Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar şu anda uyguladığınız, ve kolay kilo kaybettiren bir diyet var mı?

ben kalori sayiyorum canim gunde 1300-1400 civari yemeye calisiyorum oyle oyle 10 kilo verdim 3 ayda.. ama surekli bozdugum icin 2 ileri 1 geri modunda gidiyorum, bozmasam simdiye en az 15 olmustu ayda 5-6 rahat gidiyor cunku spor da yapinca.. cikolata sevdamdan bir turlu vazgecemiyorum

cok hizli vermek istiyorsan sana tek tavsiyem: isvec diyeti

ne 5gunde 5 kilo, ne de lahana.. benden soylemesi canim. arkadas 20 gun yapti 13 kilo verdi. baska bir arkadas 6 gundur yapiyor 3.5 kilo verdi (biraz bozmasina ragmen), ben de yillar once 70ten 63e inmistim 13 gun diyeti yaparak. yani sok diyet yapacaksan bence isvecten sasma derim. 5te 5 bana 3.5 kilo verdirtti sonra hepsini geri aldim bence sakin ona bulasma berbat bir diyet.. lahanayi bilmiyorum ama cok su kaybettiriyor diyorlar.

Ben önce lahana, sonra dukan diyetiyle 2 buçuk ayda 10 kg vermiştim.

Son düzenleme:

Lahana yağ yakıyor canım, denemek isteyen olursa tavsiye ederim ben.. Su kaybettirmiyor kesinlikle, ben geri almadım lahanayla verdiğim hiçbir kiloyu. Yani su olsa geri gelirdi mutlaka, bir de spor yapmadan vermiştim. İsveçi denicem ben, önce lahanayı yapim 1 hafta. sonra isveçe geçiyorum

Son düzenleme:
İsveç diyeti dediğin bu mu canım????

1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

lahanayi hic bilmiyorum ki canim ben denemedim.. bir ara dusunmustum ama sonra vazgectim- annem vazgecirmisti hatta iyi hatirliyorum. isvec diyetinde meyvesuyu yok sanirim sen onu hollywood diyeti ile karistirdin. isvec diyeti de gercekten cok zor bir diyet ama cok hizli verdiriyor. protein agirlikli. onu tavsiye ettim cunku diyet bitince normal yeme sistemine donunce kilo aldirmayan tek sok diyet oydu (benim icin yani). isvecten sonraki hafta resmen cikolatalara saldirmistim gram kilo almamistim. zaman icinde yavas yavas geri aldim tabi fazlasiyla isveci yapali 11 yil oluyor bu arada... simdi sadece 10 kilo civari fazlaligim olsa yine yapmayi dusunurdum ama benim verilecek cok kilom oldugundan herseyden az yiyerek yavas yavas veriyorum - gittigi yere kadar boyle gitsin. hem kilo verince bebek calismalarina baslayacagim icin sanirim sok diyet yapmam sakincali olabilirmis vucut besinsiz kaldigi icin. falan filan, riske atmaya degmez.. :)

isvec diyetini de linkleyeyim suradan bakabilirsin listeye

Diyet.in - sve Diyeti

Lahana'dan vazgeçtim ben direkt İsveç diyetine başlıyorum, çok teşekkürler tavsiyen için:) Hem 13 günde 5 kg bana yeter, öyle 10-20 kg vermeme gerek yok Çok güzel bir motivasyon olur bana :)))

5 kilo kesin verirsin.. vermeme ihtimalin sifir oyle diyeyim :)) hatta 13 gun surmez 5 kilo vermen bak gorursun. ya keske ben de 70 civari olsam bi isveclik kilom olsa

ben 2 gündüür serdim resmen kızlar tıka basa yedim (
ama 3 den sonra ağzıma bişey sürmedim tabi yediklerimi affettirmiyor

aa hadi bakalim hayirli olsun gelismeleri senden aliriz artik :)) ben de o diyeti merak ediyordum ne zamandir - hic etrafimda yapan olmayinca bilemedim kim ne kadar verebiliyor

İnşallahhh!! Çok heyecanlandım şimdi yaa İlk 3 günü kaçamaksız halledersem, sonrası çok kolay olacak

evet canim aynen dedigin gibi, ilk 3 gun malesef zor ama 4. gun artik bana misin demeyecek.. hem zaten 2 kilo eksik cikacaksin ona moralin duzelecek, hem de miden cok kuculmus olacagi icin artik acikmazsin da..

diyetisyenmi şişman :44::44:
topikte kilo verenler var ama bir haftada 15.kilo veren var ben cumaya kadar denemek istiyorum :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…