- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.461
Bende yapmadim cnmUmarım dikkat edebilirimSahur da yapamadım ya çok fenayım. İçimden bir ses bu akşam menü yazma, kop git diyor ( başladım yine umarım yemem, inşallah kendimi tutarım demeye
Valla kuzum anlamadım ki inş ödemdir... Bnde mi ödem çayları hazırlasamCuma’dan bu yana sabitsin diye moralini bozma canım. Ödem falan olabilir. Bunca başarısız diyet yılları bana moral bozmanın, kendini psikolojik olarak tüketmenin kilo vermenin önündeki en büyük engel olduğunu öğretti.
Kuzum maalesed tek başımıza bu işi goturemiyoruz biz birbirimize destek verirsek yapabiliyoruz. Niranda yazmis surda bi hafta kaldi ramazanin bitmesine hadi 3 4 gunde bayram desek 10 güne toparlicaz diyetini bozma bunun icin kuzumTeşekkür ederim canım
kuzum cikarsam diyeti sürecini bozarım diyede korkuyorum ama burayi boslamamda canımı sıkıyo bakalım artık
Canim seni çok iyi anlıyorum bende oyleyim gune gec basliyoyum sonra ev iş derken gün bitmiş oluyo esimde çok titiz evin sürekli temiz olması gerek sürekli evle uğraşıyorum
Bide ramazan olduğu için herşey altüst kaç gün sonra insallah düzene girer seniNDE düzenin orurur
Gider sen merak etme
Ama mekik vs cekmeni tavsiye ederim
Mervecim neyin var canimAy birde ben enerjik olabilsem suan atesle yatıyorum valla
Ayy birak ne derse desin yaa evin isi ne senden nede bebeginden önemli degil. Gercekten kuzum cok istiyorsa gelip bakmasin eve boylelikle lafta edemezKuzum bana kalsa yine dikkat ederim de annem sağolsun gram anlamıyor ki halimden aklı fikri temizlikte bugün yemin ederim korkuma kahvaltı yapamadım
Bişe yapıyorum hemen oylanma oyalanma gel hemen bitir şu işi deyip durdu
Bir an önce bitsin de gidip gelip laf etmesin hala toplanmadınız mı diye
Yaaaa sokaktaki aşk dedin kalbimden vurdun suan beniiiiBugün kalktım 2 de kahvaltı yaptım çünkü dışarı çıktım şimdiden 2 lt suyumu içtim meyve mi de şimdi yicem yemeği de ocağa koydum kalan tavukları haşladım suyuyla makarna yaptım harmanladım bi koşu aşağı gittim sokaktaki aşklarıma suyla yemek koydum geldim.. 100 tane ipi mide atladım akşamda yürüyüşümü falan yaparım günümü bitiririm. Lütfen sizde sokakta ki canları unutmayın sıcaklar geldi ve su bulamıyorlar
Tam niran arti gelmediyse bomba eksi gelir cumaya dicektimki odem çayını gördüm ama genede bu hafta daha fazla eksi gelirsin diye düşünüyorum kuzumCuma 75.8
Bugün 75.8
Kiz ankara cok uzak bana yaa ankaradayim benE sen de gel kuzum hep beraber Ankara'da buluşalım bence
Nasil gecti ilk gunun kuzum hayırlı olsunMerhaba kızlar bugün başladım işe ordanda spora çok yorucu oldu benim için bu arada kilom sabit çıktı ama kendimi daha hafif hissediyorum neden acaba
Yavas yavas geliyor bildirimler ablaSlmmm kizlar
Az kisi bildirim yapmis digerleri nerde
Afiyet olsun beybiÖğlen 2 = soğanlı peynirli 1 yumurtadan omlet 2 ymk kşğ süt var içinde 1 çay kaşığı zeytinyağ.
Ve 1 tb ekmek
Kayısı çayı
Öğlen 4 tü sanırım 1 erik..
Akşam 6 yarım tabak kadar türlü nasıl yaptığımı yazmıştım..
3 ymk kşğ yoğurt
2lt detoks suyu içildi
Sporu da akşam toplu paylaşırım
Pazartesi icin cok guzel canimMerhabalar hanımlar
Kontrol tartısı
Cuma : 60.1
Pazartesi : 59.9
Fark: -200
Cok sevindim tatlim senin adinaaGüzeldi bazi sıkıntilarım vardı anlatmıştım hiç öyle olmadı çocuklar sadece hocam ne guzel dersi kaynatiyoduk falan dediler
Soyle lafını bilmeyen insanlara deliriyorum ya. Bu ne hadsizlik terbiyesizlik daha kucucuk cocuk o ya kalbini kirmaya degermi senin yerlerde sürünen egonu şişirmekBenim yigenim 11 yaşında tahmini o kilolarda geçen resim öğretmeni senin kilon kaç diye sormuş yavrumda bilmiyorum demiş karaktersiz ısrar etmiş illa söyle diye hatta sen benden bile kilolusun demiş yavrum eve gelip ağlamış rezil etti beni diye
Kardeşim dururmu okula gidip müdürle konusmus öğretmenin azına tukurecekmiste müdür sakinlestirmis
Ah kuzumun ömrü billah unutamiyacagu kötü bir anısı oldubu kilolar her yaşta başa bela
Baya artidasin canim kacamak olmazsa toparlarsinSelamlar kilo bildirimim gelsin
Cuma:68.40
Pazartesi:69.00
Fark:+600
(Listede ve deneme süresinde olöayıp free takldgm için iftara yakın bi saati nekledimbildirim için:)
Reglim 4 gün gecikti test yaptm hamile de değilim ama karnım öle şişki..günüm fe kolay kolay sasmazdı ve umarım buda geçici regl şişkinliğidir
Afiyet olsun canim corba ne corbasi bide pilav yeme kuzuSABAH (12:40)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
ÖĞLEN (14:50)
1 kase çorba
ARA (16:45)
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM (19:50)
2 haşlanmış baget
1 tb ekmek
1 kaşık pilav
Su 2 litre 3 olur
Niye boyle olduki tatlimKızlar bnim kilo bildirimim
Cuma :69.5
Pazartesi 69.5
Malesef değişmemiş adetime Bi hafta var ve canım deli gibi tatlı istıyor ki tutuyorum kendimi ama yinede vermemişim canım sıkıldı. Çorba tek içiyorum iki gündür nıyetliyimde hemen şişiyorum anlamadım gitti
Afiyet olsun canim menu iyiBugün yediklerimi yazayim bende;
Sabah 10.30
1 yumurta
1domates1 salatalık
Bir tutam dereotu
Biraz peynir5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Bir tatli kaşığı bal
13.00 da
1 türk kahvesi+ 5 adet hurma
16.00'da
1 kase yogurt
5 adet kuru erik
1d tb ekmek
20.30'da
Yarım kase tarhana çorbası
3 kasik bulgur pilavı
4 kaşık sote
Bol yeşillik
Sabahtan 2.5 lt su içtim zaten sabaha kadar 4e tamamlanıyor zaten
Abla niye arti ciktinki yaIyi aksamlar disardaydim yeni geldim
Sahur yapmamistim baya aciktim
Aksama sade döner aldim yanina salata yapicam bide ayran
Kilo bildirimi
Cuma 95.4
Bugun 95.6
Fark +200
Aksam gec vakit gelirim
Pilavi 2 tabak yine yerdim 1 kasik yedim bir yerim şişmesinKuzum maalesed tek başımıza bu işi goturemiyoruz biz birbirimize destek verirsek yapabiliyoruz. Niranda yazmis surda bi hafta kaldi ramazanin bitmesine hadi 3 4 gunde bayram desek 10 güne toparlicaz diyetini bozma bunun icin kuzum
Mervecim neyin var canim
Ayy birak ne derse desin yaa evin isi ne senden nede bebeginden önemli degil. Gercekten kuzum cok istiyorsa gelip bakmasin eve boylelikle lafta edemez
Yaaaa sokaktaki aşk dedin kalbimden vurdun suan beniiii
Tam niran arti gelmediyse bomba eksi gelir cumaya dicektimki odem çayını gördüm ama genede bu hafta daha fazla eksi gelirsin diye düşünüyorum kuzum
Kiz ankara cok uzak bana yaa ankaradayim ben
Nasil gecti ilk gunun kuzum hayırlı olsun
Yavas yavas geliyor bildirimler abla
Bende yapicam simdi
Afiyet olsun beybi
Pazartesi icin cok guzel canim
Cok sevindim tatlim senin adinaa
Soyle lafını bilmeyen insanlara deliriyorum ya. Bu ne hadsizlik terbiyesizlik daha kucucuk cocuk o ya kalbini kirmaya degermi senin yerlerde sürünen egonu şişirmek
Baya artidasin canim kacamak olmazsa toparlarsin
Afiyet olsun canim corba ne corbasi bide pilav yeme kuzu
Niye boyle olduki tatlim
Afiyet olsun canim menu iyi
Abla niye arti ciktinki ya
Aynen canım neyseki saglikliyiz kazasiz belasız atlattık. Bende seviyorum Bursa'yi ama artık burasıda çok kalabalık o yüzden baya boğuyor şimdilik beni 3-4yıl önce cok daha iyidi. Bayramda burda değilim ama gelirsen baska zaman tanismak isterim.
Bende yukleme yapmadim ama ona ragmen her olcumumuz yuksek çıktı 250leri gördüm sekersiz hamurisisz vs.
Teşekkür ederim. Hamilelik boyunca hic birsey yiyemedigimden bir süre sürekli tatli hanur isi vs. Yedim baya. suan Ramazan diye o saatte yiyorum 1 hafta sonra o saat 6ya çekilecek.Hoşgeldin Gamze. Allah bağışlasın bebeğini çok minikmişHemen dikkat etmeye başlaman iyi olmuş hem şeker açısından hem de emzirme döneminde boşuna kilo almaman için. Ben Edibe, müzmin obez
Güzel bence. Akşam biraz daha erken yiyebilirsen daha iyi olur bence.
İhmal etme kuzum gebesin sen. Karın ağrılarını ne olur ne olmaz kontrol ettirKizlar 3 gundur acayip bi kas agrisi var mide taraflarimda, ama mideyle alakali degil bolge olarak oraya yakin. Eskidende yasamistm bunu kilo verme donemimde hatta hastaneye gitmisdm birsuru test yaptirmisdim en sonunda kas agrisi olabillir demisti doktor kas gevsetici krem almistm o donem ole gecmisti nerdeyse 1 senedir bisi yoktu smdi gene basladi otururken hic bisi yok ayaktayken bi basliyor yemek bile yapamiyorm arada kackere oturuyorm agri sizi gibi bisi cok garipkas gevseticide ise yaramiyor bu sefer gecmesse doktora gidicem ama caresi olmazsa cok kotu ya butun hayatimi etkiliyor
Teşekkür ederim hayvan delisiyim ben.. İnsanlardan daha dostlar diye düşünüyorumKuzum maalesed tek başımıza bu işi goturemiyoruz biz birbirimize destek verirsek yapabiliyoruz. Niranda yazmis surda bi hafta kaldi ramazanin bitmesine hadi 3 4 gunde bayram desek 10 güne toparlicaz diyetini bozma bunun icin kuzum
Mervecim neyin var canim
Ayy birak ne derse desin yaa evin isi ne senden nede bebeginden önemli degil. Gercekten kuzum cok istiyorsa gelip bakmasin eve boylelikle lafta edemez
Yaaaa sokaktaki aşk dedin kalbimden vurdun suan beniiii
Tam niran arti gelmediyse bomba eksi gelir cumaya dicektimki odem çayını gördüm ama genede bu hafta daha fazla eksi gelirsin diye düşünüyorum kuzum
Kiz ankara cok uzak bana yaa ankaradayim ben
Nasil gecti ilk gunun kuzum hayırlı olsun
Yavas yavas geliyor bildirimler abla
Bende yapicam simdi
Afiyet olsun beybi
Pazartesi icin cok guzel canim
Cok sevindim tatlim senin adinaa
Soyle lafını bilmeyen insanlara deliriyorum ya. Bu ne hadsizlik terbiyesizlik daha kucucuk cocuk o ya kalbini kirmaya degermi senin yerlerde sürünen egonu şişirmek
Baya artidasin canim kacamak olmazsa toparlarsin
Afiyet olsun canim corba ne corbasi bide pilav yeme kuzu
Niye boyle olduki tatlim
Afiyet olsun canim menu iyi
Abla niye arti ciktinki ya
Kuzum bebek büyüdüğü icin baskı yapiyordur ondan agri cekiyor olabilirsin doktoruna bi danış genedw sen aklinda kalmasinKizlar 3 gundur acayip bi kas agrisi var mide taraflarimda, ama mideyle alakali degil bolge olarak oraya yakin. Eskidende yasamistm bunu kilo verme donemimde hatta hastaneye gitmisdm birsuru test yaptirmisdim en sonunda kas agrisi olabillir demisti doktor kas gevsetici krem almistm o donem ole gecmisti nerdeyse 1 senedir bisi yoktu smdi gene basladi otururken hic bisi yok ayaktayken bi basliyor yemek bile yapamiyorm arada kackere oturuyorm agri sizi gibi bisi cok garipkas gevseticide ise yaramiyor bu sefer gecmesse doktora gidicem ama caresi olmazsa cok kotu ya butun hayatimi etkiliyor
Kizzz oyle dersek ohooo ben bi oturusta 4 simit yiyebiliyorumPilavi 2 tabak yine yerdim 1 kasik yedim bir yerim şişmesinyoğurt çorbası içtim
Tamam kuzum sen gene gelmeye calis ama fazla boslama burayiSelam kızlar
Nolur kusura bakmayın uğrayamıyorum . Bu hafta beni mazur görün. Her şartta gelirdim biliyorsunuz. Kaç güne misafirlerim giderler. Eski aktif ben geri döner inşallah.
Bugünün pazartesi olduğunu da unutmuşum tartılmadımda
Pilav ve ekmek yanyana olmamalıSABAH (12:40)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
ÖĞLEN (14:50)
1 kase çorba
ARA (16:45)
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM (19:50)
2 haşlanmış baget
1 tb ekmek
1 kaşık pilav
Su 2 litre 3 olur
Afiyet olsun =)Bugün yediklerimi yazayim bende;
Sabah 10.30
1 yumurta
1domates1 salatalık
Bir tutam dereotu
Biraz peynir5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Bir tatli kaşığı bal
13.00 da
1 türk kahvesi+ 5 adet hurma
16.00'da
1 kase yogurt
5 adet kuru erik
1d tb ekmek
20.30'da
Yarım kase tarhana çorbası
3 kasik bulgur pilavı
4 kaşık sote
Bol yeşillik
Sabahtan 2.5 lt su içtim zaten sabaha kadar 4e tamamlanıyor zaten
Kuzum bebek büyüdüğü icin baskı yapiyordur ondan agri cekiyor olabilirsin doktoruna bi danış genedw sen aklinda kalmasin
Kizzz oyle dersek ohooo ben bi oturusta 4 simit yiyebiliyorumama simdi tadimlik bi iki lokma
Tadımlık aldım ben depilav kolay tutturamayan ben maaşallah çok güzel yapmaya başladım
Tamam kuzum sen gene gelmeye calis ama fazla boslama burayi
Görümcelerim bende canım başımı kaşıyacak zamanım olmuyorHadi ben listeden çıktım sayfaları kaçırdım.. sen nerelerdesin hatuncum, göremiyorum seni
Yine vereceksin balım üzülme senBende yıllar evvel taşındığımda 1 haftada 4 kilo vermiştim canım...tabi o zaman 68 kilo idim, 64 e düşmüştüm...
Aynen tadımlık alayım dedim :)) normalde çok sever abartı yerdim. Azalıyorum yavaştanPilav ve ekmek yanyana olmamalı
sut durumun nasil peki baya az gibi geldi bana benim yediklerimin yanında. Ben de kestim tatlıyı bugün itibariyle.Sadece emziriyorum canım mama kullanmadım hiç. Yediklerimi kafama gore ayarladim. Sekerli seyler cok yiyordum. Akşam da dökülmesin diye dolu dolu yerdim. Mide de büyüdü galiba. Şimdi azalttım şekeri ve ekmeği
Aynen canin yeşillik bakimindan iyi bir tek birde gezilecek cok yeri var. Aman valla takip et sağlık önemli. Cok kötüydü hamilelikte gözümün önünden baklavalar gitmezdi. Eve gelenlerde aksi gibi hep getirirlerdi canim isterdi ama elimi suremezdimAynen cnm orasida cok kalabalik artik haklisin ama yesil alani cok enazindan. Bizde bu aralar pek gelemiyoruz dogumdan sonrada baya zor kv gelir belki bize. Ama denk gelirse gercekten bende isterim gorusmek guzel olur degisik bi duygu :)
Ay cokmus gercekten cnm iyiki onlemini almissin benim normaldi aclik sekerim 2 haftaya saglik ocaginda gene kan alip herseyi kontrol ediceklermis bakalim :)
Teşekkürler canim:))Afiyet olsun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?