Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nice yıllar mutluluğunuz sevginiz daim olsun inşallah canım

Benimki basta yapilan kan testlerinde normal cikti cok sukur smdi 2 haftaya gene yapilcak ama bi terslik var gbi hissetmiyorum bu kas agrim disinda onuc icinse gidicem en kisa zamanda persembe olabillir bakalm :)

Nice yıllar mutluluğunuz sevginiz daim olsun inşallah canım ❤

Amin canim insllah sagolasin

günaydın cnm masAllah Rabbim mutlulugunuzu daim kılsın
günaydın cnm

kızlar dün moralim çok bozuktu biliyorsunuz. bir de sigarayı bırakmamın 4. günüydü. maalesef hem diyeti bozdum hem sigara içtim akşam da teyzem geldi o derdini anlattı ben anlattım iğrenç bir gün geçirdim vesselam

sabah: yok
öğle: 1 lokma kızımın artırdığı simit
ara: 1 bardak ayran 3 çigköfte
akşam: 1 kase çorba
2 mercimekli köfte
1 dilim künefe

Kızlar ben 1 günde 600 gram vermişim bunu suya bağladım çünkü dün koşuya çıktık ama işimiz çıktı gece başka bşryere gittik koşmadım yani aklıma gelmişken dün ip atladım etiketlemeyi unuttum onu bi yapayım 100 ip atlama 100p Pnrrr-12 herneyse bu su gerçekten işe yarıyor içmeden 1 saat önce 1.5lt suya 1 salatalık doğradım yarım limon suyu ekledim siz iyice yıkayıp kabuklarını atabilirsiniz.. Maydonoz ekledim. Bütün gün onu içtim diyetin aynıydı herzaman ki gibiydi. Ama 600 gr birden verdim bence deneyin

Künefe hariç diyeyti bozacak birşey yok diyeti bozdum dersen devamı gelir. Bozmadı gözünün nefsini doyurdum şimdi kaldığın yerden devam =)

Aslında çok kilon yok canım acaba göbek kısmında mı kilon
canım 4 aylık bebeğimin kalbi durdu. benim de hamileliklerde göbeğim hemen çıkar. kürtaj olalı 45 gün oldu daha göbek bölgesi çıkıyor. bir de benim kollarım ve yüzüm ince yüzüme bakan 38 diyor bedenim göbekten dolayı 42

insanların boşluğuna mı geliyor yoksa bilerek patavatsızlık mı yapıyorlar acaba??

evet ya ben de öyle düşünüyorum. günde belirli sayıda mekik çekicem bugün inşallah. yürümeyle göbek gitmiyor

Evlilik yildönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah eşiniz ve evlatlarinizla

Yapmiyorum de sende kuzu ya dinlenicem bebegim hasta de kendi kendine konussun dursun
Daha nice senelere tatlimmmm
Gunaydin canim
Ne deyim bilemedim kubracim
Kuzum suan zaten hızlı gider sende
Slm yolcu ettik kv gitti çok şükür ama ev berbat Cuma’ya kadar ne iş yaparsam kar
Ayyy cok sukur kurtuldun kuzumm

Gene iyi hatırlamış. Odun deme bana heryer odun
Yıldönümünüz kutlu olsun canım

günaydın cnm masAllah Rabbim mutlulugunuzu daim kılsın
günaydın cnm

Sagol canim amin insllah
Masallah guzel gitmis odem atmissin demekki. Bu arada ip atlama 5 tanesi 1 puan cnm yani 100ip atlamada 20p oluyor.

Evlilik yildönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah eşiniz ve evlatlarinizla
Amin canim sagolasin

Slm yolcu ettik kv gitti çok şükür ama ev berbat Cuma’ya kadar ne iş yaparsam kar
Kolay gelsin cnm fazlada yorma kendini

Yapmiyorum de sende kuzu ya dinlenicem bebegim hasta de kendi kendine konussun dursun

Daha nice senelere tatlimmmm

Gunaydin canim

Ne deyim bilemedim kubracim

Kuzum suan zaten hızlı gider sende

Ayyy cok sukur kurtuldun kuzumm

Sagol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…