Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ostim canım

Kizlarr bugun sabah ugrayamadim bi olayli kalktik bizim balkona kuş sıkışmıs onu cikarcaz diye ugrastik bide korkmus sicmis heryere yazik
Sonrada disari ciktik avmye kendime rahat evde esofmam tarzi bisi aldim fildir fildir
Sonrada karpuz alalim diye manava giderken denk gelis pazar varmis onu gorduk ordan biraz meyve aldik geldk camasir atmisdm onlari serdim smdi oturdm 1 saate yemek yapicam, bugun taze fasulye var menude sizde neler var kizlar

Yaralanmismi kıyamam ya
Bereketli bir gün olmuş desene pinarcigim
Bizde an itibariyle emişiyoruz biraz öncede siçtik sirtimiza kadar küçük bir bıcı bıci yaptık inşallah hedef uyutup evde iki iş yapmak yemekte yok

oo masAllah bol hareketli aksiyonlu bi gun olmus kolay gelsin bende salonu bitrdim oturma odasinin perdesiji attim makinaya kizim acıkmış bi corba ısıttım bende corba içiyorum sonra ise devam aksama kolay menü bnm snrm kabak yemeği yapicam salata corba var zaten tamam
Kokay gelsin cnm

çarşıdan geliyorum kardeşimin düğünü için abiye bakmaya inmiştim. iki mağazada hamile misiniz diye sordular. hala kürtajdan kalma karnım duruyor ya canım çok sıkıldı hatta kabinin birinde ağladım tutamadım kendimi. kadın da ne oldu diye sordu dedim böyleyken böyle. kadın hamile misiniz dediğine bin pişman oldu

Canımm canını sıkma sen kilo verdikçe göbeğinde gider hiç üzülme

Düğününüzse hayırlı olsun bu yaz benimde kardeşimin düğünü var

Ben kara kara düşünürken ne yapayım diye diyete türlü yapayım dedim 4 mantar 2 patates 3 biber 1 patlıcan 4 tane yağları temizlenmiş but 2 domates 1 soğan 1.5 ymk kş zeytinyağ ile türlü yaptım bence diyete uygun oldu bilemiyorum

ayy su magaza gorevlileri de bazen cok patavatsız oluyor yeminle onlara ne ki bosver kuzum henuz cok yeni elbette gidecektr o göbek normal yapin göbekli değilse
Tebrikler cnm guzel eksi

Sormayın ya annemler de ev baklavası yapalım bu sene diye tutturdu hazır olanı sevmem yemem ama ev olana dayanamıyorum
Kizzz yok baklavaa sen her gördüğünü isticekmisin boylee
Arkadaşlar türlü yapıyım diyorum tavuklu içine küçük boy patates koysam ekmek yerine olur değil mi?
Olur canim
Ay kiyamam yaaaa bizim balkonda kus dolu olur sabahlarii

Hedeflere ulaşınca, North River baharim bir organize etsede Ankara buluşması yapsak ne güzel olur
Bizim basimiz kel dimi
Kolay gelsin bacım,dişin nasıl oldu
Sagol dilegim antibiyotikle agri kesiciler iyi geldi cok şükür
Kubracim sıkma canını yaa bi süre sonra gececek biliyosun

Valla istiyorum ama yemiyorum önemli olan yememek

Canim zaten ramazan bitti surda bi hafta kaldi cikma izne bence

Kızlar selamlar
Yerde miyim gökte myiim İnan’ın bilmiyorum artık
Sizi çok boşladım farkındayım ama evin dağınıklığı pisliği acayip gözüme batıyor bir an önce yapayım diye yemeye bile fırsat bulamıyorum
Hatta şu an yazarken farkettim ben bugün WC’ye bile gitmedim
@mefkurem başta sen olmak üzere bütün takım bi hafta daha idare ediverin beni nolur
Bildirimimi aksatmam ama aktif olamıyorum
Menü de yazamıyorum yazmamın da pek bi anlamı yok zira pek bişe yediğim yok

Canımm canını sıkma sen kilo verdikçe göbeğinde gider hiç üzülme

Düğününüzse hayırlı olsun bu yaz benimde kardeşimin düğünü var
inşallah canım gider. 40 gün oldu daha giden bişey yok.
sizin de hayırlı olsn canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…