Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

CurukElma bilir ona sorayım dedim..

Saç düzleştirici mı? Yoksa sıcak hava veren elektrikli saç fırçası mı?

Hangisini önerirsin canım?
Bana sormamışsın ama..... benim kuaförüm saç düzleştirici için saçı mahvediyor demişti :/ ama tabi şimdi yeni teknolojiler çıktı belki onlar iyidir.

Aynı şey benim de aklıma geldi. Ramazan sonrası ilk cuma artıya hazır olalım
Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Tüh geçmiş olsun. Bir tedavisi var mı yoksa zamanla mı geçecekmiş.

Afiyet olsun canım

Uuu gayet güzel canım

Bana sormamışsın ama..... benim kuaförüm saç düzleştirici için saçı mahvediyor demişti :/ ama tabi şimdi yeni teknolojiler çıktı belki onlar iyidir.
Aslında herkese sormam gerekirdi ama Hilalin işi olduğu için onu etiketledim canım... aslında saçlarım düze yakın, çok hafif dalgalı yinede tam olarak düz olsun istiyorum. Kararsız kaldım... Biz lisedeyken ütülerdik saçlarımızı....ne günlerdi ya...

Doğru kardeşim yapardı. Ben bilmiyorum ütüyü dinazorum size göre

Selam kızlar yavrumun göz muayenesi ile aşısı vardı bugün sabahtan onları hallettik
İnşallah ağrı ateş yapmaz
Geçmiş olsun kuzuya. Aklında bulunsun aşıdan yarım saat önce bir çay kaşığı calpol verebilirsin.. biraz daha rahat geçirir süreci

Kiz hic sana gore bisey yok muydu ac kalmışsın balım afiyet olsun

Bence en geç 16.00 gibi tartılmak lazım o gerçeği yansıtıyor olabilir.
Ama şu da var mesela Perşembe gümleri Ramazan dışında erken kapatıp yaklaşıp 16-17 saat açlık ile tartılıyoruz tabi su içiyoruz gece yatana kadar

Sagol kuzum iyim cok sukur
@mefkurem abla aç Tartıl demiştin tartıldım 84.4 çıktım
Vavvv cok guzel kuzumm
Gidicem gidicem bir zamanlar şişko ama gururlu bir kadın var işte o benim diye utandiracam fit halimle onu
Aynen oyle canimmm yaza fit olucaz dicemde bugün yaz gelmiş artik onu farkettim D
11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
2 yk humus

17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
2 yk humus
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Afiyet olsun kizlarr
Artık hemen bakmıyorum telefonlarıma zaten canım
En iyisini yapiyosun canim hatta aradiginda acma daha sonra donersin is yapiyodum görmedim filan
Buyuk ihtimal bayramda bildirim olmaz canim daha sonraki hafta bildirim yapilir. 2 haftalik bildirim yani oda 2 bölünür. Önceden oyleydi
Afiyet olsun tatlim
Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Oneki canim gecmis olsun
Kuzu karbon yuklemesi yapmissin resmen. Oglen kompostu ekmek ayran asi full karbon. Aksam pilav ve yogurt corbasi olmamis yani
Kizlaaaaaaarrrrrrr nerdesinz iftardan sonra yığıldınız mı
Kizlarla disarda iftar yaptik kuzum gelemedim. Milletin gözü kaliyor resmen nasil zayiflamissin diye ya
CurukElma bilir ona sorayım dedim..

Saç düzleştirici mı? Yoksa sıcak hava veren elektrikli saç fırçası mı?

Hangisini önerirsin canım?
Aslinda sac uzmanlik alanim degil kuzum. Ama iyi yanlari kotu yanlari olarak bakarsak duzlestirici biraz daha fazla zarar veriyor ama görünüm olarak daha iyi. Hava uflemelilerde pek bi ise yaramiyor ama daha saglikli. Benim secimim duzlestirici olurdu ki ikiside bende var duzlestirici kullaniyorum ben
Ayy o utuleyenlerden biride bendim annem duzlestirici almiyodu o zamanlar bizde utu yapardik her yerimizi yaka yaka
Bosver kiz yemeee eksileri dusun yaz geldi bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…