- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.581
Psikolojik rahatsızlıkları var kuzumSanki sen abileriyle evlenmesen, kendileri evlenecek.... Neyin çekememezliği bu..
bende de yoktu hemsureler kendi aralarinda konusmus biri geldi cidden.yokmus dedi onun icin.en tecrubeli bizimle ilgilendi hic uc yok kadin.nasil yapiyorsa bizimki emiyordu biz deneyince no no.aynen oyle cahillik var ister istemez 20 yaşında anne oldum hersey tuhaftı Rabbim bi gun insAllah ikinciyi nasip ederse emzirmeyi cok istiyorum hemsireler o zmn bana da yardmci olkaya çalıştı hatta biri en son senin cidden hic ucu yok çocuk nereden tutsun vala bilemedim falan dedi su an eskiye gore nohut kadarda olsa göğüs ucum var bklm hayrlisi saol cnm bnm
Afiyet olsun canım
hic acikmiyorum.sonlara geldikce istah sifir bende ne tatli ne tuzlu sadece suAfiyet olsun da insan bu menüyle çok acıkır gibi geldi bana. Az gibi yani
cok.sukur ki buyumusler canimKız ne çok bahsettiniz emzirmekten benim bile doğurasım geldi.
3. Olsun isterdim ama tek başıma doğurdum tek başıma büyüttüm kızlarımı elimden tutan olmadı. Sonra ne idüğü belirsiz bakıcılarla cebelleştim durdum.
sen.saglikli bir yol izleyecrksim.a trica sutun var ve verilecek.kilo fasla ise 6 aydan.once onay veriyorlar ben 3 aylikken.gitmistimInstagram da emzirirken kilo vermeyi araştırırken bı yerde okumuştum hızlı yağ yakimi sütun kalitesini etkiliyor 6 aydan önce diyet tavsiye etmiyordu aklımda kalmış iste
istah yok cnmNasıl doyuyon bu menüyü bahar ya oruçsun bide kıyamam
aslinda ciktikca ve hayir dedikce kendine guvenin artarHaklısın canım Ramazan olduğu için aslında böyle bir durum gelişti maalesef. Zaten ben çok yalnızım aslında asosyalim desem yeridir yani o kadar yalnızım. Dışarı çıkmam öyle kolay kolay. Ayda bir falandır. Hep evde durmaktan zaten veremdim kilomu kaç yıldır.
,Seninki daha fenaymış allah yardımcımız olsun canım İnşallah. zaten artık kaldıracak gücüm kalmadı 31 yaşını bitirmek üzereyim ama 40 görünüyorum iyice çöktüm. Eşim 26 yaşında tansiyon hastası oldu. Bir poşet ilaç içiyor. Yani insanları anlamaya çalışmak seni yoruyor. Herkesi olduğu gibi kendi haline bırakmak en iyisi sanırım.
emzirmek bana gore.cok.onemli.bir.bag , bayiliyorum yeterki.emsin tabi benim ki son.bir yil cok.abartti.canimi cikardi.o.ayri.ve dusunsene.emzirme bitene.kadar hic.hasta olmuyor kuzularNeden emzirmek için?
benim de en çok zorlandığım nokta emzirmek...
cehaletin boylesi belki.kotu.niyet yok.ama cahilmisayy canım benim de kayınvalidem ben lohusayken her geldiğinde kızıma mama verirdi. kızardım verme emziriyorum diye. bir de mikrodalgada ısıtırdı mama suyunu. zararlı olabilir bari orda ısıtma derdim. tamam tamam derdi. ben uyuyunca bir çın sesi gelirdi mikrodalga bitiş sesi. artık dayanamadım. iki hafta sonunda artık gelmenize gerek yok ben ilgilenebiliyorum demiştim. onlarda kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar fakat yanlış yerden giriş yapıyorlar bence
:)Cuma 96.9
Bugün 96.6
Fark - 300 bu niiii be dedim ama
:)Cuma:71.9
Bugün:71.8
100gram gitmiş neyse ki alırım diye korkuyordum yediklerimden sonra
kiz hergun sahur mu yapiyorsun madem leke geluyor gunune kadar bekleKızlar ben dün sahur yaptm niyetlenrm die ama sabahh yine leke gelmis tutamadm dolayısıyla tartida artiyim su an bildirimi öğleye kadar beklerim bisey yemeden artk ne giderse yemek yemesrm dr su icerim cunki
aynen öyle valaEvet değil mi mutfak detaylı
Afiyet olsun canım eksin süpermiş tebriklerMenu
Sahur
1 yumurta
1-dlm t bugday
Domates salatalik
Iftar
4yk bezelye
Salata yogurt
Kilo bildirimi : _1,2
Sagol canimaynen öyle vala
Afiyet olsun canım eksin süpermiş tebrikler
Iki gün yaptm kiz gelmiyor ki gun boyu nerdeyse hic bitti saniyorum leke geliyor peçeteye cok az gidiyor bitti artk die dusunuyom bklm insAllah bitmistir pisi pisine yiyom resmen ya adette degilimbende de yoktu hemsureler kendi aralarinda konusmus biri geldi cidden.yokmus dedi onun icin.en tecrubeli bizimle ilgilendi hic uc yok kadin.nasil yapiyorsa bizimki emiyordu biz deneyince no no.
hic acikmiyorum.sonlara geldikce istah sifir bende ne tatli ne tuzlu sadece su
cok.sukur ki buyumusler canim
sen.saglikli bir yol izleyecrksim.a trica sutun var ve verilecek.kilo fasla ise 6 aydan.once onay veriyorlar ben 3 aylikken.gitmistim
istah yok cnm
aslinda ciktikca ve hayir dedikce kendine guvenin artar
,
emzirmek bana gore.cok.onemli.bir.bag , bayiliyorum yeterki.emsin tabi benim ki son.bir yil cok.abartti.canimi cikardi.o.ayri.ve dusunsene.emzirme bitene.kadar hic.hasta olmuyor kuzular
cehaletin boylesi belki.kotu.niyet yok.ama cahilmis
:)
:)
kiz hergun sahur mu yapiyorsun madem leke geluyor gunune kadar bekle
Şimdi geçti çok şükür canım, sağolAfiyet olsun canım başının ağrısı nasıl oldu
Afiyet olsun canım.Menu
Sahur
1 yumurta
1-dlm t bugday
Domates salatalik
Iftar
4yk bezelye
Salata yogurt
Birlikte başlamıştı, ben dün oruçtum.Iki gün yaptm kiz gelmiyor ki gun boyu nerdeyse hic bitti saniyorum leke geliyor peçeteye cok az gidiyor bitti artk die dusunuyom bklm insAllah bitmistir pisi pisine yiyom resmen ya adette degilim
Yapamam de bırak ya onlarin hizmetcisimisin. Yatarkende kendi odanin kapisini kilitle. Ozel esyalarini kendi odana koy girmesinler bune sacmaliktir boyle yaTüm iş bendedir mesela. Asla bir işin ucundan tutmazlar. Hele küçük görümcem çocuklarına kalkıp su bile vermez. Herşeyde kendisiyle bizi kıyaslar. Ben asla eşimle aramızdaki sorunu dışarı yansıtmam. Herhalde güllük gülistanlık sanıyorlar. Abim çok iyi. Çocuğuna çok düşkün. Maddi durumunuz çok iyi( ki bir memur maaşı yani) der durur. Sabah 10 dk geç uyansam bütün dolaplarıma girerler. Özel eşyalarımı kullanırlar. Temizliğe zaten dikkat etmezler . Bende titiz bir insanım onlara belli etmeden etrafı silip el yıkamaktan helak oluyorum. Günde 10 posta kapı kollarını , çocuğun odasındaki eşyaları siliyorum mikrop kapmasın diye. Sabah 8 de çocuklar makarna istiyor diyor yapıyorum bunu beğenmediler deyip patates kızartması istiyor . Gün boyu ekmek arası çikolata yediriyor durmadan çocuklar aç kaldı bişey yemiyorlar diyor. Ve daha bir sürü şey
Tamamrn Katiliyorum dilegimBence herkes her mesleği yapmamalı heledw öğretmenliği puanı yeten değil merhametli şefkatli olan yapmalı
Ah keske olsaKuzum inan yediğimi de anlamıyorum sofradan kalkıp oturuyorum bin kez
Sağ ol canım
Öyle bir imkan var mı ki
İyi geceler kuzum
Yanlis hatirlamiyosam artıdaydın canim ve ezogelin pilav cigkofte bi arada ? Hic olmamis afiyet olsunMenü
Sahur
Yok
İftar
Bi kase ezogelin
Çiğköfte
Bol salata
2 yk pilav
Bi avuc haslnmıs tavuk
Ara
Kiraz
Eeik
Ara
Bi avuc fındık
Su
2 ltye yakın
Pek olmdı biliyoruumm
Valla bilemedim canim ayrildiktan sonra kimseyle görüşmedim daha biraz onyargiliyimGit kız bence ne olacak hem tanırsınız bakalım nasıl biri
Pazartesi icin iyi gulbecimBen kilo bildirmeye ancak geldim tartıldım ama bir türlü yazamadım
Cuma 98.2
Pazartesi 98
Fark -200
Ay eğer gitmese idi sadece listeyi etkilememe adına izine ayrılmayı düşündüm şükür gitti az da olsa
Yazıp duruyor iste ama bakalımBir sans daha ver adama madem israrla bekliyor.
Evet oyle biseyde var yaa ne kadar surundurursen o kadar kiymetlisinBı iftar yemeğine çık canım birşey olmaz, ama bekletmeye devam et...ne kadar beklerse o kadar kıymetli olursun
Arkadaşımın arkadaşı canimmasAllah cnm cok yogun bi gun olmus
bugun herkes sabit herhalde
insAllah cnm
evet cnm bayram temizligine kalkistim
aleyküm Selam abla bugyn yogundum baya alintilari yaptim ama simdi cvplayabildm anca
afiyet olsun cnm
aynen kaptanim yarin aksam uzeri tartılırm niyetli olucam yarın insAllah
eksidesin ne guzel cnm tebrikler
cok ayip gercekten yaptiklari keske sakinlesmeseymis ben de cocujlugumda toplu boy kilo kontrolu yaparlardi cok utanirdim sinir olurdum ama bi ogretmenin bunu yapması cok kötü
regl gecikmesi siskinlik yapar cnm ama hamile olmadığına emin misin belki henüz belli olmamistr
afiyet olsun cnm akşam ekmekle pilav olmasaymis iyiymis ama pilavin miktari az kötü degl bence
adet oncesi sisiyordursun sende belki cnm bende öyleyimdir sabitsin en azindan
afiyet olsun cnm
ayy abla niye arti ciktin ki afiyet olsun
geçmiş olsun canım ya bi git doktora ihmal etme bence
aleyküm Selam cnm misafir varken girilmiyorr malesed kisa zmnda donersn cnm
artida değilsin o da guzel cnm
afiyet olsun cnm
ayyyy bi tanı kiz neyin nesi nerden tanisiyorsunz
afiyet olsun cnm
ayyy içim sisti yeminle ne insanlar var ben gelemiyorum snrm ya böyle şeylere iyi ki Gorumcem yok eltilerimle de mesafeliyim
dogrudur cnm vala yoruldun misafirlerden duzelir insAllah
aynen pek olmamis cnm afiyet olsun
Guzel. Eksi cnm ne izni kiz hayrdr
Sen git doktorunla konus kuzu en saglikli sonucu ondan alirsinHaklisin cnm 2 gune gitmeyi dusunuyorm kontrole
Olabillir cnm ama oturdugumda geciyor bebekten olsa gecmezdi sanki o yuzden o kas agrima cok benzettim doktoruma sorucam bakalm
Aynen cnm cok onemli saglik benim ablamin hamilelikte tiroidi cikmisti asiri su toplamisti aniden ve erken dogum olmustu bebegin kalp atisi azalmisti o yuzden cok korkuyorm zaten Ailede troid var kuzenlerimde falanda. Oda cok zor olsa gerek canin cekip yiyememek
Aslinda orta sola dogru mide taraflarima yakin ama yinede dra sorucam cnku boyle ne oldugnu anca tahmin ediyorum hersey olabillir
Afiyet olsun tatlimIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03:00(gene tutamadim)
2 dilim tbe
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
1 kupa bitki çayı
Çay
Kahvaltı 11:00
1 dilim tbe
Domates salatalık
1/2 kk beyqz peynir
Ara: 3 hurma, 3 çilek, 3 kiraz saat hatrlamiorm
Saat 15:30
1 büyük kepce soğan çorbası
Akşam 20:10
Yarım etliekmek
1 bardak ayran
Bol salata
Su 2.5 lt 3 e tamamlarım
Spor yok ama heryerim ağrıyor kızlar akşama kadar temizlik yaptım salon bitti dip köşe oturma odasina gectim ki bi gazla 3 hali yikadim balkonda sonra perde pismis makineden cikardim astim cam sildim kapi derken öldüm hala her yer her yerde camasir katladim demin onlar yerleşecek utu var amaaaan vala ha mutfakta bulaşık beklio gidip yatacam sndm bi dus alip cok yorgunum belim ağrıyor yarın gözüm yerse kalan yerleri de temizlerim biter artk
Afiyet olsun gulbecimSahur 02.00
Zeytin peynir
Yarım domates
1 hurma
İftar 20.31 🍽
2 yağda yumurta
Peynirzeytin
Domates
Çay
Su 1.5 lt
Spor25 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canimBugünki menum
08.00 1 haslanmıs yumurta
1 kk peynir
12.00 2 tbe ile kaşarli tost
Domates salatalık
14.00 1 avuç findık kuru üzüm antep fistiğı karişımi
18.30 2 kòfte
Domates
1 tbe
Su 2l spor 30 dk gym 90pPnrrr-12
Cok guzel dilekcim afiyet olsunCumaya hazırlık menüm
Kahvaltı 1 dilim t.b ekmeği
2 k.k peynir
4 zeytin
Domates salatalık derotu
Ara 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran salatalık domates 5 erik
Akşam 1 tabak ıspanak yoğurtlu ,4 ızgara köfte salata
Ara kahve
2,5 lt su
Yaaa sen bide görsen teyzesi onlariÇok tatlılar allahımmmm❤❤❤
Dilekkk yaninda eslik ederdim vallaBugün yorgun hissediyorum kendimi helede sırtım omzum nasıl ağrıyor hamama gitsem oncesi sauna sonra masaj ve kese nasıl güzel olurdu tabbi bunlar hayaller şuan için
İyi geceler kızlar kaciyim ben yavastan
Gidip gitmemekte kararsızım abla. Düzgün birine benziyor ama bilemedim. Az cok ogrendim kimdir diyeher zaman oglenmi kalkiyosunuz cnm
kaynattiginiz icin geri kalmisiniz deseydin
bence ogretmenlede kkonussaymis keske
Ne sacma bisey yaa
Sözde ogretmen, cocuklami kiyasliyor kendini zavalli
menulerinde cok ideal olmuyor cnm
dikkat ettiysen sisliktir cnm
ozellikle erkeklerin bi kadina bu sekilde yorum yapmalari cok cirkin bence
niran bi arti geldik diye hemen yikilacazmi cnm
Sen aynen devam et mutlaka gidecektir
menunde hic sebze salata türü bisey yok cnm
duzensiz bi haftasonu gecirdin cnm onun etkisi olabilir
Corbalarda karbon yerine geciyor
Eger unsuz tavuk yada sebze corbasi degilse
cok guzel baslangic cnm
Sadece oruc olmadigin icin aksam saati biraz erken olabilir
guzelim mutlaka yarin dr u bi ara sor
seninde gorumceklerle basin beladaymis cnm
Ne zaman gidecekler
gayet iyi cnm
benim kizda öyle butun hayvanlar icin cildirir
son gunlerde sucuk fazla olmaya basladi cnm :)
Yesillikde eklesene menune odem atmak icin iyi olur
kimmiş neyin nesiymis iyice ogrende ona gore git cnm
guzel olmus cnm
deseydinya ici beni dışı sizi yakar diye
eksi olman guzel cnm
guzel olmus cnm
aksam kofteyi birazdaha fazla yiyebilirdin cnm
Cok gecmis olsun canimSaat 1 oluyor ama uyuyamadım. Başım ağrıyor, Ağrı kesici de fayda etmedi. Tek iyi yapı iftarda başağrısı nedeniyle fazla yiyemedim
Artık sahura kadar yatmam galiba.
Menü yazayım diyicem de sahurda ne yedim hatırlamak zor oluyor.
Afiyet olsun canimSahur
Kalkamadım
( niye hatırlayamadığım anlaşıldı)
İftar
Salata
1 hurma
4 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara
1/2 avakado
1 çikolata (belki başağrım geçer dedim ama fayda etmedi)
1 bardak süt
Kiz daha kimseyle gorusmedim suana kadar zaten bundanda emin değilim bilmiyorum karar vermedim dahaKız azıcık kafanı dinle.... Hepsinin köküne kibrit suyu erkek değil mi Allah bildiği gibi etsin...... Dertsiz başına dert alacaksın kim bilir hangi psikopat .....
Aynen oyle olmus hepsi birbirinden beter vallaSlm gencler yine dertler selale olmustekrar soyluyorum altta kalmayin , babaannem sen esek olursan semer vuran cok olur derdi siz idare ettikce onlar arsizlasmis
Afiyet olsun beybiMenu
Sahur
1 yumurta
1-dlm t bugday
Domates salatalik
Iftar
4yk bezelye
Salata yogurt
Gunaydin tatlisssGünaydınnnn kızlar
duzensiz
Olabilir kuzum diğer günler sebzeli çorbaydı sadece dün akşam tarhana çorbası yaptım.her zaman oglenmi kalkiyosunuz cnm
Ne sacma bisey yaa
cok guzel baslangic cnm
Ne zaman gidecekler
gayet iyi cnm
guzel olmus cnm
eksi olman guzel cnm
guzel olmus cnm
Bilmiyorum ki kuzum inş ondandıradet oncesi sisiyordursun sende belki cnm bende öyleyimdir sabitsin en azindan
BEn de öyleyim normaldeValla hic cekilmez ya oda
Hasta olayim evi b.k götürsün umrumda olmaz hayatta kalkip bisi yapmam halim yoksa once kendimi iyi hissedicem ben
Allahim tipini yerim onun yaaa sarılıp yatcan onunla yaaa
Senin troid hormonun iyi seviyedeyse risk altında değilsin suan ama ayda 1 test yapmakta fayda var tabikide. Çünkü bizdede herkeste var ama bende çıkmadı şükür. Mutlaka görüş canım drunla bakalim ne diyecekHaklisin cnm 2 gune gitmeyi dusunuyorm kontrole
Olabillir cnm ama oturdugumda geciyor bebekten olsa gecmezdi sanki o yuzden o kas agrima cok benzettim doktoruma sorucam bakalm
Aynen cnm cok onemli saglik benim ablamin hamilelikte tiroidi cikmisti asiri su toplamisti aniden ve erken dogum olmustu bebegin kalp atisi azalmisti o yuzden cok korkuyorm zaten Ailede troid var kuzenlerimde falanda. Oda cok zor olsa gerek canin cekip yiyememek
Aslinda orta sola dogru mide taraflarima yakin ama yinede dra sorucam cnku boyle ne oldugnu anca tahmin ediyorum hersey olabillir
Sen bi gun önceydi die hatrliorm ben bitti artk gelen yok bende bugun niyetliyim ama aksama demlerimy yine de saol cnmBirlikte başlamıştı, ben dün oruçtum.
Evde kekik varsa çayını demle iç, kalanı söker atar
Aynen canım ordanim bende. Simdide 9. Takım cezbetti beni birde buraya takilayim dedim.@
Hoşgeldin arkadaşım Şubat annelerindendin zannersem baya takip etmiştim hamilelik dönemimde sizi ☺bende Martta doğum yaptım 2 aylık kızım..
İyi geceler canım
Onuda 1 hafta sonra erkene cekicem esim oruc tuttugu için gecede kalkmıyorum onunla aksam bari birlikte yiyelim diyor ondan öyle:))her zaman oglenmi kalkiyosunuz cnm
Ne sacma bisey yaa
cok guzel baslangic cnm
Ne zaman gidecekler
gayet iyi cnm
guzel olmus cnm
eksi olman guzel cnm
guzel olmus cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?