- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.381
Kizzz sana demedimmi ben emziriyosun dikkat et diye yaa allah korusun sütüne bisi olacak yaKızlar selamlar
Yerde miyim gökte myiim İnan’ın bilmiyorum artık
Sizi çok boşladım farkındayım ama evin dağınıklığı pisliği acayip gözüme batıyor bir an önce yapayım diye yemeye bile fırsat bulamıyorum
Hatta şu an yazarken farkettim ben bugün WC’ye bile gitmedim
@mefkurem başta sen olmak üzere bütün takım bi hafta daha idare ediverin beni nolur
Bildirimimi aksatmam ama aktif olamıyorum
Menü de yazamıyorum yazmamın da pek bi anlamı yok zira pek bişe yediğim yok
Kolay gleisn cnm bu ara biraz durgun herkes aktif degil bayram hazirliklari var snrm zatenKızlar selamlar
Sizi çok boşladım farkındayım ama evin dağınıklığı pisliği acayip gözüme batıyor bir an önce yapayım diye yemeye bile fırsat bulamıyorum
@mefkurem başta sen olmak üzere bütün takım bi hafta daha idare ediverin beni nolur
Tebrikler cnm guzel eksi
Canim zaten ramazan bitti surda bi hafta kaldi cikma izne bence
Kızlar selamlar
inşallah canım gider. 40 gün oldu daha giden bişey yok.
sizin de hayırlı olsn canım :)
Ay birde ben enerjik olabilsem suan atesle yatıyorum vallaaynen:)) canım profil resmin çok güzel olmuş çok enerjik
İnşallah canım ya bi de 2 çocukla çok zormuş taşınmakTeşekkür ederim canım
kuzum cikarsam diyeti sürecini bozarım diyede korkuyorum ama burayi boslamamda canımı sıkıyo bakalım artık
Canim seni çok iyi anlıyorum bende oyleyim gune gec basliyoyum sonra ev iş derken gün bitmiş oluyo esimde çok titiz evin sürekli temiz olması gerek sürekli evle uğraşıyorum
Bide ramazan olduğu için herşey altüst kaç gün sonra insallah düzene girer seniNDE düzenin orurur
Gider sen merak etme
Ama mekik vs cekmeni tavsiye ederim
Sağol tatlımmKolay gleisn cnm bu ara biraz durgun herkes aktif degil bayram hazirliklari var snrm zaten
Kuzum bana kalsa yine dikkat ederim de annem sağolsun gram anlamıyor ki halimden aklı fikri temizlikte bugün yemin ederim korkuma kahvaltı yapamadımKizzz sana demedimmi ben emziriyosun dikkat et diye yaa allah korusun sütüne bisi olacak ya
İnşallah canım ya bi de 2 çocukla çok zormuş taşınmak
Amin kuzum sağolasınaa senin tasinma iside vardı vardı demi
Allah kolaylık versin kuzum
Kaç yaşındasın canım ya...30 yıl diyince..Ben 30 yıl önce 60 kiloydum, içimde yeniden 60 olmaya dair bir umut kırıntısı var. Bence sen rahat 60 olursun canım.
Çok geçmiş olsunAy birde ben enerjik olabilsem suan atesle yatıyorum valla
Cuma 75.8
Bugün 75.8
Vallahi süper olurHedeflere ulaşınca,@nanekekik baharim bir organize etsede Ankara buluşması yapsak ne güzel olur
40 olmak üzereyim. Anasınıfından beri obezim. Ortaokulda diyet yapıp 62’den inmeye çalıştığımı hatırlıyorum. Demek ki en son ilkokulda yani 10 yaşında filan 60 kiloydumKaç yaşındasın canım ya...30 yıl diyince..
Evet var aslında kullanacaktım ama iki arkadaş daha geldi biraz yürüdükParkta spor aletleri varsa değerlendirebilirsin canım
E sen de gel kuzum hep beraber Ankara'da buluşalım benceKizzz yok baklavaa sen her gördüğünü isticekmisin boylee
Olur canim
Ay kiyamam yaaaa bizim balkonda kus dolu olur sabahlarii
Bizim basimiz kel dimi
Sagol dilegim antibiyotikle agri kesiciler iyi geldi cok şükür
Kubracim sıkma canını yaabi süre sonra gececek biliyosun
Bende düşündüm aynı şeyi biraz önceVallahi süper olur
Aynen kaçtım ama dönüp buraya geldikten sonra kaçış yokKaç saklan nane gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?