- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.281
Ahş için şişti nerde benim zopamBana da şimdi mama ver diyor. Büyüdü sütün yetmez diyor. Yok yetiyor sütüm niye mama verim durduk yere dedim. Zayıfmış çocuk. Her ay normal alımı diyorum ne bilim diyor. Kilolu olsun diye mama niye verim. Daha 3 aylık çocuk az daha dursun yavaş yavaş yedir bir şeyler diyor. 6 aydan önce verilmez diyorum olsun diyor. Güvenip bir işim olsa çocuğumu bırakamam yani onlara. Çocuk doğdu kundak yapıyorlar eltimle eltim bir de yazmayla ayaklarını bağlıyordu. Onlar yaptı ben bozdum sürekli zararlı diye. Şimdi de ayakları düzgün değil deyip duruyor bana. Eşime diyorum maaşallah annen profesör doktor da haberimiz yokmuş
Boşver ya ne hali varsa görsün... Ne yıpratacam kendimi koca için ... Az yıpratmadılar beni hiiiiç uğraşamamCanım eşim tek çocuk...tek çocuk ile aile olmak gerçekten çok zor....3. bebeğim olduktan sonra daha yeni yeni bir ailesi olduğunun farkına varıyor...
Yazları 2 ay, 15 tatillerde 15 gün, ayda 1-2 haftasonu sürekli memleketinde geçirir, kuzenlerini eğlendirir, sürekli onlarla vakit geçirmek ister... gerçi bunda kv min etkisi çok fazla, bize bağlanmasın yeğenlerine bağlansın diye sürekli arar "X bugünlerde iyi değil, onu ara"..."Y İstanbul da çok yanlız hissediyormus kendini, onu hergün ara" .....
Düşün 13 yıllık evliyim, bir kere tatile çıktık, 3 yıllık evliyken, tüm sülalesinin hışmına uğradık, adamı nasıl ezdiyseler, o tatil oldu, bir daha gitmedik...
Bende çareyi çocuk doğurup eşimin gözünü açtırmamakta buldum @mefkurem ... çocukları ile ilgilensin, kimseye vakti kalmasın....
Ama varsa başka bir yöntem alırım.
Ne biçim insanlarmışya sen kaç yaşında anne oldun canimAman kızlar sizinkide sorun muben doğurdum doktorum Tuğçe bukadar iyi görünmek zorunda değilsin yat demesine rağmen kaynanam yüzünden hep ayaktayım eve gittik eşimin yatılı akrabaları geldi lohusayım güya 1dk oturmasın günlerce hizmet ettim çocuğa gelince 3 ay boyunca ben onun ablası gibiydim uzaktan bakıyordum kaynanam aldı emzirmeme müsaade etmedi bana alışması diye millete de sütü yok dedi ama her sabah kalktığımda her yerim süt oluş oluyordu akıyordu artık çocuk emmediği için. Zaten 1 ay küvesde yattı geri kalan kısımdada kaynanam koynunda uyuttu. Bana vermediler eşimde hiçbirşey demedi annesi gittiğinde bi yere gizli gizli alıp emziriyoduö eşimde naparsan yap diyordu sinirli ainirşi böylede yvşk insanlar gene sinirlendim.
Valla 21 heraldeNe biçim insanlarmışya sen kaç yaşında anne oldun canim
Aynen öyle =)Tövbe estağfurullah ramazan ramazan günaha sokuyorlar insanı
Ah canim çok gençmissin daha ,güle güle büyüt evladını şuan kac yaşindaValla 21 heralde
kvlere karşı aşırı kinim ne iğrenç insanlar var saçını başını yolasim geldi pis kvnin esine ne demeli ya. Onun demesi lazim ver anne kiz emzirsin diye. İnsaf merhamet yok bu kvlerde tas devrinde yaşadıklarını falan saniyorlarAman kızlar sizinkide sorun muben doğurdum doktorum Tuğçe bukadar iyi görünmek zorunda değilsin yat demesine rağmen kaynanam yüzünden hep ayaktayım eve gittik eşimin yatılı akrabaları geldi lohusayım güya 1dk oturmasın günlerce hizmet ettim çocuğa gelince 3 ay boyunca ben onun ablası gibiydim uzaktan bakıyordum kaynanam aldı emzirmeme müsaade etmedi bana alışması diye millete de sütü yok dedi ama her sabah kalktığımda her yerim süt oluş oluyordu akıyordu artık çocuk emmediği için. Zaten 1 ay küvesde yattı geri kalan kısımdada kaynanam koynunda uyuttu. Bana vermediler eşimde hiçbirşey demedi annesi gittiğinde bi yere gizli gizli alıp emziriyoduö eşimde naparsan yap diyordu sinirli ainirşi böylede yvşk insanlar gene sinirlendim.
Ben 30 yıl önce 60 kiloydum, içimde yeniden 60 olmaya dair bir umut kırıntısı varÇok güzel ilerlemişsin canım, tebrik ederim...
Bende hedefi 60 koydum ama yaklaşık 13 yıl evvel 60 kilo idim...acaba hedefimi fazla mı abarttım diye düşünüyorum, 70 yeterli miydi bilmiyorum ki
Membasina düştüm deseneBurada milyonlarca emziren anne var. Elini sallasan bir memeye çarpabilir o denli
Hoşgeldin
Hiç sorma gidesim gelmiyor bu yüzdenAhş için şişti nerde benim zopam
Aman bilmiyorum artık benimki insan olmadığıiçin onu o sınıfa koymuyorumkvlere karşı aşırı kinim ne iğrenç insanlar var saçını başını yolasim geldi pis kvnin esine ne demeli ya. Onun demesi lazim ver anne kiz emzirsin diye. İnsaf merhamet yok bu kvlerde tas devrinde yaşadıklarını falan saniyorlar
2 yaşında =))Ah canim çok gençmissin daha ,güle güle büyüt evladını şuan kac yaşinda
Çoook iyi menüüüüGüzel hatunlar
Menüm
Sahur
1 kepçe kemik suyu
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
Domates salatalık
2 ceviz
İftar
5 yk taze fasulye
2 adet pişmiş sebze kurusu
Yoğurt
Domates salatalık
Suyu 2 yaparım tuvaletten çıkamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?