Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Misafirim vardı yazamadım yeni gittiler sayılır :)
SABAH (12:30)
Tb ekmeği ile 2 peynirli tost (küçük)

ÖĞLEN yok

ARA (16:00 gibi)
Şekersiz sütlü türk kahvesi

AKŞAM (20:00)
Yarım şiş et
2 küçük tavuk
Ayran
Salata
Birkaç dilim de karpuz yedim

Su 3 litre olmak üzere

Bence güzel afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun

maşallah size ♥♥
Bence sevdiğini değer verdiğini başka şekillerde söylemesi almak için aldığı hediyeden daha kıymetli
Hamileyken evi supurunce
belim çok ağriyor supurge büyükte ondan herhalde diye laf arasında esime söylemiş
Oda hafif bir süpürge alıp gelmişti yani seni seviyorum sana değer verip sana kıyamıyorum demek istemiştim

Ben gözümü kasima ayına diktim inşallah Kasım'da mezunum ,sabırla azimle hedefe ulasacam

Geçmiş olsun kuzuya. Aklında bulunsun aşıdan yarım saat önce bir çay kaşığı calpol verebilirsin.. biraz daha rahat geçirir süreci
Bende diğer çocuklarda yapardım doktor yapma belki ateşi olmayacak busuna ilaç vermiş olursun dedi
Lakin aşıdan sonra verdim hafif ateşlendi huzursuzda gene ilacı vermiş oldum yani

Bence yemezsem çünkü kafaya koydum cumaya iyi bir eksi görmek istiyorsun tartıda

11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
2 yk humus

17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
2 yk humus
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Güzel menü afiyet olsun canım
Güzel canım
Ooo eline sağlık canım. Menü de güzel
Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Allah şifa versin canım
Komposto dışında güzel canım
Boşver ya ağzı olan konuşuyor işte. He deseydin hamileyim. İkizmiş birini içeride unutmuşlar ....
Tövbe yarabbim
Boşuna dememişler "okumak cehaleti alır eşşşşşşşeklik baki kalır." Diye
ikizin biri içer de mi kalmış.. çok güldüm ya
Tabi ki güzel şeyler olacak .... Kayınvalidem hep derki " altınını boz keyfini bozma"
Üç günlük dünya hiçbir şey için üzülmeye değmiyor
Uygulamak lazım bu sözü
Doğru kardeşim yapardı. Ben bilmiyorum ütüyü dinazorum size göre
Kaç yaşındaydın canım
Afiyet olsun canımmm
Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

İftar 20.33 yemek 🍽
1 kase şehriye çorba
5 yk nohut salatası
1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
Spor 30 dk egzersiz 15 dk yürüyüş
Güzel menü afiyet olsunnn
Saatleri unutmuşum ya alisicam zamanla işallah.
Sabah 10.30
Öğlen 15.00
Aksam 20.30
Ben de unutuyorum çoğu zaman
Güzel menü canım
Canım sen bi ara 53 olmuştun sanki o zaman çok çok az yiyordun. Normal yeme düzeninde 57 sabitteysen çok iyi canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Ben spora çıkıyorum canlarım :*
Kızzzz bu saatte dışarda korkmuyor musun
Güzel menü canım
Bence yemezsem çünkü kafaya koydum cumaya iyi bir eksi görmek istiyorsun tartıda
İnşallah canım. Ben bugün 1,5 kilo artı çıktım canım sıkıldı her dakka tartılıp kafayı yiyordum. Çıkardım zor bir yere kaldırdım pilini. Cuma’ya kadar tartılmıycam

Boşver ya ağzı olan konuşuyor işte. He deseydin hamileyim. İkizmiş birini içeride unutmuşlar ....
Tövbe yarabbim
Boşuna dememişler "okumak cehaleti alır eşşşşşşşeklik baki kalır." Diye
Onu eşim dedi eve gelince olayı ogluma anlatirken, düşünse meğer ikizmis biri içerde kalmış napardin ozaman dedi

Canim, benim yavrum doktorla senden daha mantıklı ve akıllı olacağı için ikizi ile birlikte dogardi dedim
Allah'ım ya zeka akiyor herkeste bugun

En güzelini yapmışsın pazartesi cuma tartilmak yeter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…