Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Umarım dikkat edebilirim Sahur da yapamadım ya çok fenayım. İçimden bir ses bu akşam menü yazma, kop git diyor ( başladım yine umarım yemem, inşallah kendimi tutarım demeye
Bende yapmadim cnm
Sakin ol :) once hurmani ye suyunu ic biraz ara vermeye calis
Bide sevdigin bi yemek olsun zararli olmayan
Yoksa insan tatmin olmuyor gözü doymuyor
Salatayi bol tut

Valla kuzum anlamadım ki inş ödemdir... Bnde mi ödem çayları hazırlasam

Kuzum maalesed tek başımıza bu işi goturemiyoruz biz birbirimize destek verirsek yapabiliyoruz. Niranda yazmis surda bi hafta kaldi ramazanin bitmesine hadi 3 4 gunde bayram desek 10 güne toparlicaz diyetini bozma bunun icin kuzum
Ay birde ben enerjik olabilsem suan atesle yatıyorum valla
Mervecim neyin var canim
Ayy birak ne derse desin yaa evin isi ne senden nede bebeginden önemli degil. Gercekten kuzum cok istiyorsa gelip bakmasin eve boylelikle lafta edemez
Yaaaa sokaktaki aşk dedin kalbimden vurdun suan beniiii
Cuma 75.8
Bugün 75.8
Tam niran arti gelmediyse bomba eksi gelir cumaya dicektimki odem çayını gördüm ama genede bu hafta daha fazla eksi gelirsin diye düşünüyorum kuzum
E sen de gel kuzum hep beraber Ankara'da buluşalım bence
Kiz ankara cok uzak bana yaa ankaradayim ben
Merhaba kızlar bugün başladım işe ordanda spora çok yorucu oldu benim için bu arada kilom sabit çıktı ama kendimi daha hafif hissediyorum neden acaba
Nasil gecti ilk gunun kuzum hayırlı olsun
Slmmm kizlar

Az kisi bildirim yapmis digerleri nerde
Yavas yavas geliyor bildirimler abla
Bende yapicam simdi
Afiyet olsun beybi
Merhabalar hanımlar
Kontrol tartısı
Cuma : 60.1
Pazartesi : 59.9
Fark: -200
Pazartesi icin cok guzel canim
Güzeldi bazi sıkıntilarım vardı anlatmıştım hiç öyle olmadı çocuklar sadece hocam ne guzel dersi kaynatiyoduk falan dediler
Cok sevindim tatlim senin adinaa
Soyle lafını bilmeyen insanlara deliriyorum ya. Bu ne hadsizlik terbiyesizlik daha kucucuk cocuk o ya kalbini kirmaya degermi senin yerlerde sürünen egonu şişirmek
Baya artidasin canim kacamak olmazsa toparlarsin
SABAH (12:40)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

ÖĞLEN (14:50)
1 kase çorba

ARA (16:45)
Şekersiz sütlü türk kahvesi

AKŞAM (19:50)
2 haşlanmış baget
1 tb ekmek
1 kaşık pilav

Su 2 litre 3 olur
Afiyet olsun canim corba ne corbasi bide pilav yeme kuzu
Niye boyle olduki tatlim
Afiyet olsun canim menu iyi
Iyi aksamlar disardaydim yeni geldim
Sahur yapmamistim baya aciktim

Aksama sade döner aldim yanina salata yapicam bide ayran

Kilo bildirimi
Cuma 95.4
Bugun 95.6
Fark +200

Aksam gec vakit gelirim
Abla niye arti ciktinki ya

Kizlar 3 gundur acayip bi kas agrisi var mide taraflarimda, ama mideyle alakali degil bolge olarak oraya yakin. Eskidende yasamistm bunu kilo verme donemimde hatta hastaneye gitmisdm birsuru test yaptirmisdim en sonunda kas agrisi olabillir demisti doktor kas gevsetici krem almistm o donem ole gecmisti nerdeyse 1 senedir bisi yoktu smdi gene basladi otururken hic bisi yok ayaktayken bi basliyor yemek bile yapamiyorm arada kackere oturuyorm agri sizi gibi bisi cok garip kas gevseticide ise yaramiyor bu sefer gecmesse doktora gidicem ama caresi olmazsa cok kotu ya butun hayatimi etkiliyor

Pilavi 2 tabak yine yerdim 1 kasik yedim bir yerim şişmesin yoğurt çorbası içtim

Aynen cnm orasida cok kalabalik artik haklisin ama yesil alani cok enazindan. Bizde bu aralar pek gelemiyoruz dogumdan sonrada baya zor kv gelir belki bize. Ama denk gelirse gercekten bende isterim gorusmek guzel olur degisik bi duygu :)

Ay cokmus gercekten cnm iyiki onlemini almissin benim normaldi aclik sekerim 2 haftaya saglik ocaginda gene kan alip herseyi kontrol ediceklermis bakalim :)

Teşekkür ederim. Hamilelik boyunca hic birsey yiyemedigimden bir süre sürekli tatli hanur isi vs. Yedim baya. suan Ramazan diye o saatte yiyorum 1 hafta sonra o saat 6ya çekilecek.

İhmal etme kuzum gebesin sen. Karın ağrılarını ne olur ne olmaz kontrol ettir

Teşekkür ederim hayvan delisiyim ben.. İnsanlardan daha dostlar diye düşünüyorum

Kuzum bebek büyüdüğü icin baskı yapiyordur ondan agri cekiyor olabilirsin doktoruna bi danış genedw sen aklinda kalmasin
Pilavi 2 tabak yine yerdim 1 kasik yedim bir yerim şişmesin yoğurt çorbası içtim
Kizzz oyle dersek ohooo ben bi oturusta 4 simit yiyebiliyorum ama simdi tadimlik bi iki lokma
Tamam kuzum sen gene gelmeye calis ama fazla boslama burayi

Afiyet olsun =)

Sadece emziriyorum canım mama kullanmadım hiç. Yediklerimi kafama gore ayarladim. Sekerli seyler cok yiyordum. Akşam da dökülmesin diye dolu dolu yerdim. Mide de büyüdü galiba. Şimdi azalttım şekeri ve ekmeği
sut durumun nasil peki baya az gibi geldi bana benim yediklerimin yanında. Ben de kestim tatlıyı bugün itibariyle.

Aynen canin yeşillik bakimindan iyi bir tek birde gezilecek cok yeri var. Aman valla takip et sağlık önemli. Cok kötüydü hamilelikte gözümün önünden baklavalar gitmezdi. Eve gelenlerde aksi gibi hep getirirlerdi canim isterdi ama elimi suremezdim
Teşekkürler canim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…