Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bu arada gecenlerde yazmistm isim konusunda Recep aras koyucaz kesindi hatta Recep kayinbabamin ismi gecen sene vefat etti arasida ben bulmustum. Anlaminida aras nehri saniyordum, gecen gun ogrendim aras 2 anlamliymis at kılı demekmis simdi sogudum baya o isimden isimli bisiler yaptircaktm onlarida yaptiramiyorm esimde diyorki Recep talha koyalim sizce nasil yada tek Recep mi olsa bilemedim

Tek recep olmasın

Geçmş olsun kuzum.
Üzme canını gelip geçici bunlar.
Sen vaz geçme pes etme yeter.
Zaman zaman böyle patlamaların olması normal. Hepimizde oluyor arasıra böyle çökme halleri. Önemli olan hemen toparlanabilmek.
Hızlıca tamir etmeli insan kendini .
İnsanın ömrünü kısaltan şeylerden biri enerji vampiri insanlarla dolu ortamda yaşamakmış.

Eklentiler

• S90528-13334726.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 28
karbon ağırlıklı olmus cnm devamini getirmezsen toparlarsn uzme kendini iyi düşün guzell gelişmeler olsun kotuyum dedikce insan kötü oluyor bence olumlama yapmak en güzeli
cnm sen su an yeni başladın diyete duzenli beslenip spor da yaptgn sürece cabuk gidecektir coktan cok gider azdan az ilk 10 kiloya kadar hızlı gider sonra belki biraz yavaslar elbette metabolizma hizi falan da etkilidir azmin daim olsun eksin bol
Aslinda iki isin sunnet bildgm kadaryla bnm kiziminda iki ismi var ama pek kullanmioruz ikinci ismi kullanacaksan koy bence ama ilerde cocuk icinde iki seçenek olabilir hangisini kullanmak isterse omu kullansn

Tek recep olmasın
Ay bende ole dusunuyorm aslinda bide 2 isim seviyorm neyse bakalm hayirlisi ama 2 haftaya kesin karar vermeliyim isimli bisiler yaptiramicam yoksa :)

Yoo yok olsa bile kayısı çayı içiyorum da ben yağ yakıyor diye kullanmak istedim

Onu bilmiyorm cnm yag yakma ozelligi varmi lifli bi besin oldugu icin kabizliga cok iyi geliyor ben o amacla kullandim ama diätte uygun sen kullan illaki olumlu baska etkileride vardir tokluk hissi vs..
Bu arada kayisi cayi form mu onlarda sinemaki olunca duzenle kullanmak skntı bagirsak tembelligi yapabiliyor dikkat et derim haftada 1-2 falan ic sinemaki varsa icinde

Aynen öyle yapıyorum sağol canım =)

Haklisin cnm ilerde cocuk icinde iyi olur :) isim konusunda her kafadan bi ses cikiyor ya bizim taraf talhayi begenmedi soliyemeyiz bi garip falan dediler sonra bazisi tek isim koyun uzun olmasin diyor esimde pek yardimci olmuyor 2 isim konusunda bitek talhayi onerdi baska bisi dedigimde sen billirsn sen sec 2 ismi diyor.

Araş yerine Ayaz da olabilir. Oğlum olsa Ayaz olacaktı :)

Zor bisey isim bulmak ya kolay gelisn

İnsanlar isimlerinin özelliklerini biraz taşıyorlar. İsimlerin özelliklerine bak bence. Mesela Selim ler halis muhlis insanlar oluyorlar. Yusuflar yakışıklı oluyor. Ömerler hiddetli oluyor gibi

Millet mi doğuracak sen doğuracaksın. İstediğini koymalısın onların nasıl söyleyeceği önemli değil

Selam kızlar yavrumun göz muayenesi ile aşısı vardı bugün sabahtan onları hallettik
İnşallah ağrı ateş yapmaz
Aleyküm Selam cnm geçmiş olsun insAllah olmaz ateşi falan
Ak kelebek cnm gizun aydin gitmis misafrlerin dinlen biraz sende

ASM deki doktorumuzada görünüp ateş için ilaç yazdiralim dedik
Demez mi tekrar mi hamilesin eşimde yanimda tabii işi espiriye vurdum lakin sinir oldum iki aylık bebem varken 6 aylık gibi hamile olmam mümkünmü(karnım bı okadar varda)kadın olacak birde halden anlaması lazımken
Beni etkiledimi hayır zaten ben zayıflama yoluna girmisim ve 9.takima gelmişim zayiflamadan buradan çıkış olmadığını bildiğim icin hicde keyifimi kaciramaz kimse bu konuda benim

ASM deki doktorumuzada görünüp ateş için ilaç yazdiralim dedik
Demez mi tekrar mi hamilesin eşimde yanimda tabii işi espiriye vurdum lakin sinir oldum iki aylık bebem varken 6 aylık gibi hamile olmam mümkünmü(karnım bı okadar varda)kadın olacak birde halden anlaması lazımken
Beni etkiledimi hayır zaten ben zayıflama yoluna girmisim ve 9.takima gelmişim zayiflamadan buradan çıkış olmadığını bildiğim icin hicde keyifimi kaciramaz kimse bu konuda benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…