Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Talha’lar çok yaramaz oluyor canım asaf ismi de çok güzel canım bence

Allah Allah millet bi tuhaf olup gidiyor ya vala herked niye bu kadar üstüne vazife olmayan islere karışıyor acaba
Sabah çok erken kalktım mal gibiyim kızla uyuyum biraz
iyi uykular cnm
Keten tohumu un tarihi geçmiş :/ birşey olur mu ya
Hic bilemicem cnm alırken farketmemis miydin iade et ben heo alirken kontrol ederim

Ama öğütülmemiş çekirdek gibi
Oylesi daha iyi bence canim
Bende iki isim taraftariyim canim oglumunda iki ismi var
Selam kızlar yavrumun göz muayenesi ile aşısı vardı bugün sabahtan onları hallettik
İnşallah ağrı ateş yapmaz
Ins ates olmaz kuzum gecmis olsun
Patavatsizlar yaa
Sende azim yap bi sonraki kontrolde farki görsün canim
Keten tohumu un tarihi geçmiş :/ birşey olur mu ya
Kullanma canim
Sabah çok erken kalktım mal gibiyim kızla uyuyum biraz
Yat dinlen kuzum bebisinde uyuyor sanirim
Akşama diyete uygun yemek önerisi verin lütfen =)
Bakliyat olabilir tarti oncesi yiyemezsin cunku canim bugun ye bence

çok doğru. kalbimi karartan insanlarla olabildiği kadar az görüşüyorum iki senedir. dün ekstrem bir durumdu teyzemle dertleştik işte. inşallah artık güzel şeyler gelir başımıza

ben talha ismini çok beğeniyorum canım. inşallah Allah erkek evlat nasip ederse koymak istiyorum Talha ya da Harun

Araş yerine Ayaz da olabilir. Oğlum olsa Ayaz olacaktı :)

Ewet ayaz da guzel aslinda :)

Zor bisey isim bulmak ya kolay gelisn

Sagol cnm aynen hemde cok zor ve bi okadar onemli belkide o yuzden bukadar zor

İnsanlar isimlerinin özelliklerini biraz taşıyorlar. İsimlerin özelliklerine bak bence. Mesela Selim ler halis muhlis insanlar oluyorlar. Yusuflar yakışıklı oluyor. Ömerler hiddetli oluyor gibi

Ewet haklisin cnm bir bakayim ona mantikli :)
Uysal sakin akilli bisi olsa keske cokmu sey istiyorum

Millet mi doğuracak sen doğuracaksın. İstediğini koymalısın onların nasıl söyleyeceği önemli değil
Aynen cnm oyle zaten bende onlari dinlemiycem zaten

Ayy ne patavatsiz bazisi gercekten ayip ya. Ben gecenlerde kuafore gitmistm orda bi genc kiz vardi baya bakti bakti ozamanda 4-5 ayliktim gobegim var ama tamda kilomu bebekmi belli degil, demisti hamilemisin acaba cokta cekindim sormaya diye cok tatliydi :)

Talha’lar çok yaramaz oluyor canım asaf ismi de çok güzel canım bence
Hadiya yaramazmi oluyor asaf bana biraz kaba gibi geldi onuda dusunmustum baslarda

ben talha ismini çok beğeniyorum canım. inşallah Allah erkek evlat nasip ederse koymak istiyorum Talha ya da Harun

Bu banaydi sanirim :) insallah cnm Allah gonlune gore versin bencede guzel isim.
Esiminde hayaliydi daha evlenmeden talha olsun istiyorm oglan olursa diyordu sonra babasi vefat edince recep talha mi olsa dedi bende dedm birini bari ben koyim aras dusunuyodm smdi vazgecince recep talha ya donduk gene

Kizlaaaaaaarrrrrrr coookk susadım bu ne sıcak mutfagin son rutuslari kaldi artk masa kapı silip halisini acip cikicam şükür bura da bitti ama snrm bende bittim sadece banyolar ve tuvalet kaldi mutfak balkonumu da aksam yikarim
Sizler napionz hemen aksama yemegimi de koyayım ocaga mutfaktan çıkmadan başka türlü olmayacak

Benimki basta yapilan kan testlerinde normal cikti cok sukur smdi 2 haftaya gene yapilcak ama bi terslik var gbi hissetmiyorum bu kas agrim disinda onuc icinse gidicem en kisa zamanda persembe olabillir bakalm :)

Amin canim insllah sagolasin
Hissetmiyorum derken canim neyi hissetmiyorsun

Ben yemeği ocağa koydum şimdi bakıma gidiyorum kuaföre

En iyisi ben gene türlü yapayım.. En masumu o gibi duruyor

Afiyet olsun simdiden
Kiz masallah bu ne hamaratlik benimde pertim cikti bugun oturamadim bile dogru duzgun yaa

Ohh ellerine saglik cnm miss gibi olmusdur simdi bisi kalmamis kiz yarina bitirirsin artik :) bende bugun ocagi firini temizledim o bile yetti bana

Hissetmiyorum derken canim neyi hissetmiyorsun
Terslik hissetmiyorum demek istedim cnm :)

Ben yemeği ocağa koydum şimdi bakıma gidiyorum kuaföre

Supersin kafa dagit biraz iyi gelir insallah naptircaksin :)

Saçımı yıkayıp fönleticem kırıklarını aldrcam bide gri saç taktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…