Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu iyi haber cnm hic arti gormezsin artik insAllah
Sagol kuzum ama veganliginda etkisi cok var. Mesela iftar menulerinde secerek yiyorum tatlısını yemiyorum genelde sütlü tatlilar var. Abur cubur desen tek secenegim cips kola bugun kizlarla ciktigimizda herkes iftar menüsü soyledi ben gözleme ama ondada 3 te birini yiyebildim bir kac tanede patates kizartmasi kalanini yiyemedim midem almadi fazlasını.

Saçımı yıkayıp fönleticem kırıklarını aldrcam bide gri saç taktırcam

Oh gule gule kullan yeni sacini canim

Aynen cnm o sonradan gelen mutluluk super bisey :)

Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Ayy cok gecmis olsun cnm o ne illet bisi esim baya cekti en sonunda ameliyat oldu simdi iyi cok sukur 1 sene gecti sorun olmadi

Bak harunlar da sakin oluyor. İkinci isim de etkiliyor bu arada
Harun ismini koymam sanirim pek uymuyorda recebe

Afiyet olsun canım
He yaw @mefkurem Pnrrr-12
Şu ev işlerinin hiç puanı yok mu

Yok vallahi :) bencede olabillir ama genelde ev isi kilo verdirmiyor diyorlar

Hemoroid minderi diye birşey var kuzu. Çok iyi geliyor
insAllah cnm dun aksam börek vardi malesed bugun telafi edeyim dedim
anal fissurm ne cnm

Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun acil şifalar.
Allah şifa versin canım
Ikınmadan kaynaklı makatta çatlak kızlar çok berbat bişy kabızlık durumnda wcde cam kesiyomş gibi olur kanar filn çok kötü ya neysem geçer inşaallah güzel dilekleriniz için çok sağolunn

Ikınmadan kaynaklı makatta çatlak kızlar çok berbat bişy kabızlık durumnda wcde cam kesiyomş gibi olur kanar filn çok kötü ya neysem geçer inşaallah güzel dilekleriniz için çok sağolunn
Ayy cidden kötüymüş kuzum ya ins kisa surede toparlarsin
Siyah noktalar sivilce lekeleri ve çiller için en iyi cilt bakımı ney canm bi merkeze gtmeyi düşüyorumda fikrini alayım dedim
Kuzum suan leke tarzi tedavi icin uygun dönem degil cildini koruyamazsin daha kötü olur. En erken tarih eylülü beklemen sonrasinda uygun olur. Ama normal cilt bakimi yaptirabilirsin siyah noktalarin temizlenmesi icin onda bi sakınca yok. Sadece sonrasinda bol bol gunes koruyucu kullan 50 faktörlük. Eger yapalim derlersede sakın yaptirma bazi yerler yazinda yapmaya kalkiyor ama sonuclari cok kötü oluyor

Kuaföre gittim ablamında saç bakımı gelmiş 3 saat sürdü işi benimkide derken gece çıktım ordan migros jete gittim :/ eve şimdi geldim ve akşam yemeğimi şimdi yedim bayılacaktım açlıktan. Mecburen yedim uyuyamazdım öyle ölecektim yani

Öğlen 1 nektari
Saat 4 de 1 kase mercimek 1 tb ekmeği
Gece 12 1 tabak türlü 2 tmek 2 kik yoğurt

2 lt detoks suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…