Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk fırsatta gelmeye çalışıyorum canım . İnanki teli elime alamıyorum

Kız kopma sakın ..... Dikkat ederek zayıflıyoruz. Koparsak ki hepimizde bu potansiyel var nasıl kilo vereceğiz. Kaçamak yapmadan bir 10 gün dayansan giden kilonla motive olacaksın

Canım agrin ne tarafta bilmiyorum ama basima gelmedi ama drum uyarmıştı son haftalara dogru sag kaburganın altina doğru kramp giriyorsa gel veya ara demisti. Sende drunla görüş derim

Yok kuzum yok obsesif olmuş resmen bi sürü laf sayıyorum, eşim güzellikle anlatıyor anne acelemiz yok yerleşiriz falan diye iyice geriliyor ayyyy siz pislikte yaşayın madem diyor 1 saat sonra arıyor ki eee nereleri yaptınız diye
Kavga ettik geçen yine benzer bi konudan hah dedim yarın gelmez yardıma falan sabah 8de geldi ki bi an önce temizleyelim diye

Tamamen aynı fikirdeyiz canim bana hayvanlari versinler baska bisi istemem yaa
Buyuk boy mama alip dagitiyoruz isyerindekilerle
Benimde cocker m vardı ölüyordum ona eşimi hiç sevmezdi eski eşimi yani hayvanlar anlıyor diye boşa dememişler.. Anneme evlenirken emanet ettim alıcam anne dedim. İlk günden sorunlarım çıktı tabi kendim sığamadığım eve onuda alamadım annemde bensem habersiz vermiş birine bidaha da bulamadım o ona o ona derken gitti hala aklıma gelince ağlarım. Bu =)

Eklentiler

• IMG_20190526_173602_557.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 42
Valla hic cekilmez ya oda
Hasta olayim evi b.k götürsün umrumda olmaz hayatta kalkip bisi yapmam halim yoksa once kendimi iyi hissedicem ben
Allahim tipini yerim onun yaaa sarılıp yatcan onunla yaaa

Valla hic cekilmez ya oda
Hasta olayim evi b.k götürsün umrumda olmaz hayatta kalkip bisi yapmam halim yoksa once kendimi iyi hissedicem ben

Allahim tipini yerim onun yaaa sarılıp yatcan onunla yaaa
Zaten koynumda uyutuyodum çok akıllıydı şimdi fotoları kaldı işte. Oda kalmamıştı aslında geçen gün ona açtığım bi İnternet sitesi vardı aklıma geldi ordan buldum.. Eski resimlerimi falan buldum hüzünlendim.. Eski Eşim kıskançlıktan silmişti herşeyi 3 4 sene öncesine ait fotoğrafım kalmamıştı doğru düzgün.. İnsan hüzünleniyorgörünce

Benimkide oyleydi herseyi silmisti pek bi resmim kalmadi eskilerden hepsi salak bunlarin yaa
Dur benimkilerin resimlerini bulayim

Aslında çok kilon yok canım acaba göbek kısmında mı kilon

Bende seni seviyorum canım, seninle birlikte hedefimize ilerlemek istiyorum, beni yanlız bırakma lütfen...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…