- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.721
inglterde canım cigerim herşeyimin bir fındığı dogdu..
fakat doktor kötü şeylerden şüpheleniyomuş testler yapılıyo şuan
ne olacak bilmiyorum uzakta olmak çok kötü birşey zaten..
elimden birşey gelmiyo sadece bekliyorum((
canım çok sıkılıyo bir kolum kırık çünkü canımın cigerimin orada üzülüyor olmasına destek olamama üzülüyorum..
:2::2::2: Ayy kızlar.. moralim çok bozuk buraya girip paylaşayım biraz yazarak rahatlıyım istedim... Amasyada okuyan kuzenim geldi normalde en samimi insandır ailede ama okul falan derken aramız açıldı ister istemez tatile geldi tabi bu...
Pc almak istyordu benimde bilgim var bu konularda beğendiği şey sırf ucuz diye kötü bişeydi gittik A... Bi marka pc beğenyodum onu gösterdim tabi onun öncesinde baya bi avmyi talan ettik pc için ki ders çalışmam gerekken orda pc arama derdindeydim ben!
Neyse aldık pcyi 1 tane daha alcaktı kartın limiti yetmedi kampanya son saatlerde ve oanda anında 2binlira kim bulur? Aklıma geldi kapora bırakalım alalım dedim. Dediğim oldu uraştım ikna çabaları vs onuda aldım.
Bugünde 2.yi almaya gitcekti avmye bot almaya gitmiştim benide yine yanına aldı işte bi kaç mağza dolaşırken abim aradı oda pc alcak dedi siz alın eve bi getirin bakaym hoşuma giderse bende alcam yarın...
Tamam dedim nolcak ev 5 dk uzak sonuçta getiririz. Bu bi başladı kuzenim ayyy ben onu açmıcaktım kutusu bozuluyor da bilmem ne el izi oluyor. Gelme bizede pcnide getirme dedim sinirlendim çıktım.
Aslında normal olarak bakıldığında sinirlenilmez yeni sonuçta diye ama kuzenin mıymıntılık huyu vardır teyzemde olduğu gibi... mesela oturmaya gelir telefonunu koltuğa bırakır eline alır yarım saat temizler telefonu sanırsın yedi koltuk telefonunuresmen oturmaya gittiği eve hakaret eder küfretse daha iyi titiz değildir belirteyim
Görgüsüz olduğunu kendide belirtiyor zaten bende söylerim yüzüne... Ufff insanlara bir daha iyilik yapmıcam hele ona hiççççççççççççççç.... Moralim acayip bozuldu :2::2:
teşekkürler canım bugün misafirler vardı .balık salata yedim 2 bardak zero kola içtim çikolata çekirdek meyve ikram ettim ama dokunmadan atlattım .arkadaşım ben diyet yapınca hep kızar bırak kilo vermeyi sana kilo çok yakışıyor diyo diyet yaptıgımı gizledim .tam 5 kilo hamsi pişirdim bugün ilk defa bu kadar balık pişirdim dahada pişirmem evim balık kokuyorSelam kizlar 12de kalktim basim agriyordu hizlica bir dus aldim geldim simdi bomba gibiyim :))
seni ayakta alkisliyorum canimmm sahalara donusun muhtesem oldu yasasin kedi
zararin neresinden donsek kar ben de cuma artilarda ciktim sonra hemen toparladim sen de yaparsin cumaya 5 koca gunun var
dun kacamak yapmamak ve de gece egzersizi ise yaradi gecen haftaki fazlaligi uzerimden atmisim bilesabah tartildim mutlu oldum.. cumaya kdar biraz versem super olcak, yarin spora basliyorum ya cok umutluyum :122::122::122: bayadir durgunluk vardi biraz topige hareket getirelim - tabi yeni gelen arkadaslardan bahsetmiyorum biz tembel eskilerden kastim fadime basi cekiyor gerci beni de motive etti
evet bence de cok iyi olmus bu senin icin :) cok da ilgimi ceken bir alan kiskandim
selam kızlar nasılsınızz
ben bu gün bi haber aldım ve moralim çok bozuk
diyet işine gelince cma misafirim vardı biliyosunuz
öyle böyle yemekler yendi
dünde eşimin kuzeni geldi nişanlısıyla o günde güzel geçti yemekler yengi pastalar börekler abrtmadım ama hamur işi vardı((
yedimde napim
regl de olmam lazım şişmiş haldeyim blmiyorum kızlarrr cumaya kadar azalmam lazım
inşallah kötü bişey yoktur en kısa zamanda iyi haberleri alırsıninglterde canım cigerim herşeyimin bir fındığı dogdu..
canım çok sıkılıyo bir kolum kırık çünkü canımın cigerimin orada üzülüyor olmasına destek olamama üzülüyorum..
:2::2::2: Ayy kızlar.. moralim çok bozuk buraya girip paylaşayım biraz yazarak rahatlıyım istedim... Amasyada okuyan kuzenim geldi normalde en samimi insandır ailede ama okul falan derken aramız açıldı ister istemez tatile geldi tabi bu...
Pc almak istyordu benimde bilgim var bu konularda beğendiği şey sırf ucuz diye kötü bişeydi gittik A... Bi marka pc beğenyodum onu gösterdim tabi onun öncesinde baya bi avmyi talan ettik pc için ki ders çalışmam gerekken orda pc arama derdindeydim ben!
Neyse aldık pcyi 1 tane daha alcaktı kartın limiti yetmedi kampanya son saatlerde ve oanda anında 2binlira kim bulur? Aklıma geldi kapora bırakalım alalım dedim. Dediğim oldu uraştım ikna çabaları vs onuda aldım.
Bugünde 2.yi almaya gitcekti avmye bot almaya gitmiştim benide yine yanına aldı işte bi kaç mağza dolaşırken abim aradı oda pc alcak dedi siz alın eve bi getirin bakaym hoşuma giderse bende alcam yarın...
Tamam dedim nolcak ev 5 dk uzak sonuçta getiririz. Bu bi başladı kuzenim ayyy ben onu açmıcaktım kutusu bozuluyor da bilmem ne el izi oluyor. Gelme bizede pcnide getirme dedim sinirlendim çıktım.
Aslında normal olarak bakıldığında sinirlenilmez yeni sonuçta diye ama kuzenin mıymıntılık huyu vardır teyzemde olduğu gibi... mesela oturmaya gelir telefonunu koltuğa bırakır eline alır yarım saat temizler telefonu sanırsın yedi koltuk telefonunuresmen oturmaya gittiği eve hakaret eder küfretse daha iyi titiz değildir belirteyim
Görgüsüz olduğunu kendide belirtiyor zaten bende söylerim yüzüne... Ufff insanlara bir daha iyilik yapmıcam hele ona hiççççççççççççççç.... Moralim acayip bozuldu :2::2:
yaa... cok uzuldum canim umarim sandiklari gibi kotu birsey yoktur.. hazir calismiyorken kisa bir sureligine ziyarete git istersen eger aklin orada kalacaksa.. ama uzak olsan bile destek olamiyorum diye dusunup uzme kendini - eminim onlar senin onlari ne kadar dusundugunu, destek olmak icin elinden geleni yapacagini biliyorlardir. umarim iyi haberler alirsiniz en kisa zamanda..
teşekkürler canım bugün misafirler vardı .balık salata yedim 2 bardak zero kola içtim çikolata çekirdek meyve ikram ettim ama dokunmadan atlattım .arkadaşım ben diyet yapınca hep kızar bırak kilo vermeyi sana kilo çok yakışıyor diyo diyet yaptıgımı gizledim .tam 5 kilo hamsi pişirdim bugün ilk defa bu kadar balık pişirdim dahada pişirmem evim balık kokuyor
eda şimdi oldumu hiç .bak ben sabah eşime hamur kızartım karşımda yedi ama ben hiç yemedim en çok sevdigim şeydir hamur işi.daha yeme olurmu sende dukan diyeti yap bu hafta güzel kilolar verelim
inşallah kötü bişey yoktur en kısa zamanda iyi haberleri alırsın
günaydın edacım 5 kilo hamsiyi 16 kişi yedik ama biz ekmeksiz yedik kızlarımla onlarda biraz kilolu diyeteler.BALIGIN hepsiNİ BİTİREMEDİKben olsam senden dahada büyük tepki verirdim.. ne demek sen onunladolaşıyosun onun pc si için sonra kutusunu açmıcam diyo
boşver sende ona göre davran bunda sonra
keşke.. her an her saniye telefondayım..
böyle yanında olmaya calısıyouurm
çook isterim hemde nasıl orada olmayı ama biliyorsun buradan oraya gitmek öyle bir anda kolay değil pasaportum yok vizem yok
ki artık çalılşmyorumda vize kolay vermezler gidipte kalırım
5 kilo hamsiyi kaç kişi yedinizzz fadime abla balık iyidirde 5 kilo çok fazlaaa
keşke yapabilsem ama nasıllll
dukana adapte olmayı başaramıyorum
inşaşşah canımmm
sizde dua edin nolurr
günaydın şekerler herkese iyi haftalar karlı birgüne daha başladık istanbulda
günaydın beyaz sende benim gibi erkencisin hertaraf bembeyazsen nerde oturuyorsun
evet canım ben genelde sabah erken kalkarım çalışmıyorum ama sabahları uyumayı sevmiyorum pek
ben istanbul avrupa yakasındayım canım burdada bembeyaz yavaş yavaşpamuk gibi yağıyor
bende avrupa yakasındayım belkide komşuyuz
günaydın kızlar bir haftasonundan sonra yine pazartesi
edoşum geçmiş olsun cnm inş hayırlı haberelerin ulaşmıştır kalbini ferah tut
fadima abla azmine hayranım bu sefer olacak galiba
Büşra kuzen seni delirtmiş sakin ol cnm arada tutuyo gıcıklıkları
Bende eşime gıcık oldum bursa spor cezalıydı bayanlar ve çocuklar gidiyodu göndermedi beni bir dahaki sefere senden izin isteyen ne olsun çekip gidicem dedim
Haftasonu sporumu yaprım ama kaçırdım yineartık 5 gün sıkma zamanı bu hafta regl olucam inş tartıda çok fark etmez
Selam kizlar, bilmiyorum bana ne oldu ama persembe gecesi hic uyumamistim dun butun gun yorgundum gece yattim yok yok yok.. uyku yok.. sabah 9a kadar donup durdum.. ama o kadar yorgunum ki gozlerimi acamiyorum, ama dalamiyorum da.. ne oluyor bana boyleneyse 9dan 1e kadar parcali, yari baygin yari bilincli vs sekilde uyuyabildim biraz. spor yaparken uykum cok kaliteliydi sporu biraktim 1 haftadir bir haller oldu bence o yuzden.. hem kacamak hem spor yok gecen hafta hep o yuzden iste. neyse pazartesiden itibaren bol sporlu bir hayat beni bekliyor umitliyim kendimden :122::124:
evet oyle de nerde bu obezlerdun salona bakmaya gittik kisa bir tanitim gibi.. yarisi falan doluydu incecik incecik bayanlar kosup duruyordu bir tane bile sisman yoktu.. neyse ki burasi turkiye gibi degil kimse kimseye bakmiyor, o yuzden biraz daha rahat olabilirim sanirim.. bir tane kilolu gibi biri vardi ama o da 50 yasinda falandi
herkese gunaydın 2 gundur ıyı yedım hıc soylemıyım neler yedıgımı bugun ıtıbarıyle bbaslıyorum tekrar cumaya kılo vermıs olucam ınsallah hergun spor yapmayı planlıyorum oglen oglumu arkadasıyla sınemaya goturcem aksama tekrar gırerım opuyorum hepınızı....
slm kızlar dün nişana gittim orda yaşpasta kurabiye meyvesuyu ikram ettiler hiç dokunmadan yanımdaki bir çocuga verdim ben ilk defa bu kadar ciddi diyet yapmamıştım .herşeyi kedime borçluyum canım kedim .dün elbisemi giydim kızım anne göbegin küçülmüş dedi çok mutlu oldum
teşekkürler canım bugün misafirler vardı .balık salata yedim 2 bardak zero kola içtim çikolata çekirdek meyve ikram ettim ama dokunmadan atlattım .arkadaşım ben diyet yapınca hep kızar bırak kilo vermeyi sana kilo çok yakışıyor diyo diyet yaptıgımı gizledim .tam 5 kilo hamsi pişirdim bugün ilk defa bu kadar balık pişirdim dahada pişirmem evim balık kokuyor
günaydın kızlar bir haftasonundan sonra yine pazartesi
edoşum geçmiş olsun cnm İnş hayırlı haberelerin ulaşmıştır kalbini ferah tut
fadima abla azmine hayranım bu sefer olacak galiba
büşra kuzen seni delirtmiş sakin ol cnm arada tutuyo gıcıklıkları
bende eşime gıcık oldum bursa spor cezalıydı bayanlar ve çocuklar gidiyodu göndermedi beni bir dahaki sefere senden izin isteyen ne olsun çekip gidicem dedim
haftasonu sporumu yaprım ama kaçırdım yineartık 5 gün sıkma zamanı bu hafta regl olucam inş tartıda çok fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?