- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.501
Hadi ya . Gülbeşekere üzülürken senin görümceler çıktı şimdi... inşaallah seninkiler sana karşı iyilerdir...Görümcelerim bende canım başımı kaşıyacak zamanım olmuyor
Attim canimMerak ilen bekliyorum. Özgüvensiz silik iğrençler. Artık böyle dicem
İnşaallah canım ya...inan bende çok istiyorum.Tam niran arti gelmediyse bomba eksi gelir cumaya dicektimki odem çayını gördüm ama genede bu hafta daha fazla eksi gelirsin diye düşünüyorum kuzum
Biliyorum canim ama bu hafta senden cok ümitliyim ben vallaİnşaallah canım ya...inan bende çok istiyorum.
Valla kuzum fazlası var eksiği yok.Hadi ya . Gülbeşekere üzülürken senin görümceler çıktı şimdi... inşaallah seninkiler sana karşı iyilerdir...
Ya insanlar böyle kötü olunca ellerine ne geçiyor anlayamiyorum ben ya. Gercekten aklim almıyor isteseler kardes gibide olabilirler böyle bi secenek varken neden böyle yaparlarValla kuzum fazlası var eksiği yok.
Yaaa aaa çok güzelllerrr öp benim yerimeeeEki Görüntüle 2273466
Bu sümük bey insan kaynakları müdürümüz
Eki Görüntüle 2273468
Bu duman
Eki Görüntüle 2273469
Bu çorap
Eki Görüntüle 2273470
Buda kızım hena
Ben buna çekememezlik diyorumYa insanlar böyle kötü olunca ellerine ne geçiyor anlayamiyorum ben ya. Gercekten aklim almıyor isteseler kardes gibide olabilirler böyle bi secenek varken neden böyle yaparlar
Seninkiler ne yapıyorlar canım...Valla kuzum fazlası var eksiği yok.
Dünkü menüm ( dün yoğunluktan ve yorgunluktan yazamadım)
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugünkü menüm
Sahur yok
İftar
3 adet dolma(kabak, patlıcan , biber)(bol kıymalı, pirinçsiz, bulgur ve firik ile)
1 kaşe yoğurt
1 kaşe salata
Su 1.5 lt( yatana kadar 1 lt daha içerim)
Afiyey olsun nirancimDünkü menüm ( dün yoğunluktan ve yorgunluktan yazamadım)
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugünkü menüm
Sahur yok
İftar
3 adet dolma(kabak, patlıcan , biber)(bol kıymalı, pirinçsiz, bulgur ve firik ile)
1 kaşe yoğurt
1 kaşe salata
Su 1.5 lt( yatana kadar 1 lt daha içerim)
Sanki sen abileriyle evlenmesen, kendileri evlenecek...Ben buna çekememezlik diyorum
Operim tabikiiiiYaaa aaa çok güzelllerrr öp benim yerimeee
Valla hepsini bogacaksin dunya iyilere kalacak herkes mutlu yasayacakBen buna çekememezlik diyorum
Güzeller canım afiyet olsun
Sağolun canlar...Afiyey olsun nirancim
İyi geceler canım, tatlı rüyalar...Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
Sagol canimmİyi geceler canım, tatlı rüyalar...
Tüm iş bendedir mesela. Asla bir işin ucundan tutmazlar. Hele küçük görümcem çocuklarına kalkıp su bile vermez. Herşeyde kendisiyle bizi kıyaslar. Ben asla eşimle aramızdaki sorunu dışarı yansıtmam. Herhalde güllük gülistanlık sanıyorlar. Abim çok iyi. Çocuğuna çok düşkün. Maddi durumunuz çok iyi( ki bir memur maaşı yani) der durur. Sabah 10 dk geç uyansam bütün dolaplarıma girerler. Özel eşyalarımı kullanırlar. Temizliğe zaten dikkat etmezler . Bende titiz bir insanım onlara belli etmeden etrafı silip el yıkamaktan helak oluyorum. Günde 10 posta kapı kollarını , çocuğun odasındaki eşyaları siliyorum mikrop kapmasın diye. Sabah 8 de çocuklar makarna istiyor diyor yapıyorum bunu beğenmediler deyip patates kızartması istiyor . Gün boyu ekmek arası çikolata yediriyor durmadan çocuklar aç kaldı bişey yemiyorlar diyor. Ve daha bir sürü şeySeninkiler ne yapıyorlar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?