- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.321
200 grami goz ardi etme lutfen eksi eksidirGünaydın kızlar
Cuma 98.6
Pazartesi 98,4
Kesinlikle spor yapmam lazım yoksa zorlayacak beni kilolar
cumaya halledersn insAllah cnmCuma: 93.5
Pazartesi: 94
Fark: +500
Pilavları yedim yedim, sonuç bu
afiyet olsun cnm zwten biliosn cok kacamak var toparlarsn umarimDünkü menüm:
Sahur
1/2 avakdo
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tb ekmek
1 kaşık fıstık ezmesi
1 kaşık bal
İftar
1 kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık mantarlı et sote
4 kaşık tavuklu pilav
Salata
3 kaşık meyve salatası
2 ısırık tatlı
1 hurma
Unuttuğum var mı bilmiyorum. Maalesef bu kadar abarttım. Artık misafir çağırmayacğım, kontrolü kaybediyorum.
Telafi için bugün iftarda çok dikkat edeceğim. Zaten sahur yok.
hg cnm ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var cok fazlan yok brnce en azindam benim gibi 10-15 kg vermen gerekmiyor kisa zmnda ideal kilona ulaşırsın insAllah cnmAdı:Yslysl
Yaşı:27
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1tane 3 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:63.3
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte+emzirmede
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Herkese Merhaba, 27 yaşında çiçeği burnunda anneyim. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. Bursa'da yaşıyorum. Hamilelikte toplamda 12 kg aldım 6sı dogumda gitti. Emzirirken üstüne 1.5 kg aldım. Hic bir kıyafetim üstüme olmuyor ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum. O yüzden aranıza katılmak istiyorum burda destekle daha güzel motive ve kilo verme gerceklesecegine inanıyorum.
İnşallah bende zorlanıyorum bu ara ama norla bozmak yokTebrik ederim canım ben bugün 200 dram artıdayım. Geçen hafta yediklerimden sanırım moralimi bozmuyorum Cuma’ya kadar hallederim inşallah
Kilo veremeyenlerin genel sorunu canım bende spor yapmadım İnan bir kilo farkettriyor haftadaGünaydın kızlar
Cuma 98.6
Pazartesi 98,4
Kesinlikle spor yapmam lazım yoksa zorlayacak beni kilolar
Sen yine eksisin güzel gidiyorsun canım bir de yürüyüş falan eminim çok sıkılaşmışsındırİnşallah bende zorlanıyorum bu ara ama norla bozmak yok
Parkta spor aletleri varsa değerlendirebilirsin canımBugün burası resmî tatil. Evde kalan tatlıyı dağıtmaya gidiyorum. Akşama yemek var zaten çocukları parka filan götürürüm belki.
Sonra görüşürüz
Değişen bir şey yok canımTeşekkür ederim belkide öyle olur bayram geliyor ,baya yogun geçecek yatili misafirimde var free free takilirim artik
Artıda değilsin canım iyisin benceMrblar kizlae temizlige kısa bi mola verdim bildirimimi yapayım dedim gece sahur yaptım artı sabahta kahvaltimi yaptım gercek kilom degil eksideydim bence ama cuma tartısı degil die cok onemsemedim
Cuma-pazartesi: 85.3 sabitim
Tşk ederim cnm evet cok şükür o bile yeter cumaya hep beraber bol eksiler görürüz insAllahArtıda değilsin canım iyisin bence
Amin canım inşallah görürüzTşk ederim cnm evet cok şükür o bile yeter cumaya hep beraber bol eksiler görürüz insAllah
Bilmiyorum ki şimdi ipe sardımSen yine eksisin güzel gidiyorsun canım bir de yürüyüş falan eminim çok sıkılaşmışsındır
Ohh yarasın müthiş görünüyor imrendim bende yaparım bugün
Aslında ben ne kadar su içtiğimi hesaplamak için doldurmuştum dedim bari bişeyler atayım içineOhh yarasın müthiş görünüyor imrendim bende yaparım bugün
Kesinlikle canım tıkır tıkır giderdi bendeKilo veremeyenlerin genel sorunu canım bende spor yapmadım İnan bir kilo farkettriyor haftada
Hoşgeldin tatlımAdı:Yslysl
Yaşı:27
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1tane 3 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:63.3
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte+emzirmede
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Herkese Merhaba, 27 yaşında çiçeği burnunda anneyim. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. Bursa'da yaşıyorum. Hamilelikte toplamda 12 kg aldım 6sı dogumda gitti. Emzirirken üstüne 1.5 kg aldım. Hic bir kıyafetim üstüme olmuyor ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum. O yüzden aranıza katılmak istiyorum burda destekle daha güzel motive ve kilo verme gerceklesecegine inanıyorum.
İyi yapmışsın elime sağlıkAslında ben ne kadar su içtiğimi hesaplamak için doldurmuştum dedim bari bişeyler atayım içine
Ben hiç atliyamam ip memelerim acırBi
Bilmiyorum ki şimdi ipe sardımhatta şimdi atlayayım
Bende öyleyim canım ama biraz uyuşuk bir yapım oldu çocuklardan sonra. Sanırım bezdim herşeyden bıkkınlık geldi yürüyüş bandını aldırdım ama toplasan on defa kullanmışımdırKesinlikle canım tıkır tıkır giderdi bende
Yarım saat bile yeter tempolu
Hahahahah ah sütyensiz atlayınca acıyor. Bende 50tan e atladım şimdi ama öldüm öldümBen hiç atliyamam ip memelerim acır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?