- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.741
Sagol kuzum ama veganliginda etkisi cok var. Mesela iftar menulerinde secerek yiyorum tatlısını yemiyorum genelde sütlü tatlilar var. Abur cubur desen tek secenegim cips kolaBu iyi haber cnm hic arti gormezsin artik insAllah
Saçımı yıkayıp fönleticem kırıklarını aldrcam bide gri saç taktırcam
Ohh masAllah sefan olsun kız
vala bende paydos ettim yorulmusum artık saol cnm
aynen temizlik kadar güzel bisey yok sanırım her yer mis gibi sabun kokuyor yetmez mi ya ocagi fırında oyalıyo ellerine sağlık senin de
Bitti canım bugün niyetliydm
Ayy cok gecmis olsun cnm o ne illet bisi esim baya cekti en sonunda ameliyat oldu simdi iyi cok sukur 1 sene gecti sorun olmadiSlm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Harun ismini koymam sanirim pek uymuyorda recebeBak harunlar da sakin oluyor. İkinci isim de etkiliyor bu arada
Hemoroid minderi diye birşey var kuzu. Çok iyi geliyor
insAllah cnm dun aksam börek vardi malesed bugun telafi edeyim dedim
anal fissurm ne cnm
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun acil şifalar.
Allah şifa versin canım
Sagol kuzum iyim cok sukur
Vavvv cok guzel kuzumm
Aynen oyle canimmm yaza fit olucaz dicemde bugün yaz gelmiş artik onu farkettim D
Afiyet olsun kizlarr
En iyisini yapiyosun canim hatta aradiginda acma daha sonra donersin is yapiyodum görmedim filan
Buyuk ihtimal bayramda bildirim olmaz canim daha sonraki hafta bildirim yapilir. 2 haftalik bildirim yani oda 2 bölünür. Önceden oyleydi
Afiyet olsun tatlim
Oneki canim gecmis olsun
Kuzu karbon yuklemesi yapmissin resmen. Oglen kompostu ekmek ayran asi full karbon. Aksam pilav ve yogurt corbasi olmamis yani
Kizlarla disarda iftar yaptik kuzum gelemedim. Milletin gözü kaliyor resmen nasil zayiflamissin diye ya
Aslinda sac uzmanlik alanim degil kuzum. Ama iyi yanlari kotu yanlari olarak bakarsak duzlestirici biraz daha fazla zarar veriyor ama görünüm olarak daha iyi. Hava uflemelilerde pek bi ise yaramiyor ama daha saglikli. Benim secimim duzlestirici olurdu ki ikiside bende var duzlestirici kullaniyorum ben
Ayy o utuleyenlerden biride bendimannem duzlestirici almiyodu o zamanlar bizde utu yapardik her yerimizi yaka yaka
Bosver kiz yemeee eksileri dusun yaz geldi bakkk
Ikınmadan kaynaklı makatta çatlak kızlar çok berbat bişy kabızlık durumnda wcde cam kesiyomş gibi olur kanar filn çok kötü ya neysem geçer inşaallah güzel dilekleriniz için çok sağolunnOh gule gule kullan yeni sacini canim
Aynen cnm o sonradan gelen mutluluk super bisey :)
Ayy cok gecmis olsun cnm o ne illet bisi esim baya cekti en sonunda ameliyat oldu simdi iyi cok sukur 1 sene gecti sorun olmadi
Harun ismini koymam sanirim pek uymuyorda recebe
Yok vallahi :) bencede olabillir ama genelde ev isi kilo verdirmiyor diyorlar
Siyah noktalar sivilce lekeleri ve çiller için en iyi cilt bakımı ney canm bi merkeze gtmeyi düşüyorumda fikrini alayım dedimPoni Bon kizz sen bana bisi soracaktin sordunda gozumdenmi kaçtı acaba
Ayy cidden kötüymüş kuzum ya ins kisa surede toparlarsinIkınmadan kaynaklı makatta çatlak kızlar çok berbat bişy kabızlık durumnda wcde cam kesiyomş gibi olur kanar filn çok kötü ya neysem geçer inşaallah güzel dilekleriniz için çok sağolunn
Kuzum suan leke tarzi tedavi icin uygun dönem degil cildini koruyamazsin daha kötü olur. En erken tarih eylülü beklemen sonrasinda uygun olur. Ama normal cilt bakimi yaptirabilirsin siyah noktalarin temizlenmesi icin onda bi sakınca yok. Sadece sonrasinda bol bol gunes koruyucu kullan 50 faktörlük. Eger yapalim derlersede sakın yaptirma bazi yerler yazinda yapmaya kalkiyor ama sonuclari cok kötü oluyorSiyah noktalar sivilce lekeleri ve çiller için en iyi cilt bakımı ney canm bi merkeze gtmeyi düşüyorumda fikrini alayım dedim
Neden olmasin kuzu oturacağına ne yapsan kardırKızlar step yapayım dedim sizce etkisi olurmu
Neden olmasin kuzu oturacağına ne yapsan kardır
Haydi bakalim o zaman sizi piste alalim efendimGüzel de kalori yaktiriyormus ama çok yorucu
Haydi bakalim o zaman sizi piste alalim efendim
Dayanamicak duruma geldiysen tamam kuzu hergün arttirarak gidersin yavas yavas alıştır vücudunuAyy 5 dk yaptım öldüm öldüm resmen
Dayanamicak duruma geldiysen tamam kuzu hergün arttirarak gidersin yavas yavas alıştır vücudunu
Kızlar geç oldu ben yatıyorum iyi geceler hepinize
Bayada varmış yanliz. Bende su bayrami atlatayim jillina baslicam insAynen canım gün gün artırarak yapicam
Netten baktım saatte ortalama 500 kalori yaktiriyormus
Sagol bebegimmİyi geceler tatlisim
Bayada varmış yanliz. Bende su bayrami atlatayim jillina baslicam ins
Ben spora çıkıyorum canlarım :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?