Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok memnun oldum canım bende:) Evet cok fazlam yok ama cok zor kilo veren bir insanim normalde. Tabi birazda suçlusu eşim hamile gibi habire tatli hamurisi seyleri aserip beni mutfaga sokmayi basariyor tabi bende dayanamıyorum. Az önce ona dedim sende diyet yapacaksın

Benim ki de tatlı aserir iki gune bi kilo problemi esimde de oldugu icin bu aralar seslenmiyor şükür

Ben 2 sene önce yaptım.. Şimdi Ankaradayım eşimden ayrıyım. Eski Eşim hala mudanya da..
Tamam canim emzirmiyorsan hersey mübah o zaman. Kötü olmus ya kizin için. Ama sağlık huzur en önemlisi.Hakkinda hayırlısı olsun bebek olduktan sonra mi sıkıntılarınız başladı. Gerçi bende kocayi kv yüzünden az daha boşayacaktım dogumdan sonra da neyse toparladık.

Evlendiği günden beri vardı problemlerimiz

Aynen aynen bilmişlik yaptıkça susuyorlar ilk doğum yaptım tam bir sıkıntı idi bana. Ilk çocuk ya bir de çok karışıyordu. Şimdi de laf ediyor ama azaldı şükür

Bende keçiörende oturuyorum ufuktepe de
Yakinmisiz Kuşcağız TOKİ bloklarindayim bende
2 sene evvel aile yaşam merkezine spora gidiyordum orda bı arkadaşla tanistim konuşurken tevafuk öğrendik ki ikimizde 9.takimda yarisiyormuşuz canim pek severim görüşürüz hala
Kim bilir seninle de tanışırız birgün canim benim

Tabi neden olmasın seve seve =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…