- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.541
masAllah cnm cok yogun bi gun olmusBugün kalktım 2 de kahvaltı yaptım çünkü dışarı çıktım şimdiden 2 lt suyumu içtim meyve mi de şimdi yicem yemeği de ocağa koydum kalan tavukları haşladım suyuyla makarna yaptım harmanladım bi koşu aşağı gittim sokaktaki aşklarıma suyla yemek koydum geldim.. 100 tane ipi mide atladım akşamda yürüyüşümü falan yaparım günümü bitiririm. Lütfen sizde sokakta ki canları unutmayın sıcaklar geldi ve su bulamıyorlar
bugun herkes sabit herhaldeCuma 75.8
Bugün 75.8
insAllah cnmEvet lütfen Cuma eksi olayım, yerimde saymak istemiyorum
evet cnm bayram temizligine kalkistimAslinda tavuk, kiyma, et, bakliyat ve her sebze yemegi uygun cnm ama sadece tartiya yakin sislik yapcak sebzelere ve bakliyata dikkat ediyoruz bide pisince havuc diätte uygun olmuyor.
Yok cnm iyidi cok sukur bide koca bi marti bekliyodu resmen yemek icin kurtulur kurtulmaz pes pese uctular ya ne sinir oldum o martiya
Ayy kolay gelsin cnm bebisle zaman cabuk geciyodur :)
Aynen cnm sanada kolay gelsin baya yogunsun bayram temizligimi yapiyorsn :)
Oh menude iyimia hafif simdiden afiyet olsun
Guzel cnm bencede ama bu miktar senin icinmi sadece but deyince kocamanlardansa 4 cok ve patates minik degilse oda 2 fazla olmazmiki bilemedim :) onun disinda bencede uygum afiyet olsun
Ayy kolay gelsn cnm Allah kolaylik versin o tasinma ne zor oluyor bizde gecen sene tasinmistik en az 10-15 gun surmustu yerlesmem bide benim cok esyamda yok ve bebis de yoktu :)
Gecmis olsun cnm neden oyle olduki gittinmi doktora
Cok guzel menu afiyet olsun canim :)
aleyküm Selam abla bugyn yogundum baya alintilari yaptim ama simdi cvplayabildm ancaSlmmm kizlar
Az kisi bildirim yapmis digerleri nerde
afiyet olsun cnmÖğlen 2 = soğanlı peynirli 1 yumurtadan omlet 2 ymk kşğ süt var içinde 1 çay kaşığı zeytinyağ.
Ve 1 tb ekmek
Kayısı çayı
Öğlen 4 tü sanırım 1 erik..
Akşam 6 yarım tabak kadar türlü nasıl yaptığımı yazmıştım..
3 ymk kşğ yoğurt
2lt detoks suyu içildi
Sporu da akşam toplu paylaşırım
aynen kaptanim yarin aksam uzeri tartılırm niyetli olucam yarın insAllaheksi olman guzel cnm sma haftasonun karbonlu olmasa daha iyi olacakmis demekki
guzelim zaten 3 cocuk var
Onlar buyudukce sorumluluklarida dertleride buyuyecek
Evde bi sürü cocuk adami iyice kacirmasin
Allah olanlara saglik versin
bosver sen birazda kendini düşün derim cnm
o zaman bidaha yediklerine dikkat edecen cnm
eksi guzel ama daha fazla bekliyordum senden :)
biraz daha dikkat etmeye calis cnm
Bu arti cuma guzel bi eksi gelmicek demek degildir
hosgeldin cnm sana nasil hitab edelim
Ben zuhal
Kilon fazla degilmis duzenli gelir kuralkara uyarsan kisa surede hedefe ulasirsin ins.
yarin ac karna tartil bari cnm ne var ne yok gorelim
oyyy neyseki kurtarmisiniz cnm
Yeni cicin hayirli olsun
Ben daha yemek dusunmedim donermi alsam diyorum
aman bosver kuzum
Bazen toplum olarak patavatsiz oluyoruz
Daha dusuklerin yeni oldugu icin normal bi durum
Sen saglikla kilonu vermeye odaklan
guzel eksi cnm
Listeden cikmak pek hayir getirmiyor
Sen bilirsin
Kesin kararini haber ver cuma
cok kolay gelsin cnm tahmin edebiliyorum durumunu
Senden sadece arti olmamani istiyorum paylasimdan bu hafta muafsin
ne oldu cnm hayirdir hastami oldun
senin icin cok guzel bencedemekki guzel eksi gelecek bu hafta
eksidesin ne guzel cnm tebriklerMerhabalar hanımlar
Kontrol tartısı
Cuma : 60.1
Pazartesi : 59.9
Fark: -200
cok ayip gercekten yaptiklari keske sakinlesmeseymis ben de cocujlugumda toplu boy kilo kontrolu yaparlardi cok utanirdim sinir olurdum ama bi ogretmenin bunu yapması cok kötüBenim yigenim 11 yaşında tahmini o kilolarda geçen resim öğretmeni senin kilon kaç diye sormuş yavrumda bilmiyorum demiş karaktersiz ısrar etmiş illa söyle diye hatta sen benden bile kilolusun demiş yavrum eve gelip ağlamış rezil etti beni diye
Kardeşim dururmu okula gidip müdürle konusmus öğretmenin azına tukurecekmiste müdür sakinlestirmis
Ah kuzumun ömrü billah unutamiyacagu kötü bir anısı oldubu kilolar her yaşta başa bela
regl gecikmesi siskinlik yapar cnm ama hamile olmadığına emin misin belki henüz belli olmamistrSelamlar kilo bildirimim gelsin
Cuma:68.40
Pazartesi:69.00
Fark:+600
(Listede ve deneme süresinde olöayıp free takldgm için iftara yakın bi saati nekledimbildirim için:)
Reglim 4 gün gecikti test yaptm hamile de değilim ama karnım öle şişki..günüm fe kolay kolay sasmazdı ve umarım buda geçici regl şişkinliğidir
afiyet olsun cnm akşam ekmekle pilav olmasaymis iyiymis ama pilavin miktari az kötü degl benceSABAH (12:40)
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
ÖĞLEN (14:50)
1 kase çorba
ARA (16:45)
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM (19:50)
2 haşlanmış baget
1 tb ekmek
1 kaşık pilav
Su 2 litre 3 olur
adet oncesi sisiyordursun sende belki cnm bende öyleyimdir sabitsin en azindanKızlar bnim kilo bildirimim
Cuma :69.5
Pazartesi 69.5
Malesef değişmemiş adetime Bi hafta var ve canım deli gibi tatlı istıyor ki tutuyorum kendimi ama yinede vermemişim canım sıkıldı. Çorba tek içiyorum iki gündür nıyetliyimde hemen şişiyorum anlamadım gitti
afiyet olsun cnmBugün yediklerimi yazayim bende;
Sabah 10.30
1 yumurta
1domates1 salatalık
Bir tutam dereotu
Biraz peynir5 zeytin
1 dilim tb ekmek
Bir tatli kaşığı bal
13.00 da
1 türk kahvesi+ 5 adet hurma
16.00'da
1 kase yogurt
5 adet kuru erik
1d tb ekmek
20.30'da
Yarım kase tarhana çorbası
3 kasik bulgur pilavı
4 kaşık sote
Bol yeşillik
Sabahtan 2.5 lt su içtim zaten sabaha kadar 4e tamamlanıyor zaten
ayy abla niye arti ciktin ki afiyet olsunIyi aksamlar disardaydim yeni geldim
Sahur yapmamistim baya aciktim
Aksama sade döner aldim yanina salata yapicam bide ayran
Kilo bildirimi
Cuma 95.4
Bugun 95.6
Fark +200
Aksam gec vakit gelirim
geçmiş olsun canım ya bi git doktora ihmal etme benceKizlar 3 gundur acayip bi kas agrisi var mide taraflarimda, ama mideyle alakali degil bolge olarak oraya yakin. Eskidende yasamistm bunu kilo verme donemimde hatta hastaneye gitmisdm birsuru test yaptirmisdim en sonunda kas agrisi olabillir demisti doktor kas gevsetici krem almistm o donem ole gecmisti nerdeyse 1 senedir bisi yoktu smdi gene basladi otururken hic bisi yok ayaktayken bi basliyor yemek bile yapamiyorm arada kackere oturuyorm agri sizi gibi bisi cok garipkas gevseticide ise yaramiyor bu sefer gecmesse doktora gidicem ama caresi olmazsa cok kotu ya butun hayatimi etkiliyor
aleyküm Selam cnm misafir varken girilmiyorr malesed kisa zmnda donersn cnmSelam kızlar
Nolur kusura bakmayın uğrayamıyorum . Bu hafta beni mazur görün. Her şartta gelirdim biliyorsunuz. Kaç güne misafirlerim giderler. Eski aktif ben geri döner inşallah.
Bugünün pazartesi olduğunu da unutmuşum tartılmadımda
artida değilsin o da guzel cnmKizlar bende sabitim en azindan ufak kacamaklarim var gene dengede tutmaya calisiyorum
Cuma 57.4
Bugun 57.4
afiyet olsun cnmİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sahur
1 haşl yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
3 dilim sucuk
Domates biber
Su simdilk 500 ml içtim
ayyyy bi tanı kiz neyin nesi nerden tanisiyorsunzKızlar erkek dediniz anlatayım bari
Kac aydir bi kahve içmeye çıkmak isteyen birisi vardi. Adam nasıl taktiysa vazgeçmedi gene yazmış musait olduğun bi zaman iftara gidelim diye ne desemkiazmine hayran kaldim 7 8 aydir bekliyor
afiyet olsun cnmDünkü menüm ( dün yoğunluktan ve yorgunluktan yazamadım)
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugünkü menüm
Sahur yok
İftar
3 adet dolma(kabak, patlıcan , biber)(bol kıymalı, pirinçsiz, bulgur ve firik ile)
1 kaşe yoğurt
1 kaşe salata
Su 1.5 lt( yatana kadar 1 lt daha içerim)
ayyy içim sisti yeminle ne insanlar var ben gelemiyorum snrm ya böyle şeylere iyi ki Gorumcem yok eltilerimle de mesafeliyimTüm iş bendedir mesela. Asla bir işin ucundan tutmazlar. Hele küçük görümcem çocuklarına kalkıp su bile vermez. Herşeyde kendisiyle bizi kıyaslar. Ben asla eşimle aramızdaki sorunu dışarı yansıtmam. Herhalde güllük gülistanlık sanıyorlar. Abim çok iyi. Çocuğuna çok düşkün. Maddi durumunuz çok iyi( ki bir memur maaşı yani) der durur. Sabah 10 dk geç uyansam bütün dolaplarıma girerler. Özel eşyalarımı kullanırlar. Temizliğe zaten dikkat etmezler . Bende titiz bir insanım onlara belli etmeden etrafı silip el yıkamaktan helak oluyorum. Günde 10 posta kapı kollarını , çocuğun odasındaki eşyaları siliyorum mikrop kapmasın diye. Sabah 8 de çocuklar makarna istiyor diyor yapıyorum bunu beğenmediler deyip patates kızartması istiyor . Gün boyu ekmek arası çikolata yediriyor durmadan çocuklar aç kaldı bişey yemiyorlar diyor. Ve daha bir sürü şey
dogrudur cnm vala yoruldun misafirlerden duzelir insAllahKuzum inan yediğimi de anlamıyorum sofradan kalkıp oturuyorum bin kez
Sağ ol canım
Öyle bir imkan var mı ki
İyi geceler kuzum
aynen pek olmamis cnm afiyet olsunMenü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Çiğköfte
Bol salata
2 yk pilav
Bi avuc haslnmıs tavuk
Ara
Kiraz
Eeik
Ara
Bi avuc fındık
Su
2 ltye yakın
Pek olmdı biliyoruumm
Guzel. Eksi cnm ne izni kiz hayrdrBen kilo bildirmeye ancak geldim tartıldım ama bir türlü yazamadım
Cuma 98.2
Pazartesi 98
Fark -200
Ay eğer gitmese idi sadece listeyi etkilememe adına izine ayrılmayı düşündüm şükür gitti az da olsa