Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Poni Bon ponicigim çok şükür sütüm iyi doyuyor günde 4,5 kere kakasını yapıyor Çarşamba kontrolu var ondada kilo alımı iyiyse bu ayida kurtardık demek
Kilo verince kalitesi düşer mi o endişem var sadece yaşayıp göreceğiz bakalım .sende durumlar nasıl

Ne güzel maşaallah.Benm yetmiyor canm ya bir göğsümde süt çok az mama takviyesi yapıyoruz. Ben ne denesem sütmde bi değişiklik olmuyo bol bol emziriyorum

Boyle bir insandan ne kadar uzak olsan iyidir o arkadaslik yollasa bile kabul etme mesafen olsun bence
Canım sen kaç yaşındasın gorumcen kaç yaşında

Temmuzda 2 yıl olacak :)
Daha yeni gelin sayılırsın cnm kaynana etinden sütünden yetirince yararlanmadigini düşünüp sürekli yanında olsun ister:)
Bebişim çocuklar büyüdükçe okullara başlayınca daha rahat edersin

Evet canım biliyorum iyiliğim için yazdığını zaten kötü niyetli olmadığını başta da belirttim. Açıklaman için sağol. Diğer arkadaşlara daha yumuşak bir dil kullandığı için yada ben öyle hissettiğim için söyleme gereği duydum sadece. Bende kötü niyetle yada kızdığım kırıldığım için yazmadım. Herkese saygım var. Hele de beni düşünüp yorum yapma gereği duyana ekstra saygı duyuyorum. Nanekekik gibi sağolsun.

Ne güzel maşaallah.Benm yetmiyor canm ya bir göğsümde süt çok az mama takviyesi yapıyoruz. Ben ne denesem sütmde bi değişiklik olmuyo bol bol emziriyorum
Benim kız tosuncuk doğdu biliyosun hastane çıkışı doktor sarılığı var mamaya basla senin sutunle doymaz diyerek mama aldık biz çünkü oğlumda sariliktan canı çok yanmıştı sürekli kan aldıkları için aynı şeyleri yaşamaktan korkup başladım
Mamayı yiyince pek rahat Edip fosur fosur uyudu sıpa sutumunde azdı amma ben kafaya koymuştum sadece sarilik sürecinde alicakti mamayı kesicektim
Çok araştırdım poni mama alan çocuk eninde sonunda bırakıyor
Sütü cogaltmanin yöntemlerini denedim misal emzirme kampı var onu yaptım ve gece yanıma aldım birlikte yattım en cokda bunlar sutumu getirdi süt üretimi en çok gece salgılanıyor ve uyku artırıyor.. 10 gün sonra mamayı kestim hiçte sıkıntı yaşamadım
Canım benim mücadele et seni emsin mama aldıkça sütun dahada azalicak zaten lohusalık bitince süt hafızası oluşuyor memelerde sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle

Canım bebeğin ile birlikte yat oksitosin salgılansın sana dokundukça sütün artar dere otu çok etkili bence sütte bol tüket canım birde sütüm az deme sen emzirdikçe aratacak sütün

Biraz eserekli o bakma sen zamanında listeden kendini bile atmış biri o gerçi biraz durulmuş gördüm North River

Mamayı bende bırakmak istiyorum,günde 8-10 defa veriyordm en az doktor tavsiyesyle. şimdi 4e düşürdüm miktarda yarıya indi tabi sonra 3 2 derken sütümn yettiğini hissedersm kesicem. Emmesi filan çok güzel mşaallah ilk kızımda meme reddi yaşamıştm ne stresliydi ya aklıma düştü

Anam hem mama verince bize ne faydası var emzirme demek kalori yakip ffit fıstık bir hatun olmak demek

Siz konuştukça benimde emziremedgm icin icimde kalan ukteler geldi aklima he
Kızım 36 haftalık doğdu ve sarılığı dibine kadar yaşadık bi ay boyunca gecmedi hastaneden eve çıkamadık bi turlu ne logusaligimi bilebildim ne de kizimin sevincini yasayabildm her hastaneden taburcu dediklerinde kulak muayenesine gittgmde yüreğim agzimda oldu göğüs uçlarım zaten yoktu cok zor tutuyor bi de üstüne sarilik uyku yapinca hic emzirme alışkanlığı olusamadi bizde ki 3 bucuk ay anca emdi sonra naptysam emziremedjm kendini atardı emmemek icin mecburen mamaya basladk bu süreç zaten yeteri kadar zorkenn bi de her kafadan bi ses çıkıyordu "aaaa sen cabalamiyorsun! Zorla hadi alışır emsin! Bak mama vermissin emmek istemiyor!" vs. vs. Ayyyy cok doluymuşum

Baharim 1.yapan 2.de yapar Allah'ın izniyle sen çalışmalara devam koca yanindami peki
kocayi nadasa biraktim.ramazanda
canım karsindaki insani nereye.kadar kirmayacaksin, hayatimizin her alaninda ziyaretler, yemekler , dogum gunleri vs olacak cevrene fark ettirmeden diyet yapmak mumkun bu.sekilde dusunursen bu.seni iki ileri.bir.geri.goturur haftada bir gitsen bir yere haftanin tum emegi bosa gider :/ en cok patlama yeme bozuklugu kilolu.insanlar yanliz kaldiklarinda yasar
bu sene cok cabuk.gecti bitti sayilir.
haydi gozunuz aydin :)
Ay gitmeleri için artık saat sayıyorum yoksa birbimize gireceğiz görümcemler ile
gitmeden yol saclarini
Valla kışın iyide yazin cekilmiyor yahuu
gece balkonda yapin tavsiye ederim benim utu kazanli onun sesinj.duyan komsu da alip eljne cayi balkona cikiyor geyik.yaparken.bitiyor.utu
En büyük etken bunlar eşi de çok sahip çıkmadı canım salla dedi kv de çok umursamadı açıkcası garip
şok oldum.insanlar neden cocuklarinin hayatlarini.zorlastirir ki
esin sana da haklisin.idare et.modunda sanirim kendisi de onlari boyle idare etmiş
niye dussun canim dusmez
zamanla acilir poni aldigi her yudum.kardir ben yanima bu yuzden almistim gak.dese meme.guk.dese meme.hazir.evdeyken coz.bu isi
Ben 30 yaşındayım o da 24 yaşında
yuhh terbiyesiz , ne.demek.ya.tamam.kes. sende silseydin hepsini.o dakikada ne.hakla.oyle.konusur , direk.soylerdim bu.ahlaksizlikla.gelecekseniz gelmeyin evime diye.yuzlerine
Biraz eserekli o bakma sen zamanında listeden kendini bile atmış biri o gerçi biraz durulmuş gördüm North River
yine.de yaranamiyorum kimseye.yorum yok bundan.sonra
canim acemilik burda olsan cozerdik bu isi meme reddjnde emzirme teknikleri.var kanguru, kopek.pozisyonu.vs vs benimki 3 kere meme grevi yapti sonunda 26 ay emdi zor.birakti
Dogdugunda gogus ucum yoktu.oda.reddetti hic.almadi.zorla hemsire destegi.ile.evde anne abla.kardes hepimiz.emzirye.kalkardik biri kafasini.tutardi.inatti bi.daha kine emzirirsin inşallah gonlunce

Sütlü cilekli bi tatli :)
aynen oyle cahillik var ister istemez 20 yaşında anne oldum hersey tuhaftı Rabbim bi gun insAllah ikinciyi nasip ederse emzirmeyi cok istiyorum hemsireler o zmn bana da yardmci olkaya çalıştı hatta biri en son senin cidden hic ucu yok çocuk nereden tutsun vala bilemedim falan dedi su an eskiye gore nohut kadarda olsa göğüs ucum var bklm hayrlisi saol cnm bnm
Menu yazmamışım
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yogurt
1/2dilim ekmek
Domates

İftar
1.5kepce mercimek corbasi
3yk bulgur
Salata.yoğurt
Afiyet olsun canım

Kaptanım ilk kez Dukan yaptığımda sanırım 2012 ye denk geliyor, benim yanımdaki sağlık ocağındaki Dr arkadaşlar senin tahlillerin çok kötü çıkar şimdi sağlıksız bir diyet yapıyorsun dedilerdi de hepiciiini yaptırmıştım.
Maşallah turp gibiydim. Dukan diyeti bana iyi geliyor aslında gaz ve şişkinlik problemim %100 çözülüyor .
Lakin wc ve cilt kuruluğu sorunum oluyor .
Sağolasın kaptanım bayramdan sonra bir dahiliyeye gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…