- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.221
Ah kuzum ben de 18.5 yıllık evliyim. Daha ilk kez geçen sene kurban bayramında biryere gittik. Biz de çok kötü günler atlattık. Atlattık mı sen orasına bak.Hatay canım valla evlendiğimden beri sıkıntı stres yaşıyorum. Eşimde aynı şekilde. Bizim için zor bir dönemdi maddi manevi. İnşallah düzelecek. Bu yaz ilk defa tatil planı yaptık. 9 yıllık evliyim düşün artık gerisini. Sadece maddi olsa aşılıyor da ailesel sorunlar zorladı en çok
Seninki daha fenaymış allah yardımcımız olsun canım İnşallah. zaten artık kaldıracak gücüm kalmadı 31 yaşını bitirmek üzereyim ama 40 görünüyorum iyice çöktüm. Eşim 26 yaşında tansiyon hastası oldu. Bir poşet ilaç içiyor. Yani insanları anlamaya çalışmak seni yoruyor. Herkesi olduğu gibi kendi haline bırakmak en iyisi sanırım.Ah kuzum ben de 18.5 yıllık evliyim. Daha ilk kez geçen sene kurban bayramında biryere gittik. Biz de çok kötü günler atlattık. Atlattık mı sen orasına bak.
Arkaya dönüp bakmıyoruz artık.
Gözünü güzel günlere dik. Herşey çok güzel olacak artık merak etme
Ankara ya yolun düşerse gel beklerim kuzum üzme kendini
Ankara’yı çok sevmiştim bir defa gittim ama bayıldım. İnşallah yolum düşerse zor ama.Ah kuzum ben de 18.5 yıllık evliyim. Daha ilk kez geçen sene kurban bayramında biryere gittik. Biz de çok kötü günler atlattık. Atlattık mı sen orasına bak.
Arkaya dönüp bakmıyoruz artık.
Gözünü güzel günlere dik. Herşey çok güzel olacak artık merak etme
Ankara ya yolun düşerse gel beklerim kuzum üzme kendini
Neden emzirmek için?Of klavyeden sanirim guncellendi herseye nokta.koyuyor.
Handandandan diyor.ya 4. Diye.sanırım bende tekrar emzirmek icin ikinci olabilir
Hosgeldin bende ebru bende emziriyorum ben emzirirken degilde hamileyken cok kilo aldim 28 kg onu vermeye calisiyorumSelamm herkese
Yeni canlar gelmiş ben kndimi tanıtaym. Ben poni eskilerdenim 2015te gelmiştm buraya ilk kızım doğduktan sonra burası sayesinde 22 kilo vermiştim sonra boşlayınca yarısını aldm filan. Şimdi ikinci kızım doğdu 15 günlük olduk bende pko ve şekere yatkınlık olduğu için dün hamikeyken gittiğim diyetisyenime gittim. Güzel bi liste hazırladı ilk önceliğim kilo almamak çünkü ilk kızımda doğumdan sonra iki ay içinde 10 kilo almıştım süt olsun diye herşeyi yiyip içtiğim için.
@mefkurem mefkuşum kabul edersen free listede olmak istiyorm buranın atmosferi tartışılmaz malum.
Gebelik süresince aldığım kilo: 11 kg
Doğum kilom: 97kg
Doğumdan 2 hafta sonra: 90.5
Menüm (Emziren anne menüsü)
10.00
2 d peynir üzerine 2 tk zeytin yağı
2 d ekmek
Domates
12.00
1 yk fıstık
16.30
1 kepçe çorba
1 etli biber dolması
6 yk makarna( ekmekten değişim yaptım 2 yk makarna=1 d ekmek)
18.00
Elma
19.45
3 köfte
1 b ayran
1 kepçe çorba
Salata
22.00
1 porsiyon karpuz
Su 2.5
Spor -
Listem pek diyetik değil gibi görüniyor ama dr listesine uydum değişimlere izin var ve her öğünde 3 dlm ekmek var.
Herkese başarılar
Merhaba canım ben kübra. Eski mezunlardanım bu sene 2 tane sonuçlanamayan hamilelik geçirdim aldığım kiloları vermek için tekrar geldim. HoşgeldinBu kiloda ip atlama önerilmiyor diye bliyorm canısı sarkma olmaması için
Boşnma sürecinde misin canm herşeyn hayırlısı olsunn
Geneli karbon ama miktarlar iyi bence afiyet olsun
Vayy gözlerime inanamıyorum
Hoşbulduk abla
Spor yok mu afiywt olsun
Canm bahar senin iyiliğin için söylemiş haklı olarak. Canımlı cicimli kelimeler kullanmadığı için sana sert gelebilir zamanla alışırsın ama emin ol iyiliğin için
Menü çok güzel sütün ne durumca cnm
Vayyy helal
Tebrikler
Çok geçmiş olsnn. Bi de mesleğinle ilgili bişy sorablr miym canm??
Afiyet olsn çok güzel bnce spor yapmıyo musun?
Darısı başımızaa inşaallah
Canm yorumlarını okudumda sıkıntı eşinde bence. O kadar uzun süre yatılı misafirlik mi olurmuş hadi oldu diyelim çocuğu olan insansın hizmet bekliyorlarmış bi de eşinin bi şekilde bu işi uzatmaması lazım
İyiymiş
Çiğ köfte dürümü kuru kuru nasıl yedin :) afiyet olsn bu arada
Kaşınmış kaşısaydın keşke bende çok olay yaşadım kimseye eyvallahım yok artık
Afiyet olsun
Pide hariç listeye uydum cnm aslında bi de saatler karmaşık oldu geç uyanınca. Çorba da bi r kepçeydi
Eşinde benm eşim gibi hak veriyor ama bişy yapmıyor iş bitiricliği yok
Afiyet olsun magnolia neydi ya dondurulmuş meyve püresi tarzı bişey miydi
Canım eti yulafın içinden kurt çıkabiliyor. Bende çıkmıştı etiyi şikayet etmiştim ondan beri almıyorum yemiyorum dikkat et sen deMarketten alıyorum etinin yulaf ezmesini
Benim görümcem de eşimin eski sevgilisiyle takipleşiyordu ve sürekli foto yorumları foto beğenileri.. bir iki kez eşime sen söyle rahatsız oluyorum diye söyledim güya o da görümceme söylemiş baktım değişen bişey yok sildim bütün sosyal ortamlardan. Sonra eşim farketmiş hala arkadaş olduklarını iyi bir kavga etmiş görümcemle tıpış tıpış sildi. Kocalarımız pasif olursa hiçbir şey iyi yönde değişmiyor maalesefBen 30 yaşındayım o da 24 yaşında
Meyveli severimMarketlerde var canım şu diyet gevreklerinn oralarda olur. Yulaf ezmesi fln. İster sade ister kuru meyveli. Benim pek yıldızım barışmadı kendisiyle. Sütü sevmiyorum çünkü
Aynen öyle Vallaha. Sürekli bizde yiyin için çabasında :) bizi düşünüyor aslında ama rahat edemiyorum. Doğum yaptığımdan beri çocuk ıh dese senin sütün şöyle böyle demeye başlıyor sinir oluyorum. Yok sütün soğuk kustu yok sütün sıcak kustu. Yok senin sütün sancı yapıyor. Diyorum evde böyle değil. Çocuk kendi evi ve yatağı olunca rahat ediyor. Orda ses gürültü çocuklar falan deyince ağlıyor sürekli durmuyor orda. Sonra diyor sen dersen de bu çocuğun bir yeri ağrıyor diyorDaha yeni gelin sayılırsın cnm kaynana etinden sütünden yetirince yararlanmadigini düşünüp sürekli yanında olsun ister:)
Bebişim çocuklar büyüdükçe okullara başlayınca daha rahat edersin
ayy canım benim de kayınvalidem ben lohusayken her geldiğinde kızıma mama verirdi. kızardım verme emziriyorum diye. bir de mikrodalgada ısıtırdı mama suyunu. zararlı olabilir bari orda ısıtma derdim. tamam tamam derdi. ben uyuyunca bir çın sesi gelirdi mikrodalga bitiş sesi. artık dayanamadım. iki hafta sonunda artık gelmenize gerek yok ben ilgilenebiliyorum demiştim. onlarda kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar fakat yanlış yerden giriş yapıyorlar benceAynen öyle Vallaha. Sürekli bizde yiyin için çabasında :) bizi düşünüyor aslında ama rahat edemiyorum. Doğum yaptığımdan beri çocuk ıh dese senin sütün şöyle böyle demeye başlıyor sinir oluyorum. Yok sütün soğuk kustu yok sütün sıcak kustu. Yok senin sütün sancı yapıyor. Diyorum evde böyle değil. Çocuk kendi evi ve yatağı olunca rahat ediyor. Orda ses gürültü çocuklar falan deyince ağlıyor sürekli durmuyor orda. Sonra diyor sen dersen de bu çocuğun bir yeri ağrıyor diyor
Günaydın kızlar teşekkürler ilginize ilk başta bende çok bozulmuştum ama alıştım insanoglu herşeye alişiyor demekkiArkadaşlar
METANOL için af kampanyası mı başlatsak. Biraz tırsıyorum ama
Çok ağır bir yaptırım olmuş.
Bence herkes ikinci şansı hakeder.
Valla nevrim döndü benim uyumusum sonundaSabah 5e kadar böyleyim
Ablaaa oyle olmuyor sabahin köründe kalkincaHayat yeni basliyor
Afiyet olsun canimIyi geceler herkese hemen menümü yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
Ceyrekten daha az yufka
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk bal
2 ceviz
16.00 1 çiğ kòfte dürüm
Su 2l Spor 40 dk yuruyus 120p @Pnrrr-20
Afiyet olsun tatlimSahur 02.00
Peynirzeytin
Domates
İftar 20.31 🍽
5 kaşık nohut
1 yumurta
Salata
Su1.5
Spor hiç yapamadım
Afiyet olsun ponicimSelamm herkese bugün pazardı kzımı emzirmek için ara ara uyandm sadece 12de kalktm eşim sağolsn iyi dinlendim bugüngüne de geç başlamış oldum ara ara girsemde takıma, anca fırsat bulabldim yazmaya gerçi birikmiş 10 sayfam daha var.
Menüm_
12.30
2 d ekmek
3 d peynir
Salatalık
1 sb süt
14.30
1 porsiyon karpuz
17.00
1 kase şehriye çorbası
1 d ekmek
4 yk bulgur p
1 sb ayran
18.00
2 kayısı
19.45
Avuç büyüklüüünde etli pide inceydi baya
1 pors karpuz
Su 2.5
Spor-
Uyumusum kuzu bende :)yenice yatağa uzandm uyumaya hazırlık sen napiosn cnm uykuyu kacrdn mi
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Corban hem bi kase hem ekmek hem pilav var cok olmus sanki cnmbi de ustune pide yemissin
Afiyet olsun canım emziriyod olunca ne yorum yapacağımı da bilemiom bazen
Magnolia mi yedin afiyet olsunİyi gecelerrrr yine bu kezde biz misafirdik:)
Pek olmayan menüm
Sahur
1 muz
İftar
Bi kase domates corba az kasar serpmeli
Yarım kücük kase pilav
Bi kase et
Bol salata cesitleri
Havuc tarator
Ara
Cay
1 magnolia
Su
2 lt civarı
Tabiki sorabilirsin ponicimBu kiloda ip atlama önerilmiyor diye bliyorm canısı sarkma olmaması için
Boşnma sürecinde misin canm herşeyn hayırlısı olsunn
Geneli karbon ama miktarlar iyi bence afiyet olsun
Vayy gözlerime inanamıyorum
Hoşbulduk abla
Spor yok mu afiywt olsun
Canm bahar senin iyiliğin için söylemiş haklı olarak. Canımlı cicimli kelimeler kullanmadığı için sana sert gelebilir zamanla alışırsın ama emin ol iyiliğin için
Menü çok güzel sütün ne durumca cnm
Vayyy helal
Tebrikler
Çok geçmiş olsnn. Bi de mesleğinle ilgili bişy sorablr miym canm??
Afiyet olsn çok güzel bnce spor yapmıyo musun?
Darısı başımızaa inşaallah
Canm yorumlarını okudumda sıkıntı eşinde bence. O kadar uzun süre yatılı misafirlik mi olurmuş hadi oldu diyelim çocuğu olan insansın hizmet bekliyorlarmış bi de eşinin bi şekilde bu işi uzatmaması lazım
İyiymiş
Çiğ köfte dürümü kuru kuru nasıl yedin :) afiyet olsn bu arada
Kaşınmış kaşısaydın keşke bende çok olay yaşadım kimseye eyvallahım yok artık
Afiyet olsun
Pide hariç listeye uydum cnm aslında bi de saatler karmaşık oldu geç uyanınca. Çorba da bi r kepçeydi
Eşinde benm eşim gibi hak veriyor ama bişy yapmıyor iş bitiricliği yok
Afiyet olsun magnolia neydi ya dondurulmuş meyve püresi tarzı bişey miydi
Ben elimden gelmedikce yapmamaya calisiyorumkocayi nadasa biraktim.ramazanda
canım karsindaki insani nereye.kadar kirmayacaksin, hayatimizin her alaninda ziyaretler, yemekler , dogum gunleri vs olacak cevrene fark ettirmeden diyet yapmak mumkun bu.sekilde dusunursen bu.seni iki ileri.bir.geri.goturur haftada bir gitsen bir yere haftanin tum emegi bosa gider :/ en cok patlama yeme bozuklugu kilolu.insanlar yanliz kaldiklarinda yasar
bu sene cok cabuk.gecti bitti sayilir.
haydi gozunuz aydin :)
gitmeden yol saclarini
gece balkonda yapin tavsiye ederim benim utu kazanli onun sesinj.duyan komsu da alip eljne cayi balkona cikiyor geyik.yaparken.bitiyor.utu
şok oldum.insanlar neden cocuklarinin hayatlarini.zorlastirir ki
esin sana da haklisin.idare et.modunda sanirim kendisi de onlari boyle idare etmiş
niye dussun canim dusmez
zamanla acilir poni aldigi her yudum.kardir ben yanima bu yuzden almistim gak.dese meme.guk.dese meme.hazir.evdeyken coz.bu isi
yuhh terbiyesiz , ne.demek.ya.tamam.kes. sende silseydin hepsini.o dakikada ne.hakla.oyle.konusur , direk.soylerdim bu.ahlaksizlikla.gelecekseniz gelmeyin evime diye.yuzlerine
yine.de yaranamiyorumkimseye.yorum yok bundan.sonra
canim acemilik burda olsan cozerdik bu isi meme reddjnde emzirme teknikleri.var kanguru, kopek.pozisyonu.vs vs benimki 3 kere meme grevi yapti sonunda 26 ay emdi zor.birakti
Dogdugunda gogus ucum yoktu.oda.reddetti hic.almadi.zorla hemsire destegi.ile.evde anne abla.kardes hepimiz.emzirye.kalkardik biri kafasini.tutardi.inatti bi.daha kine emzirirsin inşallah gonlunce
Afiyet olsun baharcimMenu yazmamışım
Sahur
1 yumurta
1/2 kase yogurt
1/2dilim ekmek
Domates
İftar
1.5kepce mercimek corbasi
3yk bulgur
Salata.yoğurt
Icine korse giyebilecegin bisi al istersen kubra daha iyi gizlersingünaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
Kuzum sen gene surekli burda ol tek fark listede olmicaksinGünaydın kızlar teşekkürler ilginize ilk başta bende çok bozulmuştum ama alıştım insanoglu herşeye alişiyor demekkibirde o günden sonra mest dönemine girdim genelde öncesi gergin olurum boşverin sıkmayın caninizi arasira takilirim ben size
Arasira gelirim teşekkürlerben de üzüldüm yaMETANOL kuzum free takılsana bizimle gitmeseydin.
yaaa ben de çok çok tebrik ederim bu hızla 8 leri çabuk görcen minnoş
canım ben yapmıştım çok faydasını görmüştüm ama ben kahvaltıyı normal yiyordum öğle ve akşam çorbasından içiyordum tambuğday ekmeği ile. kız lahana var mı ki bu mevsimde hala? tabi uzun süre yapmamıştım. 1 hafta yap ara ver canım
güzel menüymüş kuzum. şişliğin indi mi biraz
Bu çok iyiymişOdana geç, kapıyı kapat, kapının altına ıslak havlu yerleştir.... pencereleri aç , dışardan bol oksijen gelsin...
Bende merak ettim elbiseni link atabilirmisinSaol cnm evet zümrüt yeşili açık renkte rahatca giyebilecegim kiloya inicem insAllah
Sütyen seçimi çok önemli bu naktada hangi markayı kulaniyorsun pentinin lotus kalıbı çok süper tavsiye edeyim benimkilerde büyük ve sarkmıstı iki çocugu 2 şer yıl emzirince toplam 4 yıl çocuk emzirdim hemde peşpeşe birinin emzirme dönemi biterbitmez diger hamilelik sonra yine 2 yıl emzir dogal olarak sarktıHadi ya benim tek sıkıntım göğüsleri kapalı oldgm icin iri olması dikkat cekiyor kalca ve belden baya gitti kilo verdikçe orasi bi gidemedi agirlik çalışmam gerekiyor snrm
Takıl canım kopma ki motive olasın free free devam etGünaydın kızlar teşekkürler ilginize ilk başta bende çok bozulmuştum ama alıştım insanoglu herşeye alişiyor demekkibirde o günden sonra mest dönemine girdim genelde öncesi gergin olurum boşverin sıkmayın caninizi arasira takilirim ben size
Bana da aynısını yaptılar. Artık benim sütüm yok bebeğim aç diye ağlıyordum. En sonunda kesildi sütüm. Ama ikincide tecrübe olunca farklı oldu tabiAynen öyle Vallaha. Sürekli bizde yiyin için çabasında :) bizi düşünüyor aslında ama rahat edemiyorum. Doğum yaptığımdan beri çocuk ıh dese senin sütün şöyle böyle demeye başlıyor sinir oluyorum. Yok sütün soğuk kustu yok sütün sıcak kustu. Yok senin sütün sancı yapıyor. Diyorum evde böyle değil. Çocuk kendi evi ve yatağı olunca rahat ediyor. Orda ses gürültü çocuklar falan deyince ağlıyor sürekli durmuyor orda. Sonra diyor sen dersen de bu çocuğun bir yeri ağrıyor diyor
muhallebi bisküvi fındık ceviz vs kuruyemiş lere harmanlanmış istediğin bir meyve ile süslenmiş bir tatlı 2 gün önce yaptım yemek nasip olmadıSütlü cilekli bi tatli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?