Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahş için şişti nerde benim zopam

Boşver ya ne hali varsa görsün... Ne yıpratacam kendimi koca için ... Az yıpratmadılar beni hiiiiç uğraşamam

Ne biçim insanlarmışya sen kaç yaşında anne oldun canim

Dünkü menüm:
Sahur
1/2 avakdo
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
1 kaşık fıstık ezmesi
1 kaşık bal

İftar
1 kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık mantarlı et sote
4 kaşık tavuklu pilav
Salata
3 kaşık meyve salatası
2 ısırık tatlı
1 hurma

Unuttuğum var mı bilmiyorum. Maalesef bu kadar abarttım. Artık misafir çağırmayacğım, kontrolü kaybediyorum.
Telafi için bugün iftarda çok dikkat edeceğim. Zaten sahur yok.

kvlere karşı aşırı kinim ne iğrenç insanlar var saçını başını yolasim geldi pis kvnin esine ne demeli ya. Onun demesi lazim ver anne kiz emzirsin diye. İnsaf merhamet yok bu kvlerde tas devrinde yaşadıklarını falan saniyorlar

Çok güzel ilerlemişsin canım, tebrik ederim...

Bende hedefi 60 koydum ama yaklaşık 13 yıl evvel 60 kilo idim...acaba hedefimi fazla mı abarttım diye düşünüyorum, 70 yeterli miydi bilmiyorum ki
Ben 30 yıl önce 60 kiloydum, içimde yeniden 60 olmaya dair bir umut kırıntısı var. Bence sen rahat 60 olursun canım.

Aman bilmiyorum artık benimki insan olmadığıiçin onu o sınıfa koymuyorum

Adı:Yslysl
Yaşı:27
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1tane 3 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:63.3
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte+emzirmede
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Herkese Merhaba, 27 yaşında çiçeği burnunda anneyim. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. Bursa'da yaşıyorum. Hamilelikte toplamda 12 kg aldım 6sı dogumda gitti. Emzirirken üstüne 1.5 kg aldım. Hic bir kıyafetim üstüme olmuyor ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum. O yüzden aranıza katılmak istiyorum burda destekle daha güzel motive ve kilo verme gerceklesecegine inanıyorum.

J9
Çoook iyi menüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…