- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.801
Kız sen nasıl 85 sin anlamadım
Evet öyle bir bakalımBenim bi tqne de ilk diyete basladigm halim var oncesi sonrasi yapayım atayım fark var mi bakin bklm
Benim orantısız kilom yok pek aslindA ondan oyle gözüküyor yapı herhalde ablamla ayni kiloyuz artk mesela onun gobek kalca daha büyükKız sen nasıl 85 sin anlamadım
E ben de 85 Ken hatırlıyorum top gibi birşeydimBenim orantısız kilom yok pek aslindA ondan oyle gözüküyor yapı herhalde ablamla ayni kiloyuz artk mesela onun gobek kalca daha büyük
Tsk ederim cnmE ben de 85 Ken hatırlıyorum top gibi birşeydimsen baya fit duruyorsun maşallah
Ayy yap yap guzel olur vallaBenim bi tqne de ilk diyete basladigm halim var oncesi sonrasi yapayım atayım fark var mi bakin bklm
Gunaydin tatlimmGünaydın güzel hatunlar
Hepimiz hayretteyiz canım...Kız sen nasıl 85 sin anlamadım
Tamam o zaman çıkabilirsinCanım park evimizin karşısı annemler balkonda oturuyor oluyor =) ve yanlız çıkmıyorum ablam ve 19 yaşında erkek kardeşimle çıkıyorum
Heryerde var canım tebriklerBakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Tşk ederim cnmHeryerde var canım tebrikler
Anaaa genceciksin. Muhtemelen senin ütüye ihtiyacın olmamıştır41 yaşındayım canım
Canım bir gün önce künefe yemiştim o yüzden böyle olduÇok az degilmi bu menü
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canım senin 102 lik halin benim 85 lik halim gibi...Bakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Yok kız su an 85 im gecen dedgin gibi kemiklerim iridir belki herkeste kilo farklı duruyor snrmCanım senin 102 lik halin benim 85 lik halim gibi...
Senin tartılar mı Seni yanlış tartıyor yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?