- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.441
Aynen canım neyseki saglikliyiz kazasiz belasız atlattık. Bende seviyorum Bursa'yi ama artık burasıda çok kalabalık o yüzden baya boğuyor şimdilik beni 3-4yıl önce cok daha iyidi. Bayramda burda değilim ama gelirsen baska zaman tanismak isterim.Amin insallah canim.
Ben olcturmedim gebelik sekerini doktorum onermedi zaten ben herkeze hamurisi tatlidan uzak dur diyorm o yuzden sen ona dikkat et yeterli dedi. Ama iyiki baktirmissin cnm 12kg gayet iyi cnku 30 olsa napardin :)
Ay Allah korumus cnm, saglicakla almissin yavrunu kucagina onemli olan o aslinda normalmis sezeryanmis 2planda :)
Ben istanbuldaym cnm benim kv bursa niluferde bizde bazen geliyoruz ama tam bilmiyorm orlari besevler duymustm ama :) Bursa cok guzel ben seviyorum orayi ya
Çok teşekkür ederim ablacım anlayışın içineksi olman guzel cnm sma haftasonun karbonlu olmasa daha iyi olacakmis demekki
guzelim zaten 3 cocuk var
Onlar buyudukce sorumluluklarida dertleride buyuyecek
Evde bi sürü cocuk adami iyice kacirmasin
Allah olanlara saglik versin
bosver sen birazda kendini düşün derim cnm
o zaman bidaha yediklerine dikkat edecen cnm
eksi guzel ama daha fazla bekliyordum senden :)
biraz daha dikkat etmeye calis cnm
Bu arti cuma guzel bi eksi gelmicek demek degildir
hosgeldin cnm sana nasil hitab edelim
Ben zuhal
Kilon fazla degilmis duzenli gelir kuralkara uyarsan kisa surede hedefe ulasirsin ins.
yarin ac karna tartil bari cnm ne var ne yok gorelim
oyyy neyseki kurtarmisiniz cnm
Yeni cicin hayirli olsun
Ben daha yemek dusunmedim donermi alsam diyorum
aman bosver kuzum
Bazen toplum olarak patavatsiz oluyoruz
Daha dusuklerin yeni oldugu icin normal bi durum
Sen saglikla kilonu vermeye odaklan
guzel eksi cnm
Listeden cikmak pek hayir getirmiyor
Sen bilirsin
Kesin kararini haber ver cuma
cok kolay gelsin cnm tahmin edebiliyorum durumunu
Senden sadece arti olmamani istiyorum paylasimdan bu hafta muafsin
ne oldu cnm hayirdir hastami oldun
senin icin cok guzel bencedemekki guzel eksi gelecek bu hafta
Ay bazı ogretmenler çığrından çıkmış durumda kendini cocukla kıyaslamak nasıl birşey ya. Ay ben hızımı alamayıp ogretmenede soylenirdim herhalde.Benim yigenim 11 yaşında tahmini o kilolarda geçen resim öğretmeni senin kilon kaç diye sormuş yavrumda bilmiyorum demiş karaktersiz ısrar etmiş illa söyle diye hatta sen benden bile kilolusun demiş yavrum eve gelip ağlamış rezil etti beni diye
Kardeşim dururmu okula gidip müdürle konusmus öğretmenin azına tukurecekmiste müdür sakinlestirmis
Ah kuzumun ömrü billah unutamiyacagu kötü bir anısı oldubu kilolar her yaşta başa bela
h. Bulduk Gamze canım ismim evet fazla değil ama cok orantısız sadece göbek ve popo var desem yanlis olmaz herhalde.eksi olman guzel cnm sma haftasonun karbonlu olmasa daha iyi olacakmis demekki
Ben zuhal
Kilon fazla degilmis duzenli gelir kuralkara uyarsan kisa surede hedefe ulasirsin ins.
Yeni cicin hayirli olsun
aman bosver kuzum
guzel eksi cnm
Sen bilirsin
Bende cumartesi regli oldum bugün +400 deyim deli gibi yemek yemek istiyorum özellikle aburcubur umarim açlik tokluk farkidir kilo almamışımdırSelamlar kilo bildirimim gelsin
Cuma:68.40
Pazartesi:69.00
Fark:+600
(Listede ve deneme süresinde olöayıp free takldgm için iftara yakın bi saati nekledimbildirim için:)
Reglim 4 gün gecikti test yaptm hamile de değilim ama karnım öle şişki..günüm fe kolay kolay sasmazdı ve umarım buda geçici regl şişkinliğidir
Ödem olabilir seninkiSelamlar kilo bildirimim gelsin
Cuma:68.40
Pazartesi:69.00
Fark:+600
(Listede ve deneme süresinde olöayıp free takldgm için iftara yakın bi saati nekledimbildirim için:)
Reglim 4 gün gecikti test yaptm hamile de değilim ama karnım öle şişki..günüm fe kolay kolay sasmazdı ve umarım buda geçici regl şişkinliğidir
Geçen gün benimde başıma geldi canım eşimle avam gezerken arkadaşı sordu yenge üçüncü mü geliyor diyeçarşıdan geliyorum kardeşimin düğünü için abiye bakmaya inmiştim. iki mağazada hamile misiniz diye sordular. hala kürtajdan kalma karnım duruyor ya canım çok sıkıldı hatta kabinin birinde ağladım tutamadım kendimi. kadın da ne oldu diye sordu dedim böyleyken böyle. kadın hamile misiniz dediğine bin pişman oldu
Yürüyüşte güzelEvet var aslında kullanacaktım ama iki arkadaş daha geldi biraz yürüdük
Dün gün boyu ödem çayı içtim bugün artı gelemeyeyim diye...senin icin cok guzel bencedemekki guzel eksi gelecek bu hafta
Bende yıllar evvel taşındığımda 1 haftada 4 kilo vermiştim canım...tabi o zaman 68 kilo idim, 64 e düşmüştüm...Çok teşekkür ederim ablacım anlayışın için
Yok yok merak etme Aksine efsane bi eksiyle gelebilirim sporun alasını yapıyorum günlerdir
Çok geçmiş olsun. Direncin düşük demek ki stresleri bir kenara bırakman lazım güzelim. Toparla kendini. Kilon çok süper şu anda. Nerelerden geldin bu kiloya, arada çocuk doğurdun. Hayranım sana valla. Biraz daha versen çok mutlu olacaksın, eminim.Ay birde ben enerjik olabilsem suan atesle yatıyorum valla
75’e kadar ne güzel inmişsin, 60’da çok rahat olurBen evlendikten sonra 23 yaşımda aniden 52 den 60 çıktım...sonra bu kademe kademe arttı....
Umarım dikkat edebilirimeksi olman guzel cnm sma haftasonun karbonlu olmasa daha iyi olacakmis demekki
Ben zuhal
Yeni cicin hayirli olsun
aman bosver kuzum
guzel eksi cnm
Sen bilirsin
İnanamıyorum ya nasıl bir insan bu kadar kötü bu kadar kalpsiz olabilir. Rezil bir de öğretmen olmuş. Allahım çoluk çocuğumuzu iyilerle karşılaştır, merhametsiz insanlardan koru.Benim yigenim 11 yaşında tahmini o kilolarda geçen resim öğretmeni senin kilon kaç diye sormuş yavrumda bilmiyorum demiş karaktersiz ısrar etmiş illa söyle diye hatta sen benden bile kilolusun demiş yavrum eve gelip ağlamış rezil etti beni diye
Kardeşim dururmu okula gidip müdürle konusmus öğretmenin azına tukurecekmiste müdür sakinlestirmis
Ah kuzumun ömrü billah unutamiyacagu kötü bir anısı oldubu kilolar her yaşta başa bela
Ben seni Şubat annelerinden hatırlıyorum canim:)) Emziriyor musun yada ekstra mama veriyor musun? Bu yediklerini diyetisyen falan mi verdi yoksa kafana gore mi ayarlama yapıyorsunSABAH (12:40)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
ÖĞLEN (14:50)
1 kase çorba
ARA (16:45)
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM (19:50)
2 haşlanmış baget
1 tb ekmek
1 kaşık pilav
Su 2 litre 3 olur
Hoşgeldin Gamze. Allah bağışlasın bebeğini çok minikmişAdı:Yslysl
Yaşı:27
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1tane 3 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek: Mühendis
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:63.3
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :hamilelikte+emzirmede
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Herkese Merhaba, 27 yaşında çiçeği burnunda anneyim. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor. Bursa'da yaşıyorum. Hamilelikte toplamda 12 kg aldım 6sı dogumda gitti. Emzirirken üstüne 1.5 kg aldım. Hic bir kıyafetim üstüme olmuyor ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum. O yüzden aranıza katılmak istiyorum burda destekle daha güzel motive ve kilo verme gerceklesecegine inanıyorum.
Güzel bence. Akşam biraz daha erken yiyebilirsen daha iyi olur bence.Bugün yediklerimi yazayim bende;
Sabah 10.30
1 yumurta
1domates1 salatalık
Bir tutam dereotu
Biraz peynir5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Bir tatli kaşığı bal
13.00 da
1 türk kahvesi+ 5 adet hurma
16.00'da
1 kase yogurt
5 adet kuru erik
1d tb ekmek
20.30'da
Yarım kase tarhana çorbası
3 kasik bulgur pilavı
4 kaşık sote
Bol yeşillik
Sabahtan 2.5 lt su içtim zaten sabaha kadar 4e tamamlanıyor zaten
Sadece emziriyorum canım mama kullanmadım hiç. Yediklerimi kafama gore ayarladim. Sekerli seyler cok yiyordum. Akşam da dökülmesin diye dolu dolu yerdim. Mide de büyüdü galiba. Şimdi azalttım şekeri ve ekmeğiBen seni Şubat annelerinden hatırlıyorum canim:)) Emziriyor musun yada ekstra mama veriyor musun? Bu yediklerini diyetisyen falan mi verdi yoksa kafana gore mi ayarlama yapıyorsun
Rakibem nerelerdesinAhSen_2504 ....
Canım ne izne ayrılması Allah aşkına ya...şurda bir hafta kaldı, 1 hafta sonra hepimizin uyku ve yeme düzeni yeniden düzelecek....hem çıkınca iyi mi olacak...burada takımdakilerin ve kaptanın baskısının yaptırım gücü gerçekten mükemmel... istediğin hedef kilona ulaşana kadar izne ayrılmamanı tavsiye ediyorum....
Hem neden bizi ihmal ediyorsun bakalım....belkide benim rakibemin motivasyonuna ihtiyacım var...çok yoğun yada yorgun olabilirsin, ama bir fincan kahve içerken bi çay içerken oturuyorsundur, o zaman gel buraya....
Eğer onada vaktim yok diyorsan daha marjinal bir önerim var...
Cuma’dan bu yana sabitsin diye moralini bozma canım. Ödem falan olabilir. Bunca başarısız diyet yılları bana moral bozmanın, kendini psikolojik olarak tüketmenin kilo vermenin önündeki en büyük engel olduğunu öğretti.Kızlar bnim kilo bildirimim
Cuma :69.5
Pazartesi 69.5
Malesef değişmemiş adetime Bi hafta var ve canım deli gibi tatlı istıyor ki tutuyorum kendimi ama yinede vermemişim canım sıkıldı. Çorba tek içiyorum iki gündür nıyetliyimde hemen şişiyorum anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?