- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.701
Bence en geç 16.00 gibi tartılmak lazım o gerçeği yansıtıyor olabilir.Ama iftardan hemen önceki tartı gerçeği yansıtmıyor ki...
Demi kiz rutini geçtim de bildiğin köklü temizlikte ölüyoruz
Ay rutinde bile ayaklarıma kara sular iniyor. Geçen balkonun camlarını temizledik kızımla resmen hamlamışım. Heryerim ağrıdı ertesi gün.Demi kiz rutini geçtim de bildiğin köklü temizlikte ölüyoruz
Bana sormamışsın ama..... benim kuaförüm saç düzleştirici için saçı mahvediyor demişti :/ ama tabi şimdi yeni teknolojiler çıktı belki onlar iyidir.CurukElma bilir ona sorayım dedim..
Saç düzleştirici mı? Yoksa sıcak hava veren elektrikli saç fırçası mı?
Hangisini önerirsin canım?
Aynı şey benim de aklıma geldi. Ramazan sonrası ilk cuma artıya hazır olalımSenin için demedimm canım.
Bu hafta kafama takıldı bu. Hep iftar öncesi tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz, bugünlerde hava çok sıcak, epey su kaybı oluyor, o da tartıya eksi olarak yansıyor, bu nedenle Ramazan'dan sonra Cuma sabah tartılacağımız da herkesin artı geleceğini düşünüyorum..
@mefkurem daha iyi bilir gerçi, geçen yıllarda nasıl oluyordu bu durum acaba?
Tüh geçmiş olsun. Bir tedavisi var mı yoksa zamanla mı geçecekmiş.Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Afiyet olsun canımMerhaba bende bugun yediklerimi yazayım.
Kahvaltı,
1 h yumurta,
1salatalik
1 küçük domates
1 tutam dereotu
5zeytin
Cok az peynir
1 d tb ekmek 1 bardak cay
Öğlen
1 kase ayran aşı
Biraz patlican yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak erik kompostosu
Aksam
2 kaşık pilav
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt çorbası
Coban salata,
Ara öğün yapamadim hem misafirim vardi hemde bebeğim hic durmadı.
2 lt su tükettim yatana kadar 1 lt daha içerim
Afiyet olsun canım11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
2 yk humus
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
2 yk humus
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Uuu gayet güzel canımMenumu yazayım
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık derotu
2 k.k beyaz peynir
Ara 5,6 erik,3,4 kayısı,1 tane nektarı (öğle yemeği yemeyince yemek niyetine birazcık fazla yedim)
Akşam 1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
1tabak yoğurtlu semizotu
1 tabak ıspanak yemeği
Salatalık domates
Suyu satmadım ama 2 lt olmuştur
Aslında herkese sormam gerekirdi ama Hilalin işi olduğu için onu etiketledim canım... aslında saçlarım düze yakın, çok hafif dalgalı yinede tam olarak düz olsun istiyorum. Kararsız kaldım... Biz lisedeyken ütülerdik saçlarımızı....ne günlerdi ya...Bana sormamışsın ama..... benim kuaförüm saç düzleştirici için saçı mahvediyor demişti :/ ama tabi şimdi yeni teknolojiler çıktı belki onlar iyidir.
Aynen oyle canım v vala zorluyor bi de cok nankör ev işi ya ertesi günü aynı heryerAy rutinde bile ayaklarıma kara sular iniyor. Geçen balkonun camlarını temizledik kızımla resmen hamlamışım. Heryerim ağrıdı ertesi gün.
Doğru kardeşim yapardı. Ben bilmiyorum ütüyü dinazorum size göreAslında herkese sormam gerekirdi ama Hilalin işi olduğu için onu etiketledim canım... aslında saçlarım düze yakın, çok hafif dalgalı yinede tam olarak düz olsun istiyorum. Kararsız kaldım... Biz lisedeyken ütülerdik saçlarımızı....ne günlerdi ya...
Geçmiş olsun kuzuya. Aklında bulunsun aşıdan yarım saat önce bir çay kaşığı calpol verebilirsin.. biraz daha rahat geçirir süreciSelam kızlar yavrumun göz muayenesi ile aşısı vardı bugün sabahtan onları hallettik
İnşallah ağrı ateş yapmaz
Kiz hic sana gore bisey yok muydu ac kalmışsın balım afiyet olsunİyi akşamlar güzel hanımlar
Sahur
1 haşl yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domtis salatalık
Yulaf krebi az
İftar
6 adet yeşil erik
3 kayısı
1 ceviz
Evde birsürü cıs var küstüm yemiyorum .....
Belki sahurda bir parça pide yerim
Su 2 lt olur
Kağıt okumayı bile özledimFena yoğun bir haftadayım, yazılı kağıtlarının arasına gömüldüm...
Vardı gıcık oldum yemedimKiz hic sana gore bisey yok muydu ac kalmışsın balım afiyet olsun
Yine okursun kuzum Allah sağlık sıhhat versin yeter kiKağıt okumayı bile özledim
Ama şu da var mesela Perşembe gümleri Ramazan dışında erken kapatıp yaklaşıp 16-17 saat açlık ile tartılıyoruz tabi su içiyoruz gece yatana kadarBence en geç 16.00 gibi tartılmak lazım o gerçeği yansıtıyor olabilir.
Sagol kuzum iyim cok sukurSağolasın canım
Gecmiş olsn tatlım
Kazasız belasız kullanmak masip olsun canım inş
Gayet ii menü
Cok iyi menüler. @nanekekik eksine baa yıll dımmm:)
Simdi bitti dimi csnm bende hala olmadım ama agrılar ve şişlik devam ediyor
Vavvv cok guzel kuzumm
Aynen oyle canimmm yaza fit olucaz dicemde bugün yaz gelmiş artik onu farkettim DGidicem gidicem bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın var işte o benim diye utandiracam fit halimle onu
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
2 yk humus
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
2 yk humus
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Afiyet olsun kizlarrMenumu yazayım
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık derotu
2 k.k beyaz peynir
Ara 5,6 erik,3,4 kayısı,1 tane nektarı (öğle yemeği yemeyince yemek niyetine birazcık fazla yedim)
Akşam 1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
1tabak yoğurtlu semizotu
1 tabak ıspanak yemeği
Salatalık domates
Suyu satmadım ama 2 lt olmuştur
En iyisini yapiyosun canim hatta aradiginda acma daha sonra donersin is yapiyodum görmedim filanArtık hemen bakmıyorum telefonlarıma zaten canım
Buyuk ihtimal bayramda bildirim olmaz canim daha sonraki hafta bildirim yapilir. 2 haftalik bildirim yani oda 2 bölünür. Önceden oyleydiSenin için demedimm canım.
Bu hafta kafama takıldı bu. Hep iftar öncesi tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz, bugünlerde hava çok sıcak, epey su kaybı oluyor, o da tartıya eksi olarak yansıyor, bu nedenle Ramazan'dan sonra Cuma sabah tartılacağımız da herkesin artı geleceğini düşünüyorum..
@mefkurem daha iyi bilir gerçi, geçen yıllarda nasıl oluyordu bu durum acaba?
Afiyet olsun tatlimIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur
1 dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
Çay
1.6 lt su
İftar 20:08
3 hurma
2 bardak su
1 bucuk kepce sogan çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
2 küçük dilim karpuz
3 kaşık yoğurt
Şu ana kadar 2 lt su oldu yatana kadar 3 lt olur
Spor yok kızlar bugünde ama yine aksama kadar merdivenden in sandalyeye çık ordan in dolap sil kapı sil perde as derken kas yaptmbi günlük işim kaldi artk yarin biter
Oneki canim gecmis olsunSlm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Kuzu karbon yuklemesi yapmissin resmen. Oglen kompostu ekmek ayran asi full karbon. Aksam pilav ve yogurt corbasi olmamis yaniMerhaba bende bugun yediklerimi yazayım.
Kahvaltı,
1 h yumurta,
1salatalik
1 küçük domates
1 tutam dereotu
5zeytin
Cok az peynir
1 d tb ekmek 1 bardak cay
Öğlen
1 kase ayran aşı
Biraz patlican yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak erik kompostosu
Aksam
2 kaşık pilav
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt çorbası
Coban salata,
Ara öğün yapamadim hem misafirim vardi hemde bebeğim hic durmadı.
2 lt su tükettim yatana kadar 1 lt daha içerim
Kizlarla disarda iftar yaptik kuzum gelemedim. Milletin gözü kaliyor resmen nasil zayiflamissin diye yaKizlaaaaaaarrrrrrr nerdesinz iftardan sonra yığıldınız mı
Aslinda sac uzmanlik alanim degil kuzum. Ama iyi yanlari kotu yanlari olarak bakarsak duzlestirici biraz daha fazla zarar veriyor ama görünüm olarak daha iyi. Hava uflemelilerde pek bi ise yaramiyor ama daha saglikli. Benim secimim duzlestirici olurdu ki ikiside bende var duzlestirici kullaniyorum benCurukElma bilir ona sorayım dedim..
Saç düzleştirici mı? Yoksa sıcak hava veren elektrikli saç fırçası mı?
Hangisini önerirsin canım?
Ayy o utuleyenlerden biride bendimAslında herkese sormam gerekirdi ama Hilalin işi olduğu için onu etiketledim canım... aslında saçlarım düze yakın, çok hafif dalgalı yinede tam olarak düz olsun istiyorum. Kararsız kaldım... Biz lisedeyken ütülerdik saçlarımızı....ne günlerdi ya...
Bosver kiz yemeee eksileri dusun yaz geldi bakkkİyi akşamlar güzel hanımlar
Sahur
1 haşl yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domtis salatalık
Yulaf krebi az
İftar
6 adet yeşil erik
3 kayısı
1 ceviz
Evde birsürü cıs var küstüm yemiyorum .....
Belki sahurda bir parça pide yerim
Su 2 lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?