- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.001
- 133
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.301
Teşekkür ederim belkide öyle olur bayram geliyor ,baya yogun geçecek yatili misafirimde var free free takilirim artik
Bende mudanya da oturuyordum siz nerdensinizAdı:Yslysl
Yaşı:27
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1tane 3 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:63.3
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte+emzirmede
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Herkese Merhaba, 27 yaşında çiçeği burnunda anneyim. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. Bursa'da yaşıyorum. Hamilelikte toplamda 12 kg aldım 6sı dogumda gitti. Emzirirken üstüne 1.5 kg aldım. Hic bir kıyafetim üstüme olmuyor ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum. O yüzden aranıza katılmak istiyorum burda destekle daha güzel motive ve kilo verme gerceklesecegine inanıyorum.
Allah bagışlasin hala çok gençsin yani2 yaşında =))
Yok ya geçmişe bakmamaya çalışıyorum eşim ayrılmak istemese de ben dirayetliyim ara sıra ayrılığın vermiş olduğu birşey le arayıp sövüyor çok takmıyorumAllah bagışlasin hala çok gençsin yaniönünde güzel bir hayatvar sakin geçmişe takilip kendini fazla üzme
Afiyet olsunJ9
Çoook iyi menüüüü
davette icabet etmesem bu göt kuculmuycek zatenHala gençsin sahalara bekliyoruz kuzum
oyuzden hep diyorum ya ben uzelecegime karşıdaki üzülsün çünkü hak ediyorlar işteAfferim kız ben yapamadım onu üzüntüden sütüm kesildi
çok güzel tatil yapın da 9 yıl sabrettigine değsin inşallah canım,Hatay canım valla evlendiğimden beri sıkıntı stres yaşıyorum. Eşimde aynı şekilde. Bizim için zor bir dönemdi maddi manevi. İnşallah düzelecek. Bu yaz ilk defa tatil planı yaptık. 9 yıllık evliyim düşün artık gerisini. Sadece maddi olsa aşılıyor da ailesel sorunlar zorladı en çok
ilk zamanlar mama takviyesi bu acidan gerekiyor güvendigin bir doktora teslim olup ne diyorsa onu yapmak daha doğru olabilirHarikasın valla ben ilk doğumunda herkesin burnunu sokması yüzünden çocuğumu aç bıraktım şekeri düşmüş kasılıp duruyordu. Zaten erken doğdu küvözde kaldı sonra da illa emzir diye direttiler şimdiki aklımla asla kimseyi dinlemezdim.
Ankara'nın neredesin canım ben Keçiören de oturuyorumAh kuzum ben de 18.5 yıllık evliyim. Daha ilk kez geçen sene kurban bayramında biryere gittik. Biz de çok kötü günler atlattık. Atlattık mı sen orasına bak.
Arkaya dönüp bakmıyoruz artık.
Gözünü güzel günlere dik. Herşey çok güzel olacak artık merak etme
Ankara ya yolun düşerse gel beklerim kuzum üzme kendini
kuzum sana tavsiyem oku araştır bebek bakımının kurdu olki kayinvalden biyerlerden bilgi uydururkrn o öyle değil böyle dilyip açıklama yap,misal bebek reflusu olur kusar,süt alerjisi olur kusur hiç birşey yoktur yediğin fazlasını çıkarır kusur ,bilmişlik yap çocuğun sınırın olsun karıştırma kimse .benim kayinvaldem yaşlıdır çok kocakarı lafı bilir saçma sapan helede meşhur lafida bende 3 tane büyüttümAynen öyle Vallaha. Sürekli bizde yiyin için çabasında :) bizi düşünüyor aslında ama rahat edemiyorum. Doğum yaptığımdan beri çocuk ıh dese senin sütün şöyle böyle demeye başlıyor sinir oluyorum. Yok sütün soğuk kustu yok sütün sıcak kustu. Yok senin sütün sancı yapıyor. Diyorum evde böyle değil. Çocuk kendi evi ve yatağı olunca rahat ediyor. Orda ses gürültü çocuklar falan deyince ağlıyor sürekli durmuyor orda. Sonra diyor sen dersen de bu çocuğun bir yeri ağrıyor diyor
canım çok güzel içine sinen bir kıyafet bulursun inşaallahgünaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
ne meraklı bu büyükler mamays yaayy canım benim de kayınvalidem ben lohusayken her geldiğinde kızıma mama verirdi. kızardım verme emziriyorum diye. bir de mikrodalgada ısıtırdı mama suyunu. zararlı olabilir bari orda ısıtma derdim. tamam tamam derdi. ben uyuyunca bir çın sesi gelirdi mikrodalga bitiş sesi. artık dayanamadım. iki hafta sonunda artık gelmenize gerek yok ben ilgilenebiliyorum demiştim. onlarda kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar fakat yanlış yerden giriş yapıyorlar bence
canım benim sık sık gel özletme kendiniGünaydın kızlar teşekkürler ilginize ilk başta bende çok bozulmuştum ama alıştım insanoglu herşeye alişiyor demekkibirde o günden sonra mest dönemine girdim genelde öncesi gergin olurum boşverin sıkmayın caninizi arasira takilirim ben size
Nilüfer de canımBende mudanya da oturuyordum siz nerdensiniz
Ben pek bilmiyorum tabi o tarafları sadece esentepe de doğum yapmıştım oraya geliyordum sadeceNilüfer de canım
Tebrik ederimGünaydın kızlar
Cuma 98.6
Pazartesi 98,4
Kesinlikle spor yapmam lazım yoksa zorlayacak beni kilolar
Kolay gelsin cnmBugün burası resmî tatil. Evde kalan tatlıyı dağıtmaya gidiyorum. Akşama yemek var zaten çocukları parka filan götürürüm belki.
Sonra görüşürüz
Cumaya bir buçuk kilo garanti o zamanCuma 96.9
Bugün 96.6
Fark - 300 bu niiii be dedim ama
Bende keçiörende oturuyorum ufuktepe dedavette icabet etmesem bu göt kuculmuycek zaten
oyuzden hep diyorum ya ben uzelecegime karşıdaki üzülsün çünkü hak ediyorlar işte
çok güzel tatil yapın da 9 yıl sabrettigine değsin inşallah canım,
ilk zamanlar mama takviyesi bu acidan gerekiyor güvendigin bir doktora teslim olup ne diyorsa onu yapmak daha doğru olabilir
Ankara'nın neredesin canım ben Keçiören de oturuyorum
kuzum sana tavsiyem oku araştır bebek bakımının kurdu olki kayinvalden biyerlerden bilgi uydururkrn o öyle değil böyle dilyip açıklama yap,misal bebek reflusu olur kusar,süt alerjisi olur kusur hiç birşey yoktur yediğin fazlasını çıkarır kusur ,bilmişlik yap çocuğun sınırın olsun karıştırma kimse .benim kayinvaldem yaşlıdır çok kocakarı lafı bilir saçma sapan helede meşhur lafida bende 3 tane büyüttüm
Bende o zaman diyorum oh ne güzel işte kendi kafana göre buyutmuşsun cocuklarimi bende kendi bildigime göre buyutucem derim:)
Geçen annemede ,anacığım sen doğurunca öyle yaparsin dedimtabbi bunlar yumuşak söylüyorum ama laf yerini buluyor
Aklında olsun bu cümleleri kullanabilirsin
canım çok güzel içine sinen bir kıyafet bulursun inşaallah
ne meraklı bu büyükler mamays ya
canım benim sık sık gel özletme kendini
İnş inş inş 1.5 gelirse üzülürüm ben 2. 5 bekliyorumCumaya bir buçuk kilo garanti o zaman ☺
Kaç saklan nane gelmedenCuma: 93.5
Pazartesi: 94
Fark: +500
Pilavları yedim yedim, sonuç bu
Böyle zalimlik duymadım canım allah kurtarmış seniAman kızlar sizinkide sorun muben doğurdum doktorum Tuğçe bukadar iyi görünmek zorunda değilsin yat demesine rağmen kaynanam yüzünden hep ayaktayım eve gittik eşimin yatılı akrabaları geldi lohusayım güya 1dk oturmasın günlerce hizmet ettim çocuğa gelince 3 ay boyunca ben onun ablası gibiydim uzaktan bakıyordum kaynanam aldı emzirmeme müsaade etmedi bana alışması diye millete de sütü yok dedi ama her sabah kalktığımda her yerim süt oluş oluyordu akıyordu artık çocuk emmediği için. Zaten 1 ay küvesde yattı geri kalan kısımdada kaynanam koynunda uyuttu. Bana vermediler eşimde hiçbirşey demedi annesi gittiğinde bi yere gizli gizli alıp emziriyoduö eşimde naparsan yap diyordu sinirli ainirşi böylede yvşk insanlar gene sinirlendim.
.. Aynen öyleBöyle zalimlik duymadım canım allah kurtarmış seni
Amin inşallah canım ağzına sağlıkdavette icabet etmesem bu göt kuculmuycek zaten
oyuzden hep diyorum ya ben uzelecegime karşıdaki üzülsün çünkü hak ediyorlar işte
çok güzel tatil yapın da 9 yıl sabrettigine değsin inşallah canım,
ilk zamanlar mama takviyesi bu acidan gerekiyor güvendigin bir doktora teslim olup ne diyorsa onu yapmak daha doğru olabilir
Ankara'nın neredesin canım ben Keçiören de oturuyorum
kuzum sana tavsiyem oku araştır bebek bakımının kurdu olki kayinvalden biyerlerden bilgi uydururkrn o öyle değil böyle dilyip açıklama yap,misal bebek reflusu olur kusar,süt alerjisi olur kusur hiç birşey yoktur yediğin fazlasını çıkarır kusur ,bilmişlik yap çocuğun sınırın olsun karıştırma kimse .benim kayinvaldem yaşlıdır çok kocakarı lafı bilir saçma sapan helede meşhur lafida bende 3 tane büyüttüm
Bende o zaman diyorum oh ne güzel işte kendi kafana göre buyutmuşsun cocuklarimi bende kendi bildigime göre buyutucem derim:)
Geçen annemede ,anacığım sen doğurunca öyle yaparsin dedimtabbi bunlar yumuşak söylüyorum ama laf yerini buluyor
Aklında olsun bu cümleleri kullanabilirsin
canım çok güzel içine sinen bir kıyafet bulursun inşaallah
ne meraklı bu büyükler mamays ya
canım benim sık sık gel özletme kendini
Tebrik ederim canım ben bugün 200 dram artıdayım. Geçen hafta yediklerimden sanırım moralimi bozmuyorum Cuma’ya kadar hallederim inşallahTebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?