Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende de yoktu hemsureler kendi aralarinda konusmus biri geldi cidden.yokmus dedi onun icin.en tecrubeli bizimle ilgilendi hic uc yok kadin.nasil yapiyorsa bizimki emiyordu biz deneyince no no.
Afiyet olsun da insan bu menüyle çok acıkır gibi geldi bana. Az gibi yani
hic acikmiyorum.sonlara geldikce istah sifir bende ne tatli ne tuzlu sadece su
cok.sukur ki buyumusler canim
Instagram da emzirirken kilo vermeyi araştırırken bı yerde okumuştum hızlı yağ yakimi sütun kalitesini etkiliyor 6 aydan önce diyet tavsiye etmiyordu aklımda kalmış iste
sen.saglikli bir yol izleyecrksim.a trica sutun var ve verilecek.kilo fasla ise 6 aydan.once onay veriyorlar ben 3 aylikken.gitmistim
Nasıl doyuyon bu menüyü bahar ya oruçsun bide kıyamam
istah yok cnm
aslinda ciktikca ve hayir dedikce kendine guvenin artar
,
Neden emzirmek için?

benim de en çok zorlandığım nokta emzirmek...
emzirmek bana gore.cok.onemli.bir.bag , bayiliyorum yeterki.emsin tabi benim ki son.bir yil cok.abartti.canimi cikardi.o.ayri.ve dusunsene.emzirme bitene.kadar hic.hasta olmuyor kuzular
cehaletin boylesi belki.kotu.niyet yok.ama cahilmis
Cuma 96.9
Bugün 96.6
Fark - 300 bu niiii be dedim ama
:)
Cuma:71.9
Bugün:71.8
100gram gitmiş neyse ki alırım diye korkuyordum yediklerimden sonra
:)
Kızlar ben dün sahur yaptm niyetlenrm die ama sabahh yine leke gelmis tutamadm dolayısıyla tartida artiyim su an bildirimi öğleye kadar beklerim bisey yemeden artk ne giderse yemek yemesrm dr su icerim cunki
kiz hergun sahur mu yapiyorsun madem leke geluyor gunune kadar bekle

Iki gün yaptm kiz gelmiyor ki gun boyu nerdeyse hic bitti saniyorum leke geliyor peçeteye cok az gidiyor bitti artk die dusunuyom bklm insAllah bitmistir pisi pisine yiyom resmen ya adette degilim

Iki gün yaptm kiz gelmiyor ki gun boyu nerdeyse hic bitti saniyorum leke geliyor peçeteye cok az gidiyor bitti artk die dusunuyom bklm insAllah bitmistir pisi pisine yiyom resmen ya adette degilim
Birlikte başlamıştı, ben dün oruçtum.

Evde kekik varsa çayını demle iç, kalanı söker atar

Yapamam de bırak ya onlarin hizmetcisimisin. Yatarkende kendi odanin kapisini kilitle. Ozel esyalarini kendi odana koy girmesinler bune sacmaliktir boyle ya
Bence herkes her mesleği yapmamalı heledw öğretmenliği puanı yeten değil merhametli şefkatli olan yapmalı
Tamamrn Katiliyorum dilegim
Kuzum inan yediğimi de anlamıyorum sofradan kalkıp oturuyorum bin kez

Sağ ol canım

Öyle bir imkan var mı ki

İyi geceler kuzum
Ah keske olsa
Menü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Çiğköfte
Bol salata
2 yk pilav
Bi avuc haslnmıs tavuk
Ara
Kiraz
Eeik
Ara
Bi avuc fındık
Su
2 ltye yakın
Pek olmdı biliyoruumm
Yanlis hatirlamiyosam artıdaydın canim ve ezogelin pilav cigkofte bi arada ? Hic olmamis afiyet olsun
Git kız bence ne olacak hem tanırsınız bakalım nasıl biri
Valla bilemedim canim ayrildiktan sonra kimseyle görüşmedim daha biraz onyargiliyim
Ben kilo bildirmeye ancak geldim tartıldım ama bir türlü yazamadım
Cuma 98.2
Pazartesi 98
Fark -200

Ay eğer gitmese idi sadece listeyi etkilememe adına izine ayrılmayı düşündüm şükür gitti az da olsa
Pazartesi icin iyi gulbecim
Bir sans daha ver adama madem israrla bekliyor.
Yazıp duruyor iste ama bakalım
Bı iftar yemeğine çık canım birşey olmaz, ama bekletmeye devam et...ne kadar beklerse o kadar kıymetli olursun
Evet oyle biseyde var yaa ne kadar surundurursen o kadar kiymetlisin
Arkadaşımın arkadaşı canim
Sen git doktorunla konus kuzu en saglikli sonucu ondan alirsin
Afiyet olsun tatlim
Sahur 02.00
Zeytin peynir
Yarım domates
1 hurma

İftar 20.31 🍽
2 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates
Çay

Su 1.5 lt
Spor 25 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun gulbecim
Afiyet olsun canim
Cok guzel dilekcim afiyet olsun
Çok tatlılar allahımmmm❤❤❤
Yaaa sen bide görsen teyzesi onlari
Bugün yorgun hissediyorum kendimi helede sırtım omzum nasıl ağrıyor hamama gitsem oncesi sauna sonra masaj ve kese nasıl güzel olurdu tabbi bunlar hayaller şuan için
İyi geceler kızlar kaciyim ben yavastan
Dilekkk yaninda eslik ederdim valla
Gidip gitmemekte kararsızım abla. Düzgün birine benziyor ama bilemedim. Az cok ogrendim kimdir diye
Cok gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Kız azıcık kafanı dinle.... Hepsinin köküne kibrit suyu erkek değil mi Allah bildiği gibi etsin...... Dertsiz başına dert alacaksın kim bilir hangi psikopat .....
Kiz daha kimseyle gorusmedim suana kadar zaten bundanda emin değilim bilmiyorum karar vermedim daha
Slm gencler yine dertler selale olmus tekrar soyluyorum altta kalmayin , babaannem sen esek olursan semer vuran cok olur derdi siz idare ettikce onlar arsizlasmis
Aynen oyle olmus hepsi birbirinden beter valla
Menu
Sahur
1 yumurta
1-dlm t bugday
Domates salatalik

Iftar
4yk bezelye
Salata yogurt

Kilo bildirimi : _1,2
Afiyet olsun beybi
Eksiyse muhtesemmmm
Günaydınnnn kızlar
Gunaydin tatlisss

Olabilir kuzum diğer günler sebzeli çorbaydı sadece dün akşam tarhana çorbası yaptım.
Daha fazla dikkat edeyim en iyisi

Valla hic cekilmez ya oda
Hasta olayim evi b.k götürsün umrumda olmaz hayatta kalkip bisi yapmam halim yoksa once kendimi iyi hissedicem ben

Allahim tipini yerim onun yaaa sarılıp yatcan onunla yaaa
BEn de öyleyim normalde
Hele bebiş ilk doğduğunda kimsem yoktu ya yanımda ev pislik içindeydi umrumda değildi ama annem sağolsun tahammül edemiyor hiç
Dün yine 1e geliyordu yattık ufaklık da hasta ya saat başı uyandı güzel de uyuyamadım sabahın 6.30unda annem aramış ki eee ne yaptınız diye el insaf yaaa

Senin troid hormonun iyi seviyedeyse risk altında değilsin suan ama ayda 1 test yapmakta fayda var tabikide. Çünkü bizdede herkeste var ama bende çıkmadı şükür. Mutlaka görüş canım drunla bakalim ne diyecek

@
Hoşgeldin arkadaşım Şubat annelerindendin zannersem baya takip etmiştim hamilelik dönemimde sizi ☺bende Martta doğum yaptım 2 aylık kızım..
İyi geceler canım
Aynen canım ordanim bende. Simdide 9. Takım cezbetti beni birde buraya takilayim dedim.

Onuda 1 hafta sonra erkene cekicem esim oruc tuttugu için gecede kalkmıyorum onunla aksam bari birlikte yiyelim diyor ondan öyle:))

Gunaydin kizlarr

Bugun esimle evlilik yildonumuz 3 sene oldu tam . Sabah geldi isten bugun yemek yapma disarda yapalim iftari dedi bende dedim neden bugun yarin niye degl :) oda iyi yarin cikariz dedi bende bugunun ozelligimi varki dedim guluyor ozaman yok cnm artik 3 sene olmus diyo bide 
Benim esim biraz bole konularda odundur aslinda supriz yapmayi beceremez hediye alcaksa ne alsin bilmez sen sec ben aliyim falan der ama bende onu bole seviyorm alisiyor insan bi zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…