- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.361
Ostim canımdavette icabet etmesem bu göt kuculmuycek zaten
oyuzden hep diyorum ya ben uzelecegime karşıdaki üzülsün çünkü hak ediyorlar işte
çok güzel tatil yapın da 9 yıl sabrettigine değsin inşallah canım,
ilk zamanlar mama takviyesi bu acidan gerekiyor güvendigin bir doktora teslim olup ne diyorsa onu yapmak daha doğru olabilir
Ankara'nın neredesin canım ben Keçiören de oturuyorum
kuzum sana tavsiyem oku araştır bebek bakımının kurdu olki kayinvalden biyerlerden bilgi uydururkrn o öyle değil böyle dilyip açıklama yap,misal bebek reflusu olur kusar,süt alerjisi olur kusur hiç birşey yoktur yediğin fazlasını çıkarır kusur ,bilmişlik yap çocuğun sınırın olsun karıştırma kimse .benim kayinvaldem yaşlıdır çok kocakarı lafı bilir saçma sapan helede meşhur lafida bende 3 tane büyüttüm
Bende o zaman diyorum oh ne güzel işte kendi kafana göre buyutmuşsun cocuklarimi bende kendi bildigime göre buyutucem derim:)
Geçen annemede ,anacığım sen doğurunca öyle yaparsin dedimtabbi bunlar yumuşak söylüyorum ama laf yerini buluyor
Aklında olsun bu cümleleri kullanabilirsin
canım çok güzel içine sinen bir kıyafet bulursun inşaallah
ne meraklı bu büyükler mamays ya
canım benim sık sık gel özletme kendini
Sağol tatlımJ9
Çoook iyi menüüüü
Hedeflere ulaşınca,Ostim canım
Yaralanmismi kıyamam yaKizlarr bugun sabah ugrayamadim bi olayli kalktik bizim balkona kuş sıkışmıs onu cikarcaz diye ugrastik bide korkmus sicmis heryere yazik
Sonrada disari ciktik avmye kendime rahat evde esofmam tarzi bisi aldim fildir fildir
Sonrada karpuz alalim diye manava giderken denk gelis pazar varmis onu gorduk ordan biraz meyve aldik geldk camasir atmisdm onlari serdim smdi oturdm 1 saate yemek yapicam, bugun taze fasulye var menude sizde neler var kizlar
Kolay gelsin bacım,dişin nasıl olduKizlar cok yogundum okudum da yazamadim bi türlü bayram haftasi olunca patlama yasiyoruz resmenn
oo masAllah bol hareketli aksiyonlu bi gun olmusKizlarr bugun sabah ugrayamadim bi olayli kalktik bizim balkona kuş sıkışmıs onu cikarcaz diye ugrastik bide korkmus sicmis heryere yazik
Sonrada disari ciktik avmye kendime rahat evde esofmam tarzi bisi aldim fildir fildir
Sonrada karpuz alalim diye manava giderken denk gelis pazar varmis onu gorduk ordan biraz meyve aldik geldk camasir atmisdm onlari serdim smdi oturdm 1 saate yemek yapicam, bugun taze fasulye var menude sizde neler var kizlar
Kokay gelsin cnmYaralanmismi kıyamam ya
Bereketli bir gün olmuş desene pinarcigim
Bizde an itibariyle emişiyoruz biraz öncede siçtik sirtimiza kadar küçük bir bıcı bıci yaptık inşallah hedef uyutup evde iki iş yapmak yemekte yok
çarşıdan geliyorum kardeşimin düğünü için abiye bakmaya inmiştim. iki mağazada hamile misiniz diye sordular. hala kürtajdan kalma karnım duruyor ya canım çok sıkıldı hatta kabinin birinde ağladım tutamadım kendimi. kadın da ne oldu diye sordu dedim böyleyken böyle. kadın hamile misiniz dediğine bin pişman oldu
Ben kara kara düşünürken ne yapayım diye diyete türlü yapayım dedim 4 mantar 2 patates 3 biber 1 patlıcan 4 tane yağları temizlenmiş but 2 domates 1 soğan 1.5 ymk kş zeytinyağ ile türlü yaptım bence diyete uygun oldu bilemiyorumKizlarr bugun sabah ugrayamadim bi olayli kalktik bizim balkona kuş sıkışmıs onu cikarcaz diye ugrastik bide korkmus sicmis heryere yazik
ayy su magaza gorevlileri de bazen cok patavatsız oluyor yeminle onlara ne ki bosver kuzum henuz cok yeni elbette gidecektr o göbek normal yapin göbekli değilseçarşıdan geliyorum kardeşimin düğünü için abiye bakmaya inmiştim. iki mağazada hamile misiniz diye sordular. hala kürtajdan kalma karnım duruyor ya canım çok sıkıldı hatta kabinin birinde ağladım tutamadım kendimi. kadın da ne oldu diye sordu dedim böyleyken böyle. kadın hamile misiniz dediğine bin pişman oldu
Tebrikler cnm guzel eksiAra kilo bildirimi
Cuma:76.9
Pzrt: 76.6
Fark: - 300
Kızlar ben izne çıkmayı düşünüyorum çünkü aktif olamıyorum ve sizinde hakkınıza girmiş oluyorum. Sürekli biseyler cikiyo yada ramazan diyemi böyle bilmiyorum
Bazen herşey üstüste geliyo bişey bitti derken başka bişey cikiyo
Kizzz yok baklavaa sen her gördüğünü isticekmisin boyleeSormayın ya annemler de ev baklavası yapalım bu sene diye tutturdu hazır olanı sevmem yemem ama ev olana dayanamıyorum
Olur canimArkadaşlar türlü yapıyım diyorum tavuklu içine küçük boy patates koysam ekmek yerine olur değil mi?
Ay kiyamam yaaaa bizim balkonda kus dolu olur sabahlariiKizlarr bugun sabah ugrayamadim bi olayli kalktik bizim balkona kuş sıkışmıs onu cikarcaz diye ugrastik bide korkmus sicmis heryere yazik
Bizim basimiz kel dimi
Sagol dilegim antibiyotikle agri kesiciler iyi geldi cok şükürKolay gelsin bacım,dişin nasıl oldu
Kubracim sıkma canını yaaçarşıdan geliyorum kardeşimin düğünü için abiye bakmaya inmiştim. iki mağazada hamile misiniz diye sordular. hala kürtajdan kalma karnım duruyor ya canım çok sıkıldı hatta kabinin birinde ağladım tutamadım kendimi. kadın da ne oldu diye sordu dedim böyleyken böyle. kadın hamile misiniz dediğine bin pişman oldu
Valla istiyorum ama yemiyorum önemli olan yememekKizzz yok baklavaa sen her gördüğünü isticekmisin boylee
Olur canim
Ay kiyamam yaaaa bizim balkonda kus dolu olur sabahlarii
Bizim basimiz kel dimi
Sagol dilegim antibiyotikle agri kesiciler iyi geldi cok şükür
Kubracim sıkma canını yaabi süre sonra gececek biliyosun
Canim zaten ramazan bitti surda bi hafta kaldi cikma izne benceAra kilo bildirimi
Cuma:76.9
Pzrt: 76.6
Fark: - 300
Kızlar ben izne çıkmayı düşünüyorum çünkü aktif olamıyorum ve sizinde hakkınıza girmiş oluyorum. Sürekli biseyler cikiyo yada ramazan diyemi böyle bilmiyorum
Bazen herşey üstüste geliyo bişey bitti derken başka bişey cikiyo
Yiyemezsin kiz zaten yok izinValla istiyorum ama yemiyorum önemli olan yememek
inşallah canım gider. 40 gün oldu daha giden bişey yok.Canımm canını sıkma sen kilo verdikçe göbeğinde gider hiç üzülme
Düğününüzse hayırlı olsun bu yaz benimde kardeşimin düğünü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?