Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
Hosgeldin canim tam dogru yerdesin emzirenden bolbisi bulamazsin burda kendini tanıtırsan ve ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen tabiki katilabilirsin
Gunaydin ablaaa

Sütüm var deyip susturdum herkesi. Var yani biliyorum o yüzden de takmadım hiç

Merhaba, emzirip te bu grupta olan var mi? Bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Benimde 9 kg fazlaligim var gruba katilmak istiyorum var mi bana yol gösterecek birileri
Benim de bebeğim 3 aylık emziriyorum :)

Şırınga ile çıkıyor uç hemsirwler denemedimi
denedim canım onu da tabiki ne acıtıyor he o da kopacak sanmıştım ucu
insAllah cnm hayırlısı diorum nasip böyleymis demek elimden geleni yaptım ama emmedi bende duymamaya çalıştım ama olmadı
günaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
günaydın cnm hadi kolay gelsin canım isteğin gibi bi elbise bulursun inşAllah
Bende merak ettim elbiseni link atabilirmisin
atayim canm
cok saol cnm hemen bakıyorum sütyen çok önemli cidden
Cuma 96.9
Bugün 96.6
Fark - 300 bu niiii be dedim ama
eksi eksidir kız tebrikler
Burda emzirenden bol bisey bulamazsın canım hg ilk sayfada kuralları okuyup doldurursan seni tanıyabiliriz

İlk sayfadaki kuralları oku canım, kabul ediyorsan eğer ortadaki tanıtım formunu doldurarak ve burada paylaş, seni tanıyalım

Yüzüne söyledim giderken de hiç
Bir şey yapmayacağım bundan sonra ben onun olduğu yere gitmem o da benim olduğum yere gelmesin evimde dahil

Sütüm var deyip susturdum herkesi. Var yani biliyorum o yüzden de takmadım hiç
Aman kızlar sizinkide sorun mu ben doğurdum doktorum Tuğçe bukadar iyi görünmek zorunda değilsin yat demesine rağmen kaynanam yüzünden hep ayaktayım eve gittik eşimin yatılı akrabaları geldi lohusayım güya 1dk oturmasın günlerce hizmet ettim çocuğa gelince 3 ay boyunca ben onun ablası gibiydim uzaktan bakıyordum kaynanam aldı emzirmeme müsaade etmedi bana alışması diye millete de sütü yok dedi ama her sabah kalktığımda her yerim süt oluş oluyordu akıyordu artık çocuk emmediği için. Zaten 1 ay küvesde yattı geri kalan kısımdada kaynanam koynunda uyuttu. Bana vermediler eşimde hiçbirşey demedi annesi gittiğinde bi yere gizli gizli alıp emziriyoduö eşimde naparsan yap diyordu sinirli ainirşi böylede yvşk insanlar gene sinirlendim.

Burada milyonlarca emziren anne var. Elini sallasan bir memeye çarpabilir o denli
Hoşgeldin

Tövbe estağfurullah ramazan ramazan günaha sokuyorlar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…