Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E çüş artık afedersiniz yaa

Kesinlikle biz kendimize keyfimize bakalım. Millet ne yaparsa yapsın amannnn

Oyşşşş içimin yağları eridi ne güzel yapmışsın

Canım sütünün olması için mama vermeyi kesmelisin, kesemiyorsan günde 1-2 kere ye düşürmelisin....

Süt olması için süt hormonunun salgılanması lazım, bu hormonun salgılanması için bebeğinin aç olması ve güçlü bir şekilde emmesi lazım... Bebeğin karnı tok olunca güçlü olarak emmeyeceği için süt salınımı git gide azalır...

Bu nasıl bir terbiyesizlik, sen evlenmişsin abisiyle seni değil eski sevgiliyi sayıyor hala...belkide abim boşanır, eski sevgilisi abimle evlenir diye mi umuyordu acaba?

Tabi sen bilirsin Ama bidaha hamilelik düşünme cnm yaa
Biraz caninin kiymetini bil hayat sadece cocuktan ibaret degil
Canım eşim tek çocuk...tek çocuk ile aile olmak gerçekten çok zor....3. bebeğim olduktan sonra daha yeni yeni bir ailesi olduğunun farkına varıyor...

Yazları 2 ay, 15 tatillerde 15 gün, ayda 1-2 haftasonu sürekli memleketinde geçirir, kuzenlerini eğlendirir, sürekli onlarla vakit geçirmek ister... gerçi bunda kv min etkisi çok fazla, bize bağlanmasın yeğenlerine bağlansın diye sürekli arar "X bugünlerde iyi değil, onu ara"..."Y İstanbul da çok yanlız hissediyormus kendini, onu hergün ara" .....

Düşün 13 yıllık evliyim, bir kere tatile çıktık, 3 yıllık evliyken, tüm sülalesinin hışmına uğradık, adamı nasıl ezdiyseler, o tatil oldu, bir daha gitmedik...

Bende çareyi çocuk doğurup eşimin gözünü açtırmamakta buldum Mefkurem ... çocukları ile ilgilensin, kimseye vakti kalmasın....

Ama varsa başka bir yöntem alırım.

Bana da şimdi mama ver diyor. Büyüdü sütün yetmez diyor. Yok yetiyor sütüm niye mama verim durduk yere dedim. Zayıfmış çocuk. Her ay normal alımı diyorum ne bilim diyor. Kilolu olsun diye mama niye verim. Daha 3 aylık çocuk az daha dursun yavaş yavaş yedir bir şeyler diyor. 6 aydan önce verilmez diyorum olsun diyor. Güvenip bir işim olsa çocuğumu bırakamam yani onlara. Çocuk doğdu kundak yapıyorlar eltimle eltim bir de yazmayla ayaklarını bağlıyordu. Onlar yaptı ben bozdum sürekli zararlı diye. Şimdi de ayakları düzgün değil deyip duruyor bana. Eşime diyorum maaşallah annen profesör doktor da haberimiz yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…