- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.781
41 yaşındayım canımGüzel menü afiyet olsun canım
Güzel canım
Ooo eline sağlık canım. Menü de güzel
Allah şifa versin canım
Komposto dışında güzel canım
ikizin biri içer de mi kalmış.. çok güldüm ya
Uygulamak lazım bu sözü
Kaç yaşındaydın canım
Afiyet olsun canımmm
Güzel menü afiyet olsunnn
Ben de unutuyorum çoğu zaman
Güzel menü canım
Canım sen bi ara 53 olmuştun sanki o zaman çok çok az yiyordun. Normal yeme düzeninde 57 sabitteysen çok iyi canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Kızzzz bu saatte dışarda korkmuyor musun
Güzel menü canım
İnşallah canım. Ben bugün 1,5 kilo artı çıktım canım sıkıldı her dakka tartılıp kafayı yiyordum. Çıkardım zor bir yere kaldırdım pilini. Cuma’ya kadar tartılmıycam
İnşallah canım ya artık güçlendirme evresine geçmek istiyorumBence yemezsem çünkü kafaya koydum cumaya iyi bir eksi görmek istiyorsun tartıda
41 kere maşallah..41 yaşındayım canım
Canım park evimizin karşısı annemler balkonda oturuyor oluyor =) ve yanlız çıkmıyorum ablam ve 19 yaşında erkek kardeşimle çıkıyorumGüzel menü afiyet olsun canım
Güzel canım
Allah şifa versin canım
Uygulamak lazım bu sözü
Kaç yaşındaydın canım
Afiyet olsun canımmm
Güzel menü canım
Canım sen bi ara 53 olmuştun sanki o zaman çok çok az yiyordun. Normal yeme düzeninde 57 sabitteysen çok iyi canım
Güzel menü canım
İnşallah canım. Ben bugün 1,5 kilo artı çıktım canım sıkıldı her dakka tartılıp kafayı yiyordum. Çıkardım zor bir yere kaldırdım pilini. Cuma’ya kadar tartılmıycam
Misafirim vardı yazamadım yeni gittiler sayılır :)
SABAH (12:30)
Tb ekmeği ile 2 peynirli tost (küçük)
ÖĞLEN yok
ARA (16:00 gibi)
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM (20:00)
Yarım şiş et
2 küçük tavuk
Ayran
Salata
Birkaç dilim de karpuz yedim
Su 3 litre olmak üzere
Neden kilosu az olanlar yapabiliyor
Iyi sahurlar herkese
Gelemedim bizim cay basladi ve bayramda da alacaklargun boyu yogun , aksamdanohlumu.uyutuken.sizmisimn
@mefkurem bu surecte paylasimim az.olabilir.ama.buralardayim
Merhabalar
Sabah 12.00 1 yumurtalı menemen
Akşam 18.00 3 mercimek köfte bol salata
Ara 1 orta Türk kahvesi 2 hurma
Su 1 lt olmuştur.
Hm denemek lazımAfiyet olsun canım güzel olmuş
Çok zor canım hele level atlayınca dahada zorlaşıyor yani kilosu çok olanlar yapmakta zorlanirlar ben bile yapamam yani
Kolay gelsin canım
Menun güzelama şu çokk az
mide küçüldü artık fazlasını almaz canım ne güzel sevindim senin adınaSagol kuzum ama veganliginda etkisi cok var. Mesela iftar menulerinde secerek yiyorum tatlısını yemiyorum genelde sütlü tatlilar var. Abur cubur desen tek secenegim cips kolabugun kizlarla ciktigimizda herkes iftar menüsü soyledi ben gözleme ama ondada 3 te birini yiyebildim bir kac tanede patates kizartmasi kalanini yiyemedim midem almadi fazlasını.
oyy bi an once toparlarsn insAllah cnmIkınmadan kaynaklı makatta çatlak kızlar çok berbat bişy kabızlık durumnda wcde cam kesiyomş gibi olur kanar filn çok kötü ya neysem geçer inşaallah güzel dilekleriniz için çok sağolunn
step ne kiz nasil yapılıyor hemen bi Google amcaya sorayımKızlar step yapayım dedim sizce etkisi olurmu
gitmeden yeseydin keşke yemegini canm afiyet olsunKuaföre gittim ablamında saç bakımı gelmiş 3 saat sürdü işi benimkide derken gece çıktım ordan migros jete gittim :/ eve şimdi geldim ve akşam yemeğimi şimdi yedim bayılacaktım açlıktan. Mecburen yedim uyuyamazdım öyle ölecektim yani
Öğlen 1 nektari
Saat 4 de 1 kase mercimek 1 tb ekmeği
Gece 12 1 tabak türlü 2 tmek 2 kik yoğurt
2 lt detoks suyu
canım yemekten sonra hemen çıkmışsın sanırım en az yarım saat bi saat sonra spora çıkmak daha iyi diye biliyorum ben bi araştır istersenBen spora çıkıyorum canlarım :*
afiyet olsun cnmMisafirim vardı yazamadım yeni gittiler sayılır :)
ÖĞLEN yok
Yarım şiş et
2 küçük tavuk
Ayran
Salata
Su 3 litre olmak üzere
saol cnmAfiyet olsun
Allah kolaylıklar versin canımIyi sahurlar herkese
Gelemedim bizim cay basladi ve bayramda da alacaklargun boyu yogun , aksamdanohlumu.uyutuken.sizmisimn
afiyet olsun cnm şu çok az olmuşMerhabalar
Su 1 lt olmuştur.
Saol cnm tsklerGüzel menü afiyet olsun canım
Güzel canım
Allah şifa versin canım
Uygulamak lazım bu sözü
Kaç yaşındaydın canım
Afiyet olsun canımmm
Güzel menü canım
Güzel menü canım
Evet canim toparlamasi icin yapicam bi yerden dengelicem artikJilian harika bir spormus tabi kilosu az olanlar yapabiliyo sende yaparsan harika olur senin için
Tugcecim aklinda olsun cok gec saatte yiyeceksen hafif gecir sadece yogurt filan gibi ozellikle ekmek tüketme afiyet olsunKuaföre gittim ablamında saç bakımı gelmiş 3 saat sürdü işi benimkide derken gece çıktım ordan migros jete gittim :/ eve şimdi geldim ve akşam yemeğimi şimdi yedim bayılacaktım açlıktan. Mecburen yedim uyuyamazdım öyle ölecektim yani
Öğlen 1 nektari
Saat 4 de 1 kase mercimek 1 tb ekmeği
Gece 12 1 tabak türlü 2 tmek 2 kik yoğurt
2 lt detoks suyu
Afiyet olsun canimMisafirim vardı yazamadım yeni gittiler sayılır :)
ÖĞLEN yok
Yarım şiş et
2 küçük tavuk
Ayran
Salata
Su 3 litre olmak üzere
Ohh masallah45 dk koşulu yürüyüş 135 p 200tane ip 200 p toplam 335p @Pnrrr-20
Tatlim bu mevsimde olmaz o tarz ürünlerSalkom beyazlatıcı krem kullan
Hadi ins dilegim hep beraber gorucez o gunleri insBen gözümü kasima ayına diktim inşallah Kasım'da mezunum ,sabırla azimle hedefe ulasacam
Oyy kolay gelsin kuzum yaaIyi sahurlar herkese
Kiz dun kacamakliydin sen bugun ustune mercimek koftesi olmamis afiyet olsunMerhabalar
Su 1 lt olmuştur.
Olur oyle seyler beybi anladik biz nasil olsaAyyyyykız geçen yine böyle yaptım pardon canım
Yok kiz gecen mezuniyetim 63 lerdeydi 53 hic olmadim yillardiirrGüzel menü afiyet olsun canım
Güzel canım
Allah şifa versin canım
Uygulamak lazım bu sözü
Kaç yaşındaydın canım
Afiyet olsun canımmm
Güzel menü canım
Güzel menü canım
Aynrn kuzum cok şükür almiyor bende zorlamiyorummide küçüldü artık fazlasını almaz canım ne güzel sevindim senin adına
oyy bi an once toparlarsn insAllah cnm
step ne kiz nasil yapılıyor hemen bi Google amcaya sorayım
gitmeden yeseydin keşke yemegini canm afiyet olsun
canım yemekten sonra hemen çıkmışsın sanırım en az yarım saat bi saat sonra spora çıkmak daha iyi diye biliyorum ben bi araştır istersen
afiyet olsun cnm
saol cnm
Allah kolaylıklar versin canım
afiyet olsun cnm şu çok az olmuş
Saol cnm tskler
Ögretmendiniz degilmi Branşınız nedirFena yoğun bir haftadayım, yazılı kağıtlarının arasına gömüldüm...
Günaydın Hanımlar
günaydın kızlarGunaydin kizlarrrr
Unuttum kiz bi de aktif değildiniz atayım hemdnGünaydınnnn fitt hatunlarrr
CurukElma ve Fit mutlu anne hani tekrar foto atacaktınızzzz??:)o kdar övgüüüü aldınızki kacırdıgıma cok pişman oldum insan bazen sonucu da görüp motüve olmk istiyor
Kuzum ben resmi kaldirmadim ki duruyor demistim sayfasina bakim yazarim simdiGünaydınnnn fitt hatunlarrr
CurukElma ve Fit mutlu anne hani tekrar foto atacaktınızzzz??:)o kdar övgüüüü aldınızki kacırdıgıma cok pişman oldum insan bazen sonucu da görüp motüve olmk istiyor
Günaydın canımGünaydın Hanımlar
Günaydın kuzumGunaydin kizlarrrr
29409. Sayfada kuzumGünaydınnnn fitt hatunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?