Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sanki sen abileriyle evlenmesen, kendileri evlenecek.... Neyin çekememezliği bu..
Bilmiyorum canım. Ben evlendiğimde küçük görümcem bekardı . Kaynanam her beni gördüğünde sen oğlumla evlendin hani kızım senin kadar şanslı mı deyip dururdu. Kızıyla benimde kıyaslanacak hiçbir tarafımız yok yani.

Bence herkes her mesleği yapmamalı heledw öğretmenliği puanı yeten değil merhametli şefkatli olan yapmalı

afiyet olsun cnm bugun guzel dün bi kase çorba bi de 2 tane içli köfte çok geldi bana sanki

Hg canım neler yaptın bklm
Kuzum inan yediğimi de anlamıyorum sofradan kalkıp oturuyorum bin kez
Sağ ol canım
Operim tabikiiii

Valla hepsini bogacaksin dunya iyilere kalacak herkes mutlu yasayacak
Öyle bir imkan var mı ki
Kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
İyi geceler kuzum

Tamam sen evine gelen misafiri ağırlamak zorundasın ama kimsenin çocuğuna suyunu da vermek zorunda değilsin, o onun sorumluluğu....

Yaptığın makarnayı beğenmeyip kızartma isteyene de "ben bunu yaptım, beğenmiyorsan kızartmayida sen yapabilirsin" diyebilirsin mesela...

Bekar görümcenin gelip kalmasını anlarım ama evli görümce uzun süre nasıl yatıya gelir, kocası yok mu bunun?

Git kız bence ne olacak hem tanırsınız bakalım nasıl biri

Ben kilo bildirmeye ancak geldim tartıldım ama bir türlü yazamadım
Cuma 98.2
Pazartesi 98
Fark -200

Ay eğer gitmese idi sadece listeyi etkilememe adına izine ayrılmayı düşündüm şükür gitti az da olsa
Canım listeyi etkilememek adına izne ayrılmak yerine daha fazla gayret etmek daha mantıklı.... birincisi seni daha çok dibe götürür.... o nedenle izin düşünme lütfen...

Ayrıca ben senin stres kaynaklı yeteri kadar eksi göremediğini düşünüyorum...

Yarından itibaren daha iyi olacak inşaallah.,

Sütüm yetiyor şimdilik canım. Bol su iç o da süt yapar

Kuzum sen yap desem hem tonla laf olur bemim başım ağrır hem tüm evi b.. götürür. Kocası başka ilde iş almış o da bizlerde gezecek

Bir sans daha ver adama madem israrla bekliyor.

Ben kilo bildirmeye ancak geldim tartıldım ama bir türlü yazamadım
Cuma 98.2
Pazartesi 98
Fark -200

Ay eğer gitmese idi sadece listeyi etkilememe adına izine ayrılmayı düşündüm şükür gitti az da olsa

Güzel canım . Bazen bende izne ayrılayım diyorum takımı etkilememek için ama cesaret edemiyorum

Bı iftar yemeğine çık canım birşey olmaz, ama bekletmeye devam et...ne kadar beklerse o kadar kıymetli olursun

iyi o zaman canım yatıyorsa problem yok. Benim oglan cok kusup tekrar tekrar emmek istedigi icin yetmiyebiliyor bazen ondan hep sut yapan seyler tuketmeye çalışıyorum
Benimki de çok kusuyordu bir zamanlar ya öyle böyle değil. 2 güne dolardı makine. Atlattık çok şükür biz. Bir de gündüz acayip süt dolar taşardı göğsüm. Artık öyle değil. Çok can sıkardım ama ha bire üst değiştir dur bir yere gidince rezil olurdum. Bir sayfa var ordaki abla demişti bana 3.Ay gibi süt çocuğa gore ayarlanır taşmaz. Bu sefer de dersin sütüm azaldı yetmiyor mu diye demişti öyle oldu cidden

Kuzum İnan ben elimden geleni yapıyorum inşallah yarın gidyorlrlar ben de rahatlayacağım

Bizimki hala felaket kusuyor hem bizim kiyafetler hem oğlanın hergun 3-4 kez değişir. 2 aydir öyleyiz maalesef bizimkidd gecer inşalalh. Koltuk hali vs silmekten yoruldum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…