- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.241
Hayırlı olsun canımgünaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
Mmmmmmmmuhallebi bisküvi fındık ceviz vs kuruyemiş lere harmanlanmış istediğin bir meyve ile süslenmiş bir tatlı 2 gün önce yaptım yemek nasip olmadıama bu hafta ödül günü yağıp yicem
Olsun eksi eksidir...Cuma 96.9
Bugün 96.6
Fark - 300 bu niiii be dedim ama
E çüş artık afedersiniz yaaCanım eti yulafın içinden kurt çıkabiliyor. Bende çıkmıştı etiyi şikayet etmiştim ondan beri almıyorum yemiyorum dikkat et sen de
Benim görümcem de eşimin eski sevgilisiyle takipleşiyordu ve sürekli foto yorumları foto beğenileri.. bir iki kez eşime sen söyle rahatsız oluyorum diye söyledim güya o da görümceme söylemiş baktım değişen bişey yok sildim bütün sosyal ortamlardan. Sonra eşim farketmiş hala arkadaş olduklarını iyi bir kavga etmiş görümcemle tıpış tıpış sildi. Kocalarımız pasif olursa hiçbir şey iyi yönde değişmiyor maalesef
İnşallah canım dünya küçükAnkara’yı çok sevmiştim bir defa gittim ama bayıldım. İnşallah yolum düşerse zor ama. ❤Hatay’da güzel bir gün olurda bu taraflara gelirseniz tanışmak isterim misafirim olursunuz
Kesinlikle biz kendimize keyfimize bakalım. Millet ne yaparsa yapsın amannnnSeninki daha fenaymış allah yardımcımız olsun canım İnşallah. zaten artık kaldıracak gücüm kalmadı 31 yaşını bitirmek üzereyim ama 40 görünüyorum iyice çöktüm. Eşim 26 yaşında tansiyon hastası oldu. Bir poşet ilaç içiyor. Yani insanları anlamaya çalışmak seni yoruyor. Herkesi olduğu gibi kendi haline bırakmak en iyisi sanırım.
374Mmmmmmm
Acaba kaç kalori bir porsiyonu
Oyşşşş içimin yağları eridi ne güzel yapmışsınayy canım benim de kayınvalidem ben lohusayken her geldiğinde kızıma mama verirdi. kızardım verme emziriyorum diye. bir de mikrodalgada ısıtırdı mama suyunu. zararlı olabilir bari orda ısıtma derdim. tamam tamam derdi. ben uyuyunca bir çın sesi gelirdi mikrodalga bitiş sesi. artık dayanamadım. iki hafta sonunda artık gelmenize gerek yok ben ilgilenebiliyorum demiştim. onlarda kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar fakat yanlış yerden giriş yapıyorlar bence
Canım sütünün olması için mama vermeyi kesmelisin, kesemiyorsan günde 1-2 kere ye düşürmelisin....Mamayı bende bırakmak istiyorum,günde 8-10 defa veriyordm en az doktor tavsiyesyle. şimdi 4e düşürdüm miktarda yarıya indi tabi sonra 3 2 derken sütümn yettiğini hissedersm kesicem. Emmesi filan çok güzel mşaallah ilk kızımda meme reddi yaşamıştm ne stresliydi ya aklıma düştü
Bu nasıl bir terbiyesizlik, sen evlenmişsin abisiyle seni değil eski sevgiliyi sayıyor hala...belkide abim boşanır, eski sevgilisi abimle evlenir diye mi umuyordu acaba?Benim görümcem de eşimin eski sevgilisiyle takipleşiyordu ve sürekli foto yorumları foto beğenileri.. bir iki kez eşime sen söyle rahatsız oluyorum diye söyledim güya o da görümceme söylemiş baktım değişen bişey yok sildim bütün sosyal ortamlardan. Sonra eşim farketmiş hala arkadaş olduklarını iyi bir kavga etmiş görümcemle tıpış tıpış sildi. Kocalarımız pasif olursa hiçbir şey iyi yönde değişmiyor maalesef
Yeme kiz yemeeemuhallebi bisküvi fındık ceviz vs kuruyemiş lere harmanlanmış istediğin bir meyve ile süslenmiş bir tatlı 2 gün önce yaptım yemek nasip olmadıama bu hafta ödül günü yağıp yicem
Gene iyi gitmis benceeCuma 96.9
Bugün 96.6
İnşallah bulursun tatlımgünaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
Güzel eksi genedeCuma 96.9
Bugün 96.6
Canım eşim tek çocuk...tek çocuk ile aile olmak gerçekten çok zor....3. bebeğim olduktan sonra daha yeni yeni bir ailesi olduğunun farkına varıyor...Tabi sen bilirsin Ama bidaha hamilelik düşünme cnm yaa
Biraz caninin kiymetini bil hayat sadece cocuktan ibaret degil
Hemen hemen hepimiz emziriyoruz canım, hoşgeldinMerhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
Bana da şimdi mama ver diyor. Büyüdü sütün yetmez diyor. Yok yetiyor sütüm niye mama verim durduk yere dedim. Zayıfmış çocuk. Her ay normal alımı diyorum ne bilim diyor. Kilolu olsun diye mama niye verim. Daha 3 aylık çocuk az daha dursun yavaş yavaş yedir bir şeyler diyor. 6 aydan önce verilmez diyorum olsun diyor. Güvenip bir işim olsa çocuğumu bırakamam yani onlara. Çocuk doğdu kundak yapıyorlar eltimle eltim bir de yazmayla ayaklarını bağlıyordu. Onlar yaptı ben bozdum sürekli zararlı diye. Şimdi de ayakları düzgün değil deyip duruyor bana. Eşime diyorum maaşallah annen profesör doktor da haberimiz yokmuşayy canım benim de kayınvalidem ben lohusayken her geldiğinde kızıma mama verirdi. kızardım verme emziriyorum diye. bir de mikrodalgada ısıtırdı mama suyunu. zararlı olabilir bari orda ısıtma derdim. tamam tamam derdi. ben uyuyunca bir çın sesi gelirdi mikrodalga bitiş sesi. artık dayanamadım. iki hafta sonunda artık gelmenize gerek yok ben ilgilenebiliyorum demiştim. onlarda kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar fakat yanlış yerden giriş yapıyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?