Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaa... cok uzuldum canim umarim sandiklari gibi kotu birsey yoktur.. hazir calismiyorken kisa bir sureligine ziyarete git istersen eger aklin orada kalacaksa.. ama uzak olsan bile destek olamiyorum diye dusunup uzme kendini - eminim onlar senin onlari ne kadar dusundugunu, destek olmak icin elinden geleni yapacagini biliyorlardir. umarim iyi haberler alirsiniz en kisa zamanda..

acikcasi ben senin yerinde olsam cok sinir olurdum, ama muhtemelen senin kadar acik konusamazdim :) susup sinirlendigimle kalirdim.. tam saf oluyorum ben de boyle anlarda hep ezdiririm kendimi, sonra gece yataga yatip sabaha kadar donup dururum keske sunu deseydim bunu deseydim diye

teşekkürler canım bugün misafirler vardı .balık salata yedim 2 bardak zero kola içtim çikolata çekirdek meyve ikram ettim ama dokunmadan atlattım .arkadaşım ben diyet yapınca hep kızar bırak kilo vermeyi sana kilo çok yakışıyor diyo diyet yaptıgımı gizledim .tam 5 kilo hamsi pişirdim bugün ilk defa bu kadar balık pişirdim dahada pişirmem evim balık kokuyor

eda şimdi oldumu hiç .bak ben sabah eşime hamur kızartım karşımda yedi ama ben hiç yemedim en çok sevdigim şeydir hamur işi.daha yeme olurmu sende dukan diyeti yap bu hafta güzel kilolar verelim

inşallah kötü bişey yoktur en kısa zamanda iyi haberleri alırsın

ben olsam senden dahada büyük tepki verirdim.. ne demek sen onunladolaşıyosun onun pc si için sonra kutusunu açmıcam diyo
boşver sende ona göre davran bunda sonra

keşke.. her an her saniye telefondayım..
böyle yanında olmaya calısıyouurm
çook isterim hemde nasıl orada olmayı ama biliyorsun buradan oraya gitmek öyle bir anda kolay değil pasaportum yok vizem yok
ki artık çalılşmyorumda vize kolay vermezler gidipte kalırım

5 kilo hamsiyi kaç kişi yedinizzz fadime abla balık iyidirde 5 kilo çok fazlaaa

eda şimdi oldumu hiç .bak ben sabah eşime hamur kızartım karşımda yedi ama ben hiç yemedim en çok sevdigim şeydir hamur işi.daha yeme olurmu sende dukan diyeti yap bu hafta güzel kilolar verelim

keşke yapabilsem ama nasıllll
dukana adapte olmayı başaramıyorum

inşallah kötü bişey yoktur en kısa zamanda iyi haberleri alırsın

inşaşşah canımmm
sizde dua edin nolurr

günaydın edacım 5 kilo hamsiyi 16 kişi yedik ama biz ekmeksiz yedik kızlarımla onlarda biraz kilolu diyeteler.BALIGIN hepsiNİ BİTİREMEDİK

Son düzenleme:

edacım KENDİNİ ÜZME O BİR MELEK, İNŞALLAH BİRŞEY ÇIKMAZ

günaydın beyaz sende benim gibi erkencisin hertaraf bembeyazsen nerde oturuyorsun

evet canım ben genelde sabah erken kalkarım çalışmıyorum ama sabahları uyumayı sevmiyorum pek
ben istanbul avrupa yakasındayım canım burdada bembeyaz yavaş yavaşpamuk gibi yağıyor

günaydın kızlar bir haftasonundan sonra yine pazartesi
edoşum geçmiş olsun cnm İnş hayırlı haberelerin ulaşmıştır kalbini ferah tut
fadima abla azmine hayranım bu sefer olacak galiba
büşra kuzen seni delirtmiş sakin ol cnm arada tutuyo gıcıklıkları
bende eşime gıcık oldum bursa spor cezalıydı bayanlar ve çocuklar gidiyodu göndermedi beni bir dahaki sefere senden izin isteyen ne olsun çekip gidicem dedim
haftasonu sporumu yaprım ama kaçırdım yine artık 5 gün sıkma zamanı bu hafta regl olucam inş tartıda çok fark etmez

günaydın canım erkekler hep öyle inatçılar. Canları istemeyince izin vermezler bazen diyorum allah beni erkek yapsa senin çekecegin olurdu elimde.....bende regl olcam oyüzden hiç bu hafta kilo verecegimi beklemiyorum.diyetimi hiç bozmadım.

Hayırlısı olsun sana fulyacım spor cok ısıne yarıyacak etraftakılere bakma hıc yabancılar ole turkler gıdı deıller bakmazlar takmazlar dıe dusunuyorum :) Ama aynı durum burdada var hem salonda zayıf ınsanlar var.Sey dıe dusun bunlarda sısmandı gele gıde zayıfladı

Cnm hafta sonu hemen herkesın kacamagı oluyo yapmayanlar sanslı yaptıysanda zararın neresınden donsen kardır felsefesıyke yola devam

Masallah dıorum sana fadımecım tebrıkler er gec bu cektıgın sıkıntının hedıyesını alıcksın tartıda aynen devam

Eddacım uzulme hersey en kısa zamanda yoluna gırer ıns Allah bol sıfalar zaten daha tahlıl asamasındaymıs belkıde bısey cıkmaz :)

Ohh masallah 5 kılo balıkta baya bı yapar yanı kalabalıkmıssınız zaten salatayla bende severım ama ben balıkla cok ekmek yıorum o yuzden pek tercıh etmıyorum :)

Aaaaaa ınanmıyorummm ben olsam kesın kacar gıderdım :) Hemıde galatasarayımın macı Gercı yenıldık ama olsun bursayıda severım

Tünaydın canlarım cıgerlerımm :))

İşler anca bıttı sımdı kalkıp bıseyler hazırlıycam kendıme gelırım gene opuldunuz bolcana :)))

nerede bu ınsanlar yahuuu ... Yemegımı yedım ıslerımı toparladım geldım kımsecıkler yok.Bende gıdıyımde ferıhayı ızlıyım barı

facete bahsettıgım bı grup vardı ya bugun psıkolojıyle ılgılı yazılar paylasıyor kopyalamak ıstedım:)

BÜTÜN HAFTA UĞRAŞTIKTAN SONRA AZ KİLO VERİNCE ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRUYORSANIZ...

Çoğu insan fazla kilolarını hızlıca üstünden atabilmek için sihirli bir değnek veya mucize bir ilaç bekler. Maalesef böyle bir çare yoktur. Gerçekçi bir hedef haftada bir ya da iki kilo vermektir. Beklentileriniz çok yüksekse bu adım sizin için yıkıcı olabilir. Yavaş ve sağlam bir yol en sağlıklısıdır ve bu şekilde yapılan diyetle kilo verme sürecinde duraklama dönemine daha geç girilir.

Aşağıdaki stratejileri kullanabilirseniz, kilo verme döneminizi daha motive ve mutlu geçirebilirsiniz:

• Tüm dikkatinizi tartıya odaklamayın. Bunun yerine daha sağlıklı beslenmeye ve daha fazla egzersiz yapmaya odaklanabilirsiniz.
• Kendinizi “diyetteyim” fikrine alıştırmayın. Bunu yerine daha sağlıklı bir yaşam için pozitif bir adım attığınızı düşünün.
• Enerji artışı, sağlığınızın düzelmesi, kendinizi daha iyi hissetme gibi kilo vermenin yararlarını anlatan bir liste hazırlayın. Motivasyonunuzda bir düşme hissetiğiniz de bu listeyi aklınıza getirin
• Hayattaki iniş ve çıkışlarınızı diyeti bırakmak için bir bahane olarak kullanmayın. Eğer çok stresli bir dönem yaşıyorsanız biraz diyeti gevşetebilirsiniz ama asla bırakmayın.
• Haftada bir kilonun bir yılda 50 kilo ettiğini hatırlatın.

uzm. psk aslıhan topyay özfidan

gunaydin kizlar, evet yeni kalktim
1 dilim cavdar, 30 gr peynir, 1 haslanmis yumurtadan olusan kahvaltimi yapiyorum su an. 2 saat sonra da spor salonuna gidiyorum cok heyecanliyim :18: umarim iyi gecer, uzun zamandir salona gitmedigim icin biraz garip hissediyorum simdi.. alisirim heralde 1 hafta icinde :)
Mursh, supersin canim ya evet boyle dusuneyim: bunlar bu salona gide gele zayifladi.. harika fikir gercekten de oyleleri vardir eminim.. ben de siradayim

Merhaba kızlaaar
2ye gelirken uyandım yeni bitirdim yemeğimi eee siz neler yapıyorsunuz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…