- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.341
Dogrudur canım yakin orasida bana ne zaman dogum yaptin simdi nerde oturuyorsunBen pek bilmiyorum tabi o tarafları sadece esentepe de doğum yapmıştım oraya geliyordum sadece
cok güzel düşünmüşsün ama bebegini sadece anne sütüyle besliyorsan maydonoz ve naneden uzak durmalısın
ne 2.5 kg miİnş inş inş 1.5 gelirse üzülürüm ben 2. 5 bekliyorum
Evet geçen haftada öyle vermiştimne 2.5 kg mi
Canım benim çocuğum hiç emmedi daha doğrusu emzirtmediler aptamille büyüdü şuandada normal yemek yiyor 2 yaşındacok güzel düşünmüşsün ama bebegini sadece anne sütüyle besliyorsan maydonoz ve naneden uzak durmalısın
Ben 2 sene önce yaptım.. Şimdi Ankaradayım eşimden ayrıyım. Eski Eşim hala mudanya da..Dogrudur canım yakin orasida bana ne zaman dogum yaptin simdi nerde oturuyorsun
Cok memnun oldum canım bende:) Evet cok fazlam yok ama cok zor kilo veren bir insanim normalde. Tabi birazda suçlusu eşim hamile gibi habire tatli hamurisi seyleri aserip beni mutfaga sokmayi basariyor tabi bende dayanamıyorum. Az önce ona dedim sende diyet yapacaksın200 grami goz ardi etme lutfen eksi eksidir
cumaya halledersn insAllah cnm
afiyet olsun cnm zwten biliosn cok kacamak var toparlarsn umarim
hg cnm ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var cok fazlan yok brnce en azindam benim gibi 10-15 kg vermen gerekmiyor kisa zmnda ideal kilona ulaşırsın insAllah cnm
Benim ki de tatlı aserir iki gune bi kilo problemi esimde de oldugu icin bu aralar seslenmiyor şükürCok memnun oldum canım bende:) Evet cok fazlam yok ama cok zor kilo veren bir insanim normalde. Tabi birazda suçlusu eşim hamile gibi habire tatli hamurisi seyleri aserip beni mutfaga sokmayi basariyor tabi bende dayanamıyorum. Az önce ona dedim sende diyet yapacaksın
Tamam canim emzirmiyorsan hersey mübah o zaman. Kötü olmus ya kizin için. Ama sağlık huzur en önemlisi.Hakkinda hayırlısı olsun bebek olduktan sonra mi sıkıntılarınız başladı. Gerçi bende kocayi kv yüzünden az daha boşayacaktım dogumdan sonra da neyse toparladık.Ben 2 sene önce yaptım.. Şimdi Ankaradayım eşimden ayrıyım. Eski Eşim hala mudanya da..
Aman dursunlar yerinde bizde zayiflayalim onlarda zayiflasa hic fena olmaz yani:))Benim ki de tatlı aserir iki gune bi kilo problemi esimde de oldugu icin bu aralar seslenmiyor şükür
Hosbulduk canım:)Hoşgeldin tatlım
oo süpersin o zaman. Spor egzersiz olarak ne yapıyorsunEvet geçen haftada öyle vermiştim
Aynen oyle valaAman dursunlar yerinde bizde zayiflayalim onlarda zayiflasa hic fena olmaz yani:))
Canım benim kilom fazla olduğu için çok gidiyor kilom azaldıkça gitmeyecek akşamları 30 40dk yürüyüş yarım saat voleyboloo süpersin o zaman. Spor egzersiz olarak ne yapıyorsun
Evlendiği günden beri vardı problemlerimizTamam canim emzirmiyorsan hersey mübah o zaman. Kötü olmus ya kizin için. Ama sağlık huzur en önemlisi.Hakkinda hayırlısı olsun bebek olduktan sonra mi sıkıntılarınız başladı. Gerçi bende kocayi kv yüzünden az daha boşayacaktım dogumdan sonra da neyse toparladık.
Aynen aynen bilmişlik yaptıkça susuyorlardavette icabet etmesem bu göt kuculmuycek zaten
oyuzden hep diyorum ya ben uzelecegime karşıdaki üzülsün çünkü hak ediyorlar işte
çok güzel tatil yapın da 9 yıl sabrettigine değsin inşallah canım,
ilk zamanlar mama takviyesi bu acidan gerekiyor güvendigin bir doktora teslim olup ne diyorsa onu yapmak daha doğru olabilir
Ankara'nın neredesin canım ben Keçiören de oturuyorum
kuzum sana tavsiyem oku araştır bebek bakımının kurdu olki kayinvalden biyerlerden bilgi uydururkrn o öyle değil böyle dilyip açıklama yap,misal bebek reflusu olur kusar,süt alerjisi olur kusur hiç birşey yoktur yediğin fazlasını çıkarır kusur ,bilmişlik yap çocuğun sınırın olsun karıştırma kimse .benim kayinvaldem yaşlıdır çok kocakarı lafı bilir saçma sapan helede meşhur lafida bende 3 tane büyüttüm
Bende o zaman diyorum oh ne güzel işte kendi kafana göre buyutmuşsun cocuklarimi bende kendi bildigime göre buyutucem derim:)
Geçen annemede ,anacığım sen doğurunca öyle yaparsin dedimtabbi bunlar yumuşak söylüyorum ama laf yerini buluyor
Aklında olsun bu cümleleri kullanabilirsin
canım çok güzel içine sinen bir kıyafet bulursun inşaallah
ne meraklı bu büyükler mamays ya
canım benim sık sık gel özletme kendini
Yakinmisiz Kuşcağız TOKİ bloklarindayim bendeBende keçiörende oturuyorum ufuktepe de
Tabi neden olmasın seve seve =)Yakinmisiz Kuşcağız TOKİ bloklarindayim bende
2 sene evvel aile yaşam merkezine spora gidiyordum orda bı arkadaşla tanistim konuşurken tevafuk öğrendik ki ikimizde 9.takimda yarisiyormuşuz canim pek severim görüşürüz hala
Kim bilir seninle de tanışırız birgün canim benim
Sormayın ya annemler de ev baklavası yapalım bu sene diye tutturdu hazır olanı sevmem yemem ama ev olana dayanamıyorumKizlar cok yogundum okudum da yazamadim bi türlü bayram haftasi olunca patlama yasiyoruz resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?