- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.161
yenice yatağa uzandm uyumaya hazırlık sen napiosn cnm uykuyu kacrdn miSaga dön sola dön uyuyamadim bakim dedim kizlar ne yapiyor
afiyet olsun cnmIyi geceler herkese hemen menümü yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
Ceyrekten daha az yufka
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk bal
2 ceviz
16.00 1 çiğ kòfte dürüm
Su 2l Spor 40 dk yuruyus 120p @Pnrrr-20
afiyet olsun cnmSahur 02.00
Peynirzeytin
Domates
İftar 20.31 🍽
5 kaşık nohut
1 yumurta
Salata
Su1.5
Spor hiç yapamadım
Corban hem bi kase hem ekmek hem pilav var cok olmus sanki cnmbi de ustune pide yemissinSelamm herkese bugün pazardı kzımı emzirmek için ara ara uyandm sadece 12de kalktm eşim sağolsn iyi dinlendim bugüngüne de geç başlamış oldum ara ara girsemde takıma, anca fırsat bulabldim yazmaya gerçi birikmiş 10 sayfam daha var.
Menüm_
12.30
2 d ekmek
3 d peynir
Salatalık
1 sb süt
14.30
1 porsiyon karpuz
17.00
1 kase şehriye çorbası
1 d ekmek
4 yk bulgur p
1 sb ayran
18.00
2 kayısı
19.45
Avuç büyüklüüünde etli pide inceydi baya
1 pors karpuz
Su 2.5
Spor-
Abla kaç kez kavga ettik eşime de söyledim sabrediyorum bir daha evime gelmesini istemiyorum seni görmeyi çok istiyorsa sen gittiğinde görsün dedim ben evimde istemiyorum bir daha dedim yerden göğe haklısın diyor gitsinler bir daha gel demem diyor bakalımKiz sen onun yengesisin
Ne cesaret
Bunlarda edep terbiye diye bisey yok
Valla gelişe göre gidiş olur cnm
Diyemedinmi ne bicim konusuyosun diye
160 idi...157 düştüm, gebelikler sonrasısenin boyun kacti cnm
Kiz sen onun yengesisin
Ne cesaret
Bunlarda edep terbiye diye bisey yok
Valla gelişe göre gidiş olur cnm
Diyemedinmi ne bicim konusuyosun diye
Demekki eşin sana saygı duyulması konusunda net değil onlara karşı canımmm...Abla kaç kez kavga ettik eşime de söyledim sabrediyorum bir daha evime gelmesini istemiyorum seni görmeyi çok istiyorsa sen gittiğinde görsün dedim ben evimde istemiyorum bir daha dedim yerden göğe haklısın diyor gitsinler bir daha gel demem diyor bakalım
tmm canım indiriyorum hemen tsk ederim dambılm yok ama Yarımşarlik su şişesi alırım elimeFit mutlu anne göğüslerin için şu programı uygula canım.
Yarımşar kiloluk iki dambıl lazım uygulamalar için.
Eki Görüntüle 2273211
Bende 172.5 idimm 171 e düştüm doğumlar kısaltıyor resmen160 idi...157 düştüm, gebelikler sonrası
Ne yapmalıyım ben bu konuda ?Demekki eşin sana saygı duyulması konusunda net değil onlara karşı canımmm...
Açıkçası bu kullandığı cümle bırak yengeyi hiç kimseye kullanılmaması lazım...
doğum kısaltıyor mu ilk kez duydumBende 172.5 idimm 171 e düştüm doğumlar kısaltıyor resmen
Ne yapmalıyım ben bu konuda ?
Afiyet olsun canım magnolia nedirİyi gecelerrrr yine bu kezde biz misafirdik:)
Pek olmayan menüm
Sahur
1 muz
İftar
Bi kase domates corba az kasar serpmeli
Yarım kücük kase pilav
Bi kase et
Bol salata cesitleri
Havuc tarator
Ara
Cay
1 magnolia
Su
2 lt civarı
Birşey yapma canım, açıkçası ben eşini kurnaz buldum...sana idare et diyor ve karşı tarafı görmezden geliyor... yapacağın birşey yok gibi ....ya bi cinnet yada hiçbirsey...Ne yapmalıyım ben bu konuda ?
guzelim nete bakarsan bulabilirsin
kuzum bunlar terbiyesiz tam cirkefmisAbla kaç kez kavga ettik eşime de söyledim sabrediyorum bir daha evime gelmesini istemiyorum seni görmeyi çok istiyorsa sen gittiğinde görsün dedim ben evimde istemiyorum bir daha dedim yerden göğe haklısın diyor gitsinler bir daha gel demem diyor bakalım
max. 60 iyi olur o zaman cnm160 idi...157 düştüm, gebelikler sonrası
Ooooh çok beğendimGüzel hatunlar
Menüm
Sahur
1 kepçe kemik suyu
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
2 ceviz
İftar
5 yk taze fasulye
2 adet pişmiş sebze kurusu
Yoğurt
Domates salatalık
Suyu 2 yaparım tuvaletten çıkamıyorum ama
Sakin ol şampiyon yazacaktım ama meselenin devamını okuyunca beni de sinir bastıAy gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
Şu an halletmem gereken 37473848 sepet ütüyü bana hatırlattığın için sana biraz küstümÜtü hep erteligim basliyincada erteledigime pişman oldugum hemencecik bittiğini düşündüğüm ev işi
Hani bu sosyal medya tartışmasına gerek Yok tırt diycem ama o buz dağının görünen kısmı olmuş. Evine gelip 15 gün döt yaymaya gelince samimisin, instagramda eklemeye gelinde el oluyormuşsun.Eşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
Can evimden vurdun beniGeceye bir özlü söz bırakıyorum.
Dilini tut pişman olma.
Ağzını tut şişman olma
Amin tatlımmm çok teşekkür ederim. İnşallah ☘Cok gecmis olsun cnm insallah antibiyotik iyi gelir de hemencik toparlarsin
Oo hadi hayirli olsun cnm kazasiz belasiz sursun insallah
aynen yaa
firinda sebze, kofte, bulgur pilavi vardi ama lezzetini sevmedim yedigimden bisey anlamadim
Manti, tatliya dokunmadim zaten
gözünüz aydinnnn cnm cok sevindim ustunuzden bi yük kalkti
Sen ne zamaan giricen sinava
soylemisler zaten cnm kepekli ekmek pek saglikli degil
Tb yada cavdar ekmegi al
Bide gevrekler sekerli oluyor onun yerine yulaf ezmesi alabilirsin icine kuruyemis, meyve yada kuru meyve koyabilirsin
tatlim dukan yapanlarda bu sikinti oluyormu acaba fazla oksitli beslendigin icin
Aslinda vucudu arindirici bi detoks da iyi gelebilir
Gunluk yüzünü jelle yikayip hindistancevizi yagi yada zeytinyagi sursen iyi gelir
saclarini yolda öyle gonder
ayni benama 2 sele hemen bitmiyor
sana kes uzatma mi dedi
senin boyun kacti cnm
Sütlü cilekli bi tatli :)Afiyet olsun canım magnolia nedir
Burda da bi ehliyet 2000-3000 euro ya geliyor cnmOoooh çok beğendimSağlık fışkırıyor☘
Sakin ol şampiyon yazacaktım ama meselenin devamını okuyunca beni de sinir bastı
Şu an halletmem gereken 37473848 sepet ütüyü bana hatırlattığın için sana biraz küstüm
Hani bu sosyal medya tartışmasına gerek Yok tırt diycem ama o buz dağının görünen kısmı olmuş. Evine gelip 15 gün dört yaymaya gelince samimisin, instagramda eklemeye gelinde el oluyormuşsun.
Abla beynini aldırmış galiba..
Can evimden vurdun beni
Amin tatlımmm çok teşekkür ederim. İnşallah ☘
Teşekkür ederiz balım, dün asık suratla geldi elindeki belgeye bakmadan teselliye başladım, o da ısrarla belgeyi yüzüme sokuyogörünce sinirlerim bozuldu gözümden yaş aktı ben de bu Cuma ders aldım ama aynı hocayla mı devam ederim bilmiyorum. Aşırı pahalı ya bi 900 poundu falan gözden çıkarmak gerekiyor 30 saat ders için, bıktım bu gapitalist düzenden
Aynen sınavıyla vs. o rakama ulaşıyor. Hazır gözden çıkarmışken dersi ard arda alayım diyorum, araya Türkiye tatili girebilir diye el atamıyorum. Çözüm bisikletBurda da bi ehliyet 2000-3000 euro ya geliyor cnm
Belli bi ders saati zorunlu zaten
Neyse biriniz almış en azindan
Sen bisikletle idare et
Bu kiloda ip atlama önerilmiyor diye bliyorm canısı sarkma olmaması için3 tane renk renk ip aldım atlama ipiakşam parkta yürüyüş ve voleybolda sonra atlıcam
Boşnma sürecinde misin canm herşeyn hayırlısı olsunnValla birşey yapmıyorum işte.. Bakalım hayırlısı olsun1 ay sonra mahkeme var =)
Geneli karbon ama miktarlar iyi bence afiyet olsunSabah 11 yarım simit 2 karper peynir
Öğlen 3 Dü sanırım. Hatırlamıyorum eve gelmeden hemen önce 1 lahmacun
Ara 5 5 erik
Akşam 5. 30 2 kepçe mercimek çorbası
200gr tavuk ile yoğurtlu tavuk salatası.
1 bardak yeşilç ay, 2 lt su içildi
Vayy gözlerime inanamıyorumBen.bildirimi bugun yapayim malum net sıkıntılı net varken
Cuma: 68.8
Pazar:67.8
Hoşbulduk abla
Spor yok mu afiywt olsunMerhaba kızlar
Sabah : yok
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
1 tb galeta
Akşam; 1 kase çorba
1 şiş kuşbaşı
Bol salata
1 bardak ayran
2 kayısı 2 ceviz
2 lt su olur
Canm bahar senin iyiliğin için söylemiş haklı olarak. Canımlı cicimli kelimeler kullanmadığı için sana sert gelebilir zamanla alışırsın ama emin ol iyiliğin içinEleştiriniz için teşekkür ederim sonuçta buraya yazmamızın sebebi eleştirilmek ama eleştiriniz biraz daha yumuşak olsa daha iyi hissettirecek. Burda zaten kimse normal yeme isteğine sahip değil. Yanlış yeme alışkanlıklarımızdan dolayı burdayız çoğumuz. Ortam gereği kendimi açık etmek istemediğim için ayrıca sizde bilirsinizki misafirseniz o evin sahibini reddetmek pekte kolay olmuyor çünkü insanlar sizin için hazırlık içerisine girmiş. Ben birkaç gün içerisinde inşallah toparlarım yediğim için tabiki pişman oldum ama o an karşımdaki insanı kırsaydım daha çok pişman olacaktım ablacım. Saygılarımı sunuyorum
Menü çok güzel sütün ne durumca cnmEmziren ana menüsü
Kahvaltı menemen bı kase kadar
Beyaz peynir 2 k.k kadar
5 zeytin
2 dilim t.b ekmeği
Kıvırcık yeşil soğan domates salatalık
1 t.k bal
Öğle
1 kase yulaf ezmesi 1 ceviz 3 kayisi sütlü
Akşam salata
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasulye
Ayran
2,5 lt su
Spor olarak ütü yapsam hArika olucak
Vayyy helal
TebriklerBu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Neyse işte dün geçti sonunda çok şükür, çocuklar gibi şeniz
Mefkurem
Çok geçmiş olsnn. Bi de mesleğinle ilgili bişy sorablr miym canm??Cok sagol kuzum ilaclardan sonra uyudum ama simdi daha iyim
Guzellik merkezinde calisiyorum canim
Afiyet olsn çok güzel bnce spor yapmıyo musun?Güzel hatunlar
Menüm
Sahur
1 kepçe kemik suyu
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
2 ceviz
İftar
5 yk taze fasulye
2 adet pişmiş sebze kurusu
Yoğurt
Domates salatalık
Suyu 2 yaparım tuvaletten çıkamıyorum ama
Ramazan'da yiyip içip yatıp, hizmet beklemeye bebeği olan yengelerine gelmişler canım
Darısı başımızaa inşaallahİnşallah kuzum ulaşacaksın tabi .....80 kiloyken 60 kilo insana hayal gibi geliyor ama azmedince ulaşıyorsun.
Hatta eşim duymasın birazcık daha vermek istiyorum şimdi. Şöyle bir 56 57 fln olsam hiç fena olmaz
Canm yorumlarını okudumda sıkıntı eşinde bence. O kadar uzun süre yatılı misafirlik mi olurmuş hadi oldu diyelim çocuğu olan insansın hizmet bekliyorlarmış bi de eşinin bi şekilde bu işi uzatmaması lazımEşim için sabrediyorum canım
Canım 15 gündür bende kalıyorlar iftarı sahuru afedersiniz bir bk yaramıyorlar birde pişkinler
Biliyorsunuz artık herkes sosyal medya üzerinde haberleşiyor tepkisi falan Ne yaptıklarına gelince eltim boşanmadan önce herkesi instegram dan çıkarmıştı olay oldu
Ortancı görümcem de instegram hesabı değiştirmişti herkesi davet etmiş kabul etmiş bana yok ben istek attım 3 kez oyaladı daha da yollamadım ben bu gün kv hesap açtı tekrar konu açıldı kabul et boşver filan konuşması bende sende beni kabul etmedin dedim niye dedim önce cevap yol sonra tekrar sordum tamam kes uzatma ben herkesi takip etmiyorum bende ben herkes miyim madem öyle dedim nişanına da düğününe de gelmem dedim siz dedim eltim sildi diye herkesi ortalık kalktı şimdi aynı şeyi siz yapıyorsunuz. Eşim de yerden göğe kadar haklısın konu açılırsa konuşurum dedi ama ben sinir şekilde oturuyorum
İyiymişGeceye bir özlü söz bırakıyorum.
Dilini tut pişman olma.
Ağzını tut şişman olma
Çiğ köfte dürümü kuru kuru nasıl yedin :) afiyet olsn bu aradaIyi geceler herkese hemen menümü yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
Ceyrekten daha az yufka
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk bal
2 ceviz
16.00 1 çiğ kòfte dürüm
Su 2l Spor 40 dk yuruyus 120p @Pnrrr-20
Kaşınmış kaşısaydın keşke bende çok olay yaşadım kimseye eyvallahım yok artık
Afiyet olsunSahur 02.00
Peynirzeytin
Domates
İftar 20.31 🍽
5 kaşık nohut
1 yumurta
Salata
Su1.5
Spor hiç yapamadım
Pide hariç listeye uydum cnm aslında bi de saatler karmaşık oldu geç uyanınca. Çorba da bi r kepçeydiyenice yatağa uzandm uyumaya hazırlık sen napiosn cnm uykuyu kacrdn mi
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Corban hem bi kase hem ekmek hem pilav var cok olmus sanki cnmbi de ustune pide yemissin
Afiyet olsun canım emziriyod olunca ne yorum yapacağımı da bilemiom bazen
Eşinde benm eşim gibi hak veriyor ama bişy yapmıyor iş bitiricliği yokAbla kaç kez kavga ettik eşime de söyledim sabrediyorum bir daha evime gelmesini istemiyorum seni görmeyi çok istiyorsa sen gittiğinde görsün dedim ben evimde istemiyorum bir daha dedim yerden göğe haklısın diyor gitsinler bir daha gel demem diyor bakalım
Afiyet olsun magnolia neydi ya dondurulmuş meyve püresi tarzı bişey miydiİyi gecelerrrr yine bu kezde biz misafirdik:)
Pek olmayan menüm
Sahur
1 muz
İftar
Bi kase domates corba az kasar serpmeli
Yarım kücük kase pilav
Bi kase et
Bol salata cesitleri
Havuc tarator
Ara
Cay
1 magnolia
Su
2 lt civarı
Ben zor çıktımGitme kaybolursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?