- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.261
Hosgeldin canim tam dogru yerdesin emzirenden bolbisi bulamazsin burdaMerhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
Gunaydin ablaaa
Sütüm var deyip susturdum herkesi. Var yani biliyorum o yüzden de takmadım hiçBana da aynısını yaptılar. Artık benim sütüm yok bebeğim aç diye ağlıyordum. En sonunda kesildi sütüm. Ama ikincide tecrübe olunca farklı oldu tabi
Birinci kuzu mama verdiğimizden 4.5 ay emdi. Yine cahillik tecrubesizlik ısrar etmeye korktum aç kalır diye
Benim de bebeğim 3 aylık emziriyorum :)Merhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
denedim canım onu da tabiki ne acıtıyor he o da kopacak sanmıştım ucuŞırınga ile çıkıyor uç hemsirwler denemedimi
insAllah cnm hayırlısı diorum nasip böyleymis demek elimden geleni yaptım ama emmedi bende duymamaya çalıştım ama olmadıİnşallah 2.dogurdugun zaman onu bol bol emzirsin
İlk çocukta tecrubesizlikte oluyor çevreden çok karışan da
Bana akil vermek isteyenlere 3.dogurdum ben size öğretiyim diyorum üstüme gelince
Annem kayinvaldem aglayinca hadi mama verelim doymuyor bu çocuk diyince hayır diyip bütün bilmisligimle uzmanların ne dediğini anlatırdım
günaydın cnm hadi kolay gelsin canım isteğin gibi bi elbise bulursun inşAllahgünaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
atayim canmBende merak ettim elbiseni link atabilirmisin
Sütyen seçimi çok önemli bu naktada hangi markayı kulaniyorsun pentinin lotus kalıbı çok süper tavsiye edeyim benimkilerde büyük ve sarkmıstı iki çocugu 2 şer yıl emzirince toplam 4 yıl çocuk emzirdim hemde peşpeşe birinin emzirme dönemi biterbitmez diger hamilelik sonra yine 2 yıl emzir dogal olarak sarktıhiç bir sütyen ve kalıp olmuyordu bedeni degisti falan penti lotusu keşfettim 6 senedir aynı kalıbın farrklı renkleriyle idare ediyorum bayada dayanikli hersene 2 veye 3 tane alıyorum degiştirerek giyiyorum sürekli
cok saol cnm hemen bakıyorum sütyen çok önemli ciddenLotus Beyaz Sütyen PLLOTUSS09SK-B32 - Beyaz - Penti
Lotus Beyaz Sütyen PLLOTUSS09SK-B32 - Beyaz ürünü Penti`de. Lotus Beyaz Sütyen PLLOTUSS09SK-B32 - Beyaz ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com Fit mutlu anne Burdan bakabilirsin nasıl birşey olduguna
Umarim reklama falan girmiyordur
eksi eksidir kız tebriklerCuma 96.9
Bugün 96.6
Fark - 300 bu niiii be dedim ama
Burda emzirenden bol bisey bulamazsın canım hg ilk sayfada kuralları okuyup doldurursan seni tanıyabilirizMerhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
İlk sayfadaki kuralları oku canım, kabul ediyorsan eğer ortadaki tanıtım formunu doldurarak ve burada paylaş, seni tanıyalımMerhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
Bi de dikkat etsen neler olacak kim bilir tebrikler cnmCuma:71.9
Bugün:71.8
100gram gitmiş neyse ki alırım diye korkuyordum yediklerimden sonra
Güzelmiş güle güle kullan canim
Saol cnm tsk edermGüzelmiş güle güle kullan canim
Aynen. Aldım sonunda tb ekmeğiBi de dikkat etsen neler olacak kim bilir tebrikler cnm
Sen bilirsin cnm nqsil rahat hissedecksen oyke yazSağolun kızlar doldurayım formu isme gercek ismimizi yazıyoruz. yarin sabah ac tartılıp kilomuda güncel belirteyim
Yüzüne söyledim giderken de hiçkocayi nadasa biraktim.ramazanda
canım karsindaki insani nereye.kadar kirmayacaksin, hayatimizin her alaninda ziyaretler, yemekler , dogum gunleri vs olacak cevrene fark ettirmeden diyet yapmak mumkun bu.sekilde dusunursen bu.seni iki ileri.bir.geri.goturur haftada bir gitsen bir yere haftanin tum emegi bosa gider :/ en cok patlama yeme bozuklugu kilolu.insanlar yanliz kaldiklarinda yasar
bu sene cok cabuk.gecti bitti sayilir.
haydi gozunuz aydin :)
gitmeden yol saclarini
gece balkonda yapin tavsiye ederim benim utu kazanli onun sesinj.duyan komsu da alip eljne cayi balkona cikiyor geyik.yaparken.bitiyor.utu
şok oldum.insanlar neden cocuklarinin hayatlarini.zorlastirir ki
esin sana da haklisin.idare et.modunda sanirim kendisi de onlari boyle idare etmiş
niye dussun canim dusmez
zamanla acilir poni aldigi her yudum.kardir ben yanima bu yuzden almistim gak.dese meme.guk.dese meme.hazir.evdeyken coz.bu isi
yuhh terbiyesiz , ne.demek.ya.tamam.kes. sende silseydin hepsini.o dakikada ne.hakla.oyle.konusur , direk.soylerdim bu.ahlaksizlikla.gelecekseniz gelmeyin evime diye.yuzlerine
yine.de yaranamiyorumkimseye.yorum yok bundan.sonra
canim acemilik burda olsan cozerdik bu isi meme reddjnde emzirme teknikleri.var kanguru, kopek.pozisyonu.vs vs benimki 3 kere meme grevi yapti sonunda 26 ay emdi zor.birakti
Dogdugunda gogus ucum yoktu.oda.reddetti hic.almadi.zorla hemsire destegi.ile.evde anne abla.kardes hepimiz.emzirye.kalkardik biri kafasini.tutardi.inatti bi.daha kine emzirirsin inşallah gonlunce
Aman kızlar sizinkide sorun muSütüm var deyip susturdum herkesi. Var yani biliyorum o yüzden de takmadım hiç
Burada milyonlarca emziren anne var. Elini sallasan bir memeye çarpabilir o denliMerhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
Tövbe estağfurullah ramazan ramazan günaha sokuyorlar insanıAman kızlar sizinkide sorun muben doğurdum doktorum Tuğçe bukadar iyi görünmek zorunda değilsin yat demesine rağmen kaynanam yüzünden hep ayaktayım eve gittik eşimin yatılı akrabaları geldi lohusayım güya 1dk oturmasın günlerce hizmet ettim çocuğa gelince 3 ay boyunca ben onun ablası gibiydim uzaktan bakıyordum kaynanam aldı emzirmeme müsaade etmedi bana alışması diye millete de sütü yok dedi ama her sabah kalktığımda her yerim süt oluş oluyordu akıyordu artık çocuk emmediği için. Zaten 1 ay küvesde yattı geri kalan kısımdada kaynanam koynunda uyuttu. Bana vermediler eşimde hiçbirşey demedi annesi gittiğinde bi yere gizli gizli alıp emziriyoduö eşimde naparsan yap diyordu sinirli ainirşi böylede yvşk insanlar gene sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?