Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü menüm ( dün yoğunluktan ve yorgunluktan yazamadım)

11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz

17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt

Su 2 lt

Bugünkü menüm

Sahur yok

İftar
3 adet dolma(kabak, patlıcan , biber)(bol kıymalı, pirinçsiz, bulgur ve firik ile)
1 kaşe yoğurt
1 kaşe salata

Su 1.5 lt( yatana kadar 1 lt daha içerim)

Güzeller canım afiyet olsun

Afiyey olsun nirancim

Seninkiler ne yapıyorlar canım...
Tüm iş bendedir mesela. Asla bir işin ucundan tutmazlar. Hele küçük görümcem çocuklarına kalkıp su bile vermez. Herşeyde kendisiyle bizi kıyaslar. Ben asla eşimle aramızdaki sorunu dışarı yansıtmam. Herhalde güllük gülistanlık sanıyorlar. Abim çok iyi. Çocuğuna çok düşkün. Maddi durumunuz çok iyi( ki bir memur maaşı yani) der durur. Sabah 10 dk geç uyansam bütün dolaplarıma girerler. Özel eşyalarımı kullanırlar. Temizliğe zaten dikkat etmezler . Bende titiz bir insanım onlara belli etmeden etrafı silip el yıkamaktan helak oluyorum. Günde 10 posta kapı kollarını , çocuğun odasındaki eşyaları siliyorum mikrop kapmasın diye. Sabah 8 de çocuklar makarna istiyor diyor yapıyorum bunu beğenmediler deyip patates kızartması istiyor . Gün boyu ekmek arası çikolata yediriyor durmadan çocuklar aç kaldı bişey yemiyorlar diyor. Ve daha bir sürü şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…