Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler cnmmmm özellıkle son madde cok etkıleyıcı olmuş...

Git sporunu yap kcl yak gel.Salona yazıldıgından berı bı heyecan bı azım ıyı gelecek bu spor sana

Merhaba kızlaaar
2ye gelirken uyandım yeni bitirdim yemeğimi eee siz neler yapıyorsunuz bakalım?

Ohhhh ben ozledım bole uyumayı yaa dun saat 10 gıbı uyandım butun gun kafam kazan gıbıydı vucut alısınca hergun 7 ye uyuyamıyor.

Teşekkürler cnmmmm özellıkle son madde cok etkıleyıcı olmuş...
evet bazen ayda 10 kilo vermek gibi hedefler koyup husrana ugruyoruz yani sahsen ben eskiden oyleydim.. onemli olan buyuk resmi gorebilmek ama degil mi :) 10 kilo verdim 3 ayda sallana sallana 2 ileri 1 geri seklinde.. ama aslinda soyle dusunursem, 3 ayda 10 kilo demek 12 ayda 40 kilo demek. yani hedef kilom :) o yuzden moral bozmadan yavas yavas ilerlicem. boyle yazilari okumak da iyi geliyor hatirlatiyor yani ne yaptigimi ne icin yaptigimi ve de pes etmemem gerektigini

Merhaba kızlaaar
2ye gelirken uyandım yeni bitirdim yemeğimi eee siz neler yapıyorsunuz bakalım?

gunaydin canim sen benden de betermissin bu gec kalkma konusunda ben iyiyim cicilerimi giydim spor salonuna gitcem 1.5 saat sonra.. simdi de kk'de takiliyorum issiz olmak ne rahatlikmis ay yok ya calisiyor olmayi tercih ederdim kimi kandiriyorum ki..

bu yazıyı bende beğendim yılda 50 kg süpermiş ama aynı yazıda anlatıldığı gibi ben tartıya odaklıyım artıları görünce moralim bozuluyo yiyorum
bide kızlar haftada 3 yada 4 gün spor yapmam yeterli mi siz hergün mü yapıyosunuz çünkü eşimle anlaştım haftada 3 gün oğlumu o uyutacak uyutacak derken sadece yanına yatıp masal vs anlatıyoruz inanın bu bile erkeklere zor geliyo bende bu zaman zarfında sporumu yapıcam ama 30 dk kesmiyo 45 dk bisiklet 15 dk mekik vs 1 saate çıkarmayı düşünüyorum ne dersiniz
fulyacım sen 3 gün mü gideceksin hocanın tavsiyelerini bizede ilet
benimde yeşil çay falan almam lazım silkelenmem lazım spor tamam diğerlerini frenlemeliyim

cnm haftada 4 gun iyi cnm 1 1:30 arası normal verım alamazsın yoksa :)

nagiscigim ben haftada 6 gun gitmeyi planliyorum yeni ise baslayana kadar, onun da ne zaman olacagi belli degil.. yani en az 3-4 hafta var gibi gorunuyor. evde bos bos oturmaktansa hergun gitmeyi planliyorum, pazar haric. esim de benimle gelecek aksamlari gidecegiz, o tembellik eder gitmem derse ben oglenleri tek basima gidecegim. oyle yani plan bu..
ama sen bana bakma, haftada 3 iyi diyorlar. ben simdi bu "biggest loser" yarismasini izleye izleye cok gaza geldim tabiri caizse tabi onlar gunde 5 saat egzersiz yapiyorlar ben oyle olmam. ama zaten ayda 10-15 kilo vermeyi aklimin ucundan bile gecirmiyorum haftada 1 kilo hedefimi koydum ben de - ozellikle su yaziyi da okuduktan sonra hepten kararimi verdim-
30 dk kesmez tabi canim zaten asil yag yakimi 20 dakika sonra basliyormus leslie de oyle diyordu (annem de ) bence toplamda 1 saate cikarman cok iyi olur. ben de en az 1 saat yapicam. su elliptik olan bisikleti hep merak etmistim en cok o kalori yakiyormus, bugun gider gitmez onu denemeyi dusunuyorum.
ayrica bu hocayla konusup programimi yapayip zaten buraya yazicam hocanin tum dediklerini..

Ohhhh ben ozledım bole uyumayı yaa dun saat 10 gıbı uyandım butun gun kafam kazan gıbıydı vucut alısınca hergun 7 ye uyuyamıyor.

Ayyy valla evdeyken alıştım haftaya kursa başlıyorum azcık tadını çıkartıyım

gece film falan izledim müzik dinledim derken sabah ezanını dinledim... Anca uyudum zaten... Ayyyy git valla ben bu hafta fazla evde durmadım hep bi koşuşturmacaydı spora vaktim olmadı ama hep yürüdüm yani sabahta tartıda 100 gram gördüm eksi moralim bozuldu bugün ne olursa olsun 1 saat yapcam ya

cnm haftada 4 gun iyi cnm 1 1:30 arası normal verım alamazsın yoksa :)

tmm cnm hemen süreyi artırıyorum zaten 20 dk ancak alışıyo bünye son 10 dkda terlemeye başlıyorum :)

hımm anladım vakit = kg kaybı diyosun hazır evdeyken değerlendir tabi cnm ben eliptik bisikleti alırken okumuştum hergün yaparsan vucüt normal algılıyomuş yani spor gibi değilde günün bir parçası olarak onun için haftada 3-4 gün yapın diyo du ne kadar doğru bilmiyorum tabi ben haftada yarım kgyede razıyım ya keşke gitse öğlen mecburen ekmek arası yedik burda yemek bulmakta sıkıntı neyse bu son olsun akşama brokoli + karnıbahar haşlama var zeytin yağı ve yoğurt gezdirirm 1 dilimde ekmek yeter sen hocayla grş bizide yönlendir

selam kızlarrr
gece saatt 2 de yattım bugünde 11 de uyandım artık erken yatmalıyımkii
erken kalkıyım böyle rahatsız hissediyorum kendimi

dışarda işim vardı onları haletim geldim
şimdi bi şehriye çorba yapıyorum kendime

sabah kahvaltıda atıştırdım sadece

oohhhh bitki çayımıda yaptım bıde yanında bu sarkı Sertab Erener - Söz Bitti - Unutursun - Dailymotion videosu Kafamı dınlıyorum :) Bendende sıze gelsın bakalım Bu moddayım aynen :126:

ohh sefan olsun güzel şarkıdır severim bende

gün sana ,fulyaya ve büşraya güzel yatın anasını satımm bunlar iyi günleriniz büşra kursa fulyayla sende işe sefaya son bu arada edoş hazır boşken spora gitsene sende
sabahtan hiçbişeyim yoktu şuan bütün bademciklerim boğazımı dolduruyo sanki kulaklarımdan ateş çıkıyo kafam kazan gibi inş hasta olmam yanımda hap falanda yok

oohhhh bitki çayımıda yaptım bıde yanında bu sarkı Sertab Erener - Söz Bitti - Unutursun - Dailymotion videosu Kafamı dınlıyorum :) Bendende sıze gelsın bakalım Bu moddayım aynen :126:
Teşekkür ederim dinleyeyim sen neden o moddasın mursh?

Güzel bi gün karlı soğuk uykulu Eldiven alcam birazdan akşama kartopu savaşı yapcaz baya bi eğlencem galiba ist.da en son 3 yıl önce yapmıştım bunu

Cnm bu moddayım aynen sımle dekı gıbı laptop bıtkı cayı :126: ohhhh kartopumu savasımııı Uhhuhuuhuh benım ıcınde 1 2 at olurmu?Belkı 15 yıl kesın olmustur sole bı kar gormeyelı.Gecen yıl cok az yagmıstı ama 10 dk felan :)

süpersiniz yaa..yazdıklarınızı okuyunca kendimi iyi hissediyorum motive oluyorum bende bakam bu hafta su kayısı ve spor üçlüsünü bırakmıycam ama spor 3 gün yapmayı planlıyorum....haftada 1 kilo versem iyidir bana..duraklama dönemi nasıl oluyor kızlar ben hiç ilerleyemediğim için duraklama dönemi nedir anlamadım kilo verilmiyormu yani çok sinir bozucu ole olunca ne yapmak lazım...

ahh ahhh walla çok alıştım eve :)
ama ev işleri zor geliyo sadece.. 20 gün sonra zabıt katipliği sınavına gircem klavye çalışmam lazım bol bol :))

spor en önemlisi sıkılaşmak için ahh birde bogazlarımızı tutarsak tamamdır
ben regl olacam oyüzden tatlı çekiyo canım çok fenaaa

Bunun ıcın burdayız zaten cnm motıve olmak ve motıve etmek.Cnm sımdı duraklama soyle oluyor kı bende oldu bı 9 kılo verdıkten sonra kılo veremedım uzun sure versemde hemen gerı aldım yada 2 haftada bı kılo vermeye basladım.Onun sebebıde su.Vucut bı sure sonra korkuyor ve dırenıyor.Benı ac bırakacak dıyıp yedıgın butun karbonhıdrat vew yagları depoluyor kı sen onu ac bırakınca depoladıklarından kullanabılsın.Böylelıkle senın yedıgın ufacık bı cıkolata bıle sana kılo olarak gerı donuyor.bu bı asaması bıde soyle bısey varkı vucudun alısıyor artık aynı tempoya ve ona normal gelıyor yedıklerınde yaptıgın sporda bu duraklama donemıne gectıgınde rısk alıcaksın ve 2 hafta normal besleneceksın(Normalden kastım fast food hamur ısı deıltabı)Normal evde olanlardan yıyeceksın sonra vucut kendını toplıycak endısesı gecıcek hoopp bı tokat daha bı 5 kılo daha gıder boylelıkle...Bıde ılk baslarda gıden genelde cogu zaman su oluyor.Bende sey oldu mesela sanırım ben uzun sure 78 kıloda yasadım ve beyın onu dıeal kılo olarak kaydedıyor.O kıloya ındıgınde elınden ne gelıyosa yapıyor kılo vermemk ıcın bole zmanlarda veremıyorum dıyıp hhoopp gene eskı duzene gecersen benım gıbı gerı gerı gıdersın...Dilimin döndugunce anlattım ıns sacmalamamısımdır

psikolojik yemeleri nasıl durdurabilirim :26::26::26::26::26::26::26:

Cnmm yesıl cayının ıcıne kabuk tarcın koy acayıp ıstah kesıyor 2 bardak yuvarla ve olabıldıgınce dusunmemeye calıs baska bıseye ver kendını.Ben oyle yaptım sahsen

Bıze yaz bol bol hem bosuna yazmamıs olursun hemde pratık yapmıs olursun sn kac kelıme yazmak gerekıyor kı

Spor aslında dıyetın her asamasında onemlı eddacım o sıkılasmak bahanesı bızım gıbı tembellerın uydurması :)

psikolojik yemeleri nasıl durdurabilirim :26::26::26::26::26::26::26:

ahh bir bilsek sorun morun kalmıcak

hayırlısı olsun inş cnm
kızlar topikleri gezerken 5 günde 5 kg diyetini gördüm
ilk gün sabahtan akşama sınırsız patates haşlama
2. gün meyve (muz hariç )
3 . gün sebze
4.et
5.gün yumurta,yoğurt yada peynir
2 gün tatil
özelliğide sabah kahvaltıda ne yersen akşama kadar aynen devam demekki 1 çeşit değil tabak çeşit çeşit olacak linkte vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz-f567/
inş olmuştur bakın bakalım denesem mi acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…