- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.621
İşe yarıyor mu
Tek recep olmasınKizlar bu arada gecenlerde yazmistm isim konusunda Recep aras koyucaz kesindi hatta Recep kayinbabamin ismi gecen sene vefat etti arasida ben bulmustum. Anlaminida aras nehri saniyordum, gecen gun ogrendim aras 2 anlamliymis at kılı demekmissimdi sogudum baya o isimden isimli bisiler yaptircaktm onlarida yaptiramiyorm esimde diyorki Recep talha koyalim sizce nasil yada tek Recep mi olsa bilemedim
Geçmş olsun kuzum.kızlar dün moralim çok bozuktu biliyorsunuz. bir de sigarayı bırakmamın 4. günüydü. maalesef hem diyeti bozdum hem sigara içtimakşam da teyzem geldi o derdini anlattı ben anlattım iğrenç bir gün geçirdim vesselam
sabah: yok
öğle: 1 lokma kızımın artırdığı simit
ara: 1 bardak ayran 3 çigköfte
akşam: 1 kase çorba
2 mercimekli köfte
1 dilim künefe
Yoo yok olsa bile kayısı çayı içiyorum da ben yağ yakıyor diye kullanmak istedimYariyor cnm kabizliga iyi geliyordu bende sendede oyle bi durummu var
karbon ağırlıklı olmus cnm devamini getirmezsen toparlarsn uzme kendini iyi düşün guzell gelişmeler olsun kotuyum dedikce insan kötü oluyor bence olumlama yapmak en güzelikızlar dün moralim çok bozuktu biliyorsunuz. bir de sigarayı bırakmamın 4. günüydü. maalesef hem diyeti bozdum hem sigara içtimakşam da teyzem geldi o derdini anlattı ben anlattım iğrenç bir gün geçirdim vesselam
sabah: yok
öğle: 1 lokma kızımın artırdığı simit
ara: 1 bardak ayran 3 çigköfte
akşam: 1 kase çorba
2 mercimekli köfte
1 dilim künefe
cnm sen su an yeni başladın diyete duzenli beslenip spor da yaptgn sürece cabuk gidecektir coktan cok gider azdan az ilk 10 kiloya kadar hızlı gider sonra belki biraz yavaslar elbette metabolizma hizi falan da etkilidir azmin daim olsun eksin bolKızlar ben 1 günde 600 gram vermişim bunu suya bağladım çünkü dün koşuya çıktık ama işimiz çıktı gece başka bşryere gittik koşmadım yani aklıma gelmişken dün ip atladım etiketlemeyi unuttum onu bi yapayım 100 ip atlama 100pPnrrr-12 herneyse bu su gerçekten işe yarıyor içmeden 1 saat önce 1.5lt suya 1 salatalık doğradım yarım limon suyu ekledim siz iyice yıkayıp kabuklarını atabilirsiniz.. Maydonoz ekledim. Bütün gün onu içtim diyetin aynıydı herzaman ki gibiydi. Ama 600 gr birden verdim bence deneyin
Aslinda iki isin sunnet bildgm kadaryla bnm kiziminda iki ismi var ama pek kullanmioruz ikinci ismi kullanacaksan koy bence ama ilerde cocuk icinde iki seçenek olabilir hangisini kullanmak isterse omu kullansnKizlar bu arada gecenlerde yazmistm isim konusunda Recep aras koyucaz kesindi hatta Recep kayinbabamin ismi gecen sene vefat etti arasida ben bulmustum. Anlaminida aras nehri saniyordum, gecen gun ogrendim aras 2 anlamliymis at kılı demekmissimdi sogudum baya o isimden isimli bisiler yaptircaktm onlarida yaptiramiyorm esimde diyorki Recep talha koyalim sizce nasil yada tek Recep mi olsa bilemedim
Ay bende ole dusunuyorm aslinda bide 2 isim seviyorm neyse bakalm hayirlisi ama 2 haftaya kesin karar vermeliyim isimli bisiler yaptiramicam yoksa :)Tek recep olmasın
Yoo yok olsa bile kayısı çayı içiyorum da ben yağ yakıyor diye kullanmak istedim
Aynen öyle yapıyorum sağol canım =)Ay bende ole dusunuyorm aslinda bide 2 isim seviyorm neyse bakalm hayirlisi ama 2 haftaya kesin karar vermeliyim isimli bisiler yaptiramicam yoksa :)
Onu bilmiyorm cnm yag yakma ozelligi varmi lifli bi besin oldugu icin kabizliga cok iyi geliyor ben o amacla kullandim ama diätte uygun sen kullan illaki olumlu baska etkileride vardir tokluk hissi vs..
Bu arada kayisi cayi form mu onlarda sinemaki olunca duzenle kullanmak skntı bagirsak tembelligi yapabiliyor dikkat et derim haftada 1-2 falan ic sinemaki varsa icinde
karbon ağırlıklı olmus cnm devamini getirmezsen toparlarsn uzme kendini iyi düşün guzell gelişmeler olsun kotuyum dedikce insan kötü oluyor bence olumlama yapmak en güzeli
cnm sen su an yeni başladın diyete duzenli beslenip spor da yaptgn sürece cabuk gidecektir coktan cok gider azdan az ilk 10 kiloya kadar hızlı gider sonra belki biraz yavaslar elbette metabolizma hizi falan da etkilidir azmin daim olsun eksin bol
Aslinda iki isin sunnet bildgm kadaryla bnm kiziminda iki ismi var ama pek kullanmioruz ikinci ismi kullanacaksan koy bence ama ilerde cocuk icinde iki seçenek olabilir hangisini kullanmak isterse omu kullansn
Araş yerine Ayaz da olabilir. Oğlum olsa Ayaz olacaktı :)Kizlar bu arada gecenlerde yazmistm isim konusunda Recep aras koyucaz kesindi hatta Recep kayinbabamin ismi gecen sene vefat etti arasida ben bulmustum. Anlaminida aras nehri saniyordum, gecen gun ogrendim aras 2 anlamliymis at kılı demekmissimdi sogudum baya o isimden isimli bisiler yaptircaktm onlarida yaptiramiyorm esimde diyorki Recep talha koyalim sizce nasil yada tek Recep mi olsa bilemedim
Zor bisey isim bulmak ya kolay gelisnHaklisin cnm ilerde cocuk icinde iyi olur :) isim konusunda her kafadan bi ses cikiyor ya bizim taraf talhayi begenmedi soliyemeyiz bi garip falan dediler sonra bazisi tek isim koyun uzun olmasin diyoresimde pek yardimci olmuyor 2 isim konusunda bitek talhayi onerdi baska bisi dedigimde sen billirsn sen sec 2 ismi diyor.
İnsanlar isimlerinin özelliklerini biraz taşıyorlar. İsimlerin özelliklerine bak bence. Mesela Selim ler halis muhlis insanlar oluyorlar. Yusuflar yakışıklı oluyor. Ömerler hiddetli oluyor gibiKizlar bu arada gecenlerde yazmistm isim konusunda Recep aras koyucaz kesindi hatta Recep kayinbabamin ismi gecen sene vefat etti arasida ben bulmustum. Anlaminida aras nehri saniyordum, gecen gun ogrendim aras 2 anlamliymis at kılı demekmissimdi sogudum baya o isimden isimli bisiler yaptircaktm onlarida yaptiramiyorm esimde diyorki Recep talha koyalim sizce nasil yada tek Recep mi olsa bilemedim
Millet mi doğuracak sen doğuracaksın. İstediğini koymalısın onların nasıl söyleyeceği önemli değilHaklisin cnm ilerde cocuk icinde iyi olur :) isim konusunda her kafadan bi ses cikiyor ya bizim taraf talhayi begenmedi soliyemeyiz bi garip falan dediler sonra bazisi tek isim koyun uzun olmasin diyoresimde pek yardimci olmuyor 2 isim konusunda bitek talhayi onerdi baska bisi dedigimde sen billirsn sen sec 2 ismi diyor.
Ayaz çok soğuk demek değil mi ?Araş yerine Ayaz da olabilir. Oğlum olsa Ayaz olacaktı :)
Gözün aydın kuzum gitsinler de yaparsın. Önce bir uzat ayaklarını dinlen heleSlm yolcu ettik kv gitti çok şükür ama ev berbat Cuma’ya kadar ne iş yaparsam kar
Aleyküm Selam cnm geçmiş olsun insAllah olmaz ateşi falanSelam kızlar yavrumun göz muayenesi ile aşısı vardı bugün sabahtan onları hallettik
İnşallah ağrı ateş yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?