Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oyyy kuzum insan doluyor zamanla .... Sosyal medya krizi eksikti. Boşver Gül geç.... Niye adam yerine koyuyorsun ki... Ben kimseyi eklemem hatta hesabım olduğunu bile söylemem. Beni arayan bulur istek atar işime gelirse kabul ederim yoksa yürüsün gitsin...
Bunlara değer verdikçe tepene çıkarlar...
Değer vermeyeceksin fazla veriyormuş gibi yapacaksın

Sosyal medya bahane altındaki düşünceyi çıkarmaktı benim ki oda oldu iyi oldu hiç birşeyine gitmem

Edeceğimden değil pislik bunlar afedersiniz eşimde söylüyor ahlaksızlar diye ama işte evde onları çeken benim bir faaliyet yok
Bir daha kabul etme canım,...

Sevmiyorum, istemiyorum demeden de kabul etmemenin yolları var... "çocuklarıma zor yetişiyorum", "sürekli onlara hizmet etmekten bebeğini ihmal ettiğini söyle"....

Olmaz ki böyle...

Evet canım 1 kızları var en çok da insan ona üzülüyor
Kv nin umirsamamasına daha bi şaşırdım, iki kızı var, insan yapıcı olmaya çalışır, kızlarıminda yoluna gelmesin diye düşünür...

Alma mazlumum ahını çıkar aheste aheste..

Bir daha kabul etme canım,...

Sevmiyorum, istemiyorum demeden de kabul etmemenin yolları var... "çocuklarıma zor yetişiyorum", "sürekli onlara hizmet etmekten bebeğini ihmal ettiğini söyle"....

Olmaz ki böyle...
Kurban bayramında gitmeyi düşünüyorduk eşim teklif etti gitmeyelim diye anlarlar umarım

Bunlar çok konuşuldu canım yetişemiyorum afedersiniz ev berbat bk götürüyor eşim de farkınd a normalde mis gibi olur evim

Kv nin umirsamamasına daha bi şaşırdım, iki kızı var, insan yapıcı olmaya çalışır, kızlarıminda yoluna gelmesin diye düşünür...

Alma mazlumum anını çıkar aheste aheste..
Rabbim büyük canım benim duam da öyle fazlasıysa yaşasınlar yaşattıklarını

Birde sevmiyor oğlum diyor sevgi bitince olmuyormuş

Niye gelmeyin demiyor o zaman

Aktarda satılıyor defil mi canim yulaf

Bizde öy
5 tanecik

Kaç kilo ile başlamıştın canım kilo verme sürecine?
Kuzum geçen sene Ramazan'dan bir hafta önce başladım. 80 kiloydum . Kurban Bayramı'nda 65 kilo olmuştum. Sonra bayram girdi araya memlekete fln gittik kk ya giremedim hiç.
İşte kurbandan martın 6 sına kadar geldiğim nokta ise 69.3 idi . Baktım ki 70 e vurdum gene dedim önlem almak için 80 i görmeye gerek yok. İşte 6 marttan bu güne de yaklaşık 9.5 kilo vermiş oldum.
İnşallah bundan sonra da korumak istiyorum. Yeme bozukluğum olduğunu kabul ediyorum ve en kısa zamanda kendimi duygusal olarak da doyurup bu illetten kurtulmak istiyorum. Amin

Vala cnm biliyorum zor ama bosver vala bende gerejsiz insanları hep engelledim listemden eşin biliyorsa artk o da tavrını koysun bence ayy bizimkilerde ayni vala benden uzak Allah'a yakin diorum artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…