin dayan canım azıcık daha naptilar

Aynen kiz vala

Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum

Kaç kilo ile başlamıştın canım kilo verme sürecine?

Eltine üzüldüm canım ya, sırf aile mı sebep boşanmasına?.. yoksa başka sorunlarda mı var

Takma şu ergenleri, takipte etme bence

Tamam canım almayım o zaman :)
Kuzum ben bı dönem yedim ogleni geçiştirmek için ama şekerli buradaki kızların tavsiyesi ile yulafa başladım ben beğendim içine az kuruyemiş ve kayısı hurma gb besinlerle tadlandiriyorum gayet keyifli ve doyurucu oluyor tavsiye ederim bana güzel kilo verdirdi zamaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…