- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.661
Bilemiyorum canım insanları anlamak imkansızinsanların boşluğuna mı geliyor yoksa bilerek patavatsızlık mı yapıyorlar acaba??
Sağolasın canımvala esimde cok kızıyor bugün yapma dedi bklm camasirparla ugrasirim bende artk birazdan dışarı cikicaz gelince yaparm artk
dışarıdan da herkes görüyor die silmistm cnm atarım yine senin icin
vala bilmiorim ki eylulden beri boyle daha onvesinde 3 gun yogun iki gun de az gelirdi biterdi simdi iki gun orta geliyor sonra hep lekelenmeyle suruyor 5-6 gunu tamamliyor gittim doktora kac kez miktar onemli degil bizim icin olmaniz yeterli diolar
afiyet olsun cnm yanlis yazmissin snrm bende diom nie 2 kez sahur yapmış
adet duzenini etkiliyor kilo verdikce daha duzene giriyor ama miitar eylulden beri böyle 90lardayken daha yogundu kanamam miktqrin alakasi var mi ki insAllah oyle olur cnm rahatlayamiorum cunki hic bi sekilde tam sokulmedigi icin
Afiyet olsun canım
Gecmiş olsn tatlımKizlar gunaydin agrim daha fena oldu evde mal gibi geziyorum resmen yüzüm de şişmiş
Kazasız belasız kullanmak masip olsun canım inşBu arada içinizde bilenler vardır ama gene de paylaşayım. 6 Aydan beri eşimin buranın ehliyetini almasını bekliyorduk. Türkiye’de uzun süre araç kullanmasına rağmen burda çakıp durdu direksiyon sınavından ve acayip arabaya ihtiyacımız olan bir dönemdi.
Neyse işte dün geçti sonunda çok şükür, çocuklar gibi şeniz
Mefkurem
Gayet ii menüDünkü menüm ( dün yoğunluktan ve yorgunluktan yazamadım)
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
1 çay bardağı ceviz
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
1 servis tabağı salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugünkü menüm
Sahur yok
İftar
3 adet dolma(kabak, patlıcan , biber)(bol kıymalı, pirinçsiz, bulgur ve firik ile)
1 kaşe yoğurt
1 kaşe salata
Su 1.5 lt( yatana kadar 1 lt daha içerim)
Cumaya hazırlık menüm
Kahvaltı 1 dilim t.b ekmeği
2 k.k peynir
4 zeytin
Domates salatalık derotu
Ara 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran salatalık domates 5 erik
Akşam 1 tabak ıspanak yoğurtlu ,4 ızgara köfte salata
Ara kahve
2,5 lt su
Cok iyi menüler.Menu
Sahur
1 yumurta
1-dlm t bugday
Domates salatalik
Iftar
4yk bezelye
Salata yogurt
Kilo bildirimi : _1,2
Simdi bitti dimi csnm bende hala olmadım ama agrılar ve şişlik devam ediyorIki gün yaptm kiz gelmiyor ki gun boyu nerdeyse hic bitti saniyorum leke geliyor peçeteye cok az gidiyor bitti artk die dusunuyom bklm insAllah bitmistir pisi pisine yiyom resmen ya adette degilim
Ohh masAllah sefan olsun kızBen yemeği ocağa koydum şimdi bakıma gidiyorum kuaföre
vala bende paydos ettim yorulmusum artık saol cnmAfiyet olsun simdiden
Kiz masallah bu ne hamaratlik benimde pertim cikti bugun oturamadim bile dogru duzgun yaa
aynen temizlik kadar güzel bisey yok sanırım her yer mis gibi sabun kokuyor yetmez mi ya ocagi fırında oyalıyo ellerine sağlık senin deOhh ellerine saglik cnm miss gibi olmusdur simdibisi kalmamis kiz yarina bitirirsin artik :) bende bugun ocagi firini temizledim o bile yetti bana
Terslik hissetmiyorum demek istedim cnm :)
Supersin kafa dagit biraz iyi gelir insallah naptircaksin :)
Bitti canım bugün niyetliydmSağolasın canım
Gecmiş olsn tatlım
Kazasız belasız kullanmak masip olsun canım inş
Gayet ii menü
Cok iyi menüler.North River eksine baa yıll dımmm:)
Simdi bitti dimi csnm bende hala olmadım ama agrılar ve şişlik devam ediyor
Ama iftardan hemen önceki tartı gerçeği yansıtmıyor ki...
Gidicem gidicem bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın var işte o benim diye utandiracam fit halimle onuOylesi daha iyi bence canim
Bende iki isim taraftariyim canim oglumunda iki ismi var
Ins ates olmaz kuzum gecmis olsun
Patavatsizlar yaa
Sende azim yap bi sonraki kontrolde farki görsün canim
Kullanma canim
Yat dinlen kuzum bebisinde uyuyor sanirim
Bakliyat olabilir tarti oncesi yiyemezsin cunku canim bugun ye bence
Kesinlikle bacım yediğimizden ictigimizdenmi milletçe hadsiz dengesiz oldukAllah Allah millet bi tuhaf olup gidiyor ya vala herked niye bu kadar üstüne vazife olmayan islere karışıyor acaba
iyi uykular cnm
Hic bilemicem cnm alırken farketmemis miydin iade et ben heo alirken kontrol ederim
Çok iyi yapmışsın vericek kilonda az hemencecik mezun olursunAynen canım ordanim bende. Simdide 9. Takım cezbetti beni birde buraya takilayim dedim.
Artık hemen bakmıyorum telefonlarıma zaten canımYapmiyorum de sende kuzu ya dinlenicem bebegim hasta de kendi kendine konussun dursun
Daha nice senelere tatlimmmm
Gunaydin canim
Ne deyim bilemedim kubracim
Kuzum suan zaten hızlı gider sende
Ayyy cok sukur kurtuldun kuzumm
6-6 bucuk gibi tartıldım cnm normalde kilo bildirimi yaparken de iftardan once tartiliyoruz yanlizAma iftardan hemen önceki tartı gerçeği yansıtmıyor ki...
afiyet olsun cnm11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
2 yk humus
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
2 yk humus
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Afiyet olsun canımMenumu yazayım
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık derotu
2 k.k beyaz peynir
Ara 5,6 erik,3,4 kayısı,1 tane nektarı (öğle yemeği yemeyince yemek niyetine birazcık fazla yedim)
Akşam 1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
1tabak yoğurtlu semizotu
1 tabak ıspanak yemeği
Salatalık domates
Suyu satmadım ama 2 lt olmuştur
Senin için demedimm canım.6-6 bucuk gibi tartıldım cnm normalde kilo bildirimi yaparken de iftardan once tartiliyoruz yanliz
Dogru ben bi ara dedim ilk oruc tuttugumda ramazandan once asıl kilon o sayılır dedi kizlar bende ondan ses etmedimSenin için demedimm canım.
Bu hafta kafama takıldı bu. Hep iftar öncesi tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz, bugünlerde hava çok sıcak, epey su kaybı oluyor, o da tartıya eksi olarak yansıyor, bu nedenle Ramazan'dan sonra Cuma sabah tartılacağımız da herkesin artı geleceğini düşünüyorum..
Mefkurem daha iyi bilir gerçi, geçen yıllarda nasıl oluyordu bu durum acaba?
O kadar harekete az ve kalorisi düşük şeyler yemissin cumaya senden güzel bir rakam gelecek diye düşünüyorum.Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur
1 dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
Çay
1.6 lt su
İftar 20:08
3 hurma
2 bardak su
1 bucuk kepce sogan çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
2 küçük dilim karpuz
3 kaşık yoğurt
Şu ana kadar 2 lt su oldu yatana kadar 3 lt olur
Spor yok kızlar bugünde ama yine aksama kadar merdivenden in sandalyeye çık ordan in dolap sil kapı sil perde as derken kas yaptmbi günlük işim kaldi artk yarin biter
Boşver ya ağzı olan konuşuyor işte. He deseydin hamileyim. İkizmiş birini içeride unutmuşlar ....ASM deki doktorumuzada görünüp ateş için ilaç yazdiralim dedik
Demez mi tekrar mi hamilesineşimde yanimda tabii işi espiriye vurdum lakin sinir oldum iki aylık bebem varken 6 aylık gibi hamile olmam mümkünmü(karnım bı okadar varda )kadın olacak birde halden anlaması lazımken
Beni etkiledimi hayır zaten ben zayıflama yoluna girmisim ve 9.takima gelmişimzayiflamadan buradan çıkış olmadığını bildiğim icin hicde keyifimi kaciramaz kimse bu konuda benim
Hemoroid minderi diye birşey var kuzu. Çok iyi geliyorSlm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?