- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.481
Tamamen aynı fikirdeyiz canim bana hayvanlari versinler baska bisi istemem yaaTeşekkür ederim hayvan delisiyim ben.. İnsanlardan daha dostlar diye düşünüyorum
İlk fırsatta gelmeye çalışıyorum canım . İnanki teli elime alamıyorumKuzum bebek büyüdüğü icin baskı yapiyordur ondan agri cekiyor olabilirsin doktoruna bi danış genedw sen aklinda kalmasin
Kizzz oyle dersek ohooo ben bi oturusta 4 simit yiyebiliyorumama simdi tadimlik bi iki lokma
Tamam kuzum sen gene gelmeye calis ama fazla boslama burayi
Kız kopma sakın ..... Dikkat ederek zayıflıyoruz. Koparsak ki hepimizde bu potansiyel var nasıl kilo vereceğiz. Kaçamak yapmadan bir 10 gün dayansan giden kilonla motive olacaksınÇok geçmiş olsun. Direncin düşük demek ki stresleri bir kenara bırakman lazım güzelim. Toparla kendini. Kilon çok süper şu anda. Nerelerden geldin bu kiloya, arada çocuk doğurdun. Hayranım sana valla. Biraz daha versen çok mutlu olacaksın, eminim.
75’e kadar ne güzel inmişsin, 60’da çok rahat olurZaten 70 olsan 65’i isteyeceksin, 65 olunca da 60 yoku gözükür
Umarım dikkat edebilirimSahur da yapamadım ya çok fenayım. İçimden bir ses bu akşam menü yazma, kop git diyor ( başladım yine umarım yemem, inşallah kendimi tutarım demeye )
İnanamıyorum ya nasıl bir insan bu kadar kötü bu kadar kalpsiz olabilir. Rezil bir de öğretmen olmuş. Allahım çoluk çocuğumuzu iyilerle karşılaştır, merhametsiz insanlardan koru.
İnşallah yeğenin kolay atlatır bu travmayı. Sağlıklı bir kiloya iner ve bu olayı da bu öğretmeni de hatırlamaz.
Harikasınız vallahi ben de çok seviyorum. Belki 20 tane kedi sokaktan kurtarmışızdır.Tamamen aynı fikirdeyiz canim bana hayvanlari versinler baska bisi istemem yaa
Buyuk boy mama alip dagitiyoruz isyerindekilerle
Anlıyorum hayatim ama fazla arayi acma araya zaman girince daha zor oluyor toparlamakİlk fırsatta gelmeye çalışıyorum canım . İnanki teli elime alamıyorum
Canım agrin ne tarafta bilmiyorum ama basima gelmedi ama drum uyarmıştı son haftalara dogru sag kaburganın altina doğru kramp giriyorsa gel veya ara demisti. Sende drunla görüş derimKizlar 3 gundur acayip bi kas agrisi var mide taraflarimda, ama mideyle alakali degil bolge olarak oraya yakin. Eskidende yasamistm bunu kilo verme donemimde hatta hastaneye gitmisdm birsuru test yaptirmisdim en sonunda kas agrisi olabillir demisti doktor kas gevsetici krem almistm o donem ole gecmisti nerdeyse 1 senedir bisi yoktu smdi gene basladi otururken hic bisi yok ayaktayken bi basliyor yemek bile yapamiyorm arada kackere oturuyorm agri sizi gibi bisi cok garipkas gevseticide ise yaramiyor bu sefer gecmesse doktora gidicem ama caresi olmazsa cok kotu ya butun hayatimi etkiliyor
Bizimde öyle kuzum kısırlaştırma filan yaptırıyoruz mümkün oldukcaHarikasınız vallahi ben de çok seviyorum. Belki 20 tane kedi sokaktan kurtarmışızdır.
Yok kuzum yok obsesif olmuş resmen bi sürü laf sayıyorum, eşim güzellikle anlatıyor anne acelemiz yok yerleşiriz falan diye iyice geriliyor ayyyy siz pislikte yaşayın madem diyor 1 saat sonra arıyor ki eee nereleri yaptınız diyeKuzum maalesed tek başımıza bu işi goturemiyoruz biz birbirimize destek verirsek yapabiliyoruz. Niranda yazmis surda bi hafta kaldi ramazanin bitmesine hadi 3 4 gunde bayram desek 10 güne toparlicaz diyetini bozma bunun icin kuzum
Mervecim neyin var canim
Ayy birak ne derse desin yaa evin isi ne senden nede bebeginden önemli degil. Gercekten kuzum cok istiyorsa gelip bakmasin eve boylelikle lafta edemez
Yaaaa sokaktaki aşk dedin kalbimden vurdun suan beniiii
Tam niran arti gelmediyse bomba eksi gelir cumaya dicektimki odem çayını gördüm ama genede bu hafta daha fazla eksi gelirsin diye düşünüyorum kuzum
Kiz ankara cok uzak bana yaa ankaradayim ben
Nasil gecti ilk gunun kuzum hayırlı olsun
Yavas yavas geliyor bildirimler abla
Bende yapicam simdi
Afiyet olsun beybi
Pazartesi icin cok guzel canim
Cok sevindim tatlim senin adinaa
Soyle lafını bilmeyen insanlara deliriyorum ya. Bu ne hadsizlik terbiyesizlik daha kucucuk cocuk o ya kalbini kirmaya degermi senin yerlerde sürünen egonu şişirmek
Baya artidasin canim kacamak olmazsa toparlarsin
Afiyet olsun canim corba ne corbasi bide pilav yeme kuzu
Niye boyle olduki tatlim
Afiyet olsun canim menu iyi
Abla niye arti ciktinki ya
Benimde cocker m vardı ölüyordum ona eşimi hiç sevmezdi eski eşimi yani hayvanlar anlıyor diye boşa dememişler.. Anneme evlenirken emanet ettim alıcam anne dedim. İlk günden sorunlarım çıktı tabi kendim sığamadığım eve onuda alamadım annemde bensem habersiz vermiş birine bidaha da bulamadım o ona o ona derken gitti hala aklıma gelince ağlarım. Bu =)Tamamen aynı fikirdeyiz canim bana hayvanlari versinler baska bisi istemem yaa
Buyuk boy mama alip dagitiyoruz isyerindekilerle
Afiyet olsun canımAynen tadımlık alayım dedim :)) normalde çok sever abartı yerdim. Azalıyorum yavaştan
Valla hic cekilmez ya odaYok kuzum yok obsesif olmuş resmen bi sürü laf sayıyorum, eşim güzellikle anlatıyor anne acelemiz yok yerleşiriz falan diye iyice geriliyor ayyyy siz pislikte yaşayın madem diyor 1 saat sonra arıyor ki eee nereleri yaptınız diye
Kavga ettik geçen yine benzer bi konudan hah dedim yarın gelmez yardıma falan sabah 8de geldi ki bi an önce temizleyelim diye
Allahim tipini yerim onun yaaa sarılıp yatcan onunla yaaaBenimde cocker m vardı ölüyordum ona eşimi hiç sevmezdi eski eşimi yani hayvanlar anlıyor diye boşa dememişler.. Anneme evlenirken emanet ettim alıcam anne dedim. İlk günden sorunlarım çıktı tabi kendim sığamadığım eve onuda alamadım annemde bensem habersiz vermiş birine bidaha da bulamadım o ona o ona derken gitti hala aklıma gelince ağlarım. Bu =)
Zaten koynumda uyutuyodum çok akıllıydı şimdi fotoları kaldı işte. Oda kalmamıştı aslında geçen gün ona açtığım bi İnternet sitesi vardı aklıma geldi ordan buldum.. Eski resimlerimi falan buldum hüzünlendim.. Eski Eşim kıskançlıktan silmişti herşeyi 3 4 sene öncesine ait fotoğrafım kalmamıştı doğru düzgün.. İnsan hüzünleniyorgörünceValla hic cekilmez ya oda
Hasta olayim evi b.k götürsün umrumda olmaz hayatta kalkip bisi yapmam halim yoksa once kendimi iyi hissedicem ben
Allahim tipini yerim onun yaaa sarılıp yatcan onunla yaaa
Benimkide oyleydi herseyi silmisti pek bi resmim kalmadi eskilerden hepsi salak bunlarin yaaZaten koynumda uyutuyodum çok akıllıydı şimdi fotoları kaldı işte. Oda kalmamıştı aslında geçen gün ona açtığım bi İnternet sitesi vardı aklıma geldi ordan buldum.. Eski resimlerimi falan buldum hüzünlendim.. Eski Eşim kıskançlıktan silmişti herşeyi 3 4 sene öncesine ait fotoğrafım kalmamıştı doğru düzgün.. İnsan hüzünleniyorgörünce
Afiyet olsun kuzum menun guzel olmusİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşl yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
3 dilim sucuk
Domates biber
Su simdilk 500 ml içtim
Aslında çok kilon yok canım acaba göbek kısmında mı kilonçarşıdan geliyorum kardeşimin düğünü için abiye bakmaya inmiştim. iki mağazada hamile misiniz diye sordular. hala kürtajdan kalma karnım duruyor ya canım çok sıkıldı hatta kabinin birinde ağladım tutamadım kendimi. kadın da ne oldu diye sordu dedim böyleyken böyle. kadın hamile misiniz dediğine bin pişman oldu
Bende seni seviyorum canım, seninle birlikte hedefimize ilerlemek istiyorum, beni yanlız bırakma lütfen...Bebeğim yüreğine parmaklarına sağlık yazını görünce çok iyi hissettim inanki..
Eğer ayrılırsam mutlaka salarım ama tabiki istemiyorum ayrılmayı ama burayi siz ihmal ediyorum düzenli gelmeyince iyice kopuyorum amaa bundan sonra çayımı kahvemi içerken buraya dalarım hem artık ramazan bitiyo herseyde düzene girer
Seni seviyorum rakibemm
Merak ilen bekliyorum. Özgüvensiz silik iğrençler. Artık böyle dicemBenimkide oyleydi herseyi silmisti pek bi resmim kalmadi eskilerden hepsi salak bunlarin yaa
Dur benimkilerin resimlerini bulayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?