Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizzz sana demedimmi ben emziriyosun dikkat et diye yaa allah korusun sütüne bisi olacak ya

Kolay gleisn cnm bu ara biraz durgun herkes aktif degil bayram hazirliklari var snrm zaten

Tebrikler cnm guzel eksi

Teşekkür ederim canım

Canim zaten ramazan bitti surda bi hafta kaldi cikma izne bence

kuzum cikarsam diyeti sürecini bozarım diyede korkuyorum ama burayi boslamamda canımı sıkıyo bakalım artık

Canim seni çok iyi anlıyorum bende oyleyim gune gec basliyoyum sonra ev iş derken gün bitmiş oluyo esimde çok titiz evin sürekli temiz olması gerek sürekli evle uğraşıyorum
Bide ramazan olduğu için herşey altüst kaç gün sonra insallah düzene girer seniNDE düzenin orurur

inşallah canım gider. 40 gün oldu daha giden bişey yok.
sizin de hayırlı olsn canım :)

Gider sen merak etme
Ama mekik vs cekmeni tavsiye ederim

İnşallah canım ya bi de 2 çocukla çok zormuş taşınmak

Kizzz sana demedimmi ben emziriyosun dikkat et diye yaa allah korusun sütüne bisi olacak ya
Kuzum bana kalsa yine dikkat ederim de annem sağolsun gram anlamıyor ki halimden aklı fikri temizlikte bugün yemin ederim korkuma kahvaltı yapamadım
Bişe yapıyorum hemen oylanma oyalanma gel hemen bitir şu işi deyip durdu
Bir an önce bitsin de gidip gelip laf etmesin hala toplanmadınız mı diye

Bugün kalktım 2 de kahvaltı yaptım çünkü dışarı çıktım şimdiden 2 lt suyumu içtim meyve mi de şimdi yicem yemeği de ocağa koydum kalan tavukları haşladım suyuyla makarna yaptım harmanladım bi koşu aşağı gittim sokaktaki aşklarıma suyla yemek koydum geldim.. 100 tane ipi mide atladım akşamda yürüyüşümü falan yaparım günümü bitiririm. Lütfen sizde sokakta ki canları unutmayın sıcaklar geldi ve su bulamıyorlar

E sen de gel kuzum hep beraber Ankara'da buluşalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…