- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.601
Nice yıllar mutluluğunuz sevginiz daim olsun inşallah canımGunaydin kizlarr
Bugun esimle evlilik yildonumuz 3 sene oldu tam. Sabah geldi isten bugun yemek yapma disarda yapalim iftari dedi bende dedim neden bugun yarin niye degl :) oda iyi yarin cikariz dedi bende bugunun ozelligimi varki dedim guluyor ozaman yok cnm artik 3 sene olmus diyo bide 
Benim esim biraz bole konularda odundur aslinda supriz yapmayi beceremez hediye alcaksa ne alsin bilmez sen sec ben aliyim falan derama bende onu bole seviyorm alisiyor insan bi zaman sonra
Senin troid hormonun iyi seviyedeyse risk altında değilsin suan ama ayda 1 test yapmakta fayda var tabikide. Çünkü bizdede herkeste var ama bende çıkmadı şükür. Mutlaka görüş canım drunla bakalim ne diyecek
Nice yıllar mutluluğunuz sevginiz daim olsun inşallah canım ❤
günaydın cnm masAllah Rabbim mutlulugunuzu daim kılsınGunaydin kizlarr
Bugun esimle evlilik yildonumuz 3 sene oldu tam. Sabah geldi isten bugun yemek yapma disarda yapalim iftari dedi bende dedim neden bugun yarin niye degl :) oda iyi yarin cikariz dedi bende bugunun ozelligimi varki dedim guluyor ozaman yok cnm artik 3 sene olmus diyo bide 
Benim esim biraz bole konularda odundur aslinda supriz yapmayi beceremez hediye alcaksa ne alsin bilmez sen sec ben aliyim falan derama bende onu bole seviyorm alisiyor insan bi zaman sonra
günaydın cnmGünaydınn
Künefe hariç diyeyti bozacak birşey yok diyeti bozdum dersen devamı gelir. Bozmadı gözünün nefsini doyurdum şimdi kaldığın yerden devam =)kızlar dün moralim çok bozuktu biliyorsunuz. bir de sigarayı bırakmamın 4. günüydü. maalesef hem diyeti bozdum hem sigara içtimakşam da teyzem geldi o derdini anlattı ben anlattım iğrenç bir gün geçirdim vesselam
sabah: yok
öğle: 1 lokma kızımın artırdığı simit
ara: 1 bardak ayran 3 çigköfte
akşam: 1 kase çorba
2 mercimekli köfte
1 dilim künefe
canım 4 aylık bebeğimin kalbi durdu. benim de hamileliklerde göbeğim hemen çıkar. kürtaj olalı 45 gün oldu daha göbek bölgesi çıkıyor. bir de benim kollarım ve yüzüm ince yüzüme bakan 38 diyor bedenim göbekten dolayı 42Aslında çok kilon yok canım acaba göbek kısmında mı kilon
insanların boşluğuna mı geliyor yoksa bilerek patavatsızlık mı yapıyorlar acaba??Geçen gün benimde başıma geldi canım eşimle avam gezerken arkadaşı sordu yenge üçüncü mü geliyor diyeyanında da kendi eşi var yeni Doğum yapmış ama incecik. Bende ne alakası var diye tersledim adamı ama aklımdan bir türlü çıkaramıyorum. Eşimin de beni teselli etmesi daha çok koydu bana
evet ya ben de öyle düşünüyorum. günde belirli sayıda mekik çekicem bugün inşallah. yürümeyle göbek gitmiyorTeşekkür ederim canım
kuzum cikarsam diyeti sürecini bozarım diyede korkuyorum ama burayi boslamamda canımı sıkıyo bakalım artık
Canim seni çok iyi anlıyorum bende oyleyim gune gec basliyoyum sonra ev iş derken gün bitmiş oluyo esimde çok titiz evin sürekli temiz olması gerek sürekli evle uğraşıyorum
Bide ramazan olduğu için herşey altüst kaç gün sonra insallah düzene girer seniNDE düzenin orurur
Gider sen merak etme
Ama mekik vs cekmeni tavsiye ederim
Evlilik yildönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah eşiniz ve evlatlarinizlaGunaydin kizlarr
Yapmiyorum de sende kuzu ya dinlenicem bebegim hasta de kendi kendine konussun dursunBEn de öyleyim normalde
Hele bebiş ilk doğduğunda kimsem yoktu ya yanımda ev pislik içindeydi umrumda değildi ama annem sağolsun tahammül edemiyor hiç
Dün yine 1e geliyordu yattık ufaklık da hasta ya saat başı uyandı güzel de uyuyamadım sabahın 6.30unda annem aramış ki eee ne yaptınız diye el insaf yaaa
Daha nice senelere tatlimmmmGunaydin kizlarr
Gunaydin canimGünaydınn
Ne deyim bilemedim kubracimkızlar dün moralim çok bozuktu biliyorsunuz. bir de sigarayı bırakmamın 4. günüydü. maalesef hem diyeti bozdum hem sigara içtimakşam da teyzem geldi o derdini anlattı ben anlattım iğrenç bir gün geçirdim vesselam
sabah: yok
öğle: 1 lokma kızımın artırdığı simit
ara: 1 bardak ayran 3 çigköfte
akşam: 1 kase çorba
2 mercimekli köfte
1 dilim künefe
Kuzum suan zaten hızlı gider sendeKızlar ben 1 günde 600 gram vermişim bunu suya bağladım çünkü dün koşuya çıktık ama işimiz çıktı gece başka bşryere gittik koşmadım yani aklıma gelmişken dün ip atladım etiketlemeyi unuttum onu bi yapayım 100 ip atlama 100pPnrrr-12 herneyse bu su gerçekten işe yarıyor içmeden 1 saat önce 1.5lt suya 1 salatalık doğradım yarım limon suyu ekledim siz iyice yıkayıp kabuklarını atabilirsiniz.. Maydonoz ekledim. Bütün gün onu içtim diyetin aynıydı herzaman ki gibiydi. Ama 600 gr birden verdim bence deneyin
Ayyy cok sukur kurtuldun kuzummSlm yolcu ettik kv gitti çok şükür ama ev berbat Cuma’ya kadar ne iş yaparsam kar
Yogurda filan katarak yiyebilirsin canimKeten tohumu nu nasıl kullanabiliri m
Ama öğütülmemiş çekirdek gibiYogurda filan katarak yiyebilirsin canim
Gene iyi hatırlamış. Odun deme bana heryer odunGunaydin kizlarr
günaydın cnm masAllah Rabbim mutlulugunuzu daim kılsın
günaydın cnm
Masallah guzel gitmis odem atmissin demekki. Bu arada ip atlama 5 tanesi 1 puan cnm yani 100ip atlamada 20p oluyor.Kızlar ben 1 günde 600 gram vermişim bunu suya bağladım çünkü dün koşuya çıktık ama işimiz çıktı gece başka bşryere gittik koşmadım yani aklıma gelmişken dün ip atladım etiketlemeyi unuttum onu bi yapayım 100 ip atlama 100pPnrrr-12 herneyse bu su gerçekten işe yarıyor içmeden 1 saat önce 1.5lt suya 1 salatalık doğradım yarım limon suyu ekledim siz iyice yıkayıp kabuklarını atabilirsiniz.. Maydonoz ekledim. Bütün gün onu içtim diyetin aynıydı herzaman ki gibiydi. Ama 600 gr birden verdim bence deneyin
Amin canim sagolasinEvlilik yildönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah eşiniz ve evlatlarinizla
Kolay gelsin cnm fazlada yorma kendiniSlm yolcu ettik kv gitti çok şükür ama ev berbat Cuma’ya kadar ne iş yaparsam kar
Yapmiyorum de sende kuzu ya dinlenicem bebegim hasta de kendi kendine konussun dursun
Daha nice senelere tatlimmmm
Gunaydin canim
Ne deyim bilemedim kubracim
Kuzum suan zaten hızlı gider sende
Ayyy cok sukur kurtuldun kuzumm
Ama öğütülmemiş çekirdek gibi
Gene iyi hatırlamış. Odun deme bana heryer odun
Yıldönümünüz kutlu olsun canım
İşe yarıyor muAslinda cignemek onemli cnm ama bende yogurda veya sute katar yerdim
Sagol cnm haklisin daha odunlarida vardir illaki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?