- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.141
Aynen ben de çok eksi beklemiyorum. Ödem varmış gibi hissediyorum. Yarın göricizzYarına çok eksi beklemiyorum lahmacun simit tavuk şiş menüm falan neyse benim için zaten pazartesiden itibaren önemliydi
Sakin ol kuzum az kaldı bir gitsinler. Eşinle konuş böyle gelmesinler. Çok yoruduğunu yetişemediğini bir de üzerine sinirlerinin bozulduğunu söyle.Ay gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
Kızlar babam hastaneye götürdü ilac verdi doktor antibiyotik agri kesici gargara ilaclari ictim yattim biraz ama itice sersem gibi oldum uyuyunca
Bu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Neyse işte dün geçti sonunda çok şükür, çocuklar gibi şeniz
Mefkurem
Amin canımiyi geceler canım inşAllah iyi olursun
disarda olunca içemedim ki
insAllah cnm aynen bende 70i görsem belki de bende hedefi değiştrcemazmimiz artsin
Çok güzel ilerlemişsin canım, tebrik ederim...Kuzum geçen sene Ramazan'dan bir hafta önce başladım. 80 kiloydum . Kurban Bayramı'nda 65 kilo olmuştum. Sonra bayram girdi araya memlekete fln gittik kk ya giremedim hiç.
İşte kurbandan martın 6 sına kadar geldiğim nokta ise 69.3 idi . Baktım ki 70 e vurdum gene dedim önlem almak için 80 i görmeye gerek yok. İşte 6 marttan bu güne de yaklaşık 9.5 kilo vermiş oldum.
İnşallah bundan sonra da korumak istiyorum. Yeme bozukluğum olduğunu kabul ediyorum ve en kısa zamanda kendimi duygusal olarak da doyurup bu illetten kurtulmak istiyorum. Amin
Ay bosver kuzum ya cokta önemli degiller en azindan bu vesileyle bayramda gitmemeyi çıkarmışsın aradan. Gitmeyin hic keyfinizde kaçmasın bosyereEşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
Sagol canim daha iyim cok şükürCok gecmis olsun cnm insallah antibiyotik iyi gelir de hemencik toparlarsin
Oo hadi hayirli olsun cnm kazasiz belasiz sursun insallah
Sabah 5e kadar böyleyimSaga dön sola dön uyuyamadim bakim dedim kizlar ne yapiyor
aynen yaaAbla çok tatlısın ya.. dün dışarda iftar yaptım, eve geldiğimde Allah affetsin, yarı depresyondaydım
gözünüz aydinnnn cnm cok sevindim ustunuzden bi yük kalktiBu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Neyse işte dün geçti sonunda çok şükür, çocuklar gibi şeniz
Mefkurem
soylemisler zaten cnm kepekli ekmek pek saglikli degilSabah ekmek yemedim. Öğlen de hicbir şey yemeyince acıktım bayagi dayanamadımyarın gidip hemen kepekli ekmek alacam
tatlim dukan yapanlarda bu sikinti oluyormu acaba fazla oksitli beslendigin icinÇorba niyetine içine zerdeçal karabiber pu biber attım biraz da tuz azıcık da yulaf kepeğiyle yidim
Ne yapayım kuzum yüzüm kuru kuru pul pul dökülmeye başlayınca biraz kollagen alayım dedim. Tez Kemik suyu yaptım ara ara içeyim dedim. İnanılmaz işe yaradı anında toparladı cildim.
Hedef kiloma da ulaştım diye biraz bakayım kendime dedim
saclarini yolda öyle gonderAy gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
ayni benÜtü hep erteligim basliyincada erteledigime pişman oldugum hemencecik bittiğini düşündüğüm ev işi
sana kes uzatma mi dediEşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
senin boyun kacti cnmÇok güzel ilerlemişsin canım, tebrik ederim...
Bende hedefi 60 koydum ama yaklaşık 13 yıl evvel 60 kilo idim...acaba hedefimi fazla mı abarttım diye düşünüyorum, 70 yeterli miydi bilmiyorum ki
Hayat yeni basliyorSaga dön sola dön uyuyamadim bakim dedim kizlar ne yapiyor
Oglene kadar yatarsan tabi uyuyamazsinSabah 5e kadar böyleyim
Kiz sen onun yengesisin
Başlangıçta yakın hedefler koymak daha iyi olur. Çünkü hedef uzak olunca uzun süreceği den demoralize oluyorsun.Çok güzel ilerlemişsin canım, tebrik ederim...
Bende hedefi 60 koydum ama yaklaşık 13 yıl evvel 60 kilo idim...acaba hedefimi fazla mı abarttım diye düşünüyorum, 70 yeterli miydi bilmiyorum ki
Bilmem ki yıllardır ilk kez kemik suyu yaptım.aynen yaa
firinda sebze, kofte, bulgur pilavi vardi ama lezzetini sevmedim yedigimden bisey anlamadim
Manti, tatliya dokunmadim zaten
gözünüz aydinnnn cnm cok sevindim ustunuzden bi yük kalkti
Sen ne zamaan giricen sinava
soylemisler zaten cnm kepekli ekmek pek saglikli degil
Tb yada cavdar ekmegi al
Bide gevrekler sekerli oluyor onun yerine yulaf ezmesi alabilirsin icine kuruyemis, meyve yada kuru meyve koyabilirsin
tatlim dukan yapanlarda bu sikinti oluyormu acaba fazla oksitli beslendigin icin
Aslinda vucudu arindirici bi detoks da iyi gelebilir
Gunluk yüzünü jelle yikayip hindistancevizi yagi yada zeytinyagi sursen iyi gelir
saclarini yolda öyle gonder
ayni benama 2 sele hemen bitmiyor
sana kes uzatma mi dedi
senin boyun kacti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?