- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.521
Bilmiyorum canım. Ben evlendiğimde küçük görümcem bekardı . Kaynanam her beni gördüğünde sen oğlumla evlendin hani kızım senin kadar şanslı mı deyip dururdu. Kızıyla benimde kıyaslanacak hiçbir tarafımız yok yani.Sanki sen abileriyle evlenmesen, kendileri evlenecek.... Neyin çekememezliği bu..
Bence herkes her mesleği yapmamalı heledw öğretmenliği puanı yeten değil merhametli şefkatli olan yapmalıKuzum maalesed tek başımıza bu işi goturemiyoruz biz birbirimize destek verirsek yapabiliyoruz. Niranda yazmis surda bi hafta kaldi ramazanin bitmesine hadi 3 4 gunde bayram desek 10 güne toparlicaz diyetini bozma bunun icin kuzum
Mervecim neyin var canim
Ayy birak ne derse desin yaa evin isi ne senden nede bebeginden önemli degil. Gercekten kuzum cok istiyorsa gelip bakmasin eve boylelikle lafta edemez
Yaaaa sokaktaki aşk dedin kalbimden vurdun suan beniiii
Tam niran arti gelmediyse bomba eksi gelir cumaya dicektimki odem çayını gördüm ama genede bu hafta daha fazla eksi gelirsin diye düşünüyorum kuzum
Kiz ankara cok uzak bana yaa ankaradayim ben
Nasil gecti ilk gunun kuzum hayırlı olsun
Yavas yavas geliyor bildirimler abla
Bende yapicam simdi
Afiyet olsun beybi
Pazartesi icin cok guzel canim
Cok sevindim tatlim senin adinaa
Soyle lafını bilmeyen insanlara deliriyorum ya. Bu ne hadsizlik terbiyesizlik daha kucucuk cocuk o ya kalbini kirmaya degermi senin yerlerde sürünen egonu şişirmek
Baya artidasin canim kacamak olmazsa toparlarsin
Afiyet olsun canim corba ne corbasi bide pilav yeme kuzu
Niye boyle olduki tatlim
Afiyet olsun canim menu iyi
Abla niye arti ciktinki ya
Kuzum inan yediğimi de anlamıyorum sofradan kalkıp oturuyorum bin kezafiyet olsun cnm bugun guzel dün bi kase çorba bi de 2 tane içli köfte çok geldi bana sanki
Hg canım neler yaptın bklm
Sağ ol canımAfiyet olsun
Öyle bir imkan var mı kiOperim tabikiiii
Valla hepsini bogacaksin dunya iyilere kalacak herkes mutlu yasayacak
İyi geceler kuzumKızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
Tamam sen evine gelen misafiri ağırlamak zorundasın ama kimsenin çocuğuna suyunu da vermek zorunda değilsin, o onun sorumluluğu....Tüm iş bendedir mesela. Asla bir işin ucundan tutmazlar. Hele küçük görümcem çocuklarına kalkıp su bile vermez. Herşeyde kendisiyle bizi kıyaslar. Ben asla eşimle aramızdaki sorunu dışarı yansıtmam. Herhalde güllük gülistanlık sanıyorlar. Abim çok iyi. Çocuğuna çok düşkün. Maddi durumunuz çok iyi( ki bir memur maaşı yani) der durur. Sabah 10 dk geç uyansam bütün dolaplarıma girerler. Özel eşyalarımı kullanırlar. Temizliğe zaten dikkat etmezler . Bende titiz bir insanım onlara belli etmeden etrafı silip el yıkamaktan helak oluyorum. Günde 10 posta kapı kollarını , çocuğun odasındaki eşyaları siliyorum mikrop kapmasın diye. Sabah 8 de çocuklar makarna istiyor diyor yapıyorum bunu beğenmediler deyip patates kızartması istiyor . Gün boyu ekmek arası çikolata yediriyor durmadan çocuklar aç kaldı bişey yemiyorlar diyor. Ve daha bir sürü şey
Git kız bence ne olacak hem tanırsınız bakalım nasıl biriKızlar erkek dediniz anlatayım bari
Kac aydir bi kahve içmeye çıkmak isteyen birisi vardi. Adam nasıl taktiysa vazgeçmedi gene yazmış musait olduğun bi zaman iftara gidelim diye ne desemkiazmine hayran kaldim 7 8 aydir bekliyor
Canım listeyi etkilememek adına izne ayrılmak yerine daha fazla gayret etmek daha mantıklı.... birincisi seni daha çok dibe götürür.... o nedenle izin düşünme lütfen...Ben kilo bildirmeye ancak geldim tartıldım ama bir türlü yazamadım
Cuma 98.2
Pazartesi 98
Fark -200
Ay eğer gitmese idi sadece listeyi etkilememe adına izine ayrılmayı düşündüm şükür gitti az da olsa
Sütüm yetiyor şimdilik canım. Bol su iç o da süt yaparsut durumun nasil peki baya az gibi geldi bana benim yediklerimin yanında. Ben de kestim tatlıyı bugün itibariyle.
Aynen canin yeşillik bakimindan iyi bir tek birde gezilecek cok yeri var. Aman valla takip et sağlık önemli. Cok kötüydü hamilelikte gözümün önünden baklavalar gitmezdi. Eve gelenlerde aksi gibi hep getirirlerdi canim isterdi ama elimi suremezdim
Teşekkürler canim:))
Kuzum sen yap desem hem tonla laf olur bemim başım ağrır hem tüm evi b.. götürür. Kocası başka ilde iş almış o da bizlerde gezecekTamam sen evine gelen misafiri ağırlamak zorundasın ama kimsenin çocuğuna suyunu da vermek zorunda değilsin, o onun sorumluluğu....
Yaptığın makarnayı beğenmeyip kızartma isteyene de "ben bunu yaptım, beğenmiyorsan kızartmayida sen yapabilirsin" diyebilirsin mesela...
Bekar görümcenin gelip kalmasını anlarım ama evli görümce uzun süre nasıl yatıya gelir, kocası yok mu bunun?
Bir sans daha ver adama madem israrla bekliyor.Kızlar erkek dediniz anlatayım bari
Kac aydir bi kahve içmeye çıkmak isteyen birisi vardi. Adam nasıl taktiysa vazgeçmedi gene yazmış musait olduğun bi zaman iftara gidelim diye ne desemkiazmine hayran kaldim 7 8 aydir bekliyor
Ben kilo bildirmeye ancak geldim tartıldım ama bir türlü yazamadım
Cuma 98.2
Pazartesi 98
Fark -200
Ay eğer gitmese idi sadece listeyi etkilememe adına izine ayrılmayı düşündüm şükür gitti az da olsa
Allah yardımcın olsun...Kuzum sen yap desem hem tonla laf olur bemim başım ağrır hem tüm evi b.. götürür. Kocası başka ilde iş almış o da bizlerde gezecek
iyi o zaman canım yatıyorsa problem yok. Benim oglan cok kusup tekrar tekrar emmek istedigi icin yetmiyebiliyor bazen ondan hep sut yapan seyler tuketmeye çalışıyorumSütüm yetiyor şimdilik canım. Bol su iç o da süt yapar
Bı iftar yemeğine çık canım birşey olmaz, ama bekletmeye devam et...ne kadar beklerse o kadar kıymetli olursunKızlar erkek dediniz anlatayım bari
Benimki de çok kusuyordu bir zamanlar ya öyle böyle değil. 2 güne dolardı makine. Atlattık çok şükür biz. Bir de gündüz acayip süt dolar taşardı göğsüm. Artık öyle değil. Çok can sıkardım ama ha bire üst değiştir dur bir yere gidince rezil olurdum. Bir sayfa var ordaki abla demişti bana 3.Ay gibi süt çocuğa gore ayarlanır taşmaz. Bu sefer de dersin sütüm azaldı yetmiyor mu diye demişti öyle oldu ciddeniyi o zaman canım yatıyorsa problem yok. Benim oglan cok kusup tekrar tekrar emmek istedigi icin yetmiyebiliyor bazen ondan hep sut yapan seyler tuketmeye çalışıyorum
Kuzum İnan ben elimden geleni yapıyorum inşallah yarın gidyorlrlar ben de rahatlayacağımCanım listeyi etkilememek adına izne ayrılmak yerine daha fazla gayret etmek daha mantıklı.... birincisi seni daha çok dibe götürür.... o nedenle izin düşünme lütfen...
Ayrıca ben senin stres kaynaklı yeteri kadar eksi göremediğini düşünüyorum...
Yarından itibaren daha iyi olacak inşaallah.,
Bizimki hala felaket kusuyor hem bizim kiyafetler hem oğlanın hergun 3-4 kez değişir. 2 aydir öyleyiz maalesef bizimkidd gecer inşalalh. Koltuk hali vs silmekten yoruldum artik.Benimki de çok kusuyordu bir zamanlar ya öyle böyle değil. 2 güne dolardı makine. Atlattık çok şükür biz. Bir de gündüz acayip süt dolar taşardı göğsüm. Artık öyle değil. Çok can sıkardım ama ha bire üst değiştir dur bir yere gidince rezil olurdum. Bir sayfa var ordaki abla demişti bana 3.Ay gibi süt çocuğa gore ayarlanır taşmaz. Bu sefer de dersin sütüm azaldı yetmiyor mu diye demişti öyle oldu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?