Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet lütfen Cuma eksi olayım, yerimde saymak istemiyorum

Canımmm üzme kendini. Ben de üniversiteye giderken çok bol giyinirdim. Amcanın biri hamileyim diye yer verdiydi
Oluyor böyle şeyler hiç ağlamaya değer mi kuzum yazık gözyaşlarına

40 olmak üzereyim. Anasınıfından beri obezim. Ortaokulda diyet yapıp 62’den inmeye çalıştığımı hatırlıyorum. Demek ki en son ilkokulda yani 10 yaşında filan 60 kiloydum
Ben evlendikten sonra 23 yaşımda aniden 52 den 60 çıktım...sonra bu kademe kademe arttı....

Canımmm üzme kendini. Ben de üniversiteye giderken çok bol giyinirdim. Amcanın biri hamileyim diye yer verdiydi
Oluyor böyle şeyler hiç ağlamaya değer mi kuzum yazık gözyaşlarına
Ay hiç değer mi Allah aşkına ne dertler var hayatta.. Dert mi bu şimdi kıscan boğazı gitcek kilolar bidaha ağlama lütfen böyle saçma sebeplerden derdin bu olsun

Hosgeldin cnm cok fazlan yokmus hamilelikte 12 kg almissin cok iyi masallah :)
Bende hamileyim 33 haftada ve 11 kg aldim bile bakalim 16yi gecmeden bitirebilcekmiyim :) normal dogummu yaptin 6kg gitti dogumda demissin

Nilüfer de canım

Aa benim kv de nilufer de oturuyor :) bizde geliyoruz arada

Ben pek bilmiyorum tabi o tarafları sadece esentepe de doğum yapmıştım oraya geliyordum sadece

Kiz benim gorumcede nilufer esentepe hastanesinde dogum yapmisti :)

Bizde tarhana tavuk sote bulgur pilavi yeşillik var.

bosver canım cok takilma gider korse falan giyersin bir sure icine gerekirse

H.bulduk canım. Sende bebeğini sağlıcakla al inşallah kucağına. Gebelik sekerim vardi benim bildiğin diyetle alınmış kilo o yoksa 30 falan alırmışım. Normal diye gittim biraz fazla evde sanci çektim 9cm acilmayla gittim ama bebek asagi inmediği ve kalp atışları 80in altina inince acil sezeryana aldılar ölümden döndük bende de ates ve titreme vardı sagolsun cok sey bilen kv normal diye diye az daha öldürüyormuş bizi.
Besevlerde oturuyorum semt olarak canim bende

Bende orda yaptım çokta memnundum

Akşama diyete uygun yemek önerisi olan varmı şaşıyorum hergün ya
Aslinda tavuk, kiyma, et, bakliyat ve her sebze yemegi uygun cnm ama sadece tartiya yakin sislik yapcak sebzelere ve bakliyata dikkat ediyoruz bide pisince havuc diätte uygun olmuyor.

Yok cnm iyidi cok sukur bide koca bi marti bekliyodu resmen yemek icin kurtulur kurtulmaz pes pese uctular ya ne sinir oldum o martiya
Ayy kolay gelsin cnm bebisle zaman cabuk geciyodur :)

Aynen cnm sanada kolay gelsin baya yogunsun bayram temizligimi yapiyorsn :)
Oh menude iyimia hafif simdiden afiyet olsun

Guzel cnm bencede ama bu miktar senin icinmi sadece but deyince kocamanlardansa 4 cok ve patates minik degilse oda 2 fazla olmazmiki bilemedim :) onun disinda bencede uygum afiyet olsun

Ayy kolay gelsn cnm Allah kolaylik versin o tasinma ne zor oluyor bizde gecen sene tasinmistik en az 10-15 gun surmustu yerlesmem bide benim cok esyamda yok ve bebis de yoktu :)

Ay birde ben enerjik olabilsem suan atesle yatıyorum valla

Gecmis olsun cnm neden oyle olduki gittinmi doktora

Bizde tarhana tavuk sote bulgur pilavi yeşillik var.

Cok guzel menu afiyet olsun canim :)

Amin insallah canim.
Ben olcturmedim gebelik sekerini doktorum onermedi zaten ben herkeze hamurisi tatlidan uzak dur diyorm o yuzden sen ona dikkat et yeterli dedi. Ama iyiki baktirmissin cnm 12kg gayet iyi cnku 30 olsa napardin :)

Ay Allah korumus cnm, saglicakla almissin yavrunu kucagina onemli olan o aslinda normalmis sezeryanmis 2planda :)
Ben istanbuldaym cnm benim kv bursa niluferde bizde bazen geliyoruz ama tam bilmiyorm orlari besevler duymustm ama :) Bursa cok guzel ben seviyorum orayi ya

Aayy yok 1 tencere yemek benim için olurmu bütün eve yaptım yarım tabak kadar yiyorum şimdi

Sağol kuzum, sorma valla canım çıktı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…