- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.201
Spor elimden geldiğince yapıyorum kuzucuk .Bu kiloda ip atlama önerilmiyor diye bliyorm canısı sarkma olmaması için
Boşnma sürecinde misin canm herşeyn hayırlısı olsunn
Geneli karbon ama miktarlar iyi bence afiyet olsun
Vayy gözlerime inanamıyorum
Hoşbulduk abla
Spor yok mu afiywt olsun
Canm bahar senin iyiliğin için söylemiş haklı olarak. Canımlı cicimli kelimeler kullanmadığı için sana sert gelebilir zamanla alışırsın ama emin ol iyiliğin için
Menü çok güzel sütün ne durumca cnm
Vayyy helal
Tebrikler
Çok geçmiş olsnn. Bi de mesleğinle ilgili bişy sorablr miym canm??
Afiyet olsn çok güzel bnce spor yapmıyo musun?
Darısı başımızaa inşaallah
Canm yorumlarını okudumda sıkıntı eşinde bence. O kadar uzun süre yatılı misafirlik mi olurmuş hadi oldu diyelim çocuğu olan insansın hizmet bekliyorlarmış bi de eşinin bi şekilde bu işi uzatmaması lazım
İyiymiş
Çiğ köfte dürümü kuru kuru nasıl yedin :) afiyet olsn bu arada
Kaşınmış kaşısaydın keşke bende çok olay yaşadım kimseye eyvallahım yok artık
Afiyet olsun
Pide hariç listeye uydum cnm aslında bi de saatler karmaşık oldu geç uyanınca. Çorba da bi r kepçeydi
Eşinde benm eşim gibi hak veriyor ama bişy yapmıyor iş bitiricliği yok
Afiyet olsun magnolia neydi ya dondurulmuş meyve püresi tarzı bişey miydi
Kız ne çok bahsettiniz emzirmekten benim bile doğurasım geldi.Of klavyeden sanirim guncellendi herseye nokta.koyuyor.
Handandandan diyor.ya 4. Diye.sanırım bende tekrar emzirmek icin ikinci olabilir
Instagram da emzirirken kilo vermeyi araştırırken bı yerde okumuştum hızlı yağ yakimi sütun kalitesini etkiliyor 6 aydan önce diyet tavsiye etmiyordu aklımda kalmış istekocayi nadasa biraktim.ramazanda
canım karsindaki insani nereye.kadar kirmayacaksin, hayatimizin her alaninda ziyaretler, yemekler , dogum gunleri vs olacak cevrene fark ettirmeden diyet yapmak mumkun bu.sekilde dusunursen bu.seni iki ileri.bir.geri.goturur haftada bir gitsen bir yere haftanin tum emegi bosa gider :/ en cok patlama yeme bozuklugu kilolu.insanlar yanliz kaldiklarinda yasar
bu sene cok cabuk.gecti bitti sayilir.
haydi gozunuz aydin :)
gitmeden yol saclarini
gece balkonda yapin tavsiye ederim benim utu kazanli onun sesinj.duyan komsu da alip eljne cayi balkona cikiyor geyik.yaparken.bitiyor.utu
şok oldum.insanlar neden cocuklarinin hayatlarini.zorlastirir ki
esin sana da haklisin.idare et.modunda sanirim kendisi de onlari boyle idare etmiş
niye dussun canim dusmez
zamanla acilir poni aldigi her yudum.kardir ben yanima bu yuzden almistim gak.dese meme.guk.dese meme.hazir.evdeyken coz.bu isi
yuhh terbiyesiz , ne.demek.ya.tamam.kes. sende silseydin hepsini.o dakikada ne.hakla.oyle.konusur , direk.soylerdim bu.ahlaksizlikla.gelecekseniz gelmeyin evime diye.yuzlerine
yine.de yaranamiyorumkimseye.yorum yok bundan.sonra
canim acemilik burda olsan cozerdik bu isi meme reddjnde emzirme teknikleri.var kanguru, kopek.pozisyonu.vs vs benimki 3 kere meme grevi yapti sonunda 26 ay emdi zor.birakti
Dogdugunda gogus ucum yoktu.oda.reddetti hic.almadi.zorla hemsire destegi.ile.evde anne abla.kardes hepimiz.emzirye.kalkardik biri kafasini.tutardi.inatti bi.daha kine emzirirsin inşallah gonlunce
Gencligimde bende pek güzel spor yapardım ah ah:)Spor elimden geldiğince yapıyorum kuzucuk .
Mesela bugün 30 dk Leslie yaptım.
Ayağımdaki topuk dikeni ni ağrıttım maalesef.
Onun dışında her gün en az 20 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Anneme birakip biyere gidince bile kostur kostur geliyorumKız ne çok bahsettiniz emzirmekten benim bile doğurasım geldi.
3. Olsun isterdim ama tek başıma doğurdum tek başıma büyüttüm kızlarımı elimden tutan olmadı. Sonra ne idüğü belirsiz bakıcılarla cebelleştim durdum.
Şırınga ile çıkıyor uç hemsirwler denemedimiaynen oyle cahillik var ister istemez 20 yaşında anne oldum hersey tuhaftı Rabbim bi gun insAllah ikinciyi nasip ederse emzirmeyi cok istiyorum hemsireler o zmn bana da yardmci olkaya çalıştı hatta biri en son senin cidden hic ucu yok çocuk nereden tutsun vala bilemedim falan dedi su an eskiye gore nohut kadarda olsa göğüs ucum var bklm hayrlisi saol cnm bnm
Afiyet olsun canım
Nasıl doyuyon bu menüyü bahar ya oruçsun bide kıyamamMenu yazmamışım
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yogurt
1/2dilim ekmek
Domates
İftar
1.5kepce mercimek corbasi
3yk bulgur
Salata.yoğurt
İnşallah 2.dogurdugun zaman onu bol bol emzirsinSiz konuştukça benimde emziremedgm icin icimde kalan ukteler geldi aklima he
Kızım 36 haftalık doğdu ve sarılığı dibine kadar yaşadık bi ay boyunca gecmedi hastaneden eve çıkamadık bi turlu ne logusaligimi bilebildim ne de kizimin sevincini yasayabildm her hastaneden taburcu dediklerinde kulak muayenesine gittgmde yüreğim agzimda oldu göğüs uçlarım zaten yoktu cok zor tutuyor bi de üstüne sarilik uyku yapinca hic emzirme alışkanlığı olusamadi bizde ki 3 bucuk ay anca emdi sonra naptysam emziremedjm kendini atardı emmemek icin mecburen mamaya basladk bu süreç zaten yeteri kadar zorkenn bi de her kafadan bi ses çıkıyordu "aaaa sen cabalamiyorsun! Zorla hadi alışır emsin! Bak mama vermissin emmek istemiyor!" vs. vs. Ayyyy cok doluymuşum
Haklısın canım Ramazan olduğu için aslında böyle bir durum gelişti maalesef. Zaten ben çok yalnızım aslında asosyalim desem yeridir yani o kadar yalnızım. Dışarı çıkmam öyle kolay kolay. Ayda bir falandır. Hep evde durmaktan zaten veremdim kilomu kaç yıldır.kocayi nadasa biraktim.ramazanda
canım karsindaki insani nereye.kadar kirmayacaksin, hayatimizin her alaninda ziyaretler, yemekler , dogum gunleri vs olacak cevrene fark ettirmeden diyet yapmak mumkun bu.sekilde dusunursen bu.seni iki ileri.bir.geri.goturur haftada bir gitsen bir yere haftanin tum emegi bosa gider :/ en cok patlama yeme bozuklugu kilolu.insanlar yanliz kaldiklarinda yasar
bu sene cok cabuk.gecti bitti sayilir.
haydi gozunuz aydin :)
gitmeden yol saclarini
gece balkonda yapin tavsiye ederim benim utu kazanli onun sesinj.duyan komsu da alip eljne cayi balkona cikiyor geyik.yaparken.bitiyor.utu
şok oldum.insanlar neden cocuklarinin hayatlarini.zorlastirir ki
esin sana da haklisin.idare et.modunda sanirim kendisi de onlari boyle idare etmiş
niye dussun canim dusmez
zamanla acilir poni aldigi her yudum.kardir ben yanima bu yuzden almistim gak.dese meme.guk.dese meme.hazir.evdeyken coz.bu isi
yuhh terbiyesiz , ne.demek.ya.tamam.kes. sende silseydin hepsini.o dakikada ne.hakla.oyle.konusur , direk.soylerdim bu.ahlaksizlikla.gelecekseniz gelmeyin evime diye.yuzlerine
yine.de yaranamiyorumkimseye.yorum yok bundan.sonra
canim acemilik burda olsan cozerdik bu isi meme reddjnde emzirme teknikleri.var kanguru, kopek.pozisyonu.vs vs benimki 3 kere meme grevi yapti sonunda 26 ay emdi zor.birakti
Dogdugunda gogus ucum yoktu.oda.reddetti hic.almadi.zorla hemsire destegi.ile.evde anne abla.kardes hepimiz.emzirye.kalkardik biri kafasini.tutardi.inatti bi.daha kine emzirirsin inşallah gonlunce
Hala gençsin sahalara bekliyoruz kuzumGencligimde bende pek güzel spor yapardım ah ah:)
Takıl bize kuzu .... Asosyallik fln kalmazHaklısın canım Ramazan olduğu için aslında böyle bir durum gelişti maalesef. Zaten ben çok yalnızım aslında asosyalim desem yeridir yani o kadar yalnızım. Dışarı çıkmam öyle kolay kolay. Ayda bir falandır. Hep evde durmaktan zaten veremdim kilomu kaç yıldır.
AminnnnnKız uyudu bende yatar yarın eksilere uyanın güzellikler
Sağol canımTakıl bize kuzu .... Asosyallik fln kalmaz
Ooyyy oy hiç sorma canım neler yaşadım nelerAnneme birakip biyere gidince bile kostur kostur geliyorum
Çalışan anne olmak hele bekken çok zordur eminim
Dönersin..... gel bize katıl bizeSağol canım❤zaten içe kapanık biriyim birde yaşadığım olumsuzluklar beni daha da asosyal yaptı. Atlatmak istiyorum normal yaşamıma dönmek istiyorum artık.
İnşallahKız uyudu bende yatar yarın eksilere uyanın güzellikler
Afferim kız ben yapamadım onu üzüntüden sütüm kesildiİnşallah 2.dogurdugun zaman onu bol bol emzirsin
İlk çocukta tecrubesizlikte oluyor çevreden çok karışan da
Bana akil vermek isteyenlere 3.dogurdum ben size öğretiyim diyorum üstüme gelince
Annem kayinvaldem aglayinca hadi mama verelim doymuyor bu çocuk diyince hayır diyip bütün bilmisligimle uzmanların ne dediğini anlatırdım
Hatay canım valla evlendiğimden beri sıkıntı stres yaşıyorum. Eşimde aynı şekilde. Bizim için zor bir dönemdi maddi manevi. İnşallah düzelecek. Bu yaz ilk defa tatil planı yaptık. 9 yıllık evliyim düşün artık gerisini. Sadece maddi olsa aşılıyor da ailesel sorunlar zorladı en çokDönersin..... gel bize katıl bizehangi ildesin kuzu
Harikasın valla ben ilk doğumunda herkesin burnunu sokması yüzünden çocuğumu aç bıraktım şekeri düşmüş kasılıp duruyordu. Zaten erken doğdu küvözde kaldı sonra da illa emzir diye direttiler şimdiki aklımla asla kimseyi dinlemezdim.Afferim kız ben yapamadım onu üzüntüden sütüm kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?