- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.121
Çocukları var mı?En büyük etken bunlar eşi de çok sahip çıkmadı canım salla dedi kv de çok umursamadı açıkcası garip
Oyyy kuzum insan doluyor zamanla .... Sosyal medya krizi eksikti. Boşver Gül geç.... Niye adam yerine koyuyorsun ki... Ben kimseyi eklemem hatta hesabım olduğunu bile söylemem. Beni arayan bulur istek atar işime gelirse kabul ederim yoksa yürüsün gitsin...Eşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
Edeceğimden değil pislik bunlar afedersiniz eşimde söylüyor ahlaksızlar diye ama işte evde onları çeken benim bir faaliyet yokTakma şu ergenleri, takipte etme bence
Evet canım 1 kızları var en çok da insan ona üzülüyorÇocukları var mı?
Sosyal medya bahane altındaki düşünceyi çıkarmaktı benim ki oda oldu iyi oldu hiç birşeyine gitmemOyyy kuzum insan doluyor zamanla .... Sosyal medya krizi eksikti. Boşver Gül geç.... Niye adam yerine koyuyorsun ki... Ben kimseyi eklemem hatta hesabım olduğunu bile söylemem. Beni arayan bulur istek atar işime gelirse kabul ederim yoksa yürüsün gitsin...
Bunlara değer verdikçe tepene çıkarlar...
Değer vermeyeceksin fazla veriyormuş gibi yapacaksın
Bir daha kabul etme canım,...Edeceğimden değil pislik bunlar afedersiniz eşimde söylüyor ahlaksızlar diye ama işte evde onları çeken benim bir faaliyet yok
Kv nin umirsamamasına daha bi şaşırdım, iki kızı var, insan yapıcı olmaya çalışır, kızlarıminda yoluna gelmesin diye düşünür...Evet canım 1 kızları var en çok da insan ona üzülüyor
Kurban bayramında gitmeyi düşünüyorduk eşim teklif etti gitmeyelim diye anlarlar umarımBir daha kabul etme canım,...
Sevmiyorum, istemiyorum demeden de kabul etmemenin yolları var... "çocuklarıma zor yetişiyorum", "sürekli onlara hizmet etmekten bebeğini ihmal ettiğini söyle"....
Olmaz ki böyle...
Rabbim büyük canım benim duam da öyle fazlasıysa yaşasınlar yaşattıklarınıKv nin umirsamamasına daha bi şaşırdım, iki kızı var, insan yapıcı olmaya çalışır, kızlarıminda yoluna gelmesin diye düşünür...
Alma mazlumum anını çıkar aheste aheste..
Niye gelmeyin demiyor o zamanKurban bayramında gitmeyi düşünüyorduk eşim teklif etti gitmeyelim diye anlarlar umarım
Bunlar çok konuşuldu canım yetişemiyorum afedersiniz ev berbat bk götürüyor eşim de farkınd a normalde mis gibi olur evim
Bilmiyorum ciddenNiye gelmeyin demiyor o zaman
Aktarda satılıyor defil mi canim yulafKuzum ben bı dönem yedim ogleni geçiştirmek için ama şekerli buradaki kızların tavsiyesi ile yulafa başladım ben beğendim içine az kuruyemiş ve kayısı hurma gb besinlerle tadlandiriyorum gayet keyifli ve doyurucu oluyor tavsiye ederim bana güzel kilo verdirdi zamaninda
Bizde öyafiyet olsun cnm
ne kadar ödem olduğunu söylemedi ama bana da söylemişti ödem var diye yagdan gitmesi de çok güzel canım devamı gelsin insAllah
devlette ölçüm yapıyor canım ama her hastane aynı değil benim önceki gittiğim yapmıyordu ama şimdiki gittiğim yapıyor
naptin canım gittin mi doktora
bi doktora gözük bence canım neden öyle oluyor ki
afiyet olsun cnm
bizde de aynen böyle yapılır biz bol sogan da koyarız içine
Afiyet olsun canım
5 tanecikafiyet olsun canım karpuzla kirazın miktarı nekadar
bizde öyle yaparız
karbonhidratli bir menü olmuş sankim
evrene güzel. Mesaj yolluyoruz ve yarın eksi çıkıyorsun
Afiyet olsun canım simiti çayla yeseydin ben öyle severimde
Kuzum geçen sene Ramazan'dan bir hafta önce başladım. 80 kiloydum . Kurban Bayramı'nda 65 kilo olmuştum. Sonra bayram girdi araya memlekete fln gittik kk ya giremedim hiç.Kaç kilo ile başlamıştın canım kilo verme sürecine?
Marketlerde var canım şu diyet gevreklerinn oralarda olur. Yulaf ezmesi fln. İster sade ister kuru meyveli. Benim pek yıldızım barışmadı kendisiyle. Sütü sevmiyorum çünküAktarda satılıyor defil mi canim yulaf
Vala cnm biliyorum zor ama bosver vala bende gerejsiz insanları hep engelledim listemden eşin biliyorsa artk o da tavrını koysun bence ayy bizimkilerde ayni vala benden uzak Allah'a yakin diorum artkEşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
Geceye bir özlü söz bırakıyorum.
Dilini tut pişman olma.
Ağzını tut şişman olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?