- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #29.761
Cnm şok diyet bu resmen bıraktığında fazla fazla geri alıyosun sen bilirsin ama başvurma derim bu tarz şeylere :44:ahh bir bilsek sorun morun kalmıcak
hayırlısı olsun inş cnm
kızlar topikleri gezerken 5 günde 5 kg diyetini gördüm
ilk gün sabahtan akşama sınırsız patates haşlama
2. gün meyve (muz hariç )
3 . gün sebze
4.et
5.gün yumurta,yoğurt yada peynir
2 gün tatil
özelliğide sabah kahvaltıda ne yersen akşama kadar aynen devam demekki 1 çeşit değil tabak çeşit çeşit olacak linkte vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz-f567/
inş olmuştur bakın bakalım denesem mi acaba :44:
Bu hafta kilo bildirimlerini mazeretsiz foto olarak istesem çokmu şey istemiş olurum kızlarrr ??? Oylamaya açıktır !
Bıze yaz bol bol hem bosuna yazmamıs olursun hemde pratık yapmıs olursun sn kac kelıme yazmak gerekıyor kı
Spor aslında dıyetın her asamasında onemlı eddacım o sıkılasmak bahanesı bızım gıbı tembellerın uydurması :)[/B]
ahh bir bilsek sorun morun kalmıcak
hayırlısı olsun inş cnm
kızlar topikleri gezerken 5 günde 5 kg diyetini gördüm
ilk gün sabahtan akşama sınırsız patates haşlama
2. gün meyve (muz hariç )
3 . gün sebze
4.et
5.gün yumurta,yoğurt yada peynir
2 gün tatil
özelliğide sabah kahvaltıda ne yersen akşama kadar aynen devam demekki 1 çeşit değil tabak çeşit çeşit olacak linkte vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz-f567/
inş olmuştur bakın bakalım denesem mi acaba :44:
Bu hafta kilo bildirimlerini mazeretsiz foto olarak istesem çokmu şey istemiş olurum kızlarrr ??? Oylamaya açıktır !
Bu hafta kilo bildiriminde mazeretsiz TARTININ FOTOĞRAFINI istesem çokmu şey istemiş olurum kızlarrr ??? Oylamaya açıktır !
3 dakikada yanlışsız 90 skelime canım :))
olur kuşum benim oyum EVET!! :)
birşeymi olduki =??
buarada murchhh facedeprofildeki saç rengin varyaaa hemen o renge dönnnnn nolurrrr harikaaa yakışmış sanaa:2:
ahh ahhh walla çok alıştım eve :)
ama ev işleri zor geliyo sadece.. 20 gün sonra zabıt katipliği sınavına gircem klavye çalışmam lazım bol bol :))
spor en önemlisi sıkılaşmak için ahh birde bogazlarımızı tutarsak tamamdır
ben regl olacam oyüzden tatlı çekiyo canım çok fenaaa
Cnm şok diyet bu resmen bıraktığında fazla fazla geri alıyosun sen bilirsin ama başvurma derim bu tarz şeylere :44:
kızlar regl oldum
dogru tahmin etmişim tatlı krizlerim nedeni belli oldu
hemkarnım şiş hem agrıyo((
yarın berbat gececek biliyorum kendimii
Doksanaltmısdoksancım aramıza hosgeldın nıkıne bayıldım bu arahedefe motıve edıcı bı nıck olmus
Cnm takımımızda 1. oncelık sevgı ve saygı bız burda hem yarısıyor hem arkadaslık yapıyoruz :)Daha sonra cuma gunlerı en gec 12:00 kadar bıldırım yapıyoruz...Öncelıgımız bol paylasım ve motıvasyonu yukseltmek.1 hafta deneme suren var eger paylasımın ıyıyse bu cuma lısteye eklerım cnm senı :)Tekrardan hosgeldınnn
Merhabalar efenim, bir dönem 10 kg vermiştim, şimdi 3 kg geri aldım. En son 69dum, 71.8 'e çıktım hızlıca.. Şimdi önce 69a geri inmem, sonra ise 60a inmem gerekiyor
Bugün yedim.. Geçti artık ama yarın diyete başlıyorum. Lahana çorbası diyeti yapıcaammm, bakalım 1 haftada ne kadar gidecek. 1 kiloya razıyım1 haftada 1 kilo gitse ii bi motivasyon olur bana şimdilik.. Ben daha önce bu diyeti yapıp 2.5 kg vermiştim 1 haftada.. Bu diyeti bitirince midem umarım biraz küçülmüş olur ve dukan diyetine geçiş yapabilirim.
Diyet listem şu şekilde olacak
1. GÜN
İstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası
2. GÜN
İstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
3. GÜN
İstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
4. GÜN
En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.
5. GÜN
Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.
6. GÜN
İstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.
7. GÜN
Bir porsiyon pirinç lapası, meyve suyu ve lahana çorbası.
Hoşgeldin aramıza
Bu hafta kilo bildiriminde mazeretsiz TARTININ FOTOĞRAFINI istesem çokmu şey istemiş olurum kızlarrr ??? Oylamaya açıktır !
hımm anladım vakit = kg kaybı diyosunhazır evdeyken değerlendir tabi cnm ben eliptik bisikleti alırken okumuştum hergün yaparsan vucüt normal algılıyomuş yani spor gibi değilde günün bir parçası olarak onun için haftada 3-4 gün yapın diyo du ne kadar doğru bilmiyorum tabi ben haftada yarım kgyede razıyım ya keşke gitse öğlen mecburen ekmek arası yedik burda yemek bulmakta sıkıntı neyse bu son olsun akşama brokoli + karnıbahar haşlama var zeytin yağı ve yoğurt gezdirirm 1 dilimde ekmek yeter sen hocayla grş bizide yönlendir
kiyamam canim ya moralin bozuk mu halaselam kızlarrr
gece saatt 2 de yattım bugünde 11 de uyandım artık erken yatmalıyımkii
erken kalkıyım böyle rahatsız hissediyorum kendimi
dışarda işim vardı onları haletim geldim
şimdi bi şehriye çorba yapıyorum kendime
sabah kahvaltıda atıştırdım sadece
gün sana ,fulyaya ve büşraya güzel yatın anasını satımmbunlar iyi günleriniz büşra kursa fulyayla sende işe sefaya son bu arada edoş hazır boşken spora gitsene sende
sabahtan hiçbişeyim yoktu şuan bütün bademciklerim boğazımı dolduruyo sanki kulaklarımdan ateş çıkıyo kafam kazan gibiinş hasta olmam yanımda hap falanda yok
OleyHoşbulduk!!!! Tamamdır cuma günü 12den önce bildirimimi yaparım Herkese merhabaa
Hu huuuuu ben geldim kizlarr
spor salonuna gittim 2bucuktan 5e kadaronce 50 dakika kadar bir uzmanla beraber tum aletleri yapiyorsun azar azar, o gosteriyor falan.. sonra da kendim yaptim bir saatten biraz fazla surdu. esim de carsamba aksami basliyor
salon kocamandi, kalabalik ama mis gibi kokuyor havalandirma zaten benim icin cok onemli cunku ben kokuya inanilmaz duyarliyim hemen midem bulaniverir ter koksa :26:
her alette televizyon var kizlar... takiyorsun kulakligi seciyorsun istedigin kanali izliyorsun.. umutsuz evkadinlari vardi bir kanalda ben onu izledim kosu bandi suresi boyuncaayrica her aletin kendi vantilatoru var basiyorsun yuzune serin hava ufluyor tertemiz.. bayildim.. aletlerin hepsinde ipod/iphone takma yeri var istersen kendi muzigini goturup takiyorsun dokunmatik ekrandan daha kolay oluyor egzersiz sirasinda ayarlamak sarki secmek vs diye..
kol, sirt, karin vs calistiran aletlerde ise bu kisisel anahtarini takiyorsun setlerini yapiyorsun her set arasinda ekranda geri sayim yapiyor 60 saniye molalarla yapmak icin yani.. 20+20 seklinde yaptim her aleti.
neyse verdigim para kurusu kurusuna degecek buna emin oldum, cok rahat cok guzel gecti. tek sorun dus alamadim cunku dusta perde yok :26: ciplak ciplak herkesin icinde dus alamam tabi.. gerci dus bostu ama cesaret edemedim biri gelirse diye.. esim aldi zaten evde alicam dusumu artik ne yapayim. su an heryerim agriyorama moral olarak superim..
olur canim benim icin farketmezama ise baslayinca zor oluyor cunku telefonla cek, sonra sabahin korunde bilgisayara aktar, oradan yolla falan biraz zor olur :18: ama simdi hazir calismiyorken rahatim yani bana uyar
canim diyorlar ki yaglar daha kucuk yag asitlerine parcalaniyormus ve yag yakimi ondan sonra basliyormus, bunun icin de 20 dakikalik bir egzersiz lazim diyorlar orta veya yuksek tempolu (yani terletecek illa ki).
evet haftada 3-4 gun aslinda normali ama simdi ben bu Biggest Loser yarismasini izliyorum hergun egzersiz yaptiriyorlar gunde 5 saat......... aman tanrim yani.. ama ayda "en az" 10 kilo verdirip 5 ayda mezun ediyorlar cop gibi ve sarkmadanoradakileri gordum cok feci gaza geldim o yuzden hergun gitmek istiyorum.. pazari biraktim esimle evde tembellik yapariz diye yoksa 7 gun gidecektim... bu arada o eliptik bisiklet ne fena biseymis.. 5 dakikada canim cikti - ilk kez yaptim hayatimda.. yavas yavas suresini arttircam birden yuklenmeyeyim oldukca zormus gorundugu kadar kolay degil :18:
kiyamam canim ya moralin bozuk mu halatoparla biraz kendini evet erken yatip erken kalkmak ise yariyor gercekten de.. gec kalkmaya basladigimdan beri ben de bi tuhafim
ooh yan gel yat guzel gercekten de... saka saka cok ozledim ben calismayi - ev hanimligi da fena degil ama bir yerden para akmiyor iste calismam lazim borclar var.. zaten seneye bebis calismalari olacak tutarsa uzun bi sure calismicam is ariyorum her gun valla ne yapayim...
gecmis olsun bu arada canim bol vitamin al, gece de benical tarzi bir hap al yatmadan once... sabaha bomba gibi olursunben hasta olacak gibi hissettigimde hep gece yatmadan benical aliyorum bide bol meyve.. hatta balli limon - ceyrek cay bardagi kadar... geciyor hemen :))
bu arada ben bu kis grip oldum virusten ama hic soguk almadim kendimi tebrik ediyorum. hergun 1 koca sogan yiyorum bence bunun etkisi var :26: esim hic sikayet etmiyor kokudan neyse kibir kucuk/orta mor sogani salatama dogruyorum hemen her aksam. hem asiri tok tutuyor (neden bilmiyorum ama aksam yemeginde sogan yedigim gunun gecesinde hic acikmiyorum), hem de cidden dogal antibiyotikmis dedikleri kadar var.. :94: aklinizda bulunsun kizlar
selammm aramiza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?