Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar babam hastaneye götürdü ilac verdi doktor antibiyotik agri kesici gargara ilaclari ictim yattim biraz ama itice sersem gibi oldum uyuyunca

Cok gecmis olsun cnm insallah antibiyotik iyi gelir de hemencik toparlarsin

Oo hadi hayirli olsun cnm kazasiz belasiz sursun insallah

Çok güzel ilerlemişsin canım, tebrik ederim...

Bende hedefi 60 koydum ama yaklaşık 13 yıl evvel 60 kilo idim...acaba hedefimi fazla mı abarttım diye düşünüyorum, 70 yeterli miydi bilmiyorum ki

Ay bosver kuzum ya cokta önemli degiller en azindan bu vesileyle bayramda gitmemeyi çıkarmışsın aradan. Gitmeyin hic keyfinizde kaçmasın bosyere
Cok gecmis olsun cnm insallah antibiyotik iyi gelir de hemencik toparlarsin

Oo hadi hayirli olsun cnm kazasiz belasiz sursun insallah
Sagol canim daha iyim cok şükür

Abla çok tatlısın ya.. dün dışarda iftar yaptım, eve geldiğimde Allah affetsin, yarı depresyondaydım
aynen yaa
firinda sebze, kofte, bulgur pilavi vardi ama lezzetini sevmedim yedigimden bisey anlamadim
Manti, tatliya dokunmadim zaten
gözünüz aydinnnn cnm cok sevindim ustunuzden bi yük kalkti

Sen ne zamaan giricen sinava
Sabah ekmek yemedim. Öğlen de hicbir şey yemeyince acıktım bayagi dayanamadım yarın gidip hemen kepekli ekmek alacam
soylemisler zaten cnm kepekli ekmek pek saglikli degil
Tb yada cavdar ekmegi al

Bide gevrekler sekerli oluyor onun yerine yulaf ezmesi alabilirsin icine kuruyemis, meyve yada kuru meyve koyabilirsin
tatlim dukan yapanlarda bu sikinti oluyormu acaba fazla oksitli beslendigin icin

Aslinda vucudu arindirici bi detoks da iyi gelebilir

Gunluk yüzünü jelle yikayip hindistancevizi yagi yada zeytinyagi sursen iyi gelir
Ay gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
saclarini yolda öyle gonder
Ütü hep erteligim basliyincada erteledigime pişman oldugum hemencecik bittiğini düşündüğüm ev işi
ayni ben ama 2 sele hemen bitmiyor
sana kes uzatma mi dedi

Bende hedefi 60 koydum ama yaklaşık 13 yıl evvel 60 kilo idim...acaba hedefimi fazla mı abarttım diye düşünüyorum, 70 yeterli miydi bilmiyorum ki
senin boyun kacti cnm

Selamm herkese bugün pazardı kzımı emzirmek için ara ara uyandm sadece 12de kalktm eşim sağolsn iyi dinlendim bugün güne de geç başlamış oldum ara ara girsemde takıma, anca fırsat bulabldim yazmaya gerçi birikmiş 10 sayfam daha var.

Menüm_
12.30
2 d ekmek
3 d peynir
Salatalık
1 sb süt

14.30
1 porsiyon karpuz

17.00
1 kase şehriye çorbası
1 d ekmek
4 yk bulgur p
1 sb ayran

18.00
2 kayısı

19.45
Avuç büyüklüüünde etli pide inceydi baya
1 pors karpuz

Su 2.5
Spor-

Başlangıçta yakın hedefler koymak daha iyi olur. Çünkü hedef uzak olunca uzun süreceği den demoralize oluyorsun.
Mesela ben 80 kilo iken ilk hedefim 70 idi. 70 i görünce 65 yaptım. 65 i görünce 59.9 olarak belirledm. Şimdi 56-57 diyorum

Bilmem ki yıllardır ilk kez kemik suyu yaptım.
Ama bundan sonra haftada en az iki kez yapmak istiyorum. Yani yemeklere fln koyacağım çocuklar için. Belki kendim de haftada iki kepçe sade olarak tüketirim.
Evet zeytinyağı çok iyi gelmişti. Hindistan Cevizi yağı da alacağım en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…