Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim belkide öyle olur bayram geliyor ,baya yogun geçecek yatili misafirimde var free free takilirim artik

Bende mudanya da oturuyordum siz nerdensiniz

Allah bagışlasin hala çok gençsin yani önünde güzel bir hayatvar sakin geçmişe takilip kendini fazla üzme
Yok ya geçmişe bakmamaya çalışıyorum eşim ayrılmak istemese de ben dirayetliyim ara sıra ayrılığın vermiş olduğu birşey le arayıp sövüyor çok takmıyorum

Hala gençsin sahalara bekliyoruz kuzum
davette icabet etmesem bu göt kuculmuycek zaten
Afferim kız ben yapamadım onu üzüntüden sütüm kesildi
oyuzden hep diyorum ya ben uzelecegime karşıdaki üzülsün çünkü hak ediyorlar işte
çok güzel tatil yapın da 9 yıl sabrettigine değsin inşallah canım,
ilk zamanlar mama takviyesi bu acidan gerekiyor güvendigin bir doktora teslim olup ne diyorsa onu yapmak daha doğru olabilir
Ankara'nın neredesin canım ben Keçiören de oturuyorum
kuzum sana tavsiyem oku araştır bebek bakımının kurdu olki kayinvalden biyerlerden bilgi uydururkrn o öyle değil böyle dilyip açıklama yap,misal bebek reflusu olur kusar,süt alerjisi olur kusur hiç birşey yoktur yediğin fazlasını çıkarır kusur ,bilmişlik yap çocuğun sınırın olsun karıştırma kimse .benim kayinvaldem yaşlıdır çok kocakarı lafı bilir saçma sapan helede meşhur lafida bende 3 tane büyüttüm
Bende o zaman diyorum oh ne güzel işte kendi kafana göre buyutmuşsun cocuklarimi bende kendi bildigime göre buyutucem derim:)
Geçen annemede ,anacığım sen doğurunca öyle yaparsin dedimtabbi bunlar yumuşak söylüyorum ama laf yerini buluyor
Aklında olsun bu cümleleri kullanabilirsin

günaydın canlarım.. bugün kardeşimin düğünü için abiye almaya gideceğim. inşallah göbeğimi saklayabilen bir elbise bulurum
canım çok güzel içine sinen bir kıyafet bulursun inşaallah
ne meraklı bu büyükler mamays ya
canım benim sık sık gel özletme kendini

Bende keçiörende oturuyorum ufuktepe de

Böyle zalimlik duymadım canım allah kurtarmış seni

Amin inşallah canım ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…