Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor elimden geldiğince yapıyorum kuzucuk .
Mesela bugün 30 dk Leslie yaptım.
Ayağımdaki topuk dikeni ni ağrıttım maalesef.
Onun dışında her gün en az 20 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Of klavyeden sanirim guncellendi herseye nokta.koyuyor.
Handandandan diyor.ya 4. Diye.sanırım bende tekrar emzirmek icin ikinci olabilir
Kız ne çok bahsettiniz emzirmekten benim bile doğurasım geldi.
3. Olsun isterdim ama tek başıma doğurdum tek başıma büyüttüm kızlarımı elimden tutan olmadı. Sonra ne idüğü belirsiz bakıcılarla cebelleştim durdum.

Instagram da emzirirken kilo vermeyi araştırırken bı yerde okumuştum hızlı yağ yakimi sütun kalitesini etkiliyor 6 aydan önce diyet tavsiye etmiyordu aklımda kalmış iste

Spor elimden geldiğince yapıyorum kuzucuk .
Mesela bugün 30 dk Leslie yaptım.
Ayağımdaki topuk dikeni ni ağrıttım maalesef.
Onun dışında her gün en az 20 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Gencligimde bende pek güzel spor yapardım ah ah:)

Anneme birakip biyere gidince bile kostur kostur geliyorum
Çalışan anne olmak hele bekken çok zordur eminim

Şırınga ile çıkıyor uç hemsirwler denemedimi

İnşallah 2.dogurdugun zaman onu bol bol emzirsin
İlk çocukta tecrubesizlikte oluyor çevreden çok karışan da
Bana akil vermek isteyenlere 3.dogurdum ben size öğretiyim diyorum üstüme gelince
Annem kayinvaldem aglayinca hadi mama verelim doymuyor bu çocuk diyince hayır diyip bütün bilmisligimle uzmanların ne dediğini anlatırdım

Haklısın canım Ramazan olduğu için aslında böyle bir durum gelişti maalesef. Zaten ben çok yalnızım aslında asosyalim desem yeridir yani o kadar yalnızım. Dışarı çıkmam öyle kolay kolay. Ayda bir falandır. Hep evde durmaktan zaten veremdim kilomu kaç yıldır.

Takıl bize kuzu .... Asosyallik fln kalmaz

Afferim kız ben yapamadım onu üzüntüden sütüm kesildi

Dönersin..... gel bize katıl bize hangi ildesin kuzu
Hatay canım valla evlendiğimden beri sıkıntı stres yaşıyorum. Eşimde aynı şekilde. Bizim için zor bir dönemdi maddi manevi. İnşallah düzelecek. Bu yaz ilk defa tatil planı yaptık. 9 yıllık evliyim düşün artık gerisini. Sadece maddi olsa aşılıyor da ailesel sorunlar zorladı en çok

Afferim kız ben yapamadım onu üzüntüden sütüm kesildi
Harikasın valla ben ilk doğumunda herkesin burnunu sokması yüzünden çocuğumu aç bıraktım şekeri düşmüş kasılıp duruyordu. Zaten erken doğdu küvözde kaldı sonra da illa emzir diye direttiler şimdiki aklımla asla kimseyi dinlemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…