Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah kuzum ben de 18.5 yıllık evliyim. Daha ilk kez geçen sene kurban bayramında biryere gittik. Biz de çok kötü günler atlattık. Atlattık mı sen orasına bak.
Arkaya dönüp bakmıyoruz artık.
Gözünü güzel günlere dik. Herşey çok güzel olacak artık merak etme
Ankara ya yolun düşerse gel beklerim kuzum üzme kendini

Seninki daha fenaymış allah yardımcımız olsun canım İnşallah. zaten artık kaldıracak gücüm kalmadı 31 yaşını bitirmek üzereyim ama 40 görünüyorum iyice çöktüm. Eşim 26 yaşında tansiyon hastası oldu. Bir poşet ilaç içiyor. Yani insanları anlamaya çalışmak seni yoruyor. Herkesi olduğu gibi kendi haline bırakmak en iyisi sanırım.

Ankara’yı çok sevmiştim bir defa gittim ama bayıldım. İnşallah yolum düşerse zor ama. Hatay’da güzel bir gün olurda bu taraflara gelirseniz tanışmak isterim misafirim olursunuz

Hosgeldin bende ebru bende emziriyorum ben emzirirken degilde hamileyken cok kilo aldim 28 kg onu vermeye calisiyorum

Merhaba canım ben kübra. Eski mezunlardanım bu sene 2 tane sonuçlanamayan hamilelik geçirdim aldığım kiloları vermek için tekrar geldim. Hoşgeldin

Marketten alıyorum etinin yulaf ezmesini
Canım eti yulafın içinden kurt çıkabiliyor. Bende çıkmıştı etiyi şikayet etmiştim ondan beri almıyorum yemiyorum dikkat et sen de
Ben 30 yaşındayım o da 24 yaşında
Benim görümcem de eşimin eski sevgilisiyle takipleşiyordu ve sürekli foto yorumları foto beğenileri.. bir iki kez eşime sen söyle rahatsız oluyorum diye söyledim güya o da görümceme söylemiş baktım değişen bişey yok sildim bütün sosyal ortamlardan. Sonra eşim farketmiş hala arkadaş olduklarını iyi bir kavga etmiş görümcemle tıpış tıpış sildi. Kocalarımız pasif olursa hiçbir şey iyi yönde değişmiyor maalesef

Marketlerde var canım şu diyet gevreklerinn oralarda olur. Yulaf ezmesi fln. İster sade ister kuru meyveli. Benim pek yıldızım barışmadı kendisiyle. Sütü sevmiyorum çünkü
Meyveli severim

Daha yeni gelin sayılırsın cnm kaynana etinden sütünden yetirince yararlanmadigini düşünüp sürekli yanında olsun ister:)
Bebişim çocuklar büyüdükçe okullara başlayınca daha rahat edersin
Aynen öyle Vallaha. Sürekli bizde yiyin için çabasında :) bizi düşünüyor aslında ama rahat edemiyorum. Doğum yaptığımdan beri çocuk ıh dese senin sütün şöyle böyle demeye başlıyor sinir oluyorum. Yok sütün soğuk kustu yok sütün sıcak kustu. Yok senin sütün sancı yapıyor. Diyorum evde böyle değil. Çocuk kendi evi ve yatağı olunca rahat ediyor. Orda ses gürültü çocuklar falan deyince ağlıyor sürekli durmuyor orda. Sonra diyor sen dersen de bu çocuğun bir yeri ağrıyor diyor

ayy canım benim de kayınvalidem ben lohusayken her geldiğinde kızıma mama verirdi. kızardım verme emziriyorum diye. bir de mikrodalgada ısıtırdı mama suyunu. zararlı olabilir bari orda ısıtma derdim. tamam tamam derdi. ben uyuyunca bir çın sesi gelirdi mikrodalga bitiş sesi. artık dayanamadım. iki hafta sonunda artık gelmenize gerek yok ben ilgilenebiliyorum demiştim. onlarda kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar fakat yanlış yerden giriş yapıyorlar bence

Arkadaşlar
METANOL için af kampanyası mı başlatsak. Biraz tırsıyorum ama
Çok ağır bir yaptırım olmuş.
Bence herkes ikinci şansı hakeder.
Günaydın kızlar teşekkürler ilginize ilk başta bende çok bozulmuştum ama alıştım insanoglu herşeye alişiyor demekki birde o günden sonra mest dönemine girdim genelde öncesi gergin olurum boşverin sıkmayın caninizi arasira takilirim ben size

Sabah 5e kadar böyleyim
Valla nevrim döndü benim uyumusum sonunda
Hayat yeni basliyor
Ablaaa oyle olmuyor sabahin köründe kalkinca
Iyi geceler herkese hemen menümü yaziyim

11.00 1 haslanmis yumurta
Ceyrekten daha az yufka
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk bal
2 ceviz

16.00 1 çiğ kòfte dürüm

Su 2l Spor 40 dk yuruyus 120p @Pnrrr-20
Afiyet olsun canim
Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates

İftar 20.31 🍽
5 kaşık nohut
1 yumurta
Salata

Su1.5
Spor hiç yapamadım
Afiyet olsun tatlim
Afiyet olsun ponicim
Uyumusum kuzu bende :)
İyi gecelerrrr yine bu kezde biz misafirdik:)
Pek olmayan menüm
Sahur
1 muz
İftar
Bi kase domates corba az kasar serpmeli
Yarım kücük kase pilav
Bi kase et
Bol salata cesitleri
Havuc tarator
Ara
Cay
1 magnolia
Su
2 lt civarı
Magnolia mi yedin afiyet olsun
Tabiki sorabilirsin ponicim
Ben elimden gelmedikce yapmamaya calisiyorum
Menu yazmamışım
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yogurt
1/2dilim ekmek
Domates

İftar
1.5kepce mercimek corbasi
3yk bulgur
Salata.yoğurt
Afiyet olsun baharcim
günaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
Icine korse giyebilecegin bisi al istersen kubra daha iyi gizlersin
Kuzum sen gene surekli burda ol tek fark listede olmicaksin

Arasira gelirim teşekkürler
Odana geç, kapıyı kapat, kapının altına ıslak havlu yerleştir.... pencereleri aç , dışardan bol oksijen gelsin...
Bu çok iyiymiş

Hadi ya benim tek sıkıntım göğüsleri kapalı oldgm icin iri olması dikkat cekiyor kalca ve belden baya gitti kilo verdikçe orasi bi gidemedi agirlik çalışmam gerekiyor snrm
Sütyen seçimi çok önemli bu naktada hangi markayı kulaniyorsun pentinin lotus kalıbı çok süper tavsiye edeyim benimkilerde büyük ve sarkmıstı iki çocugu 2 şer yıl emzirince toplam 4 yıl çocuk emzirdim hemde peşpeşe birinin emzirme dönemi biterbitmez diger hamilelik sonra yine 2 yıl emzir dogal olarak sarktıhiç bir sütyen ve kalıp olmuyordu bedeni degisti falan penti lotusu keşfettim 6 senedir aynı kalıbın farrklı renkleriyle idare ediyorum bayada dayanikli hersene 2 veye 3 tane alıyorum degiştirerek giyiyorum sürekli

Fit mutlu anne Burdan bakabilirsin nasıl birşey olduguna
Umarim reklama falan girmiyordur

Takıl canım kopma ki motive olasın free free devam et

Bana da aynısını yaptılar. Artık benim sütüm yok bebeğim aç diye ağlıyordum. En sonunda kesildi sütüm. Ama ikincide tecrübe olunca farklı oldu tabi
Birinci kuzu mama verdiğimizden 4.5 ay emdi. Yine cahillik tecrubesizlik ısrar etmeye korktum aç kalır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…