- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.681
Tabi ki güzel şeyler olacak .... Kayınvalidem hep derki " altınını boz keyfini bozma"çok doğru. kalbimi karartan insanlarla olabildiği kadar az görüşüyorum iki senedir. dün ekstrem bir durumdu teyzemle dertleştik işte. inşallah artık güzel şeyler gelir başımıza
insAllah cnm dun aksam börek vardi malesed bugun telafi edeyim dedimO kadar harekete az ve kalorisi düşük şeyler yemissin cumaya senden güzel bir rakam gelecek diye düşünüyorum.
anal fissurm ne cnmSlm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Afiyet olsun canımMerhaba bende bugun yediklerimi yazayım.
Kahvaltı,
1 h yumurta,
1salatalik
1 küçük domates
1 tutam dereotu
5zeytin
Cok az peynir
1 d tb ekmek 1 bardak cay
Öğlen
1 kase ayran aşı
Biraz patlican yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak erik kompostosu
Aksam
2 kaşık pilav
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt çorbası
Coban salata,
Ara öğün yapamadim hem misafirim vardi hemde bebeğim hic durmadı.
2 lt su tükettim yatana kadar 1 lt daha içerim
Geçmiş olsun acil şifalar.Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Allah şifa versin canımSlm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Kv niz pek akıllı ve kendi değerini bilen kadınmış yanlız...Tabi ki güzel şeyler olacak .... Kayınvalidem hep derki " altınını boz keyfini bozma"
Üç günlük dünya hiçbir şey için üzülmeye değmiyor
iyi yapmışsın. Teşekkür ederim canıminsAllah cnm dun aksam börek vardi malesed bugun telafi edeyim dedim
anal fissurm ne cnm
Afiyet olsun canım
Kesinlikle asla yıpratmaz kendini ve çok ehli keyftir.... tabi görmüş geçirmişlik de var.Kv niz pek akıllı ve kendi değerini bilen kadınmış yanlız...
Fena yoğun bir haftadayım, yazılı kağıtlarının arasına gömüldüm...Kizlaaaaaaarrrrrrr nerdesinz iftardan sonra yığıldınız mı
Bak harunlar da sakin oluyor. İkinci isim de etkiliyor bu aradaEwet ayaz da guzel aslinda :)
Sagol cnm aynen hemde cok zor ve bi okadar onemli belkide o yuzden bukadar zor
Ewet haklisin cnm bir bakayim ona mantikli :)
Uysal sakin akilli bisi olsa keskecokmu sey istiyorum
Aynen cnm oyle zaten bende onlari dinlemiycem zaten
Ayy ne patavatsiz bazisi gercekten ayip ya. Ben gecenlerde kuafore gitmistm orda bi genc kiz vardi baya bakti bakti ozamanda 4-5 ayliktim gobegim var ama tamda kilomu bebekmi belli degil, demisti hamilemisin acaba cokta cekindim sormaya diye cok tatliydi :)
Hadiya yaramazmi oluyorasaf bana biraz kaba gibi geldi onuda dusunmustum baslarda
Bu banaydi sanirim :) insallah cnm Allah gonlune gore versin bencede guzel isim.
Esiminde hayaliydi daha evlenmeden talha olsun istiyorm oglan olursa diyordu sonra babasi vefat edince recep talha mi olsa dedi bende dedm birini bari ben koyim aras dusunuyodm smdi vazgecince recep talha ya donduk gene
Allah yardımcın olsun canım zor işlerFena yoğun bir haftadayım, yazılı kağıtlarının arasına gömüldüm...
Sağol canım, Allah'tan yaz tatili geliyor, yoksa kafayı yiyeceğiz inan...Allah yardımcın olsun canım zor işler
Ellerine sağlık canımKizlaaaaaaarrrrrrr coookk susadım bu ne sıcak mutfagin son rutuslari kaldi artk masa kapı silip halisini acip cikicam şükür bura da bitti ama snrm bende bittim sadece banyolar ve tuvalet kaldi mutfak balkonumu da aksam yikarim
Sizler napionz hemen aksama yemegimi de koyayım ocaga mutfaktan çıkmadan başka türlü olmayacak
Kardeşim de öğretmen az çok anlıyorum seni. Hem de ücretli öğretmen lik yapıyor. İnşallah atanır da branşını icra eder artıkSağol canım, Allah'tan yaz tatili geliyor, yoksa kafayı yiyeceğiz inan...
Ücretli daha da zor canım ya... inşaallah atanır... branşı neydi canım kızkardeşinin?Kardeşim de öğretmen az çok anlıyorum seni. Hem de ücretli öğretmen lik yapıyor. İnşallah atanır da branşını icra eder artık
Hayatımda bir tane Harun ile karşılaştım, o kadar yaka silktim ki kendisinden, kurum değiştirdim...Bak harunlar da sakin oluyor. İkinci isim de etkiliyor bu arada
oo kolay gelsin cnmFena yoğun bir haftadayım, yazılı kağıtlarının arasına gömüldüm...
saol cnm tsklerEllerine sağlık canım
İlköğretim matematikÜcretli daha da zor canım ya... inşaallah atanır... branşı neydi canım kızkardeşinin?
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur
1 dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
Çay
1.6 lt su
İftar 20:08
3 hurma
2 bardak su
1 bucuk kepce sogan çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
2 küçük dilim karpuz
3 kaşık yoğurt
Şu ana kadar 2 lt su oldu yatana kadar 3 lt olur
Spor yok kızlar bugünde ama yine aksama kadar merdivenden in sandalyeye çık ordan in dolap sil kapı sil perde as derken kas yaptmbi günlük işim kaldi artk yarin biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?